8. Amr Warda
Re: 7.Amr Warda
Και ο συγκεκριμένος είναι μεγαλωμένος με τα φώτα πάνω του γιατί ο πατέρας του είναι θρύλος του NBA στην Αίγυπτο. Τέλοσπαντων, δε θα αργήσει να τελειώσει η καριέρα του. Καλά να πάθει, δε δικαιολογείται τέτοια ηλιθιότητα πλέον σ΄αυτή την ηλικία.
Και το χειρότερο είναι ότι δείχνει να μην καταλαβαίνει τι κάνει , για αυτόν είναι όλα φυσιολογικά.
Άρα και καμιά ελπίδα να συνετιστεί.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα και καμιά ελπίδα να συνετιστεί.
Τα νομικά θέλουν πολύ προσοχή, γιατί πάντα οι παίκτες προστατευονται
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μια για νομικά, τον αποκαλείς κατσίβελο σου τραβά μια καταγγελία για ρατσιστική επίθεση.psykoman έγραψε:Τι θα γίνει με τον κατσιβελο; ακόμη να του κάνουμε καταγγελία το συμβόλαιο του;
Θέλει προσοχή η χαζομάρα του.
- aspromaura ioannina
Μηπως να τον ''κλειδωσουμε'' να ησυχασουμε;αρκετα ασχοληθηκαμε με τον γελοιο!Δε λεω ειχε την πλακα του στην αρχη αλλα τωρα καταντησε λιγακι αηδια!
- painkiller4
Αυτό ακριβώς στην αρχή είχε την πλάκα του πλέον το έχει ξεχειλωσει εντελώς και έχει γίνει καρναβαλος.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον κρεμασανε κουδουνια...
Μεγαλο φαουλ η αποκτηση του. Απορω πως δοθηκαν λεφτα για τετοιο ατομο. Λογικα, δυο λογια να πεις μαζι του θα κανει μπαμ οτι ειναι πυροβολημενος.
Μεγαλο φαουλ η αποκτηση του. Απορω πως δοθηκαν λεφτα για τετοιο ατομο. Λογικα, δυο λογια να πεις μαζι του θα κανει μπαμ οτι ειναι πυροβολημενος.
- PAOK_Antarctica
-
black death
Φαγωθήκατε με τα λεφτά που δώθηκαν. Λες και 300 χιλιάρικα είναι κάνα ποσό για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
- john4serres
350.000 € αγορά
250.000 € ετήσιος μισθός
~450.000 € με εφορία
Ο παίκτης υπέγραψε για 3,5 χρόνια, οπότε δεν είναι και λίγα λεφτά.
250.000 € ετήσιος μισθός
~450.000 € με εφορία
Ο παίκτης υπέγραψε για 3,5 χρόνια, οπότε δεν είναι και λίγα λεφτά.
- back in black
Πρέπει να είναι μεγάλος αληταράς ή μεγάλος ηλίθιος για να κάνει αυτά που κάνει. Σε μια εποχή που το μ@υνί είναι χύμα, πήγε να χωθεί σε γυναίκες συμπαικτών του, μόλις πάτησε το ποδάρι του σε καινούργια ομάδα!!! και περιμένουμε απο αυτόν να μπει σε πρόγραμμα να πάιξει μπάλα. Σούτια μέχρι να αλάξει χρώμα.
γιατι νιωθω την αναγκη να σε υπερασπιστω ;; ισως επειδη οταν την πεφτουν ολοι ετσι σε καποιον παντα παιρνω το μερος του.
εισαι τσογλανακι οπως ειμασταν πολλοι σημερα οι καθωσπρεπει οταν ειμασταν στην ηλικια σου.
την τελευταια ευκαιρια οπου σου δοθει ασχολησου με το τοπι
εισαι τσογλανακι οπως ειμασταν πολλοι σημερα οι καθωσπρεπει οταν ειμασταν στην ηλικια σου.
την τελευταια ευκαιρια οπου σου δοθει ασχολησου με το τοπι
Ποια ηλικία; 24 είναι, είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος από μένα και όλους τους φίλους μου, παρέα με τους οποίους αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιος; Τι συζητάμε τώρα!