Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- ace79grpaok
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
MANIAKOS έγραψε:Αναλυτικό άρθρο
Με εκτίμηση
Κώστας
Μαλακα μανιακε με βγήκε η βότκα πορτοκάλι από την μύτη ,
δεν με διαβαζεις μου φενεται.φυσικα και δικη μου αισθηση..stelyk έγραψε:gergeo4 έγραψε:2 εξτρεμ θα παρουμε.ο βραζιλιανος ειναι ο αντι-τιαμ
λινκ, πληροφορια? αντε με τον καθενα εδω μεσα...
- Kostas_Peraia4
Κρατειστε αυτο
Με την πλευρά του παίκτη επικοινώνησε το Paokmania και ο Ενρίκε επιβεβαιώσε τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ!
- Chuck Norris
Κώστα ο παίκτης είπε πώς οι συζητήσεις είναι σε προχωρημενο επίπεδο?
δεύτερο αναλυτικό στην σειρά.
ηρεμήστε λίγο.Δεν χρωστάμε τίποτα εμείς οι υπόλοιποι να μας βγαίνουν τα μάτια επειδή εσάς σας κάπνισε να γράφετε σεντόνια
ηρεμήστε λίγο.Δεν χρωστάμε τίποτα εμείς οι υπόλοιποι να μας βγαίνουν τα μάτια επειδή εσάς σας κάπνισε να γράφετε σεντόνια
-
Dimg4
Πφφφφφ αντε παλιgoran 64 έγραψε:Ε άμα έχει καλή πάσα και σέντρα και με τα δύο πόδια, τότε παίζει να μην χρειαστούμε και extra φορ...Gospi έγραψε:Γουσταρω που παιζει παθιασμενα, δειχνει παιχτης με πεισμα και προσωπικοτητα!
Κατα τα αλλα ταχυς φαινεται και με καλες μεταβιβασεις και με τα δυο ποδια. Και πασες και σεντρες...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Θα ταΐζει σωστά τον Κλάους επιτέλους και θα τον αναστήσει για να βάλει καμιά 10αριά γκολ στον 2ο γύρο...
ace79grpaok έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Αναλυτικό άρθρο
Με εκτίμηση
Κώστας
Μαλακα μανιακε με βγήκε η βότκα πορτοκάλι από την μύτη ,![]()
![]()
Εξκιουζμι
- hasio_john
joshua έγραψε:Ρε παιδια πουλησαμε τον καλυτερο μας παικτη με 4 μυρια,εχουμε παρει μαζι με Μακ,Λουκας 16 μυρια,βρισκομαστε στο μεσο της χρονιας και η ενισχυση μας θα ειναι αλλο ενα στοιχημα απο τον παγκο της Ρεν? Δεν ξερω τι παικτης μπορει να βγει αλλα αν δεν δωσεις λεφτα και δεν παρεις και 2-3 παικτες με γεματο βιογραφικο τιτλο δεν θα παρεις ποτε.Αν εχουμε μετατραπει σε ομαδα στυλ ουντινεζε με αποκλειστικο στοχο τις αγοραπωλησιες και επουδενι τον τιτλο να μας το πει καποιος να μην εχουμε προσδοκιες.
ΚΑΚΩΣ ζητάς συγνώμη αδερφέ! Εγώ βλέπω σε σένα (και σε μένα και σε πολλούς άλλους φαντάζομαι) μια ΠΙΚΡΑ γι' αυτά που βλέπεις! Έχει απόλυτο δίκιο με τα οικονομικά που ανέφερες και είναι εύλογο ερώτημα γιατί δεν χτυπάμε κάποιους παίχτες που θα μπορούν να πάρουν στην πλάτη τους έναν τίτλο! (γιατί όχι και το φετινό κύπελο)joshua έγραψε:Ζηταω παντως συγνωμη απο το φορουμ για τον αρνητισμο μου που τοσο ενοχλει και παω να πνιξω μονος μου τον καημο στο ρακομελο,προσπαθωντας να καταλαβω με ποιον τροπο θα παρουμε τιτλο...
Θα έπινα άνετα ένα ρακόμελο...
οντοπικ μοντ ον
μιας και εχει πολυ κοσμο εδω με τον αντιΓκομεζ στο βολλεϋ τι γινετε, κανα νεο?
οντοπικ μοντ οφ
συνεχιστε με τα οφτοπικ τωρα.
μιας και εχει πολυ κοσμο εδω με τον αντιΓκομεζ στο βολλεϋ τι γινετε, κανα νεο?
οντοπικ μοντ οφ
συνεχιστε με τα οφτοπικ τωρα.
βγηκε αρθρο οτι περιμενουμε προταση για να πουλησουμε φακουντο... αν ισχυει τοτε ισως να μην ειναι ο βραζιλιανος ο μονος εξτρεμ π θα ερθει...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gut feeling είναι αληταράς και θα βγάλει τρελά γούστα.
το προφίλ είναι ταμάμ για 2 χρονάκια άνοδο και νουμεράκια και 4-5Μ πακετάκι.
Γρήγορος
Δείγματα καλά (Ελβετία καλά νούμερα - Γαλλία οκ, όχι εντυπωσιακά, αλλά οι ταχύτητες της Γαλλίας ούτε για πλάκα εδώ, θυμίζω τι κουδούνια μας είχε κάνει η Guingamp) για να κάνει το ξεπέταγμα στο κωλοχανείο που είναι το πρωτάθλημα εδώ.
Δεν μας παίρνει ακόμα να αγοράζουμε παίκτες στυλ Μποβό πως τον έλεγαν που κάνουν κοντά στα 10 γκολ τη σεζόν Γαλλία. Αυτοί πάνε με 6-7 μύρια σε Ισπανίες - Αγγλίες ή τις τοπ3 Γαλλίας.
το προφίλ είναι ταμάμ για 2 χρονάκια άνοδο και νουμεράκια και 4-5Μ πακετάκι.
Γρήγορος
Δείγματα καλά (Ελβετία καλά νούμερα - Γαλλία οκ, όχι εντυπωσιακά, αλλά οι ταχύτητες της Γαλλίας ούτε για πλάκα εδώ, θυμίζω τι κουδούνια μας είχε κάνει η Guingamp) για να κάνει το ξεπέταγμα στο κωλοχανείο που είναι το πρωτάθλημα εδώ.
Δεν μας παίρνει ακόμα να αγοράζουμε παίκτες στυλ Μποβό πως τον έλεγαν που κάνουν κοντά στα 10 γκολ τη σεζόν Γαλλία. Αυτοί πάνε με 6-7 μύρια σε Ισπανίες - Αγγλίες ή τις τοπ3 Γαλλίας.
Ο Νετο όμως ήρθε σέντερ φορ και κατέληξε δεξί μπακ.The_Stalker έγραψε:Από τα βιντεάκια του Κώστα, με εντυπωσίασε η ταχύτητά του με τη μπάλα στα πόδια. Επίσης έχει και την κεφαλιά, καλό κοντρόλ και καλή σέντρα και φαίνεται καλός αμυντικά. Στα αρνητικά, με φάνηκε λίγο εγωιστής στην τελική. Δεν φαίνεται να τριπλάρει, αλλά ούτε ο Γκουερίνο (αν και Βραζιλιάνος) τρίπλαρε.
Στο χορτάρι λοιπόν αν έρθει.
ΥΓ. Για την ιστορία.