Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- Chuck Norris
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Πέμ 03 Νοέμ 2016, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
Καλημέρα.
Μόνο νίκη και καλύτερα 2-0 στο ημίχρονο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μόνο νίκη και καλύτερα 2-0 στο ημίχρονο
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να πάω, ναι. Έχω το τηλέφωνό σου, όπως και κάποιων άλλων (Σουρμ, Μπανε1980, Πέδρο, Τζος, Γιάπας, Ντεμιρ), ώστε να ανιχνεύσω τις προθέσεις τους για κοινή ΠΑΟΚΜΑΝΙΚΗ κάθοδο. Δεν έχω τηλέφωνα από τους υπολοίπους με τους οποίους βρεθήκαμε εν Αθήναις.Kostomanolis έγραψε:Καλημερα σας κυριοι! Ποιος θα παει Νεα Σμυρνη να μου κανει παρεα; Αποστολε νεανια φανταζομαι θα πας;
- Dinos_Liverpool
Ναι, ρε αχόρταγε! Δε σε φτάνουν τόσα τηλέφωνα, θέλεις κι άλλα!
Ευτυχώς που όταν βρεθήκαμε εγώ το δικό μου το κρατούσα σφιχτά...

Ευτυχώς που όταν βρεθήκαμε εγώ το δικό μου το κρατούσα σφιχτά...
- Kostomanolis
Οκ Αποστολε, κανε τις συνεννοησεις και παρε με να το κανονισουμε
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Εγω ξύπνησα απο τις 5 και νυστάζω ηπια και κάτι κρασάκια και θα την πέσω για κανα δύο ωριτσες να αντέξω το βράδυ. Ξυπνήστε με κατα τις 9 να προλάβω να συνελθω πριν το ματς.
Αποστόλη εγώ αποδείχθηκα γκαντέμης την προηγούμενη φορά!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπορεί να πάω, ναι. Έχω το τηλέφωνό σου, όπως και κάποιων άλλων (Σουρμ, Μπανε1980, Πέδρο, Τζος, Γιάπας, Ντεμιρ), ώστε να ανιχνεύσω τις προθέσεις τους για κοινή ΠΑΟΚΜΑΝΙΚΗ κάθοδο. Δεν έχω τηλέφωνα από τους υπολοίπους με τους οποίους βρεθήκαμε εν Αθήναις.Kostomanolis έγραψε:Καλημερα σας κυριοι! Ποιος θα παει Νεα Σμυρνη να μου κανει παρεα; Αποστολε νεανια φανταζομαι θα πας;
- ΑποστόληςΑ
Και νόμιζα ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ...Kostomanolis έγραψε:Lol ρε Ντινο!
- ΑποστόληςΑ
Σπουδαγμένος άνθρωπος είσαι και πιστεύεις στην καντεμιά; Τζάμπα σε σπούδασε ο πατέρας σου!nikolasf έγραψε:Αποστόλη εγώ αποδείχθηκα γκαντέμης την προηγούμενη φορά!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπορεί να πάω, ναι. Έχω το τηλέφωνό σου, όπως και κάποιων άλλων (Σουρμ, Μπανε1980, Πέδρο, Τζος, Γιάπας, Ντεμιρ), ώστε να ανιχνεύσω τις προθέσεις τους για κοινή ΠΑΟΚΜΑΝΙΚΗ κάθοδο. Δεν έχω τηλέφωνα από τους υπολοίπους με τους οποίους βρεθήκαμε εν Αθήναις.Kostomanolis έγραψε:Καλημερα σας κυριοι! Ποιος θα παει Νεα Σμυρνη να μου κανει παρεα; Αποστολε νεανια φανταζομαι θα πας;![]()
![]()
![]()
- Kostomanolis
Τον καλοπιανω βρε!ΑποστόληςΑ έγραψε:Και νόμιζα ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ...Kostomanolis έγραψε:Lol ρε Ντινο!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ