Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Να παρουμε κανέναν με καλο όνομα ας πουμε αρι
Το μικρό του να είναι θεολόγος ας πούμε;
Λογικά καλό παιδί θα είναι
SM-G935F
Λογικά καλό παιδί θα είναι
SM-G935F
- Δημητρης17
Ντιουκ, δεν ειμαι δηθεν οπαδος, ειμαι τα τελευταια 40 χρονια και μαλιστα με "μετακινηση" στα 10 μου, απο οπαδος του γαβρου. Δεν βριζω τους παιχτες μας, ουτε και κανεναν στην οικογενεια του ΠΑΟΚ, ασχετα με το αν διαφωνω μαζι του. Στο γηπεδο πηγαινω για να δω ποδοσφαιρο, αλλα θελω και το περιφημο σοου του λαου μας, αυτο δεν εχει να κανει σε τιποτα με ψευτομαγκιες, αλλα μονο με φωνη και σχεδον μονο με την ιαχη ΠΑΟΚ. Δεν θεωρω τον εαυτο μου - οπαδο, σημαντικοτερο απ την ομαδα. Ναι, πανηγυριζω για καθε επιτυχια της διοικησης, δεν βριζω στις αποτυχιες της, κριτικη ομως -αν χρειαστει και σκληρη- κανω. Και βεβαια σεβομαι την ομαδα ΠΑΟΚ, αλλιως τι στα κομματια κανω εδω;;; Και βεβαια πρωταγωνιστες ειναι οι παιχτες του -στο χορταρι, στην κερκιδα εμεις- ομως ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ, οχι νομικα, ειναι ο μεγαλος λαος του. Αγαπαω τα παιδια που παιζουν φορωντας την φανελλα του ΠΑΟΚ, εστω κι αν καμμια φορα δεν την τιμουν. Δεν "δειχνομαι" μεσω του ΠΑΟΚ, γενικα δεν δειχνομαι, εχω χαρακτηρα ωστε να μην χρειαζεται κατι τετοιο, δεν καλυπτει "κενά" μου η ομαδα μας. Νομιζω οτι δεν ειμαι ο μονος μ αυτην την "γενικη" αποψη.Duke_Rolson έγραψε:χίλια χρόνια να ζήσεις ρε λεβέντη..Περιπτερος έγραψε:Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, οι δήθεν οπαδοί της, που ακυρώνουν τους παίκτες βρίζοντάς τους. Αχίλλειος πτέρνα όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο, όχι για να δουν ποδόσφαιρο, αλλά για να κάνουν το δικό τους σόου, αδιαφορώντας για την ομάδα και θεωρώντας τον εαυτό τους ανώτερο και σημαντικότερο από την ομάδα.
Αχίλλειος πτέρνα και οι μη σκεπτόμενοι που πανηγυρίζουν για κάθε τι που κάνει η διοίκηση της ομάδας (για να βρίζουν με την ι΄δια ένταση μερικές εβδομάδες μετά).
Αχίλλειος πτέρνα οι "παοκάρχες" και κάθε κομπλεξικός που δεν σέβεται το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες του.
Αυτά πρέπει να αλλάξουν, γιατί μόνο εάν πηγαίνουμε στο γήπεδο αγαπώντας τα παιδιά που παίζουν και όχι για να δειχτούμε, θα έχει νόημα το να δηλώνουμε φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας μας.
-
mbison
Εκανα μια βολτα εξω, ενα σωρο μαυρους σωματωδεις ειδα πανω απο 1.80. Εμεις θελουμε τον κανονικο Βαρελα, οχι οποιον να ναι
Αυτο που ξαφνικα εχουμε κανα χρονο που συζηταμε μην τυχον και αλλοιωθει το....dna του ΠΑΟΚτση, ουτε πως ξεκινησε καταλαβαινω (..ή ισως και να καταλαβαινω αλλα ας μην ανοιγω εμφυλιους τωρα), ουτε γιατι συνεχιζεται (απο τους πολλους τουλαχιστον)
Το dna δεν αλλοιωνεται κατα λαθος, η απο τριτους! Οποτε μη φοβαστε οτι θα ξυπνησετε ενα πρωι με...αλλοιωμενο (ή χαλασμενο) λες και εισαστε γιαουρτια!
Το dna - εκτος και αν δεν μας μπλεξουν σε κανα πειραμα ευγονικης - αλλοιωνεται, μονο αν το επιδιωξουμε μονοι μας, και - δυστυχως - ο καλυτερος τροπος να συμβει αυτο ειναι να επαναλαμβανουμε ολες τις μαλακιες του παρελθοντος μας (τις "ατελειες" της προηγουμενης γενιας dna) μονο και μονο γιατι τις θεωρουμε/καναμε τοσο αναποσπαστο κομματι μας που φοβομαστε οτι η ΔΙΟΡΘΩΣΗ τους θα αποτελεσει ΑΛΛΟΙΩΣΗ!
αυτα ..και οτι καταλαβατε....σορρυ για το οφφ, απλα επειδη σχολιαστηκε απο αλλους.....(και επειδη πολυ το παιρνει το ματι μου στα σοσιαλ-μιντια-ερτζιανα-αρθρα-ανακοινωσεις)
Το dna δεν αλλοιωνεται κατα λαθος, η απο τριτους! Οποτε μη φοβαστε οτι θα ξυπνησετε ενα πρωι με...αλλοιωμενο (ή χαλασμενο) λες και εισαστε γιαουρτια!
Το dna - εκτος και αν δεν μας μπλεξουν σε κανα πειραμα ευγονικης - αλλοιωνεται, μονο αν το επιδιωξουμε μονοι μας, και - δυστυχως - ο καλυτερος τροπος να συμβει αυτο ειναι να επαναλαμβανουμε ολες τις μαλακιες του παρελθοντος μας (τις "ατελειες" της προηγουμενης γενιας dna) μονο και μονο γιατι τις θεωρουμε/καναμε τοσο αναποσπαστο κομματι μας που φοβομαστε οτι η ΔΙΟΡΘΩΣΗ τους θα αποτελεσει ΑΛΛΟΙΩΣΗ!
αυτα ..και οτι καταλαβατε....σορρυ για το οφφ, απλα επειδη σχολιαστηκε απο αλλους.....(και επειδη πολυ το παιρνει το ματι μου στα σοσιαλ-μιντια-ερτζιανα-αρθρα-ανακοινωσεις)
Ωραίος ο Μήτσος αν και.....διαφωνουμε σε μερικά όπως . ρε μαλακά γαύρος ήσουν μικρός? Για πες πως έγινες ΠΑΟΚ ? Στο σωστο τοπική μη.μας κραξουν.....
Υγ κ γω μέχρι τα εννιά ήμουν αεκ λόγω πατερα......
Αυτό φοβάμαι με το μικρο γιατί είναι....στην κρίσιμη ηλικία των εννιά....αν κ συνεχίζει να παιζει τέρμα στην ακαδημία μας
Αυτό φοβάμαι με το μικρο γιατί είναι....στην κρίσιμη ηλικία των εννιά....αν κ συνεχίζει να παιζει τέρμα στην ακαδημία μας
Περιμενω το PAOKvoice να μας γραψει για τις εξελιξεις στο θεμα Βαρελα, αφου χθες ειχε το αποκλειστικο της αφιξης του μανατζερ του στην Θεσσαλονικη.
- desperando
- Επικοινωνία:
πολυ χολη πω πω πωsimba έγραψε:Με τι να τον φέρει ρε τρελε, με tweets? Εδω ακομα κ η αποφαση για το 1 για βαρελα φαινεται να παρθηκε αφου ηρθε προταση για Μακ..che4 έγραψε: ρε γιωργαρε δωσε τοπο στην οργη κι φερε τον αντρε πισω να σταματησει και η κουβεντα για το πως θα κατσει παγκο ο γκαρι
Johnny, ο βαρελα παιζει κ 6αρι
+ 2 Τουπακ Σακουρ,Tupac έγραψε:Από την στιγμή που θα πουληθεί ο Μακ πρέπει να
αντικατασταθεί,αν θέλουμε να μιλάμε για ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ .
PAOK24
Μιλώντας σε ρώσικα μέσα, ο Λούμπος Μίχελ αποκάλυψε ότι Ζενίτ και ΠΑΟΚ τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν τα τυπικά για τη μετακίνηση του Μακ στη Ρωσία.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δικεφάλου ανέφερε:
«Η Ζενίτ ενδιαφέρεται καιρό για τον παίκτη. Είχαμε τρεις προτάσεις. Η πιο σοβαρή ήταν από την Άντερλεχτ. Ο Ρόμπερτ ταξίδεψε μέχρι και στις Βρυξέλλες. Όμως σήμερα στις 11:00 διάλεξε τη Ζενίτ. Ο ίδιος θέλει να παίξει στο ρώσικο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα βήμα παραπάνω γι’αυτόν.
Πριν 10 μέρες μιλούσα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και με ρώτησε για τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του Μακ. Όσον αφορά τις αγωνιστικές του δυνατότητες, ο Μιρτσέα ξέρει ήδη τον παίκτη. Θυμήθηκε και όταν σκόραρε στο ματς Ουκρανία-Σλοβακία τον Οκτώβρη του 2014.
Οι δυο ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους και τώρα ο ατζέντης του Μακ συζητάει τους όρους του συμβολαίου του παίκτη. Νομίζω ότι η μεταγραφή θα οριστικοποιηθεί πριν το τέλος της εβδομάδας».
- Δημητρης17
"berry" με κανανε γαβρο νταηλικι, με το ζορι φανελες, σορτσακια, παπουτσια, μπαλλες, ολα κοκκινα απ τον Κατράντζο...berry έγραψε:Ωραίος ο Μήτσος αν και.....διαφωνουμε σε μερικά όπως . ρε μαλακά γαύρος ήσουν μικρός? Για πες πως έγινες ΠΑΟΚ ? Στο σωστο τοπική μη.μας κραξουν.....
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... io-almeida
Για κάποιους που έγραψαν για τον αλμειδα στη φωτο ειναι σαν συνδέσμιτης της ορίτζιναλ μετα απο μπύρες πριν απο ματς
Αθληταρας λεμε
Δες λαιμό δες μάγουλο
Για κάποιους που έγραψαν για τον αλμειδα στη φωτο ειναι σαν συνδέσμιτης της ορίτζιναλ μετα απο μπύρες πριν απο ματς
Αθληταρας λεμε
Δες λαιμό δες μάγουλο
- Δημητρης17
Ο μικρος την ημερα που του εκανα baby sitting στην ακαδημια, σιγοτραγουδουσε "... εχω τρελλα μες το μυαλο", μαλλον για να με εντυπωσιασει!!!berry έγραψε:Ωραίος ο Μήτσος αν και.....διαφωνουμε σε μερικά όπως . ρε μαλακά γαύρος ήσουν μικρός? Για πες πως έγινες ΠΑΟΚ ? Στο σωστο τοπική μη.μας κραξουν.....
Δεν μπορω ξαναείδα τη φωτο
Κλαίω
Χαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Κλαίω
Χαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
- Δημητρης17
Besuch 2, το μονο που φοβομαστε ειναι μην πεσει ο ουρανος και μας πλακωσει!!!