16. Gojko Cimirot
- trelopaoki444
Re: 16. Gojko Cimirot
Γενικα σημερα επιθετικα δεν ηταν οσο καλος ηταν αλλες φορες αλλα αμυντικα εδειξε πολλα πραγματα. Προσωπικα δε θυμαμαι χαφ της Φιορεντινα να τον περναει ευκολα χωρις να τον τζαρτζαρει ή να τον εμποδισει. Απ την αλλη το δυνατο του σημειο ειναι οι μεγαλες μεταβιβασεις κ σημερα το επιχειρησε αρκετες φορες νομιζω αλλοτε επιτυχημενα αλλοτε οχι.
Αλλα εμενα μου αρεσε πολυ γιατι ηταν μαζι με τον Κανιας λες κ βρισκοταν παντου. Τα 6αρια σου αυτο πρεπει να κανουν οτσν δεχεσαι πιεση
Αλλα εμενα μου αρεσε πολυ γιατι ηταν μαζι με τον Κανιας λες κ βρισκοταν παντου. Τα 6αρια σου αυτο πρεπει να κανουν οτσν δεχεσαι πιεση
Όντως κάποιες στιγμές, ίσως θα μπορούσε λίγο πιο γρήγορα την πάσα, είχε ξεκινήσει ο τζαλμα...pgetsos έγραψε:Εγω δεν τον ειδα εξαιρετικο. Σε καμια περιπτωση αρνητικο, αλλα εχει κανει και πολυ καλυτερα ματς. Επιθετικα αρκετουτσικα λαθη θυμαμαι προσωπικα
SM-G935F
Εχει πνευμονι.. ειναι σκυλος.. απλα πρεπει να βελτιωσει τα τελευταια 15 20 μετρα του.
Κολλαει το μυαλο του.
Ειναι δουλευταρας ομως και θα το βελτιωσει.
Κολλαει το μυαλο του.
Ειναι δουλευταρας ομως και θα το βελτιωσει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Θα διαφωνήσω.
Δεν ήταν τόσο καλός όσο κάποιοι γράφετε
Κρατούσε την μπαλα περισσότερο απ ότι έπρεπε
Ενώ και οι επιλογές του δεν ήταν πάντα οι καλύτερες
Δεν ήταν τόσο καλός όσο κάποιοι γράφετε
Κρατούσε την μπαλα περισσότερο απ ότι έπρεπε
Ενώ και οι επιλογές του δεν ήταν πάντα οι καλύτερες
- ΑποστόληςΑ
Σωστά. Αλλιώς θα ήταν ο MVP. Ήταν καλός πάντως, αλλά όχι εξαιρετικός. Πρέπει να βελτιώσει την προώθηση της μπάλας.desperando έγραψε:Κρατούσε την μπαλα περισσότερο απ ότι έπρεπε
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εγω ξερω οτι η Φιορεντινα ειδε εναν παικτη 22-23 χρονων που παιζει 1 χρονο σε καλο επιπεδο, παιζει με το κεφαλι πανω και οχι κοιτωντας το γρασιδι/μπαλα, εχει απιστευτο ποδοσφαιρικο θρασος, κοβει με το σωμα και με σωστες κινησεις, τρεχει ακαταπαυστα και εχει εξαιρετικη πασα (η καλυτερη 40αρα εδω και χρονια στον ΠΑΟΚ). Ειδε και τα λαθη του που ειναι λαθη απειριας, λαθη χαλαρωσης και λαθη κακης συνεννοησης με τους συμπαικτες του. Επειδη τα δευτερα διορθωνονται απο εναν καλο προπονητη και το επιτελειο του, δεν θα μου κανει εντυπωση αν ερθουν και μας σκασουν ενα 5αρι για να τον παρουν. Στο 3-5-2 τους ειναι τελειος.
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres
Οταν ενας παικτης στην Χ,Υ χειροτερη του μερα παιρνει 6,5 βαθμολογια, τοτε ναι τον γουσταρω.
Ενας τετοιος παικτης ειναι ο Τσίμιροτ.
Ποτε δεν ειναι αρνητικος σε φαση να κράξεις.
Αθορυβος που κυμαινεται απο μετρια εως εξαιρετικη μερα.
Ενας τετοιος παικτης ειναι ο Τσίμιροτ.
Ποτε δεν ειναι αρνητικος σε φαση να κράξεις.
Αθορυβος που κυμαινεται απο μετρια εως εξαιρετικη μερα.
-
john4serres
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- Μαυρο Χιονι
- Moderator