4.Marin Leovac
- buffalobill4
Re: 4.Marin Leovac
Ρε παιδια θα καταλυσουμε τους κανονισμους; τι πισω τι μπροστα τι πλαγια κ τι πλαγιομετωπικα; απο τη στιγμη που παιρνει μπαλα ειναι καθαρο και φυσικα οχι φαουλ που δωθηκε. Αλλο να πουμε οτι στη μπανανια αυτο μπορει να δωθει κοκκινη κακως και αλλο να λεμε οτι κάνει λαθος ο λεοβατς. Δηλαδη αν έχεις παικτη μπροστα σου δεν μπορείς να του παρεις τη μπαλα; τι λεμε τωρα; το οτι μπηκε πριν το ταμπελακι ασχολιαστο
- back in black
Δεν λέμε αν ήταν ή δεν ήταν φαουλ. Λέμε ότι απο τη στιγμή που είχε (την ανόητη) πρώτη κάρτα, όφειλε να ήταν πιο προσεκτικός στα μαρακαρίσματά του.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι παίρνει μπάλα δεν σημαίνει ότι δεν κάνει φάουλ, γιατί πέφτει επικίνδυνα, από πίσω. Είναι στην κρίση του διαιτητή. Αν ήθελε θα μπορούσε να του δώσει και κίτρινη, αλλά η ουσία είναι αυτό ακριβώς που έγραψαν οι αδελφοί παραπάνω: Όταν έχεις κίτρινη δεν κάνεις τέτοιες ενέργειες. Αν δεν άγγιζε τη μπάλα μας χαιρέταγε.
Κι εμεις λεμε οτι εκανε ενα πεντακαθαρο τακλιν στη μπαλα. Ασχετα αν ειναι απο μπροστα η απο πισω. Κανενα φαουλ.
Αυτός είναι κανονισμός by Αποστόλης;Το μαρκάρισμα είναι πεντακάθαρο.Τι θα πει "αν δεν έβρισκε την μπάλα"; Και αν έκανε το 0-1 ο γκέι στην πατάτα του Γλύκου θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι παίρνει μπάλα δεν σημαίνει ότι δεν κάνει φάουλ, γιατί πέφτει επικίνδυνα, από πίσω. Είναι στην κρίση του διαιτητή.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι είμαι κατανοητός: Όταν ένας παίκτης έχει ήδη κίτρινη δεν επιχειρεί να κάνει τάκλιν από πίσω, γιατί αν δεν βρει μπάλα (που ΔΕΝ το ξέρει κανείς τη στιγμή που επιχειρεί το τάκλιν) μας χαιρετάει.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Σε αλλες εποχες,θα την επαιρνε σιγουρα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην το λες. Αν ο διαιτητής ήθελε να το κάνει κανείς δεν θα του έλεγε τίποτε. Μας το έχουν κάνει και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως με Henrique.
ο τολμων νικα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι είμαι κατανοητός: Όταν ένας παίκτης έχει ήδη κίτρινη δεν επιχειρεί να κάνει τάκλιν από πίσω, γιατί αν δεν βρει μπάλα (που ΔΕΝ το ξέρει κανείς τη στιγμή που επιχειρεί το τάκλιν) μας χαιρετάει.
- buffalobill4
Με την ιδια λογικη να μη μαρκαραμε ουτε στην περιοχη τους γαυρους γιατι εκβιαζουν το πεναλτι και σε αλλες εποχες θα το παιρνανε κιολας. Τι λετε ρε παιδια. Παίζεις ντερμπι ο παικτης μασαει σιδερα για οσο μπηκε κ εμεις λεμε "ναι αλλα αν δεν εβρισκε μπαλα?". Ειλικρινα συγνώμη αλλα δεν το κατανοώ
- ΑποστόληςΑ
από κεντρική το παίρνω από τον προπονητή της κερκίδας
"δεν θα σχολιάσω την είσοδο σου,μίλα με τον Μπαλάφα για αυτά"
κλαίω!
"δεν θα σχολιάσω την είσοδο σου,μίλα με τον Μπαλάφα για αυτά"

κλαίω!
- buffalobill4
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμενα σε εσενα αλλα στην ολη στιχομυθία. Αν το πας επι προσωπικου παντως με την προσεγγιση σου "το ότι παίρνει μπάλα δεν σημαίνει ότι δεν κάνει φάουλ, γιατί πέφτει επικίνδυνα, από πίσω. Είναι στην κρίση του διαιτητή. Αν ήθελε θα μπορούσε να του δώσει και κίτρινη" διαφωνω γιατι απλα υπάρχουν κανονισμοι και δεν ειναι στην κριση του διαιτητητηΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς και δεν κατανοείς, γιατί εγώ άλλα είπα.