52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Μπαλαδοφατσα. Ή σχέση του με το άθλημα είναι σαν τη δική μου με την κβαντική μηχανική... Απλό ενδιαφέρον...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Δείχνει πλέον να πατάει καλά, θα δούμε τι συνέχεια θα έχει στα ματς που μετράνε. Με τους Γερμανούς πάντως δεν ψάρωσε κι αυτό είναι καλός οιωνός.
Εμενα μου φάνηκε λιγο ψαρώμενος και τον βάλανε ευκολα σώμα και σεν μ αρεσε
Εχουν ανεβεί οι απαιτήσεις μου
Σιγα σιγα θα πάρει πιο πολυ τα πάνω του. Τωρα πήρε μυρωδιά και απο τέτοια μεγάλα παιχνίδια.
- pisakaipoupoula
Έχει πάρει ήδη τα πάνω του, εκτός από σήμερα όποτε μπήκε τον τελευταίο μήνα ήταν απ τους καλύτερους του γηπέδου.
κάποιες φορές λίγος πάγκος κάνει καλό
κάποιες φορές λίγος πάγκος κάνει καλό
μαζί σου είμαι. σοβαρά.MANIAKOS έγραψε:Εμενα μου φάνηκε λιγο ψαρώμενος και τον βάλανε ευκολα σώμα και σεν μ αρεσε
είχε χώρο και χρόνο να φύγει σε μια - δυο κούρσες αλλά κόμπλαρε και δεν έβγαλε τη τρίπλα.
βέβαια περίμενα να την πάρει απο τον τσίμιροτ και να...τη σπάσει στο γκάρυ
Μπράβο ρε παλικάρι μου...Σήμερα έδωσες πάλι σαν αλλαγή την ενέργεια που χρειαζόταν η μεσαία γραμμή...Έδειξες μία μικρή επιπολαιότητα μιας και θα μπορούσες να "κυνηγήσεις" ακόμα κάνα δύο φάσεις μπροστά κυρίως αλλά τέλος καλό όλα καλά...
Συνέχισε έτσι...Σε λίγο καιρό θα είστε μαζί με τον Τσίμιροτ αναντικατάστατοι στο εξαροοχτάρι και θα δούμε χορταστικό-ποιοτικό ποδόσφαιρο με σφυροκόπημα του αντιπάλου ΚΑΙ από τον άξονα...

Συνέχισε έτσι...Σε λίγο καιρό θα είστε μαζί με τον Τσίμιροτ αναντικατάστατοι στο εξαροοχτάρι και θα δούμε χορταστικό-ποιοτικό ποδόσφαιρο με σφυροκόπημα του αντιπάλου ΚΑΙ από τον άξονα...
Δεν έχει ακόμη το επίπεδο ώστε σε τέτοιο παιχνίδι και σε τέτοια έδρα αμέσως μετά από αλλαγή να δείξει περισσότερα στοιχεια.K_geo έγραψε:μαζί σου είμαι. σοβαρά.MANIAKOS έγραψε:Εμενα μου φάνηκε λιγο ψαρώμενος και τον βάλανε ευκολα σώμα και σεν μ αρεσε
Εχουν ανεβεί οι απαιτήσεις μου![]()
είχε χώρο και χρόνο να φύγει σε μια - δυο κούρσες αλλά κόμπλαρε και δεν έβγαλε τη τρίπλα.
βέβαια περίμενα να την πάρει απο τον τσίμιροτ και να...τη σπάσει στο γκάρυαλλά δεν έκατσε η $#@$ η μπαλα...
Χρειάζεται μέσα από το παιχνίδι και χρόνος προσαρμογής. Να καταλάβεις δηλ. ποιο ακριβώς είναι το επίπεδο των αντιπαλων και αναλόγως να πράξεις.
Είδατε ότι και ο Cimirot όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε.
Στο πρώτο παιχνίδι με Ντόρτμουντ στην Τούμπα ο Σάβο είχε μπει σχετικά καλά.
Κρατάμε ως σημερινό θετικό ότι μπήκε αλλαγή και απέκτησε παραστάσεις.
Όλα τα αλλα θα έρθουν.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
ΜΠΡΑΒΟ κ σε σενα οσο επαιξες εδωσες ενεργεια ειχες οπως ειπαν πριν κ λιγο αγχος(αν το αποβαλεις με το καιρο θα μας δειξεις περισσοτερα πραγματα.Εσυ κ ο Ολσεν εχετε το περισσοτερο αγχος για να δειξετε.Ισχυει οτι κ για Γλυκο.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ τα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.Για να παρει μπρος.
- nikos_algio
-
john4serres
Μπα, ο μόνος που προσπάθησε λίγο να πάει μπροστά.
Χαρακτηριστική η φάση που τρέχει μόνος του και ψάχνει να βρει κάποιον, αλλά ήταν μόνος...
SM-G920F
Χαρακτηριστική η φάση που τρέχει μόνος του και ψάχνει να βρει κάποιον, αλλά ήταν μόνος...
SM-G920F