Χαχα πολύ καλό!!!rainmaker έγραψε:BigBaby έγραψε: Ισχύει τον είδα στο αεροδρόμιο με το κινητό να μην ξεκολλάει από το αφτί!!!!
Και γιατι δεν πηγε στο νοσοκομειο και πηγε αεροδρομιο;
Δε καταλαβαινω αυτα τα νεα ηθη...

Χαχα πολύ καλό!!!rainmaker έγραψε:BigBaby έγραψε: Ισχύει τον είδα στο αεροδρόμιο με το κινητό να μην ξεκολλάει από το αφτί!!!!
Και γιατι δεν πηγε στο νοσοκομειο και πηγε αεροδρομιο;
Δε καταλαβαινω αυτα τα νεα ηθη...
Τί είναι ο τρεγιας; μάνατζερ;paoktzis έγραψε:α και κατι ακομα ο τρεγιας μαζι με τον αρνεσεν πηγαν αθηνα εχει και φωτο. επισης ο τρεγιας εχει σχεση με την αυστραλια.
καληνυχτα σας
paoktzis έγραψε:α και κατι ακομα ο τρεγιας μαζι με τον αρνεσεν πηγαν αθηνα εχει και φωτο. επισης ο τρεγιας εχει σχεση με την αυστραλια.
καληνυχτα σας
να σας πει ο nothu που ξερει εγω που ημουν εκει δεν ξερω τιποτα. εξαλου ο αρνεσεν δεν πηγε αθηνα εγω το εβγαλα απο το μυαλο μου επειδη ελεγαν χθες οτι θα παει αθηναpilotos έγραψε:Τί είναι ο τρεγιας; μάνατζερ;paoktzis έγραψε:α και κατι ακομα ο τρεγιας μαζι με τον αρνεσεν πηγαν αθηνα εχει και φωτο. επισης ο τρεγιας εχει σχεση με την αυστραλια.
καληνυχτα σας
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Γράφει από Σίδνεϊ μάλλονRizla έγραψε:paoktzis έγραψε:α και κατι ακομα ο τρεγιας μαζι με τον αρνεσεν πηγαν αθηνα εχει και φωτο. επισης ο τρεγιας εχει σχεση με την αυστραλια.
καληνυχτα σας
Μπρε συ για'ντα μας καληνυχτας; Θα πεσεις για υπνο;
paoktzis έγραψε:α και κατι ακομα ο τρεγιας μαζι με τον αρνεσεν πηγαν αθηνα εχει και φωτο. επισης ο τρεγιας εχει σχεση με την αυστραλια.
καληνυχτα σας