Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gkey

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από gkey »

joshua έγραψε:Εχει κολησει ασχημα με το 3-5-2 ενω δεν ταιριαζει στο υλικο της ομαδας.Η ομαδα πρεπει να γυρισει σε συστημα με εξτρεμ,ειτε 4-3-2-1 ειτε 4-3-3 για να χωρεσουν και οι καλυτεροι παικτες της ομαδας,δεν ειναι δυνατον ο Ζαιρο να μενει εκτος ομαδας γιατι δεν χωραει στο 3-5-2.Ισοπεδωτικη βεβαια κριτικη οπως του προηγουμενου ειναι τουλαχιστον αστοχη.

Δεν είναι μόνο το σύστημα αλλά και οι επιλογές παικτών και οι αντιδράσεις του. Δυστυχώς εσείς οι άλλοι θα περιμένετε τις σφαλιάρες που έρχονται τις επόμενες 30 μέρες για να τα καταλάβετε αυτά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοιτά. αν το 352 είναι το σύστημα που θελει να χτίσει δεν εχω θέμα. η ουσία ειναι ανα τρίμηνο να βλέπω εξέλιξη. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γκρίνια θα χουμε σιγουρα , κατι θα βρούμε

Αν δεν τραυματιζόταν ο χαρισης θα ταν μπροστα απο Τζιόλη αρχικά πχ

Δυστυχως οι τραυματισμοί κυριως του τσιμεροτ που πιστευω πολυ στοιχίζουν
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν αν αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμαν θα ήτανε πατινι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

gkey έγραψε:
joshua έγραψε:Εχει κολησει ασχημα με το 3-5-2 ενω δεν ταιριαζει στο υλικο της ομαδας.Η ομαδα πρεπει να γυρισει σε συστημα με εξτρεμ,ειτε 4-3-2-1 ειτε 4-3-3 για να χωρεσουν και οι καλυτεροι παικτες της ομαδας,δεν ειναι δυνατον ο Ζαιρο να μενει εκτος ομαδας γιατι δεν χωραει στο 3-5-2.Ισοπεδωτικη βεβαια κριτικη οπως του προηγουμενου ειναι τουλαχιστον αστοχη.

Δεν είναι μόνο το σύστημα αλλά και οι επιλογές παικτών και οι αντιδράσεις του. Δυστυχώς εσείς οι άλλοι θα περιμένετε τις σφαλιάρες που έρχονται τις επόμενες 30 μέρες για να τα καταλάβετε αυτά.

Αντιδράσεις του; Δηλαδή; Η φάτσα του μας αρέσει; Ποιοι είναι οι άλλοι και ποιοι είστε εσείς;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

σημερα για μενα ησουν ο πιο ντεφορμε!!!

παμε ομως γερα!!!σε πιστευω ! :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:κοιτά. αν το 352 είναι το σύστημα που θελει να χτίσει δεν εχω θέμα. η ουσία ειναι ανα τρίμηνο να βλέπω εξέλιξη. :ugeek:

Εξελιξη με λαθος παικτες σε λαθος θεση δεν προκειται να δεις δεν ειναι τυχαιο οτι καθε φορα που μπαινουν καινουριοι παικτες η ομαδα ειναι σκορποχωρι και οχι δεν φταιει μονο ο χρονος που ειναι στην ομαδα ειναι ξεκαθαρο οτι υπαρχει προβλημα στην συνθεση της ομαδας.Βρες μου εσυ πως μπορουν να χωρεσουν Μακ και Ζαιρο στο 3-5-2,η μηπως δεν ειναι κριμα να μενει ενας απο τους δυο εκτος;.Πες μου σε τι θεση επαιζε ακριβως σημερα ο Σαμπο που καθε φορα που επαιρνε την μπαλλα την εφερνε στο δεξι γιατι αριστερο ουτε για δειγμα και τραβουσε προς την γραμμη ειτε ειχε λογο ειτε οχι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτό τζος ειναι μεγάλη κουβέντα.

θα απαντήσω μονο στο τελευταίο αλλα υπόσχομαι εντός σ/κ μια πρώτη ανάλυση της εικόνας μας στο 352 (που προσωπικά είναι το σύστημα που μου αρέσει γιατί το θεωρώ το πλέον προσαρμοστικό).

το ότι ο σάμπο έβγαινε δεξιά, είναι το απολύτως ΛΟΓΙΚΟ στο εν λογω σύστημα. δες πχ τον πογκμπα προ διετίας στη γίουβε. ή ακόμα και πέρυσι στο 4132 που γινόταν 2152 στην επίθεση της γιουβε. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει συνεχιστε να συγκρινετε τον ΠΑΟΚ με την γιουβε και τον Πογμπα με τον Σαμπο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νταξ. δεν το εννοω ετσι ρε συ. κατανοεις πιστευω.

τη λογικη και εγω προσπαθω να πιασω. τι να σε βαλω σαν παραδειγμα; τον μπενασι της τορινο; :lol: ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Η αληθεια ειναιβοτι ο τουντορ κανει και προετοιμασία γιατι τους παικτες που τθανε δεν τους ξερει

Αυτο κοστίζει

Αλλα δε γινεται αλλιως

Το θεμα ειναι να βρεθούν κπς σταθερές
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο θελει χρονο.

και λινκ. :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:twisted: :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσο παιζαμε με το περσινο υλικο βλεπαμε ορθολογικες επιλογες ακομα και αν επρεπε να γινουν αλχημειες,πχ ελλειψη αριστερου μπακ,μπηκε ο Κοροβεσης και πηγε καλα,το να βαζεις εξτρεμ ακραιο μπακ με αναποδο ποδι ειναι ανεκδοτο,επιμενω βλεπω ξεκαθαρο προβλημα στην ενσωματωση των νεων παικτων καθως ΔΕΝ ταιριαζουν με τα θελω του προπονητη.Μετα το παιχνιδι με την βεροια ειχα γραψει οτι αν μας κλεισουν τον Πελκα θα εχουμε προβλημα,σημερα φανηκε ξεκαθαρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:Κακοβειναι το συςτημα αλλα αν λειπει η πειθαρχία και οι δυνάμεις βλ Τζιόλη κλάφτα Χαράλαμπε

Ουφ ,επανήρθε.Ειχα αρχίσει ν ανησυχώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”