Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από Gospi »

τρικυμία εν κρανιω πραγματικα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γκοσπι οχι απλά το περνάς το όριο, ποτέ δεν είπα οτι το έκανες με ένα μέλος επι προσωπικού, ίσα ίσα ακόμα χειρότερα, προσβάλλεις μαζικά όσους δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο εσύ.

Μη λες αρλούμπες για να υποστηρίξεις την επιθετικότητά σου.

Το αν λέει δικαιολογίες ο ΚυρΚυρ δε σημαίνει οτι εμείς δεν θέλουμε την αλήθεια, επειδή διαφωνούμε με τη λάσπη.

Λυσσάξατε με το ΚΙΝΑΛ. Εντελώς άσχετο με τον ΠΑΟΚ είναι και εντελώς ανούσια η συνεχής επανάληψη των όσων έγιναν. Πείτε κάτι που να σχετίζεται με τη λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω και δεν με νοιάζει να μάθω τι είδους σκάλωμα είναι αυτό. Το να το γυρνάμε και να "βαφτίζουμε" συνοπαδούς επειδή δεν συντάσσονται μαζί μας στη λάσπη, δεν είναι αποδεκτό.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ονκυριακος κυριακος,ο μακης ο γκαγκατσης ειναι μελη της πιο πετυχημενης διοικητικης μηχανης στην ιστορια του ΠΑΟΚ.ειναι μελη της διοικησης που πηρε τον ΠΑΟΚ στο 8% και τον εφτασε στο 15%. Πιθανως ενας επιχειρηματιας που αυξανει την βαση του 7% κατι βλεπει καλυτερα απο εσας που δεν το βλεπετε.βεβαια εχει μονο 84 επιχειρησεις.δεν ξερει τι του γινεται.αλλα ετσι πανε αυτα
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ο Κυρ Κυρ, χθες τουλάχιστον, ήταν λίγος για να διαχειριστεί μια κουβέντα με ένα πολύ φιλικό πάνελ δημοσιογράφων στο κανάλι μάλιστα του Ιβάν.

Έπαιζε με λίγα λόγια εντός έδρας. Κι όμως τόσο ο λόγος και οι κινήσεις του σώματος του που προδίδαν αγχος όσο και το περιεχόμενο των όσων ειπε δεν προσκόμισαν κάτι νέο, απλώς έδωσαν την εντύπωση για μια προσπάθεια επιβολής μιας επίσημηε εικόνα όσων εκτυλίχθηκαν πριν και μετά τον τελικό.

Ένα δίωρο ολόκληρο με τον "Τηλέμαχο" μας να αμολάει γενικότητες διανθισμένες με πομπώδεις φράσεις...
Το μόνο σημείο που στάθηκε καλά ήταν για τους ξένους διαιτητές, ίσως γιατί εκεί δεν έχει κάτι να κρύψει...

Τυχεροί όσοι δεν έχασαν τον χρόνο τους για να τον δουν.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν θα τον κανουμε πανελιστα.αντιπροεδρος σε αε ειναι
Γραφειο τυπου ο λαος ηθελε τον δουκα.και τον δουκα του φερανε.να τα λεμε αυτα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δυστυχώς είναι αλήθεια οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει στελέχη να σταθούν μπροστά στην κάμερα.

Προσωπικά θεωρώ οτι ο ΚυρΚυρ έχει συμβάλλει σε ένα καλύτερο επίπεδο στη στρατηγική επικοινωνίας της ομάδας, αλλά για τηλεοπτικές συζητήσεις φαίνεται έξω απ τα νερά του
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O Ιβάν αυτή τη στιγμή είναι μέσα στους 4-5 ισχυρότερους οικονομικά Έλληνες παγκοσμίως.
Το ότι κρατάει 10 χρόνια σε μια ΠΑΕ ανθρώπους που κάποιοι για τους δικούς σας λόγους θεωρείτε ανίκανους, σημαίνει είτε ότι είναι και ο ίδιος ανίκανος (πράγμα που αναιρείται από την πρώτη πρόταση που έγραψα), είτε ότι το κάνει επίτηδες.
Άρα έμμεσα λέτε ότι ο Ιβάν θέλει άχρηστα στελέχη στην ΠΑΕ. Και όχι απλά στελέχη, αλλά με αναβαθμισένους ρόλους και αρμοδιότητες.
Και η μόνη εξήγηση που έχω ακούσει εδώ μέσα είναι ότι φοβάται μην πάνε στον χοντρό και πουν τα κάλαντα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Γκοσπι οχι απλά το περνάς το όριο, ποτέ δεν είπα οτι το έκανες με ένα μέλος επι προσωπικού, ίσα ίσα ακόμα χειρότερα, προσβάλλεις μαζικά όσους δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο εσύ.

Μη λες αρλούμπες για να υποστηρίξεις την επιθετικότητά σου.

Το αν λέει δικαιολογίες ο ΚυρΚυρ δε σημαίνει οτι εμείς δεν θέλουμε την αλήθεια, επειδή διαφωνούμε με τη λάσπη.

Λυσσάξατε με το ΚΙΝΑΛ. Εντελώς άσχετο με τον ΠΑΟΚ είναι και εντελώς ανούσια η συνεχής επανάληψη των όσων έγιναν. Πείτε κάτι που να σχετίζεται με τη λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω και δεν με νοιάζει να μάθω τι είδους σκάλωμα είναι αυτό. Το να το γυρνάμε και να "βαφτίζουμε" συνοπαδούς επειδή δεν συντάσσονται μαζί μας στη λάσπη, δεν είναι αποδεκτό.
Ακομη περιμενω να μου πεις ποια λασπη ακριβως πεταξα εγω.
Αλλα δεν ξερεις να μου πεις γιατι εγω ανεφερα συγκεκριμενα πραγματα. Οτι ειναι ασχετος ανεπαγγελτος και γλαστρα.
Και φυσικα οτι μας παραμυθιαζει κατα καιρους ανερυθριαστα
Ολα τα αλλα που λες με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
Το υφος μου ειναι αντιστοιχο του υφους σου.
Και δεν ειναι δικαιολογιες αυτα που λεει, αλλα παραμυθια της χαλιμας.
Εγω προσωπικα δεν ανεχομαι να με παραμυθιαζει κανενας. Ειτε λεγεται Κυριακος ειτε φουφουτος.
Εσυ μπορεις ως mod να χαρακτηριζεις την αποψη μου ως λασπη. Αυτο δεν σημαινει οτι θα συμφωνησω ουτε οτι θα σταματησω να την λεω.
Και φυσικα θα συνεχισω να απανταω στο υφος με το οποιο απευθυνεται το εκαστοτε μελος σε μενα.
BTW το να χαρακτηριζεις αρλουμπες αυτα που λεω ειναι legit ε? αλλα εγω προσβαλλω και βαφτιζω. Καλη φαση.
Το ποιος λεει αρλουμπες λοιπον θα το δειξει η ιστορια.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δε χρειάζεται να είναι το ένα ή το άλλο άκρο.
Σίγουρα υπάρχουν δεδομένα προβλήματα και λάθη, αλλά ειδικά σε ότι αφορά στελέχη ΠΑΕ στην Ελλάδα, δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεθούν ικανοί.
Οπότε ο Ιβαν ίσως απλά συμβιβάζεται με αυτό που έχει και ξέρει ότι δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η ιστορια βεβαια γραφει οτι ο κυριακος κυριακος εχει 2 νταμπλ και 4 κυπελλα.οσα και ο μακης γκαγκατσης και η μαρια γκοντσαρεβα.με βασικο στοιχο οτι ο ΠΑΟΚ ξεπληρωσε τα χρεη του αρκετα αργοτερα απο την αναληψη της παε απο τον σαββιδη η πορεια με εξαιρεση μια χρονια κρινεται επιτυχημενη απο αυτον ππυ ηγειται του ΠΑΟΚ.τωρα ειναι αποτυχημενη για μενα για σενα ή τον γειτονα αδιαφορο.οπως ειπες η ιστορια εκρινε
Και η ιστορια εκρινε οτι αυτη η διοικηση πηρε οσους τιτλους πηρε ολος ο ΠΑΟΚ 85 χρονια.αυτο λεει η ιστορια
Τα νουμερα ειναι αυτα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δηλαδή η κριτική προς οποιοδήποτε στέλεχος είναι έμμεση κριτική προς τον Ιβάν; Μάλιστα...
Και να φανταστώ δεν πρέπει να κριτικάρουμε τίποτα που έχει σχέση με τη διοίκηση;

Πραγματικά, όσο κουράζει ο μηδενισμός ορισμένων, άλλο τόσο κουράζει η ομερτα που θέλουν να περάσουν κάποιοι.

Κριτική προφανώς και θα υπάρχει. Μιλάμε για ποδόσφαιρο.
Δηλαδή στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ δεν κράζουν τον Εντ Γουντγορντ; Αυτό σημαίνει πως οι Γκλέιζερς δεν είναι καλοί επιχειρηματίες; Στην Ρεάλ δεν ασκήθηκε έντονη κριτική για την αποχώρηση του Ζιντάν; Εσείς τι θέλετε; Να κοιτάμε αυτά ή να κοιτάμε τον γαύρο που κάθε κριτική κόβεται μαχαίρι;

Ο οπαδός θα ασκεί κριτική, και έχει το ελεύθερο να το κάνει. Βαλτε το καλά μες το μυαλό σας.
Και με επιχειρήματα, πείτε μία διαφορετική άποψη, αν θέλετε. Μην προσπαθείτε να βάλετε φίμωτρο.

@taseo, βάλε στην εξίσωση και το κλεμμένο πρωτάθλημα. Εκεί έχουν ευθύνη ή μόνο στις νίκες τούς θυμόμαστε;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εκει εχει ευθυνη ο λαος του ΠΑΟΚ που ςε ματς φωτια δεν ηταν υποψιασμενος και η παε φυσικα με πρωτο τον Ηγετη της ιβαν Σαββιδη
Βεβαια ο σαββιδης τις μαλακιες του τις πληρωνει μετρητοις.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Taseos έγραψε:Η ιστορια βεβαια γραφει οτι ο κυριακος κυριακος εχει 2 νταμπλ και 4 κυπελλα.οσα και ο μακης γκαγκατσης και η μαρια γκοντσαρεβα.με βασικο στοιχο οτι ο ΠΑΟΚ ξεπληρωσε τα χρεη του αρκετα αργοτερα απο την αναληψη της παε απο τον σαββιδη η πορεια με εξαιρεση μια χρονια κρινεται επιτυχημενη απο αυτον ππυ ηγειται του ΠΑΟΚ.τωρα ειναι αποτυχημενη για μενα για σενα ή τον γειτονα αδιαφορο.οπως ειπες η ιστορια εκρινε
Και η ιστορια εκρινε οτι αυτη η διοικηση πηρε οσους τιτλους πηρε ολος ο ΠΑΟΚ 85 χρονια.αυτο λεει η ιστορια
Τα νουμερα ειναι αυτα.
Όλα σου τα ποστ λένε το ίδιο πράγμα. Κι εσύ αν ήσουν στη θέση του κυρ κυρ τους ίδιους τίτλους θα είχαμε. Η ομάδα λέγεται ΠΑΟΚ κι όχι ivan fc.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

2 νταμπλ και 4 κύπελλα ο κυρ κυρ..

Που αναγκάστηκε απ' την αφωνια τους να πάρει όλο τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του επικοινωνιακά ο Λουτσεσκου (που δεν είχε καμια υποχρέωση) όταν τα δελτία ειδήσεων έπαιζαν επί ένα μήνα εναντίον του ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

κοοτα βασικα αν ημουν καποιος τριτος θα σου απαντουσα ευχαριστως.οι μετοχες στον ΑΣ.ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ
και να ερθουν οσοι θελουν να αλλαξουν διοικηση να βαλουν τα λεφτα τους.δε σου κρυβω οτι θα ειχε ενδιαφερον να πει ο σαββιδης καποια στιγμη.οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ για οσα περασαμε να χρεη ειναι μηδεν.οι μετοχες στον ΑΣ.ΠΑΟΚ μια ζωη καλη επιτυχια.εκει να δω τους ανετους και τους σας γαμαω ολους ειμαι ΠΑΟΚ.βεβαια θα ειναι βολικο γιατι θα μικρυνει το παπλωμα.με εξαιρεση την θ4 ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα ηταν ευτιχισμενοι με εναν ΠΑΟΚ 4ο και καναν ερανο για προσφυγες.
Εν παση περιπτωσει να μη σας κουραζω αλλο.Μακαρι του χρονου τετοιο καιρο ολο το κωλοχανειο του ιβαν ( γιατι δικο του ειναι,οχι του κυριακου) να μας εχει αφησει στην ησυχια μας.ΠΑΟΚ δε γιναμε για τους τιτλους.γιναμε για να κοπαναμε αρειανους και να ειμαστε αφεντικα στην πολη.κυριως βεβαια για να λεμε οτι παμε στην ομονοια και δε μασαμε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”