Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από pgetsos »

Μόνιμα σε μανούρα να βρισκόμαστε, τουλάχιστον υπάρχει ποικιλία στα άτομα
kataramenos5 έγραψε:Αυτο το 11 για το διπλο με νιονιο πως σας φανηκε? Τοσο σιγουρια οτι δε μπορουμε ..
Η σιγουριά το χάρισμα...

Πάτερ τηλέφωνο δεν;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τεσπα. :roll: :roll:

αυτό το 11, και εγώ θα το τιμήσω....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pgetsos έγραψε:Μόνο εγώ είμαι ήρεμος τελικά εδώ μέσα...
Εσυ εχεις..........................πεθερο μαλαμα.

Το μεσημερι σε πηρα γιατι δεν μπορουσα να μπω και νομισα
οτι εκανα καμμιά μ@λ@κια.
Μετα μου ειπε ο Γιωργος οτι ηταν γενικο το κακο και ησυχασα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Οπότε είπες να μη το σηκώσεις και πεις Μια καλησπέρα, θα πάθεις τίποτα...

Δύο πεθεροι, ΠΑΟΚ και οι 2, δε με θέλει να γλυτώσω από αυτή την ομάδα ;)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pgetsos έγραψε:Οπότε είπες να μη το σηκώσεις και πεις Μια καλησπέρα, θα πάθεις τίποτα...

Δύο πεθεροι, ΠΑΟΚ και οι 2, δε με θέλει να γλυτώσω από αυτή την ομάδα ;)
Αν το σηκωνα θα πλερωνες.

Δεν το ακουσα.
Ημουν στον μπαξε και εδενα τις ντοματες.
Οταν το ειδα,ηταν περασμενη η ωρα.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

K_geo έγραψε:μετά το πρώτο i στην Τούρκικη το δεύτερο i δεν ακούγεται πολύ, ούτε καν παίρνει τόνο! με λίγα λόγια αν θές να γράψεις... turklish μπορείς να πεις ΜΠίζιμ.

μιας που είμαστε στο καφενείο... :)

priest πάτερ τελικά ή δικηγόρος; και δεν σε πειράζει να λένε ΠΑΟΚτσήδες ραγιάδες ε; και άλλα πολλά. θέλετε να γίνω τυπικός; γιατι μπορώ να γίνω τυπικότατος. by the book που λενε...
Κανονικά μπιζιμ προφέρεται geo...
Στα τουρκικα το i προφέρεται κανονικά σαν ι και το I χωρίς τελίτσα επάνω προφέρεται σαν ου στο περίπου δεν μπορώ να στο δώσω να το ακούσεις τώρα ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

https://translate.google.gr/#auto/tr/%CE%BC%CE%B1%CF%82

πρόσεξε το ότι το δεύτερο ι ΔΕΝ τονίζεται, σχεδόν δεν ακούγεται -το τι παίζει με την τελεία μπορώ να το ποστάρω αύριο πρέπει να σκανάρω το... βιβλίο. :lol: πάντως περίπου όπως λές ακούγεται αλλά δεν μπαίνει μετά απο άλλο i ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων... :) .

χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για χάρη...ευφωνίας/καλύτερου διαβάσματος... σοβαρά τώρα. εντάξει, μπορεί να λέω και μλκα.. :o :lol:

υγ: επίσης, άλλο το "ο δικός μας", είναι bizimki. η ακριβής μετάφραση είναι "ο ΠΑΟΚ μας" ;)

υγ2: λίγες λέξεις έχουν μείνει καθώς προσπαθούν να προσαρμόσουν και άλλο τη γραφή τους σε ένα δυτικότερο πρότυπο, αλλά όταν χρησιμοποιείται το ι , χωρίς τελεία απο πάνω και μάλιστα σε δύο συνεχόμενα με ανάμεσά τους σύμφωνο, τότε όντως το πρώτο ακούγεται κάπως σαν ου χαμηλό αλλά το δεύτερο (αυτή τη φορά) παίρνει τον τόνο. ;)

πχ ışık , φώς https://translate.google.gr/#auto/tr/%C ... %9F%C4%B1k

ή sιnιr , σύνορο https://translate.google.gr/#auto/tr/s%C4%B1n%C4%B1r
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ελπιζω να μην ειναι κανενα σκουληκι εδω μεσα. ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο χρόνος θα δείξει τον ρολο του καθενός και περάσανε πολλοί παρά πολλοί που είπανε διαφορα εδώ και χαθήκανε ξαφνικά .....εγω απλά είμαι ένας οπαδός του ΠΑΟΚ δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία μου είμαι καθαρος και ανά πάσα στιγμή δίνω τα στοιχεία μου στο φόρουμ .....αυτά που πιστεύω για τον συγκεκριμένο είμαι σίγουρος ότι είναι σωστά ,δεν θεωρώ ότι οι προθέσεις του αφορούν το καλο του ΠΑΟΚ,ελάχιστες φορές επεσα έξω και είπαμε ο χρόνος θα το δείξει ......μεγαλο παράδειγμα ενός που έλεγε διαφορα για το χρέος της παε με απόλυτη σιγουριά και διαψεύστηκε πανηγυρικά άλλα φυσικά εκείνες τις στιγμές δημιουργησε θέμα.......
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εορπτολ σορυ κιόλας αλλα εσυ δεν έλεγες οτι μαλλον ειναι κάποιος πρωην διοικητικός που τωρα ειναι στην απ έξω και βγαζει χολή ή κανω λαθος?Τωρα πως εγινε αλλόθρησκος?Εμενα παντως μ εχει μπερδεψει εντελώς ο συγκεκριμενος αν και σα να μου θυμίζει μια ψυχη απ τα παλιά το στυλακι του.Απ την αλλη παλι εδω "ανεχτήκαμε" (ως οπαδικο φορουμ :shock: ) ατομα που λεγανε μη παρετε διαρκειας στο μπασκετ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φίλε υπάρχουν πρώην διοικητικοί που μόνο το καλο του ΠΑΟΚ δεν θέλουν ,θέλουν το δικό τους προσωπικο οφελος ......ο χρόνος θα δείξει ....να ζητήσω ενα μεγάλο συγνώμη από τον βεροιωτη και τον ντινο που μας ανέχονται δεν θα το ξανακάνω, τρολαρισμα στο δικό του ακριβώς στυλ όμως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω :):) θα προσπαθήσω να μην τον ξαναφερω σε δύσκολη θέση τον βεροιωτη .....και όπως ειπα ο χρόνος θα δείξει τον ρολο του καθενός απλά οι εντυπώσεις πρόσκαιρες βέβαια δυστυχώς μένουν ......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά από μένα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Μετά από μένα...
Εσύ δε μετράς λόγω ηλικίας

Καμία συνάντηση Αθηναίων θα έχει ρε παλικάρια ποτέ;
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

eortpol
Απο λαθος ατομα ζητας συγγνωμη.

Kgeo
By whose book? Για αλλη μια φορά απομακρύνθηκαν ατομα απο το φόρουμ. Για σκεψου γιατί επί ημερών σου σταματησαν να γράφουν ο Μπαρλοου και ο Αλε. Κανε και μια αυτοκριτική.

prist
Πονανε τα μυαλά σου. Ηρεμησε και μην σηκώνεις την μπαντιερα της εξεγερσης. Δεν εχουμε τους συσχετισμούς μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τον Μπάρλοου τον ξέρω πολλά περισσότερα χρόνια απο όσα υπάρχει το ΠΑΟΚμάνια. πολλά περισσότερα. τον Αλέ όχι, αλλά τον γνώρισα μέσα στο φόρουμ.

πίστεψε με, προβληματίζομαι πολύ περισσότερο απο πολλούς απο εσάς για το ότι δεν συμμετέχουν ενεργά στο φόρουμ. ακόμα περισσότερο, προβληματίζομαι για την... αφορμή βάση της οποίας δεν το κάνουν.

εντάξει, την ίντριγκα και την υπερβάλλουσα (ας είμαστε ειλικρινείς) προσπάθεια μερικών να δημιουργήσουν εντυπώσεις για συγκεκριμένα πρόσωπα εντός (ή εκτός) παε την έχω πολλάκις θίξει και αναλύσει γιατί δεν την μπορώ.

αλλά, για το θέμα μερικών παιχτών, πίστεψε με ακόμα και η δική μου άποψη δεν διαφέρει παρασάγγας απο τον... μέσο όρο. αλλά σαν μοντ πλέον (θέλω δεν θέλω) πρέπει να επιβάλλω κάποιες ισορροπίες και δή σε ένα ανοιχτό φόρουμ να προστατεύω και το ίδιο το φόρουμ και την εικόνα του στους...outsiders... που μερικοί μπορεί να είναι και μέλη της ομάδας....

πίστεψε με δεν είναι καθόλου εύκολο... ειδικά με εσάς που έχω μπλέξει! :mrgreen:

τα δύο εν λόγω παλικάρια, ξέρω ότι διαβάζουν και ξέρω ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψουν. το ξέρω. :nairepaok:

υγ: όσο για αυτοκριτική, εν τέλει μάλλον μόνο εγώ την κάνω... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”