Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από obanebane »

Το εσβησα το ποστ γιατι οπως ειπα δεν εχει ουσια να το συνεχιζουμε,και ναι συμφωνω οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να συνεχισει στο ελληνικο πρωταθλημα την αποθεραπεια του.
Δυστηχως αλλα ετσι ειναι τα πραγματα αν θα ερθει εδω τωρα ειναι για να ολοκληρωσει ομαλα την αποθεραπεια του.

Υ.Γ Ολο το κοβω λεω και ολο το συνεχιζω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Στον ιν λεει οτι ο Αγγελος δε θελει τον Ινσαουραλδε γιατι εχει βρει αλλον. Μαλλον γι αυτον που θα ανακοινωθει σε 48 ωρες λενε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

its ok :mrgreen: Το κλεινω εγω αν θες λεγοντας οτι δεν ειναι ρεαλιστικος στοχος εχει ρισκο αλλα αξιζει καμια φορα να παιρνεις τετοια ρισκα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

nothu έγραψε:Στον ιν λεει οτι ο Αγγελος δε θελει τον Ινσαουραλδε γιατι εχει βρει αλλον. Μαλλον γι αυτον που θα ανακοινωθει σε 48 ωρες λενε.
8-) Τσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Παντως και η Μπαγιερ Λεβερκουζεν που ακουστηκε για τον Κουλη δε νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη για τη Σαλκε αλλα και για τον παικτη.Ειναι ο νο1 αντιπαλος της καθε χρονο για την 3η θεση μια και οι 2 πρωτες θεσεις ειναι καπαρωμενες απο Μπαγιερ και Ντορτμουντ.Ασε που δε νομιζω να χει θεση βασικου στη Λεβερκουζεν.Ακους Κουλη?Ακους Ιβαν? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

paokovie για ποιους λεγατε χτες?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λοιπόν ξέρετε πολύ καλά ότι δεν το παίζω ξερόλας και μυαλοπώλης (ειδικά σε θέματα μεταγραφών) και αν πω κάτι δεν είναι παπάς! Ο Lucasreporter μπορεί να το επιβεβαιώσει. ;)

Φιλάρακι μου που έχει πάει Χαλκιδική για πενθήμερο (δεν μαρτυρώ το μέρος, απλά θα πω ότι όλος ο καλός ο κόσμος εκεί είναι..) συνάντησε τυχαία ένα ψηλό παιδί.. Όχι πάνω από 30, γνωστό ποδοσφαιριστή.. Με γυαλί και καπέλο άραζε, αλλά δεν τον αναγνωρίζεις δύσκολα.

Σε φάση καλαμπουριού, πάει ο φίλος μου και του λέει "Hey (τάδε) how are you? Do you like Chalkidiki? Do you know gyros?" κτλ.. Στο τέλος του κάνει μια "Do you know PAOK, the football team?" και του απαντάει ο άλλος με λίγο σπαστά Αγγλικά (καλύτερα από του φίλου μου) "Of course, that's why I am here!" και έχει μείνει ο φίλος μου κάγκελο...!!!

Αυτά που μπορώ να σας πω χωρίς να εκτεθώ εγώ, ο φίλος μου και η μεταγραφή, είναι ότι σε 48 ώρες θα υπογράψει ο καινούριος center back του Π.Α.Ο.Κ.!
Αδέρφια, αλήθεια δεν είναι παπάς το 48 ώρες.. Θα γυρίσει η ομάδα από τη Napoli, θα συζητήσει αυτός και ο ατζέντης του με τη διοίκηση και τον Άγγελο και θα περάσει εργομετρικά...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ευλογησον δεσποτα....
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

RoMaN έγραψε:Λοιπόν ξέρετε πολύ καλά ότι δεν το παίζω ξερόλας και μυαλοπώλης (ειδικά σε θέματα μεταγραφών) και αν πω κάτι δεν είναι παπάς! Ο Lucasreporter μπορεί να το επιβεβαιώσει. ;)

Φιλάρακι μου που έχει πάει Χαλκιδική για πενθήμερο (δεν μαρτυρώ το μέρος, απλά θα πω ότι όλος ο καλός ο κόσμος εκεί είναι..) συνάντησε τυχαία ένα ψηλό παιδί.. Όχι πάνω από 30, γνωστό ποδοσφαιριστή.. Με γυαλί και καπέλο άραζε, αλλά δεν τον αναγνωρίζεις δύσκολα.

Σε φάση καλαμπουριού, πάει ο φίλος μου και του λέει "Hey (τάδε) how are you? Do you like Chalkidiki? Do you know gyros?" κτλ.. Στο τέλος του κάνει μια "Do you know PAOK, the football team?" και του απαντάει ο άλλος με λίγο σπαστά Αγγλικά (καλύτερα από του φίλου μου) "Of course, that's why I am here!" και έχει μείνει ο φίλος μου κάγκελο...!!!

Αυτά που μπορώ να σας πω χωρίς να εκτεθώ εγώ, ο φίλος μου και η μεταγραφή, είναι ότι σε 48 ώρες θα υπογράψει ο καινούριος center back του Π.Α.Ο.Κ.!
Αδέρφια, αλήθεια δεν είναι παπάς το 48 ώρες.. Θα γυρίσει η ομάδα από τη Napoli, θα συζητήσει αυτός και ο
ατζέντης του με τη διοίκηση και τον Άγγελο και θα περάσει εργομετρικά...

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗΣ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γειά σου ρε Ρόμαν με τα ωραία σου!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Roman παπας ή αληθεια;

Ονομα ξερεις; Μην πεις αν δεν μπορεις, πες μονο αν ειναι καλος παιχτης ή οχι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καλός παίκτης Ρομάν;;; Ενεργός;; Ελεύθερος η δανεικός !; Αν δεν τρολαρεις φυσικά !
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Να ρωτησω κατι?στις τελευταιες 10 σελιδες γινεται ενας μικρος χαμος με μεταγραφές χωρις να λεμε ονοματα.σε τι αποσκοπει ολο αυτο?καλο θα ειναι να μην λεμε αερολογιες ή να λεμε ονοματα ή τιποτα.εδω ειναι για μεταγραφες που ακουγονται απο τα σαιτς και να λεμε την αποψη μας.τωρα ο καθενας λεει την "πληροφορια" που του ειπε ο αδερφος του 1ου ξαδερφου του 3ου ξαδερφου που ειδε-ακουσε..τι να πω.καλο ειναι να ελλατωθουν αυτα κ φυσικα τα οφτοπικ.αν εχετε πληροφορια κ θελετε να την μειραστειτε πειτε κ ονομα αλλιως μην λετε τιποτα..γνωμη μου ειναι αυτη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι τη βδομάδα που έρχεται θα γίνουν μεταγραφές.

Ποιές θα είναι, πόσες και πόσο μπαμ θα κάνουν, μένει να το δούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”