Δυστηχως αλλα ετσι ειναι τα πραγματα αν θα ερθει εδω τωρα ειναι για να ολοκληρωσει ομαλα την αποθεραπεια του.
Υ.Γ Ολο το κοβω λεω και ολο το συνεχιζω.

nothu έγραψε:Στον ιν λεει οτι ο Αγγελος δε θελει τον Ινσαουραλδε γιατι εχει βρει αλλον. Μαλλον γι αυτον που θα ανακοινωθει σε 48 ωρες λενε.
RoMaN έγραψε:Λοιπόν ξέρετε πολύ καλά ότι δεν το παίζω ξερόλας και μυαλοπώλης (ειδικά σε θέματα μεταγραφών) και αν πω κάτι δεν είναι παπάς! Ο Lucasreporter μπορεί να το επιβεβαιώσει.![]()
Φιλάρακι μου που έχει πάει Χαλκιδική για πενθήμερο (δεν μαρτυρώ το μέρος, απλά θα πω ότι όλος ο καλός ο κόσμος εκεί είναι..) συνάντησε τυχαία ένα ψηλό παιδί.. Όχι πάνω από 30, γνωστό ποδοσφαιριστή.. Με γυαλί και καπέλο άραζε, αλλά δεν τον αναγνωρίζεις δύσκολα.
Σε φάση καλαμπουριού, πάει ο φίλος μου και του λέει "Hey (τάδε) how are you? Do you like Chalkidiki? Do you know gyros?" κτλ.. Στο τέλος του κάνει μια "Do you know PAOK, the football team?" και του απαντάει ο άλλος με λίγο σπαστά Αγγλικά (καλύτερα από του φίλου μου) "Of course, that's why I am here!" και έχει μείνει ο φίλος μου κάγκελο...!!!
Αυτά που μπορώ να σας πω χωρίς να εκτεθώ εγώ, ο φίλος μου και η μεταγραφή, είναι ότι σε 48 ώρες θα υπογράψει ο καινούριος center back του Π.Α.Ο.Κ.!
Αδέρφια, αλήθεια δεν είναι παπάς το 48 ώρες.. Θα γυρίσει η ομάδα από τη Napoli, θα συζητήσει αυτός και ο
ατζέντης του με τη διοίκηση και τον Άγγελο και θα περάσει εργομετρικά...