Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Θα ειναι μεγαλη ξενερα να μην ερθει κανεις τους,που εντωμεταξυ εδω και λιγες μερες θεωρουνταν και σχεδον κλεισμενοι απο τους δημοσιογραφους...Τεσπα υπομονη υπαρχει παρα πολυς καιρος για μεταγραφες ακομα...
Ο ατζέντης του Εγιόνγκ Ενόχ, Στέφαν Μπράντλι με δηλώσεις του στην Ολλανδία τόνισε πως μιλάει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για τον Καμερουνέζο.
Χαρακτηριστικά τα λόγια του Στέφαν Μπράντλι:
«Δεν έχω κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ. Τις ομάδες που ενδιαφέρονται τις μαθαίνω από τα media. «Δουλεύουμε» μια πιθανή μεταγραφή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Επιπλέον, ενδιαφέρεται και μια ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δε μπορώ να πω το όνομα της».

«Δεν έχω κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ. Τις ομάδες που ενδιαφέρονται τις μαθαίνω από τα media. «Δουλεύουμε» μια πιθανή μεταγραφή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Επιπλέον, ενδιαφέρεται και μια ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δε μπορώ να πω το όνομα της».

- ace79grpaok
παει και αυτοςRealcon έγραψε:Ο ατζέντης του Εγιόνγκ Ενόχ, Στέφαν Μπράντλι με δηλώσεις του στην Ολλανδία τόνισε πως μιλάει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για τον Καμερουνέζο.
- GiorgosAtha
Άγιε μου Βασίλη...
Κάνε το θαύμα σου να ξυπνήσω στις 5-1-2014 και να δω τον ΠΑΟΚ με την Ξάνθη με 11αδα...
Γλύκος - Τζαβέλας, Κατσουράνης, Vitor, Κίτσιου - Enoh, Lazar - Stoch, Martens, Lucas - Vossen...
Είδες καλέ μου Άγιε; Δεν είμαι πλεονέκτης να σου ζητήσω και αμυντικο (αυτόν τον θέλω το καλοκαίρι), ούτε τον Messi...
Αν σου είναι τόόόόσο δύσκολο για τις 5-1 τους δέχομαι και στις 31-1, 12 παρά 1 το βράδυ...
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Κάνε το θαύμα σου να ξυπνήσω στις 5-1-2014 και να δω τον ΠΑΟΚ με την Ξάνθη με 11αδα...
Γλύκος - Τζαβέλας, Κατσουράνης, Vitor, Κίτσιου - Enoh, Lazar - Stoch, Martens, Lucas - Vossen...
Είδες καλέ μου Άγιε; Δεν είμαι πλεονέκτης να σου ζητήσω και αμυντικο (αυτόν τον θέλω το καλοκαίρι), ούτε τον Messi...
Αν σου είναι τόόόόσο δύσκολο για τις 5-1 τους δέχομαι και στις 31-1, 12 παρά 1 το βράδυ...
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...

- mariotsaggal91
Άποψή μου είναι ότι ο Μάρτενς είναι ήδη κλεισμένος και απλά λόγω του ότι δεν εχει ακόμα το δικαίωμα υπογραφής δεν πολυμιλάνε για ΠΑΟΚ. Απο εκεί και πέρα για Ενοχ και Μαντούρο είμαι πιο επιφυλακτικός γιατί όταν ακούτε ''είναι κοντά η συμφωνία'' και άλλες τέτοιες αρδιες συνήθως τους χωρίζουν 100 χιλιάρικα που συνήθως δεν καλύπτονται, εκτός αν ο παίχτης είναι ελεύθερος και είναι τελευταία μέρα των μεταγγραφών. Γενικά το πάνω χέρι το έχει ο παίχτης τέτοιες ημερομηνίες. Αν μιλούσαμε 30 Ιανουαρίου και ερχόταν το αυγό στον λωκό του Ενόχ και του κάθε Ενόχ μην μείνει εκεί και παίζει 5χ5 με άλλες β ομάδες τότε ναι, διαπραγματεύεσαι
. Και κακά τα ψέμματα όταν το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί και ο παίχτης ξέρει ότι οι πιθανότητες να παίξει του χρόνου Τσ.λ. είναι λίγες (2 προκριματικοί) δύσκολα έρχεται. Για τέτοιου βεληνεκούς πάντα παίχτες μιλάμε γιατί Λόπεθ θα βρεις πολλούς πρόθυμους σε κάθε μεταγγραφική. Για να έρθει θέλει τουλάχιστον ένα 20-30% πάνω στο κασέ του συν την εφορία κατα δω, άρα μιλάμε για αρκετά μεγάλα ποσά που δεν ξέρω αν έχουμε η αν θέλουμε να τα δώσουμε εκεί.

Πάει δημοσιογραφικά. Γιατί οι δημοσιογράφοι τα λένε... Και εμείς απλά την πατάμε. ίδωμεν..
καλα, αυτό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. άλλωστε αν κάποιος πιστεύει ότι αυτά που γράφονται στους αρδ και -φυσικά- εμείς σχολιάζουμε, είναι....δεδομένα. τότε τι να πω;;;;; ούτως ή άλλως η μεταγραφολογία είναι έτσι, για κουβέντα να γίνεται.......

Καλά είναι να μείνουμε μόνο στην κουβέντα. Γιατί το παρελθόν μας έχει δείξει να ρίχνουμε "λάσπη" στην ΠΑΕ σαν δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες δεν ήρθαν και έφταιγαν. Εκεί ήθελα να ρίξω το βάρος μου με αυτό που είπα.
Η μεταγραφολογία είναι ότι καλύτερο για οποιανδήποτε φίλαθλο.
Η μεταγραφολογία είναι ότι καλύτερο για οποιανδήποτε φίλαθλο.

Ο Φόσεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων αγγλικών ομάδων ενώ πριν λίγους μήνες η Γκενκ ζητούσε επτά εκατομμύρια ευρώ από την Νιουκαστλ για να τον πουλήσει!
Τα συμπεράσματα δικά σας…
http://inpaok.com/154361/t%CE%B9-%CE%B9 ... %B5%CE%BD/
http://inpaok.com/154361/t%CE%B9-%CE%B9 ... %B5%CE%BD/
- ΑποστόληςΑ
Tι ισχύει για Φόσεν!
Συντάκτης inpaok 30 Δεκεμβρίου | 13:25
Αλλο ένα όνομα βγήκε στο φως της δημοσιότητας αυτό του Γέλε Φόσεν.
Ο Βέλγος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Γκενκ και από το 2006 που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα, με εξαίρεση τη σεζόν 2009-2010 που πήγε δανεικός στη Σερκ Μπριζ σκοράρει ακατάπαυστα.
Σε 240 παιχνίδια με τη φανέλα της Γκενκ έχει σημειώσει 100 γκολ, ενώ τις τρεις τελευταίες χρονιές είναι μακράν ο πιο επικίνδυνος επιθετικά παίκτης και έγινε και αρχηγός της Γκενκ.Φέτος μετρά 8 γκολ στο βελγικό πρωτάθλημα και 5 σε προκριματικά και ομίλους του Europa League!
Ο Φόσεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων αγγλικών ομάδων ενώ πριν λίγους μήνες η Γκενκ ζητούσε επτά εκατομμύρια ευρώ από την Νιουκαστλ για να τον πουλήσει!
Συντάκτης inpaok 30 Δεκεμβρίου | 13:25
Αλλο ένα όνομα βγήκε στο φως της δημοσιότητας αυτό του Γέλε Φόσεν.
Ο Βέλγος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Γκενκ και από το 2006 που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα, με εξαίρεση τη σεζόν 2009-2010 που πήγε δανεικός στη Σερκ Μπριζ σκοράρει ακατάπαυστα.
Σε 240 παιχνίδια με τη φανέλα της Γκενκ έχει σημειώσει 100 γκολ, ενώ τις τρεις τελευταίες χρονιές είναι μακράν ο πιο επικίνδυνος επιθετικά παίκτης και έγινε και αρχηγός της Γκενκ.Φέτος μετρά 8 γκολ στο βελγικό πρωτάθλημα και 5 σε προκριματικά και ομίλους του Europa League!
- ΑποστόληςΑ
- jay trotter
Μη βάζετε χρώμα ρε παιδιά.Θα το πάθουμε σαν τα Γιαπωνεζάκια που έβλεπαν Πίκατσου:30 επιληψίες και άλλα 25 που το είδαν στις ειδήσεις!