15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από K_geo »

επαυξάνω την τελευταία παραγραφο του desperando
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

φοβερες οι δηλωσεις του γκουφυ της ιβηρικης χερσονησου...

αντε στα τσακιδια αγορι μου :ugeek:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βίτορ: Θα δώσω μία ευκαιρία στον ΠΑΟΚ γιατί περνάω καλά εδώ.
:evil: :redcard: αντε στην Μπελενένσες ρε Μιγκέλ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ δεν βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτή την ατάκα του.

επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι. οκ, καταννοώ και ακόμα περισσότερο και εγώ θα ήθελα να ήταν το ποδόσφαιρο "όπως παλιά" αλλά δεν είναι. και πρέπει καλώς ή κακώς να προσαρμοστείς όσο χρειάζεται τουλάχιστον ώστε να "επιβιώσεις".

Εγώ πιστεύω ότι επειδή έχει -ώς φαίνεται- καλό μάνατζερ και επειδή δεν είναι και κανας άμπαλος ντιπ, μπορεί να βρεί μια χαρά συμβόλαιο ακόμα και σε ομάδες που πρωταγωνιστούν σε Βαλκανικά πρωταθλήματα και γενικότερα στην Ανατολική Ευρώπη... ομάδες που μπορεί να αγωνιστούν και στο Τσ.Λ και μην νομίζετε ότι και αυτό δεν...μετράει...

Όσο το σκέφτομαι καλύτερο για την ομάδα θα είναι να μην ανανεώσει γιατί ένα καπέλο πάνω κάτω στο εκατοστάρικο θα το φάμε λόγω ΣουπερΛιγκ, φήμης πρωταθλήματος και γενικότερων συνθηκών τελοσπάντων. Όσο και αν λέει ότι του αρέσει εδώ... 8-)

Αλλά στη θέση του να έρθει ένας αντικαταστάτης κοντά στα 25-29 με @@ ΝΑΑΑΑΑ και να παίξει δίπλα του ο Τζαβέλλας ή ο Χατζησαϊας ή όποιος θέλει ο τότε Προπονητής ξερω γω, εντάξει. :D
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα στο forum.
Δεν υπάρχει κανένας παίχτης του φετινού roster που να συμφωνήσουμε όλοι ή εστω το 80-90 % ότι πρέπει να μείνει ή να φύγει από την ομάδα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Τερμάτισες 4ος και ήσουν 4ος στην επίθεση. ΟΚ
Στην άμυνα όμως ισοβάθμισες στην 8-10 θέση με ηρα και ξανθη και ένα γκολ παραπάνω από βέροια που κινδύνεψε να πέσει. Αυτό λέει ένα πράγμα, ότι κανένας αμυντικός δεν κάνει.
Όλοι πρέπει να φύγουν μέσα στις επόμενες δύο σεζόν και στις θέσεις τους να έρθουν άλλοι.
Εκεί και μόνο εκεί πρέπει να ρίξει τα λεφτά ο Σαββίδης. Στην Α Μ Υ Ν Α.
Δεν νοείται αμυντικός που σε κρέμασε σε 2-3 μάτς να του δίνεις συνεχώς ευκαιρίες. Ή που επανέλαβε το ίδιο σφάλμα δύο φορές. Στο επίπεδο που θέλει να οραματίζεται ότι θα παίξει ο ΠΑΟΚ δεν έχουν θέση οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες. Για φέτος θα μείνει αυτός που:
  • Είχε τις περισσότερες εμφανίσεις
    Έκανε τα λιγότερα σφάλματα
    Έκανε τις λιγότερες λάθος μεταβιβάσεις
    Είχε τα περισσότερα τάκλιν και κλεψίματα
    Δέχτηκε τις λιγότερες κάρτες και αποβολές.
Δεν ξέρω τι παραστάσεις από άμυνα έχουν οι φίλοι μέσα στο forum αλλά εγώ θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να τερματίζει με καλύτερο ή δεύτερο καλύτερο παθητικό. Συνήθως αυτό στις χρονιές με τίτλους και καλά πλασαρίσματα.

Πόσα στραπάτσα πρέπει να φάει η ομάδα για να καταλάβουμε ότι όλα ξεκινούν από την άμυνα;
Ο ΠΑΟΚ φέτος σκόραρε σε 9 ματς στα οποία δεν πήρε τη νίκη. Αν κρατούσε την άμυνα του στο 0 σ'αυτά τα ματς, θα είχε τουλάχιστον 18 πόντους πολύ πάνω από ΑΕΚ και με βαθμούς στα play-offs.
Ας αφήσουν τις αλχημείες στο σχεδιασμό της καινούριας ομάδας κι ας ρίξουν το βάρος στην καλή άμυνα.

Τότε θα δεις πόσο θα απελευθερωθεί η επίθεση και θα σου σκοράρει πιο άνετα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η καλή άμυνα δεν γίνεται μόνο απο καλούς παίχτες και ακόμα περισσότερο δεν γίνεται μόνο με καλούς αμυντικούς.
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

K_geo έγραψε:η καλή άμυνα δεν γίνεται μόνο απο καλούς παίχτες και ακόμα περισσότερο δεν γίνεται μόνο με καλούς αμυντικούς.
Πιο σίγουρο είναι ότι η καλή άμυνα δεν γίνεται από κακούς αμυντικούς.
Ο Βίτορ για παράδειγμα έπαιξε και στις 4 τελευταίες ήττες του ΠΑΟΚ.
Τι συμπέρασμα να βγάλει κανείς από αυτό;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Βίτορ έπαιξε και σε πόσα κερδισμένα ματς, δεν είναι λογικό επιχείρημα αυτό ρε συ.

Πάντως σίγουρα αν είναι μεταξύ φυγής ή όχι τότε πιθανών να μην είναι 100% των δυνατοτήτων του. είναι λογικό και δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για αυτό... και αυτό σίγουρα πρέπει να προβληματίσει τους αρμοδίους γιατί είναι και τα πλευ-οφφ μπροστά μας.

θεωρώ ότι ακόμα και αν ξέρει ότι θα φύγει, ίσως είναι θετικότερο απο την παρούσα κατάσταση της αβεβαιότητας...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

john4serres έγραψε:
Βίτορ: Θα δώσω μία ευκαιρία στον ΠΑΟΚ γιατί περνάω καλά εδώ.
:evil: :redcard: αντε στην Μπελενένσες ρε Μιγκέλ
Θα δωσεις εσυ τι??? Ρε τον γκελαδορο μιλαει κιολας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τα ωραια διαμαντια τα λεει για το γαυρο που συμφωνα με τα λεγομενα του εχει ξεφυγει επιπεδο λογω των χρηματων κλπ...

οταν αλλοι συναδελφοι του μιλανε καθαρα για τη διαφθορα του γαυρου ο πορτογαλος μπεκενμπαουερ βλεπει οτι εχει ξεφυγει επιπεδο λογω των επενδυσεων που κανει...

ρε δεν πα να τραβηξει τα βυζια του λεω εγω?
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

K_geo έγραψε:ο Βίτορ έπαιξε και σε πόσα κερδισμένα ματς, δεν είναι λογικό επιχείρημα αυτό ρε συ.

Πάντως σίγουρα αν είναι μεταξύ φυγής ή όχι τότε πιθανών να μην είναι 100% των δυνατοτήτων του. είναι λογικό και δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για αυτό... και αυτό σίγουρα πρέπει να προβληματίσει τους αρμοδίους γιατί είναι και τα πλευ-οφφ μπροστά μας.

θεωρώ ότι ακόμα και αν ξέρει ότι θα φύγει, ίσως είναι θετικότερο απο την παρούσα κατάσταση της αβεβαιότητας...
Τα οποία δεν τα κέρδισε αυτός.
Δεν θυμάμαι εάν φέτος καθάρισε μόνος του ματς, σε αντίθεση με τον Τζαβέλλα που τουλάχιστον έδωσε δυο νίκες.
Άβαταρ μέλους
Craven

Δημοσίευση από Craven »

Το παλικάρι είναι ένας αμυντικός μετρίων δυνατοτήτων...δεν φταίει αυτός αλλά αυτοί που τον επέλεξαν.Κατα την ταπεινή μου γνώμη μόνο ο Χάτζη και ο Μαλεζάς υπο προυποθέσεις χωράνε στο ρόστερ για σέντερ μπάκ στην επόμενη μέρα.Παίκτες υπάρχουν για αντικαταστάτες φτάνει να τους βρούν αυτοί που πρέπει....Έτσι στα πρόχειρα Cristian Zapatta (30, AC Millano )λήγει το συμβόλαιο, Martin Caseres (28,Juventus ) Ιδιάζουσα περίπτωση και με κατάλληλη βοήθεια απο Pablo κάτι θα γίνει,Elder Balanta (22) και άλλοι.....Όχι άλλα ημίμετρα.Θέλουμε αμυντικό πυλώνα όπως στο παρελθόν ήταν ο Contreras
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sera4 έγραψε:τα ωραια διαμαντια τα λεει για το γαυρο που συμφωνα με τα λεγομενα του εχει ξεφυγει επιπεδο λογω των χρηματων κλπ...

οταν αλλοι συναδελφοι του μιλανε καθαρα για τη διαφθορα του γαυρου ο πορτογαλος μπεκενμπαουερ βλεπει οτι εχει ξεφυγει επιπεδο λογω των επενδυσεων που κανει...

ρε δεν πα να τραβηξει τα βυζια του λεω εγω?
Ρε φιλε δημοσιες σχεσεις κανει μπας και παρει κανα συμβολαιο και κανα ψευτικο τιτλο να χει να λεει ο αμπαλος... το χουμε φετος στο δημοσιο γλυψιμο στον γκει....
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

καραλιμο ολκης

εξαφανισου αμπαλε, μονιμη πηγη κινδυνου
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ενας καλος αμυντικος
αλλα οχι και 350 χιλ τον χρονο! :lol:

εγω απο τοτε που ειδα ινσαουραλδε,δεν μπορω να βλεπω κατι χειροτερο ποιοτικα να παιρνει τοσο χρονο συμμετοχης

ο βιτορ να μεινει με 35 χιλ ευρω συν μπονους για πρωταθλημα 1 μυριο,για europa 2 μυρια
η προτασις μου στον κ.Σαββιδη για Βιτορ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”