Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Και τωρα ειδα σε ενα μαλακοσαιτ "ΠΑΟΚ πλανετ" και @ρχιδια με λουλουδια , οτι αν ο ΠΑΟΚ δεν ανακαμψει με Αλκμααρ και βαζελο ο Ιβαν θα παρει πρωτοβουλιες ....
Δηλαδη για να καταλαβω και εγω ...Ποια ειναι η ανακαμψη ? Οτι στις πρωτες αγωνιστικες εισαι 3 βαθμους πισω απο τον γαυρο ? Οτι στην 2η αγωνιστικη του Europa πας να παιξεις εκτος εδρας και εχεις μια νικη ?
Κανουν λες και ειμαστε στη ζωνη υποβιβασμου .... Αλλα απο τα δημοσιογραφικα καρκινωματα δεν περιμενω τιποτα αλλο...
Εργο "μπολονι" μου μυριζεται.....
Δηλαδη για να καταλαβω και εγω ...Ποια ειναι η ανακαμψη ? Οτι στις πρωτες αγωνιστικες εισαι 3 βαθμους πισω απο τον γαυρο ? Οτι στην 2η αγωνιστικη του Europa πας να παιξεις εκτος εδρας και εχεις μια νικη ?
Κανουν λες και ειμαστε στη ζωνη υποβιβασμου .... Αλλα απο τα δημοσιογραφικα καρκινωματα δεν περιμενω τιποτα αλλο...
Εργο "μπολονι" μου μυριζεται.....
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αυτές τις 2-3 τελευταίες μέρες σκέφτηκα αρκετά. Ειδικά δε προτού γράψω την άποψή μου. Σε αντίθεση με ΠΑΡΑ πολύ κόσμο που ζει από αυτό, εγώ αυτό που γράφω ΔΕΝ το αλλάζω ανά τρι ή εξάμηνο, ανάλογα με το προς τα που φυσάει ο αέρας. Πέρσι είχα πει από την προετοιμασία ακόμα οτι ρόμβο με αυτούς τους παίκτες δεν ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παίξουμε. Βέβαια έβλεπα ΠΟΛΥ καλά, γιατί γράφονταν αυτά που (τότε) γράφονταν.
1 Το να μιλάει ο Άγγελος Αναστασιάδης "εκ του πονηρού" είναι κάτι που ούτε που μου περνάει από το μυαλό. Για άλλους ναι. Το οτι θα βγει όμως και θα πει οτι "η ομάδα ΔΕΝ παίζει καλά", (πράγμα που έγινε κιόλας) το θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα το πει. Γιατί ; γιατί ΟΝΤΩΣ δεν παίζει καλά. Και ο Άγγελος δεν τραβάει κανένα ζόρι. Όλοι οι άλλοι τραβάνε. Αυτός όχι. ΑΝ λοιπόν ψάχνουμε ντε και καλά να βρούμε κάτι εκ του πονηρού, ψάξτε αυτόν που τον έβγαλε στον αέρα. Που ήξερε 100% τι θα πει ο Άγγελος.
2 Όποιος θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να σε κάνει ομάδα, να παίζεις δλδ ποδόσφαιρο κυριαρχίας, θα ΠΡΕΠΕΙ να σου πει (πριν ξεκινήσει η σαιζόν) οτι τα πράγματα θα χειροτερέψουν προτού καλυτερέψουν. Αν ΔΕΝ στο πει, πάει να πει οτι ήρθε για τουρισμό. Το θέμα ΜΑΣ, εφόσον έχουμε (πια) τα χρήματα να φέρουμε και 3-4 παίκτες αξιώσεων, είναι ακριβώς αυτό. Θέλουμε όντως η ομάδα να παίζει τέτοιοι ποδόσφαιρο ; που θα τον κλείνεις δλδ τον άλλον στα καρέ του και δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα ; γιατί αν το θέλουμε όντως, μέχρι να φτάσουμε εκεί ο δρόμος έχει ΠΟΛΛΕΣ σφαλιάρες.
3 Η ομάδα μας έχει ουσιαστικά ΕΝΑΝ γρήγορο αμυντικό. Και πάμε να παίξουμε με τη γραμμή της άμυνας ψηλά. Και αυτό ο Στέφενς ΔΕΝ το ξέρει, ενώ εμείς το βλέπουμε ΟΛΟΙ ; (δεν είναι εκπληκτικό ; ). Και το γράφει και κάποιος(-οι) κιόλας με τέτοια περηφάνια, λες και ανακάλυψε το πρωκτικό σεξ. Και το διαβάζει και ο απλός ο κοσμάκης και αναρωτιέται. Γιατί λοιπόν δεν κατεβάζει αυτή τη ρημάδα τη γραμμή ; να παίζει πχ 4231 ; αφού τρώει 7 και 8 τελικές σε ΚΑΘΕ παιχνίδι. Κοιμάται στον πάγκο ;
4 Άλλο πράγμα η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ενός (πχ καλού) υλικού, και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο να προσπαθήσεις να αλλάξεις αγωνιστική φιλοσοφία και να πας σε κάτι ΠΟΛΥ δυσκολότερο ή να προσπαθήσεις να "βγάλεις" ή να επαν-ενεργοποιήσεις παίκτες. Το δεύτερο έχει ΚΟΣΤΟΣ. Και ΔΕΝ το κάνουν πολλοί. Γιατί ; γιατί κοιτάνε τον κολοράκο τους. γιατί δεν ΞΕΡΟΥΝ να το κάνουν.
5 Αν αύριο το πρωί φύγει ο Στέφενς και έρθει στη θέση του ο Μέβενς ή ο Λέβενς, και του πούμε "κοίτα να δεις, εμείς θέλουμε να κάνουμε ομάδα που θα πνίγει τον αντίπαλο και θα τους βαράει σα τα χταπόδια κάτω. Λεφτά για να φέρουμε κάποιους που θα χρειαστούν ΕΧΟΥΜΕ", τότε αυτός ο Μέβενς ή ο Λέβενς πρέπει να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.
6 Αν με ρωτήσετε τώρα "ρε συ Σίμο, πιστεύεις δλδ οτι στον Στέφενς είπανε κάτι τέτοιο ;" η απάντησή μου είναι μονολεκτική. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Μόνος του τα κάνει αυτά που κάνει.
7 (σε συνέχεια του 6) Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι ο Στέφενς. Το πρόβλημα είναι οι ΓΥΡΩ από αυτόν.
1 Το να μιλάει ο Άγγελος Αναστασιάδης "εκ του πονηρού" είναι κάτι που ούτε που μου περνάει από το μυαλό. Για άλλους ναι. Το οτι θα βγει όμως και θα πει οτι "η ομάδα ΔΕΝ παίζει καλά", (πράγμα που έγινε κιόλας) το θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα το πει. Γιατί ; γιατί ΟΝΤΩΣ δεν παίζει καλά. Και ο Άγγελος δεν τραβάει κανένα ζόρι. Όλοι οι άλλοι τραβάνε. Αυτός όχι. ΑΝ λοιπόν ψάχνουμε ντε και καλά να βρούμε κάτι εκ του πονηρού, ψάξτε αυτόν που τον έβγαλε στον αέρα. Που ήξερε 100% τι θα πει ο Άγγελος.
2 Όποιος θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να σε κάνει ομάδα, να παίζεις δλδ ποδόσφαιρο κυριαρχίας, θα ΠΡΕΠΕΙ να σου πει (πριν ξεκινήσει η σαιζόν) οτι τα πράγματα θα χειροτερέψουν προτού καλυτερέψουν. Αν ΔΕΝ στο πει, πάει να πει οτι ήρθε για τουρισμό. Το θέμα ΜΑΣ, εφόσον έχουμε (πια) τα χρήματα να φέρουμε και 3-4 παίκτες αξιώσεων, είναι ακριβώς αυτό. Θέλουμε όντως η ομάδα να παίζει τέτοιοι ποδόσφαιρο ; που θα τον κλείνεις δλδ τον άλλον στα καρέ του και δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα ; γιατί αν το θέλουμε όντως, μέχρι να φτάσουμε εκεί ο δρόμος έχει ΠΟΛΛΕΣ σφαλιάρες.
3 Η ομάδα μας έχει ουσιαστικά ΕΝΑΝ γρήγορο αμυντικό. Και πάμε να παίξουμε με τη γραμμή της άμυνας ψηλά. Και αυτό ο Στέφενς ΔΕΝ το ξέρει, ενώ εμείς το βλέπουμε ΟΛΟΙ ; (δεν είναι εκπληκτικό ; ). Και το γράφει και κάποιος(-οι) κιόλας με τέτοια περηφάνια, λες και ανακάλυψε το πρωκτικό σεξ. Και το διαβάζει και ο απλός ο κοσμάκης και αναρωτιέται. Γιατί λοιπόν δεν κατεβάζει αυτή τη ρημάδα τη γραμμή ; να παίζει πχ 4231 ; αφού τρώει 7 και 8 τελικές σε ΚΑΘΕ παιχνίδι. Κοιμάται στον πάγκο ;
4 Άλλο πράγμα η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ενός (πχ καλού) υλικού, και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο να προσπαθήσεις να αλλάξεις αγωνιστική φιλοσοφία και να πας σε κάτι ΠΟΛΥ δυσκολότερο ή να προσπαθήσεις να "βγάλεις" ή να επαν-ενεργοποιήσεις παίκτες. Το δεύτερο έχει ΚΟΣΤΟΣ. Και ΔΕΝ το κάνουν πολλοί. Γιατί ; γιατί κοιτάνε τον κολοράκο τους. γιατί δεν ΞΕΡΟΥΝ να το κάνουν.
5 Αν αύριο το πρωί φύγει ο Στέφενς και έρθει στη θέση του ο Μέβενς ή ο Λέβενς, και του πούμε "κοίτα να δεις, εμείς θέλουμε να κάνουμε ομάδα που θα πνίγει τον αντίπαλο και θα τους βαράει σα τα χταπόδια κάτω. Λεφτά για να φέρουμε κάποιους που θα χρειαστούν ΕΧΟΥΜΕ", τότε αυτός ο Μέβενς ή ο Λέβενς πρέπει να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.
6 Αν με ρωτήσετε τώρα "ρε συ Σίμο, πιστεύεις δλδ οτι στον Στέφενς είπανε κάτι τέτοιο ;" η απάντησή μου είναι μονολεκτική. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Μόνος του τα κάνει αυτά που κάνει.
7 (σε συνέχεια του 6) Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι ο Στέφενς. Το πρόβλημα είναι οι ΓΥΡΩ από αυτόν.
Περίμενε λίγο να δω κάτι λίγο πιο πάνω.Armagedonas έγραψε: Κάθε χρόνο σχεδόν έχουμε νέους παίκτες,δηλαδή έτσι δεν θα κάνουμε ποτέ ομάδα και θα κάνουμε την υπομονή του Ιώβ
.
.
.
.
Ναι, καλά θυμόμουν. Δεν γράφουμε για τον Βρύζα, τον Ζαγοράκη και τον Σαββίδη. Είμαστε στο τόπικ του Στέβενς. Δεν είναι δική του ευθύνη οι μεταγραφές των προηγούμενων ετών, όσο καλές ή άσχημες και να ήταν. Ούτε είναι δική του ευθύνη ότι πέρσι το καλοκαίρι δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε, ασχέτως των λόγων που συνέβη αυτό. Ο άνθρωπος ήρθε πριν από 3 μήνες. Αλλά μου δίνεις και το επιχείρημα που ξέχασα. Δεν είναι μόνο έξι καινούριοι βασικοί (τις άλλες χρονιές ήταν 2-3). Είναι και ο προπονητής καινούριος, όχι στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα.
Τα κουδούνια δεν ξέρω πού τα είδες, εγώ δεν έγραψα πουθενά για «τσοπάνηδες».Armagedonas έγραψε:Δηλαδή χρειάζεται χρόνος για να μην σε κάνει κουδούνι ο Παναιτωλικός,η Βέροια και να κερδίσεις τον ανύπαρκτο ΟΦΗ?

eorptol έγραψε: Το μετρόκολις κανει σαν τα πουλάκια που φωνάζουν συνέχεια γιατι θέλουν να φάνε αν τα ταΐσεις όλα καλα .....

ΥΓ: Α, ρε Άγγελε. Μου φαίνεται πως κόλλησες κι εσύ το μικρόβιο της μιζέριας.
- kataramenos5
K_geo έγραψε: kat με αυτή τη λογική (του βιογραφικού) ο Στέφενς είναι άπιαστο όνειρο για τον αναστασιάδη και το να μιλάει ο άγγελος για αυτόν είναι τουλάχιστον μώρο.
Ρε παιδια μη μπερδευεστε.Δε γινεται καμία σύγκριση .Η απαξίωση και οι χαρακτηρισμοί για κάποιον που φόρεσε τη φανέλα και πρόσφερε είναι το "αγκάθι".Mario Jardel έγραψε: Καταραμενε ο obanebane οπως κι εγω τον κρινουμε για το τωρα οχι για αυτα που εκανε πριν 20χρονια. Αυτος το ζητησε αλλωστε
Δηλωμένο αγγελόσκυλο είμαι αλλα το καλοκαίρι είπα όταν ακουγόταν το ονομά του οτι
Chris o μόνος λόγος για τον οποίο θέλω τον Άγγελο είναι για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του, ούτε για το ΠΑΟΚτσιδιλίκι του,ούτε για τον τσαμπουκά.......Αν με ρωτάς προτιμώ ξένο (στυλ Στεφενς) αυτή τη στιγμή με μακροχρόνια προοπτική αλλα αυτό δε σημαίνει οτι ο Αγγελος δε μπορεί.
+++Στον καρχαρια για το ποστ με μια επισήμανση στο υστερόγραφο.Δε μιλησα για το Χαιμπουρι ,στο παιχνίδι της Τούμπας αναφέρθηκα το 1-0 .
-
Έλα ντε, αυτός όποτε έβγαινε να μιλήσει παλιότερα υπερασπιζόταν τους προπονητές. Τι τον έπιασε τώρα, οεο;stephanos έγραψε:ΥΓ: Α, ρε Άγγελε. Μου φαίνεται πως κόλλησες κι εσύ το μικρόβιο της μιζέριας.
Να πεις ότι τον πήραν τα χρόνια, δεν νομίζω (ακόμα).
Όσο για τα περι Σάλκε:
Εντάξει, τι άλλο να πούμε, πιο άστοχο σχόλιο (απ' του Αναστασιάδη), πεθαίνεις...shark4 έγραψε:Και επισης αποκλειστηκε απο μια εβραικη ομαδα στον ιδιο θεσμο που θεωρει την Σαλκε της πλακας... :ugeek:
- Sick Bastard
ΚΑΤΩ ΤΩ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6-7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΝΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΕΣΤΕ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6-7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΝΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΕΣΤΕ
- navigator11
Ο προπονητής οφείλει να και θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο να παρουσιάσει τη δουλειά του.Τα περιθώρια για νέα αγωνιστικά εγκλήματα προ πολλού μας τελείωσαν!Η ομάδα δεν παρουσιάζει κάτι ελκυστικό προς το παρόν αλλά προσωπικά το βρίσκω σχεδόν αναμενόμενο.Προβληματική είναι η χαλαρότητα στα εκτός,εξαιτίας της οποίας χάνονται βαθμοί.Και θα κινδυνεύσουν να χαθούν κι άλλοι.Θεωρώ πως ο προπονητής τάχιστα θα δώσει απάντηση στο εν λόγω πρόβλημα.Έχει προπονήσει πολύ υψηλότερου της δικής μας επιπέδου ομάδες,άλλωστε!Αν όντως υπάρχουν ... μουρμουρίζοντες,καλό θα'ναι να χαλαρώσουν και να αποβάλλουν την όποια αρνητική τους ενέργεια εν ώρα αγώνων.Δεν τους "παίρνει".
Oσο δε για αυτο που γραφεται "περι των αποψεων περι Στεφενς" και της δουλειας του , ας μπει καποιος στον κοπο να διαβασει εναν μπετοβλακα ονοματι Κουβεντιδης , ( γνωστο λιγουρι της ΠΑΟΚτσηδικης πιατσας και με γνωσεις γυρω απο τον τροπο αναπτυξης του παιχνιδιου του Αιαντα Γαστουνης ) , ο οποιος περιμενει τωρα ( 1η Οκτωβριου ) να δει τα τα αποτελεσματα της δουλειας του Στεφενς....
Φυσικα στενοχωρηθηκε που εκανε ζεσταμα ο Γκαρσια και δεν επαιξε.... Ο Γκαρσια παει με ολα , οπως παντα....
Τα δημοσιογραφικα καρκινωματα , τα λιγουρια , οι σφουγγοκωλαριοι και οι οσφυοκαμπτες κανουν την μεγαλυτερη ζημια ....
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ
Φυσικα στενοχωρηθηκε που εκανε ζεσταμα ο Γκαρσια και δεν επαιξε.... Ο Γκαρσια παει με ολα , οπως παντα....
Τα δημοσιογραφικα καρκινωματα , τα λιγουρια , οι σφουγγοκωλαριοι και οι οσφυοκαμπτες κανουν την μεγαλυτερη ζημια ....
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ
- kataramenos5
Αυτό
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ
λεω να τα κάνουμε ΟΛΟΙ υπογραφη η μόνιμο υστερογραφο μεχρι να καταλάβουν μερικοί.Και φυσικά στηριξη στο γήπεδο.
Ή τοshark4 έγραψε:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ
λεω να τα κάνουμε ΟΛΟΙ υπογραφη η μόνιμο υστερογραφο μεχρι να καταλάβουν μερικοί.Και φυσικά στηριξη στο γήπεδο.
kataramenos5 έγραψε:Απλα κριμα .Αμα δε σεβόμαστε εμεις την ιστορία αυτής της ομάδας τι περιμένουμε απ τους άλλους?obanebane έγραψε: Υ.Γ Σαλκε 13 συνεχομενα ματς ομιλων τσ.λ αηττηττη αρχιτσοπανο,σου εδωσα και προαγωγη δεν εχεις παραπονο.
Αντε γιατι πολλα μας τα ειπες.
Ο Αγγελος ειναι ο ρέκορντμαν προπονητής του ΠΑΟΚ, όχι μόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην ιστορία της ομάδας. Κάθισε στον πάγκο του Δικέφαλου συνολικά σε 127 αγώνες στο πρωτάθλημα έχοντας ρεκόρ 80 νίκες, 22 ισοπαλίες και 25 ήττες.Ειναι ο μόνος Ελληνας προπονητής που έχει δωσει τίτλο στον ΠΑΟΚ.
Φιλε μου εγω σεβομαι και πολυ μαλιστα οσα ποσεφερε ο αγγελος στον ΠΑΟΚ (δεν ειμαι πιτσιρικος για να μη γνωριζω την ιστορια) αυτος φαινεται οτι δε σεβεται την ιστορια καποιων που ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι δε φτανει οπως και να το δουμε.
Ο ιδιος επισης με τις αρλουμπες του εκανε ΠΑΟΚτσηδες σαν εμενα τον ζαρντελ τον ντεσπε που ξερουμε τι εχει προσφερει στο παρελθον να τον χαρακτηριζουμε οπως τον χαρακτηρισαμε,αλλα και εσενα και αλλους που δεν εκφραστηκαν να αναρωτιεσται γιατι εκανε αυτες τις δηλωσεις.
Για μενα σε μια μερα μεσα εσβησε ολα οσα εχει προσφερει στον ΠΑΟΚ στο παρελθον αυτη ειναι η πραγματικοτητα το θελουμε δε το θελουμε.
- kataramenos5
Τελος με τον Αγγελο.Μη μου χαλάτε άλλο τη ζαχαρένια.Σαν σημερα μου σηκώνεται ανα 15θήμερο (περναν τα χρονια τ ατιμα) στις 21:45 ακριβώς.Αφήστε με να τ απολαύσω 

ποιό είναι το θέμα ρε καρντάσια? ψάχνουμε προπονητή για την ομάδα?
Ας δούμε την πορεία της ομάδας έστω και μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά βγάζουμε συμπεράσματα. Άλλωστε όλες οι σοβαρές ομάδες τότε αρχίζουν και φορμάρονται. Εκτός και αν υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι κάτι Τσιώληδες και κάτι Δώνηδες είναι ικανότεροι για να χτίσουν τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος. Τότε πάσο.
Ας δούμε την πορεία της ομάδας έστω και μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά βγάζουμε συμπεράσματα. Άλλωστε όλες οι σοβαρές ομάδες τότε αρχίζουν και φορμάρονται. Εκτός και αν υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι κάτι Τσιώληδες και κάτι Δώνηδες είναι ικανότεροι για να χτίσουν τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος. Τότε πάσο.
Ελα...Πες την αληθεια ....Λογω ΤΣ.Λ. με τον γαυρο σου σηκωνεται..... Καρφωθηκες απο την ωρα εκπομπης ....Γουσταρεις τα "σκληρα " , μπαγασα....kataramenos5 έγραψε:Σαν σημερα μου σηκώνεται ανα 15θήμερο (περναν τα χρονια τ ατιμα) στις 21:45 ακριβώς.Αφήστε με να τ απολαύσω

- kataramenos5