Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, τι καημός!
Πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, πω, θα τρελλαθώ!
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

δεν βαρεθήκατε την γκρίνια ρε παιδιά? 'Οπου και να κοιτάξω γκρίνια βλέπω...εδώ, στην κεντρική, ποιόν παίρνουμε για προπονητή,τον Παπανικολάου ή τον Φοιρό? Σε λίγο μέχρι και οι κόρες μου που είναι 14 μηνών θα γκρινιάζουν για την νέο μας προπονητή.
Φτάνει.Έλεος.
Στο κάτω κάτω εμείς τί έχουμε να παρουσιάσουμε για να προσελκύσουμε έναν καταξιωμένο ή ανερχόμενο προπονητή?Τα άπειρα πρωταθλήματα,την συμμετοχή στους ομίλους του τσου λου,το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ή τις απίστευτες πορείες στην ευρώπη? έναν λαό έχουμε να δείξουμε,άσχετα αν και αυτός τώρα τελευταία δεν ακολουθεί,που με την πρώτη στραβή τα κάνει όλα που τανα και μερικές καλές προκρίσεις.Και τον λαό τον ξέρουμε κυρίως εμείς.
Χαλαρά.Και εγώ θα προτιμούσα τον στέφενς,αλλά και αυτός μια χαρά είναι,τυχαίος δεν είναι σίγουρα.Ας τον αφήσουμε ήσυχο να δουλέψει.Ειδικά όταν θα έρθει η στραβή.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν συνεχίσετε τις ΠΑΟΚΟΜΑΧΙΕΣ θα κρεμάσω Γωγώ Τσαμπά, λαίμαι!
ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΠΩ ΠΩ :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

@ Armagedonas
Πώς να υπονομεύσεις αλήθεια την προσπάθεια να δικαιολογούνται,με επιχειρήματα ... μπετόν,οπαδικά <<ξεσπάσματα>>,όταν το αποτέλεσμα κάθεται λοξά;Γιατι μαγκιά οπαδική για εμένα θα'ταν κόσμιες αντιδράσεις να υπήρχαν,ανεξαρτήτως επίτευξης τελικά της εξόδου στα προκριματικά του τσουλου,με το που τελείωναν τα πλευ-οφφς,έχοντας στο μεταξύ στηριχθεί η ομάδα αγωνιστικά.Αυτό είναι μαγκιά και έτσι περνάς μήνυμα εκεί που πρέπει,με πιθανότητα αυτό να ληφθεί στα σοβαρά υπ'όψιν.Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να γελάμε.

"και αυτός μια χαρά είναι,τυχαίος δεν είναι σίγουρα.Ας τον αφήσουμε ήσυχο να δουλέψει.Ειδικά όταν θα έρθει η στραβή.".Από τα ποιοτικότερα ανέκδοτα,που'χω διαβάσει.Τόσο σουρεαλιστικό,που με βρίσκει σύμφωνο μέχρις αηδίας αλλά και βέβαιο πως το αυτί πολλών δεν πρόκειται να ιδρώσει στη ... στραβή.
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

markos4 έγραψε:ρε μην χαλατε την συσπειρωση της ομαδας και ειδικα εσυ τουμπιωτη.
εδω ανελαβαν να μας συσπειρωσουν οι Ζ.Ζ και καποιοι θελετε να κανετε κακο στην ομαδα μας?
Μην ανυσηχεις φυλανε θερμοπυλες οι ΖΖλαγνοι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

markos4 έγραψε:ρε μην χαλατε την συσπειρωση της ομαδας και ειδικα εσυ τουμπιωτη.
εδω ανελαβαν να μας συσπειρωσουν οι Ζ.Ζ και καποιοι θελετε να κανετε κακο στην ομαδα μας?
δε σ εχω παρακολουθησει οποτε μπαινω στον κοπο να σχολιασω θεωρωντας οτι δεν εισαι τρολ.

επειδη προφανως αναφερεσαι στο δικο μου ποστ, θεωρω απαραιτητη την φυγη των ΖΖ αν θελουμε ποτε να ξαναδουμε συσπειρωση. στο χαλασα ε; δε σου βγαινει το αντιπαλο στρατοπεδο που χες στο μυαλο σου; σορρυ ρε μαν.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

navigator11 έγραψε: Θυμάσαι που τα συζητάγαμε ρε αδερφέ πριν ελάχιστο διάστημα; Έναρξη-Προγράμματα κλπ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εμεις τα λέγαμε και κάποιοι κοροιδεύανε.... :D εγώ περνούσα μήνυμα αλλά μάλλον μόνο εσύ το έπιασες ;) ;) λοιπόν να πω και το καλύτερο που άκουσα....ο ναρκαλιευτής είναι αχυράνθρωπος του σαντος ο οποίος είναι αυτός που θα κάνει κουμάντο. :roll: :roll: :roll: :lol: εεεεε ρε δώνης που σας χρειάζεται
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Α-χην-άνθρωπος,όπως αποκάλεσε σε μια παρέμβασή του κάποτε ο Νικόλας το Ζαγοράκη,για να΄μαστε και σωστοί.

Υγ Τελικά,νενίκηκά σε πουτάνα ΕΠΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

navigator11 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

Α-χην-άνθρωπος,όπως αποκάλεσε σε μια παρέμβασή του κάποτε ο Νικόλας το Ζαγοράκη,για να΄μαστε και σωστοί.

Υγ Τελικά,νενίκηκά σε πουτάνα ΕΠΟ!!!!
και να λέμε και καμιά αλήθεια εεεετσι πασχαλάκο???? :D :D
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Χαλαρωστε ρε ολοι... ΠΑΟΚ γαμω το μπελά μου!!! Τι ψάχνεται λόγο να μιρλιασετε!!!

Sent from my mind using boobs power
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

jibbie έγραψε:
δε σ εχω παρακολουθησει οποτε μπαινω στον κοπο να σχολιασω θεωρωντας οτι δεν εισαι τρολ.

επειδη προφανως αναφερεσαι στο δικο μου ποστ, θεωρω απαραιτητη την φυγη των ΖΖ αν θελουμε ποτε να ξαναδουμε συσπειρωση. στο χαλασα ε; δε σου βγαινει το αντιπαλο στρατοπεδο που χες στο μυαλο σου; σορρυ ρε μαν.
να βγω στο αντιπαλο στρατοπεδο απο σενα?για ποιον λογο?
με εχει χαλασει τοσο πολυ η ομαδα που δεν εχω διαθεση να κοντραριστω με κανεναν!!!

φιλικα,μην ψαχνεις για φαντασματα... :pano:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εγω; :lol:
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Δείτε τι κλίμα επικρατεί μεταξύ μας. Δείτε τι έχουν καταφέρει το παρεάκι. Μπράβο τους. Αυτοί που μας συσπείρωσαν αυτοί μας διαλύουν. Όσο για τον προπονητή υπομονή. Θα δείξει από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ωχ ωχ ξεκινησαμε..δηλαδη να φανταστω φετινα πραγματα αν δεν παει καλα η χρονια ε?αλλωστε μονο ο κυρ αγγελος μπορει μονο ε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”