Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
souniotis έγραψε:αυτον τον αναστασακο γιατι τον διωξαμε;
Ωρες ωρες κουραζομαι να διαβαζω τους αλλους.
Το σχολιο δεν ξερω αν το λες στα σοβαρα, αλλα με θυμιζει και την ιστορια των βιβιαν και Λορενς. Δηλαδη, δεν θελω να κανω τον δικηγορο του Βρυζα και του οποιουδιποτε βρυζα, αλλα αυτοι οι δυο παικτες, ηρθαν στον ΠΑΟΚ σε μια εποχη που δεν ειχαμε λεφτα να κανουμε τιποτα καλυτερο, και τωρα που εχουμε, αρχιζουνε και την πουλευουνε. Μου σπαει τα νευρα αυτη η επιλεκτικη αμνησια, να κρινουμε καταστασεις σημερα με Σαββιδι, ξεχνωντας ποσο στα σκατα ειμασταν την εποχη που παιρναμε αυτους τους παικτες..
Και οσο για τον Αναστασακο που λες, ελπιζω να μην ειναι επιλεκτικη αμνησια, και απλα να το λες απο αγνοια, καθως τουλαχιστον απ οσο εγω θυμαμαι, δεν τον διωξαμε ποτε.
O Αγγελος είναι old time classic αλλα κυριολεκτικα old time .....η αλήθεια ειναι ότι ένα πεναλτακι υπερ του βαζελου το έπνιξε ο μανταλος
:) η νίκη πάντως του πλατάνια με το τραβεστι σήμα ειναι δίκαιη .....
Τελευταία πάντως ο Αγγελος πολυ ποιο συχνά αναφέρετε στις δηλώσεις του στην Παναγία απο ότι παλιότερα το παρατηρήσατε ;
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

Τελευταία πάντως ο Αγγελος πολυ ποιο συχνά αναφέρετε στις δηλώσεις του στην Παναγία απο ότι παλιότερα το παρατηρήσατε ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
ariskatiforos έγραψε:αγγελος κυριοι!στρατηγος μεγαλος
++++++++.....
''Ο καιρός γαρ εγγύς ''......Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον''......
και αυτο ισχυει και για τον Στατηγο,και για την αγαπημενη του ομαδα....τον ΠΑΟΚ μας.
Shaman4 έγραψε:souniotis έγραψε:αυτον τον αναστασακο γιατι τον διωξαμε;
οσο για τον Αναστασακο που λες, ελπιζω να μην ειναι επιλεκτικη αμνησια, και απλα να το λες απο αγνοια, καθως τουλαχιστον απ οσο εγω θυμαμαι, δεν τον διωξαμε ποτε.
Ήταν τριτο-τέταρτη επιλογή και ζήτησε ο ίδιος να φύγει για να παίζει.
Ο βάζελος άφησε επίτηδες και τη δεύτερη διοργάνωση για να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα.

Ελπίζω μόνο να μήν κάνουμε την ίδια «σοφία» κι εμείς αύριο.

Έφυγε και ο Τοροσίδης (σίγουρα ο καλύτερος Έλληνας του γάβρου) με 500 χιλιάρικα και ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε... Έφυγε και ο γαμίκουλας, ήρθε ο κηπουρός, τσίτωσε και τα γκάζια (εκ του γκαζόν) και άλλος ένας «υπηρεσιακός προπονητής» θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Τετ 23 Ιαν 2013, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Shaman4 έγραψε:souniotis έγραψε:αυτον τον αναστασακο γιατι τον διωξαμε;
Ωρες ωρες κουραζομαι να διαβαζω τους αλλους.
Το σχολιο δεν ξερω αν το λες στα σοβαρα, αλλα με θυμιζει και την ιστορια των βιβιαν και Λορενς. Δηλαδη, δεν θελω να κανω τον δικηγορο του Βρυζα και του οποιουδιποτε βρυζα, αλλα αυτοι οι δυο παικτες, ηρθαν στον ΠΑΟΚ σε μια εποχη που δεν ειχαμε λεφτα να κανουμε τιποτα καλυτερο, και τωρα που εχουμε, αρχιζουνε και την πουλευουνε. Μου σπαει τα νευρα αυτη η επιλεκτικη αμνησια, να κρινουμε καταστασεις σημερα με Σαββιδι, ξεχνωντας ποσο στα σκατα ειμασταν την εποχη που παιρναμε αυτους τους παικτες..
Και οσο για τον Αναστασακο που λες, ελπιζω να μην ειναι επιλεκτικη αμνησια, και απλα να το λες απο αγνοια, καθως τουλαχιστον απ οσο εγω θυμαμαι, δεν τον διωξαμε ποτε.
απλα ειναι ηρονικο
οσο για αμνησια τα εχουμε τα χρονακια μας
απλα ειδα τον ΠΑΟΚ προταθλητη τον ειδα και σε εποχες χαλια απλος ποτε δεν σταματησαμε να κραζουμε
ναι ρε φιλε σουνιοτι, και εγω αυτο λεω..
Δηλαδη ουτε σε μενα μ αρεσει ο Βιβιαν, αλλα κακα τα ψεματα, οταν τον ψωνισαμε, ειμασταν σαν την αεκ και χειροτερα, δεν γινετε να το ξεχναμε και να κραζουμε συνεχεια.... μια ζωη κραξιμο. λεφτα δεν ειχαμε ρεεεε
Εδω να σου πω και κατι, καποιοι λενε, οτι ο Σαββιδης δεν εδειξε τιποτα ακομα δεν πηρε παικτες... ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ?? καταρχην τους εχει ολους πληρωμενους, πραγμα προτ ακουστο για τον ΠΑΟΚ. Πηρε και κατσουρανη σιντελφελντ, και γενικα μονο που δεν ειμαι σαν την αεκ εγω λεω ευχαριστω. Τωρα, για το μελλον, θα δειξει, και θα κριθει και αυτος, αλλα προς το παρον, ο Σαββιδης ειναι μονο κερδος για τον ΠΑΟΚ.
τεσπα. καλο το κραξιμο, αλλα ωρες ωρες κουραζομαι οταν βλεπω ποσο ευκολα ξεχναμε.
τεσπα, οπως σωστα ειπε ο πιο πανω, ο αναστασακος ζητησε να φυγει γιατι δεν θα επαιζε. χαιρομαι λοιον πυ ηταν ειρωνικο το σχολιο σου
Δηλαδη ουτε σε μενα μ αρεσει ο Βιβιαν, αλλα κακα τα ψεματα, οταν τον ψωνισαμε, ειμασταν σαν την αεκ και χειροτερα, δεν γινετε να το ξεχναμε και να κραζουμε συνεχεια.... μια ζωη κραξιμο. λεφτα δεν ειχαμε ρεεεε
Εδω να σου πω και κατι, καποιοι λενε, οτι ο Σαββιδης δεν εδειξε τιποτα ακομα δεν πηρε παικτες... ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ?? καταρχην τους εχει ολους πληρωμενους, πραγμα προτ ακουστο για τον ΠΑΟΚ. Πηρε και κατσουρανη σιντελφελντ, και γενικα μονο που δεν ειμαι σαν την αεκ εγω λεω ευχαριστω. Τωρα, για το μελλον, θα δειξει, και θα κριθει και αυτος, αλλα προς το παρον, ο Σαββιδης ειναι μονο κερδος για τον ΠΑΟΚ.
τεσπα. καλο το κραξιμο, αλλα ωρες ωρες κουραζομαι οταν βλεπω ποσο ευκολα ξεχναμε.
τεσπα, οπως σωστα ειπε ο πιο πανω, ο αναστασακος ζητησε να φυγει γιατι δεν θα επαιζε. χαιρομαι λοιον πυ ηταν ειρωνικο το σχολιο σου

- angelheart
- Επικοινωνία:
Έχει κυκλοφορήσει προς τα έξω ένα σενάριο, οτι ο Πέτρος θα μπει στον Άρη της καρδιάς μας. Το σενάριο αυτό ταιριάζει μια χαρά με τις πρόσφατες μετακινήσεις παικτών από κάτω.
- DigitalFan
Εγώ να θυμίσω απλά οτι ο Πετράκης ήταν ο μόνος παράγοντας που τα χρόνια της παντοκρατορίας, είχε βγεί και είχε πει (σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ νομίζω) πως η μόνη ομάδα που φοβούνται αυτός και το σόι του, είναι ο ΠΑΟΚ, λόγω της δυναμικής του κόσμου και της περιοχής του. Γι αυτό άλλωστε και τον καιρό που ψάχνανε μέλη, είχε λυσσάξει να έρχεται βόρεια Ελλάδα.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το σενάριο, αλλά πολύ σύμπτωση ρε παιδί μου, μόλις ανέλαβε ο Σαββίδης, να δημιουργήσουν ανάχωμα με τη μία...
υγ Θέλω να δω τα σκουλίκια πως θα αντιδράσουν αν ισχύει... ΠΟΛΥ γέλιο.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το σενάριο, αλλά πολύ σύμπτωση ρε παιδί μου, μόλις ανέλαβε ο Σαββίδης, να δημιουργήσουν ανάχωμα με τη μία...
υγ Θέλω να δω τα σκουλίκια πως θα αντιδράσουν αν ισχύει... ΠΟΛΥ γέλιο.
rainmaker έγραψε:υγ Θέλω να δω τα σκουλίκια πως θα αντιδράσουν αν ισχύει... ΠΟΛΥ γέλιο.
Θα απαιτήσουν να δανειστουν και τους βλαχοδημο φετφατζιδη
stephanos έγραψε:Έφυγε και ο γαμίκουλας, ήρθε ο κηπουρός, τσίτωσε και τα γκάζια (εκ του γκαζόν) και άλλος ένας «υπηρεσιακός προπονητής» θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
εφυγε ο πορτογαλος κηπουρος (σημ.: στα πορτογαλικά jardim=κηπος) για να αναλάβει ο έλληνας..

Ο Ηλίας του... Άγγελου
Μεγάλη πρόκριση για τον Πλατανιά αφού πριν από λίγη ώρα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κέρδισε με 1-0 με γκολ του Ηλία Αναστασάκου στο 87' της αναμέτρησης. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 2-1. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λιοντάρια του Φάμπρι πλέον πάσχουν από προστάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Καπίνο...
Μεγάλη πρόκριση για τον Πλατανιά αφού πριν από λίγη ώρα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κέρδισε με 1-0 με γκολ του Ηλία Αναστασάκου στο 87' της αναμέτρησης. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 2-1. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λιοντάρια του Φάμπρι πλέον πάσχουν από προστάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Καπίνο...

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://paokrevolution.blogspot.gr/
- desperando
- Επικοινωνία:
χα χα χα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.