Μεταγραφές 2011-2012
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές 2011-2012
Δλδ θα δωσουν 25,000 για να παρουν τον Καλαμπακα??? Ποιον Καλαμπακα ρε??? Θα παιζουμε 2 3αρι τον Καλαμπακα?? DΔλδ ο Νικολαιδης ποσα θα θελει πανω απο 40 με τπτ
-
Κι αφού μέχρι πριν 1 βδομάδα θα τα έδιναν στον Δέδα, τώρα τι άλλαξε από τότε και δε ψάχνουμε αντικαταστάτη???

-
Και το σπαστικό είναι πως ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ξέραμε ακριβώς τι παίχτες χρειάζονται, τώρα δε ξέρουμε καν τι γίνεται "Στο μυαλό του..Σούλη Μαρκόπουλου"!
[youtube]K7ahIGLNNwo[/youtube]
[youtube]K7ahIGLNNwo[/youtube]
τι θα γινει ρε παιδιααααα!!κανα παικτη σημερααααα?
εστω αναπληρωματικο!κατι.....

όλους τους μπασκετικούς εδώ μέσα τους έχω σε μεγάλη υπόληψη για τις γνώσεις τους αλλά ρε παιδιά στο τέλος θα γίνει σαν το τόπικ του ποδοσφαίρου... Αφού ξέρετε ότι τα λεφτά είναι μετρημένα.. Μην τρελαίνεστε!! και με τον Καλλέ βασικό πάλι στο Παλατάκι θα είμαι και θα πρέπει όλοι να είμαστε... Ο κόσμος πως να απογοητευτεί παραπάνω αφού ο ίδιος απογοητεύει την ίδια την ομάδα με την απουσία του από το γήπεδο;
on topic: Θόδωρε ειλικρινά σε ευχαριστώ που τίμησες την φανέλα με τον Δικέφαλο.. Άμα φύγεις θα είναι μεγάλο πλήγμα για το ρόστερ αλλά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
on topic: Θόδωρε ειλικρινά σε ευχαριστώ που τίμησες την φανέλα με τον Δικέφαλο.. Άμα φύγεις θα είναι μεγάλο πλήγμα για το ρόστερ αλλά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
η αγωνία μας (ίσως και το κράξιμο μερικές φορές) είναι για την αργοπορία (θαρρώ) παρά για τις επιλογές αυτές καθεαυτές (προσωπικά πιστεύω πως μέχρι τώρα έχουμε αρκετά υψηλό value for money στις μεταγραφές)
συμφωνώ απόλυτα για το value for money με την μέχρι τώρα ομάδα.. λογικό είναι να υπάρχει δυσφορία για την αργοπορία απλώς μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη... καθώς μην ξεχνάτε ότι για ακόμα μια χρονιά δεν πρέπει να δημιουργήσουμε άνοιγμα..
έχει πάρα μα πάρα πολλούς τραυματισμούς. είναι γυάλινος. κατά τα άλλα αν τον έπαιρνες, πιστεύω θα είχε 20 πόντους-15 rebounds/ματς για πλάκα...
PS: 17 πόντους-10 rebounds είχε φέτος με την Villeurbanne σε μόλις 12 ματς όταν και φυσικά τραυματίστηκε...
PS: 17 πόντους-10 rebounds είχε φέτος με την Villeurbanne σε μόλις 12 ματς όταν και φυσικά τραυματίστηκε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Παρ 09 Σεπ 2011, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μαλιστα.. Νταν Γκατζουριτς ή Τζαμαλ Μαγκλιορ για σεντερ; δε ξερω που να δω και την αξια τους ρε γαμωτομαλιστα.. Νταν Γκατζουριτς ή Τζαμαλ Μαγκλιορ για σεντερ; δε ξερω που να δω και την αξια τους ρε γαμωτο
-
Ίσως αν το γράψεις άλλη μια φορά να στην πεί την αξία τους ο Πολυξερίδης..
Φίλε μου λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω και θα σε προσγειώσω ανώμαλα στην πραγματικότητα, αλλά για σέντερ δίνουμε μέχρι 70 χιλιαρικάκια ευρώ..Μήπως τίποτα σε μη ΝΒΑer έχεις??? 

δεν εχω ρε φιλε! ΝΒΑ παρακολουθω πιο πολυ...ουτε ξερω που ακριβως ειναι το μπατζετ μας..αμα βρω κατι ομως θα πω! :Ρ