Nέος προπονητής (2010-2011)
- paok kerkyra
- DaFFy_NaSH
Re: Nέος προπονητής-2
Ενα σκέτο και γρήγορα...
Εγώ λέω να βάλω το ρόμπιν χουντ να δώ αλλα βαριέμαι..
Εγώ λέω να βάλω το ρόμπιν χουντ να δώ αλλα βαριέμαι..
Παιδιά, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τον Ολλανδό...!!!
Είναι ο ....... Louis van Gaal ΠΡΩΗΝ προπονητής της Μπαγερν Μονάχου!!!
Αφού δεν κατάφερε να κάνει το trebleμε τους Γερμανούς, είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ελλαδιστάν!!!!!!!!!

Είναι ο ....... Louis van Gaal ΠΡΩΗΝ προπονητής της Μπαγερν Μονάχου!!!
Αφού δεν κατάφερε να κάνει το trebleμε τους Γερμανούς, είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ελλαδιστάν!!!!!!!!!
-
yiannisPAOKitalia
Ρε παλιο-spammers, τι θα γίνει με την πάρτη σας? Ο κόσμος θέλει να κάνει μια κουβέντα της προκοπής.. Θα βάλω τον sid να σας banάρει, κανονίστε! 
Πλάκα κάνουμε παιδιά... προσπαθώντας να καλμάρουμε λίγο τα νεύρα μας από το πολύ περίμενε... χμμ...
Σοβαρά τώρα, μακάρι κι εύχομαι να είναι αληθινές οι πληροφορίες του φίλου μας που έγραψε νωρίτερα, τόσο για τον προπονητή, όσο και για την χορηγία... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε μέχρι αύριο για να μάθουμε κι επίσημα...
Σοβαρά τώρα, μακάρι κι εύχομαι να είναι αληθινές οι πληροφορίες του φίλου μας που έγραψε νωρίτερα, τόσο για τον προπονητή, όσο και για την χορηγία... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε μέχρι αύριο για να μάθουμε κι επίσημα...
-
yiannisPAOKitalia
Απ'ευθείας σύνδεση με Cuba(n)...
ΥΓ: Και δεν έχει και "Γάτα" αύριο να ενημερωθούμε αξιόπιστα για το μέλλον του ΠΑΟΚ...
ΥΓ: Και δεν έχει και "Γάτα" αύριο να ενημερωθούμε αξιόπιστα για το μέλλον του ΠΑΟΚ...
- DaFFy_NaSH
Θα μάθουμε και αύριο όμως ή πάλι μια απο τα ίδια; Καθε μέρα ξυπνάω και λέω θα δώ ανακοίνωση και κάθε μέρα την ιδια ξενέρα τρώω... Α ρε Ζήση μας παιδεύεις... Πανε πλήρωσε ρήτρα στην βρωμορεαλ να πάρουμε τον σπεσιαλ ουαν-του-θρι να τελειώνουμε..
- DaFFy_NaSH
Αφού το έχουμε ρίξει στους ολλανδούς εγώ πιστεύω ότι θα ανακοινώσουμε προπονητικό δίδυμο τα αδέρφισα ντε μποuρ και για γυμναστή τον γιαπ σταμ…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε καλοί στα πέναλτι(κακές αναμνήσεις για όσους υποστηρίζαμε Ολλανδία)
Στα ον τοπικ δεν πιστεύω να έχουμε καμία εκπληξη…. μαλλον ένας εκ των 2 ιταλών που ακούγονται θα ανακοινωθεί.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε καλοί στα πέναλτι(κακές αναμνήσεις για όσους υποστηρίζαμε Ολλανδία)
Στα ον τοπικ δεν πιστεύω να έχουμε καμία εκπληξη…. μαλλον ένας εκ των 2 ιταλών που ακούγονται θα ανακοινωθεί.
Ότι και να "σκάσει" αύριο φίλε μου, (αν είναι η Δευτέρα αυτή η μέρα!!!) πρέπει να τον στηρίξουμε...
Εμπιστευόμαστε τη διοίκηση κι ελπίζουμε μόνο να φέρουν κάποιον που να μπορεί επάξια, να αναλάβει "το σπίτι μας", όπως είπε και ο Πρόεδρος...
Εμπιστευόμαστε τη διοίκηση κι ελπίζουμε μόνο να φέρουν κάποιον που να μπορεί επάξια, να αναλάβει "το σπίτι μας", όπως είπε και ο Πρόεδρος...
- Maximus
Εγώ πάντως έχω συνηθίσει στην αναμονή και ειλικρινά το να ανακοινωθεί προπονητής σήμερα, μου φαίνεται μακρινό όνειρο θερινής νυκτός!
ΥΓ.
Απο την άλλη, δεν μπορει... Θα βρωμίσει λίγο ο τόπος πριν βγει η ανακοίνωση... Κάτι βρε αδερφε... Δεν μπορουμε να το "πιούμε" ξεροσφύρι!
ΥΓ.
Απο την άλλη, δεν μπορει... Θα βρωμίσει λίγο ο τόπος πριν βγει η ανακοίνωση... Κάτι βρε αδερφε... Δεν μπορουμε να το "πιούμε" ξεροσφύρι!
Δεν είναι Ιταλός, είναι λίγο παραπάνω, Ελβετός... Να τον αφήσω;
Εμπόριο το κάναν οι ΑΡΔ...
υγ. Πότε είναι η πρώτη μάζωξη;
Εμπόριο το κάναν οι ΑΡΔ...
υγ. Πότε είναι η πρώτη μάζωξη;
Re:
οταν ακουω για εντυπωσιακη χορηγια που εχει σχεση με ταξιδια κραταω μικρο καλαθι.SERPICO έγραψε:Μετά το θέμα με τον Ζόρζε Κόστα ένας (δεν μπορώ να πω ποιος) πλησιάσε τον Ζαγοράκη. Του είπε ότι ο Ολλανδός είναι προσωπικός του φίλος. Μάλιστα ο ίδιος "ενας" έπεισε τον Ολλανδό να ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο ένα εκατομμύριο. Τα λεφτά θα έρθουν από την εντυπωσιακή χορηγία που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες. Εχει σχέσει με ταξίδια, αλλά ούτε για αυτό μπορώ να πω περισσότερα. Στο θέμα μας. Ο Ολλανδός είναι δικός μας. Αλλά ο Βρύζας παρουσίασε στον Ζαγοράκη μία άλλη προοπτική. Μάλιστα ο "ένας" παρεξηγήθηκε από τη στάση του Ζαγόρ να εμπιστευτεί τον Βρύζα, ο οποίος αποκλείεται να πήγε στην Ιταλία να φέρει τον Μπερέτα ενώ υπάρχει ο Ολλανδός. Σας το λέω ειλικρινά. Ο Ολλανδός υπάρχει. Οι επαφές έχουν γίνει. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι κάνει ο Βρύζας στην Ιταλία. Η' μήπως δεν πήγε στην Ιταλία; Τέλος πάντων. Εχω τεράστια αγωνία. Για να κλείσω θα πω μόνο το αυτό. Αλλη πηγή μου κοντά στην ομάδα, που δεν ξέρω αν ξέρει για τον Ολλανδό, όταν τη ρώτησα για τον προπονητή μόλις πριν λίγες ώρες μου είπε: "Μόνο Ιταλός δεν θα'ναι". Επαναλαμβάνω. Δεν το διασκεδάζω. Εγγυόμαι μόνο για τον Ολλανδό. Δεν πουλάω παπά. Και πάλι όσοι θέλουν ας με χλευάσουν.
θα ειναι καμια ιστορια οπως αυτη η χιλιοειπωμενη με την ολυμπιακη του βγενοπουλου η καποια αναλογη υπερβολη.
και απο την στιγμη που η πηγη ειναι κοινη, εαν ειναι παπας η χορηγια ειναι παπας και ο ολλανδος.