Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Re: Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Φίλε giapas το κάναμε την άλλη φορά αυτό που είμασταν 8 και δεν τραβάει καθόλου είναι θάνατος!!!

1.interad
2.hxc4life aka μικρος μαγος της γειτονιας (σου) aka λευκος φουτσινι aka μαυρος γκλεν σαλμον aka το παιδι-Μπαλαφας
3.tsou
4.paok87
5.Maximus
6. giapas
7. Ντάβος
8.Peja 4
9. Φίλος hxc4life
10. φίλος interad (το βαζελάκι που είχε έρθει και όταν είχαμε παίξει στο Μπουρνάζι) !!!
ΑΪΝΤΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!
(και άλλους 2 αν βρούμε δεν θα είναι άσχημα)
2.hxc4life aka μικρος μαγος της γειτονιας (σου) aka λευκος φουτσινι aka μαυρος γκλεν σαλμον aka το παιδι-Μπαλαφας
3.tsou
4.paok87
5.Maximus
6. giapas
7. Ντάβος
8.Peja 4
9. Φίλος hxc4life
10. φίλος interad (το βαζελάκι που είχε έρθει και όταν είχαμε παίξει στο Μπουρνάζι) !!!
ΑΪΝΤΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!
(και άλλους 2 αν βρούμε δεν θα είναι άσχημα)
μια ανακεφαλαιωση γιατι το κεφαλι μου ειναι ζαμπον απο τους πανιγυρισμους χθες , 21.00 στο γνωστο ξερω γω?
αναλογως τι θα μου βγει απο τη μυτη , σουβλακια ? σουβλακια , τεκιλα ? τεκιλα...θα δουμε...
γερο-Μαξιμε (μου επιτρεπεις ετσι ? ) για ωρα ξερουμε τπτ ? 9 η 9.30? δε θες να αργησει το φορ-κανονι (εγω) ουτε να παει πολυ νωρις και αναγκαστει να παραγειλλει μπυρονι στην αναμονη...
γερο-Μαξιμε (μου επιτρεπεις ετσι ? ) για ωρα ξερουμε τπτ ? 9 η 9.30? δε θες να αργησει το φορ-κανονι (εγω) ουτε να παει πολυ νωρις και αναγκαστει να παραγειλλει μπυρονι στην αναμονη...
[youtube]SVI0OyhNj0k[/youtube]
γιατι καπως ετσι περασε το καλοκαιρι.....
γιατι καπως ετσι περασε το καλοκαιρι.....
αναλυση δεν εχει? ενα τσουβαλι γκολ εβαλα ! (και μην πεταχτει κανεις και πει ''καλα ρε μεγαλε γτ δεν την κανεις εσυ την αναλυση?'' ειλικρινα δεν εχω μετρο θα το χοντρυνω πολυ )
- Maximus
Ουτε εγω κανω ανάλυση...! Ενας κυριος με τραυματισε στην προθερμανση...Αλλοι παιρνουν κιτρινη στην προθερμανση-αλλοι τραυματιζονται : ωχ Θεε μου τολμώ και συγκρινω τον εαυτό μου με τον Μπαλάφα! Φωτιά θα με καψει...Τι ελεγα; Α, ναι... Με τραυματισε στην προθερμανση και δεν μπορεσα να αποδωσω στον αγωνα...
hxc4life τρομερος...
hxc4life τρομερος...
τα credits απο το σεβασμιο γεροντα ειναι αρκετα δε θελω τπτ αλλο ουτε αναλυση ουτε τιποτα.
Ζητάω συγνώμη και άφεση αμαρτιών από το γέροντα και αναφέρω ότι θα κάνω προθέρμανση μόνος μου και δεν θα βαράω σουτ!!!Maximus έγραψε:Ουτε εγω κανω ανάλυση...! Ενας κυριος με τραυματισε στην προθερμανση...Αλλοι παιρνουν κιτρινη στην προθερμανση-αλλοι τραυματιζονται : ωχ Θεε μου τολμώ και συγκρινω τον εαυτό μου με τον Μπαλάφα! Φωτιά θα με καψει...Τι ελεγα; Α, ναι... Με τραυματισε στην προθερμανση και δεν μπορεσα να αποδωσω στον αγωνα...
hxc4life τρομερος...
MVP από τους άλλους ο hxc4life και από εμάς ο Tsou που παστέλωσε τα πιο πολλά τεμάχια!!!
Άντε και την άλλη φορά με 10 γιατί θα πεθάνω στα αλήθεια!!!!!!
κ. Interad τι λέτε μετά τη διακοπή για τα ματς με τις εθνικές να παίξουμε κάνα ματσάκι και εμείς???

για να δούμε, για να δούμε
προλαβαίνουμε να μαζευτούμε για αυτή την Παρασκευή 17/09 ή να το πάμε για την επόμενη εβδομάδα;
προλαβαίνουμε να μαζευτούμε για αυτή την Παρασκευή 17/09 ή να το πάμε για την επόμενη εβδομάδα;