ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
17
12%
Kędziora
2
1%
Μιχαηλίδης
1
1%
Rafa
1
1%
Camara
72
53%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Živković
3
2%
Konstantelias
12
9%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
1
1%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
5
4%
Tissoudali
13
9%
Shoretire
10
7%

Σύνολο ψήφων: 137

Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Jean Valjean »

figurehead4 έγραψε:
Jean Valjean έγραψε: Ο Σάστρε είναι πολύ καλός παίκτης και τον έχετε αδικήσει ορισμένοι. Τό ίδιο και ο Ράφα κι αυτό για μένα είναι κάπως ανεξήγητο που δεν το βλέπετε. Ηταν πολύ σωστός σε ότι έκανε.
Φιλε συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες και ειδικότερα που είχες την τόλμη να πεις πως ο στόχος μας πρέπει να ειναι να πάρουμε το Γιουρόπα. Έτσι πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται όλη η ομάδα.

Η μόνη μου διαφωνία είναι στο κομμάτι για τα μπακ. Οι δύο αυτοί είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Είναι η αιτία που τρελάθηκε πρόπερσι και χθες επισης Οι μπακ μας πρέπει να έχουν εκτός από προσόντα, επιθετικά και αμυντικά, πολύ υψηλά πνευματικά χαρίσματα.
Πρέπει να είναι έξυπνοι, τολμηροί και συγκεντρωμενοι συνεχώς ώστε να βοηθούν τους υπόλοιπους.

Ο Ράφα είναι ένας παίχτης δειλός, που παίζει στα σίγουρα, οπότε συντελεί σε μια ανούσια κατοχή. Δεν είναι νικητής. Παίζει χαλαρα σαν παίχτης ομάδας του μέσου πίνακα και όχι πρωταθλητισμου.
Ο Σάστρε είναι κάτι διαφορετικό. Έχει μία τρέλα που δεν τον αφήνει να φοβηθεί, αλλά είναι αρκετά αφελής ή επιπόλαιος σαν παιδί στις ενέργειες του. Επίσης έχει την τάση να αφαιρείται συχνά, οπότε δε μπορεί να βασιστεί κάποιος πάνω του. Θέλει τον μπαμπούλα του (Λούτσε) για να ξυπνήσει, όπως χθες κι όπως με Μάλμε.

Ο Ράφα είναι λίγο ζμπουτσαμ και σε αυτό.
Είναι πολύ πιθανό φίλε μου εσύ να έχεις δίκιο κι εγώ άδικο. Δεν θα επιμείνω.
Θα σου πω όμως που βασίζομαι για να εκφέρω την κρίση μου για τον Ράφα που τον θεωρώ σχετικά αδικημένο.
Ο Ράφα είναι αυτό που λέμε ο εργάτης της ομάδας, η δεύτερη γραμμή, η επιμελητεία που φροντίζει τα μετόπισθεν και την τροφοδοσία της πρώτης γραμμής. Είναι παίκτης που γνωρίζει την ομάδα και η ομάδα γνωρίζει αυτόν. Όσες φορές τον έχω παρατηρήσει να φτάνει ψηλά και να κάνει σέντρες, στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι σωστές, κάνει πολύ καλές συρτές μπαλιές στο πρώτο δοκάρι ή στο πέναλτι ή ενδιάμεσα είτε ψηλές σέντρες. Αρκετές φορές μπουκάρει κιόλας, συνδυάζεται και σουτάρει.
Για το ελληνικό πρωτάθλημα νομίζω πως είναι καλός. Το ίδιο και σε ορισμένα παιχνίδια ευρωπαικά. Νομίζω είχε παίξει και με Αιντραχτ και δεν ήταν κακός. Τέτοιοι παίκτες σου ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη όταν τους χρειαστείς. Ενας πρωτοκλασσάτος που θα τον έβαζες σε λίγα παιχνίδια θα μανούριαζε. Δεν θελω τον Ράφα για βασικό και πρώτο. Θεωρώ πως η ομάδα χρειάζεται και τέτοιους παίκτες που γνωρίζουν τις δυνάμεις τους, η συνοχή της ομάδας δεν κινδυνεύει από αυτούς αντίθετα ενισχύεται και τελικά αποδίδουν αυτό που θέλεις όταν θα ξεκουράσεις τον πρώτο που θα έχεις πάρει για τη θέση του μπακ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

echromos έγραψε:Για πρώτη φορά χθες ο γιος μου στην Τούμπα.8χρονος και δήλωσε μαγεμένος,δεν σταμάτησε από χθες να μιλάει για τον αγώνα παρόλο που είδε ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ έκανε επίθεση μπροστά στην 2 που καθόμασταν και θα το βίωνε καλύτερα ένα γκολ. Τέλος πάντων , ελπίζω να είμαι γερός και να τον πάω πολλές φορές στο γήπεδο
Σούπερ!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Στο ίδιο μήκος κύματος, δείτε στην παρακάμερα τα χαμόγελα στα πιτσιρίκια που συνοδεύουν τους παίκτες στην είσοδο και σε αυτά που κρέμονται εκεί στα επίσημα με χαρτόνια που ζητάνε φανέλες από κάποιους παίκτες :pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

scarsick έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:
Τεσπα για μια ακόμα φορά η ομάδα παρέσυρε την κερκίδα και όχι το αντίθετο. Θέατρο γίναμε.
Πολλή γκρίνια και μουρμούρα στο α΄
Πάλι ο κόσμος φταίει.
Δηλαδή ότι έχουμε να σηκώσουμε τίτλο 3 μήνες, δεν σας νοιάζει καν ε;
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

nunies4 έγραψε:
Miles έγραψε:Γνώμη μου, σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Ο παίχτης είναι σε τροχιά πτώσης και βάζει το χέρι για στήριξη.
Ναι αλλά βάζεις ακόμα μια παράμετρο που αφήνει τεράστια περιθώρια υποκειμενικότητας και κρίσης του διαιτητή.
Μιλάς για χέρι που ΘΑ στήριζε το σώμα του.
Σκέψου πόσες φάσεις θα μπορεί ο αμυντικός να επικαλεστεί ότι έπεφτα και με αυτό το χέρι που εμποδισα την πορεία της μπάλας ΘΑ στήριζα το σώμα μου
Αρης Λαμια 2-2, το πεναλτι με το οποιο γινεται το 1-0, χερι στηριξης.
Αρης ΑΕΚ 1-0 κυπελλο, χερι του Ροουζ που δεν ειναι στηριξης ανακοπτει πορεια της μπαλας προς το τερμα (δεν δοθηκε πεναλτι υπερ του χαρτιου).
Χανεις τα αυγα και τα πασχαλια με το τι ειναι πεναλτι και τι δεν ειναι...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Κλειδώνει

Καλή εμφάνιση στο Β και νίκη με 2-0

Μβπ ο Καμαρά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”