kataramenos5 έγραψε:Obane δεν παν καλα τα πραματα.Ελπιζουμε σε αλλαγη του ....καιρου αυριο.Τετοιο στραβωμα....
Θα περιμένω την τελική σου κρίση, αύριο.
Εγώ πάντως άγχος μηδέν ως ώρας.
kataramenos5 έγραψε:Obane δεν παν καλα τα πραματα.Ελπιζουμε σε αλλαγη του ....καιρου αυριο.Τετοιο στραβωμα....
ρε φιλε ασος ξερος απο δω μεχρι την Σουηδια, πιστεψτε λιγο στην ομαδα τι οπαδοι εισαστε εσειςVfB v2 έγραψε:Θα το παίξω χ διπλό πρόκριση μάλμε. Εχω να ποιάσω κάτι κάνα χρόνο.
Ξαναδιάβασε τι έγραψε ο φιλοςAthens έγραψε:ρε φιλε ασος ξερος απο δω μεχρι την Σουηδια, πιστεψτε λιγο στην ομαδα τι οπαδοι εισαστε εσειςVfB v2 έγραψε:Θα το παίξω χ διπλό πρόκριση μάλμε. Εχω να ποιάσω κάτι κάνα χρόνο.
Ευχαριστώ φίλε μου θα προσπαθήσω αν και δεν νομίζω να θυμάμαι τις τράπεζας τους κωδικούς, όταν κάνω εξουσιοδότηση σε ένα λεπτό με στέλνει μύνημα, προσπαθώ μια βδομάδα τώρα και δεν μπορώ να μπω , έχω τάξει και στον μικρό ότι θα πάμε και δεν ξέρω τι θα κάνωscarsick έγραψε:lazar4 έγραψε:
@lunatic4, δοκίμασε να μπεις με κωδικούς ebanking της τράπεζάς σου. Πάτα αποστολή εκ νέου του κωδικού. Και βεβαιώσου ότι έχεις κάποιο κλείδωμα οθόνης στο κινητό (πιν, μοτίβο) γιατί αλλιώς δεν ανοίγει η εφαρμογή.
Επιστρατεύστε όλα τα γουρια, κάθε είδους. Τρίτη και 13 αύριο, λέμε. Ευτυχώς που με όσα τεκταίνονται κάτω δεν πρόκειται να μας πιάσει και ο όξω από δω στο στόμα του για καλή επιτυχία.aivas19 έγραψε:Το γουρι ειναι γουρι
80-20 υπερ τους
Η Θεσσαλονίκη θα χει 34 βαθμούς αλλα δεν εχει τοση σημασια.Γερασίμου έγραψε:Αλλαγή καιρού; Η θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη για αύριο προβλέπεται 24 βαθμούς η ελάχιστη και 38 η μέγιστη. Να αισιοδοξούμε ότι την ώρα του αγώνα θα είναι στο 30-31 και οι σουηδέζες θα πετάξουν τα ρούχα τους;