FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 31/07 22:00 (NS Prime)
Re: FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ , 31/07, 22:00
Φτάσαμε μια μέρα πριν το παιχνίδι να μη ξέρουμε που θα το δούμε..
Αυτο ειναι απαραδεκτο
Μιλαμε για τον πρωταθλητη
Με τον ΠΑΟΚ τους πιανουν οι τσιγκουνιες
Στους αλλους, τα συνδρομητικά, θα ειχαν ανοιξει ηδη τα...
χέρια, θα τους μοιραζαν απλοχερα λεφτα κ θα διαφημιζαν την εκτος εδρας μεταδοση εδω κ 15 μερες
Μιλαμε για τον πρωταθλητη
Με τον ΠΑΟΚ τους πιανουν οι τσιγκουνιες
Στους αλλους, τα συνδρομητικά, θα ειχαν ανοιξει ηδη τα...
χέρια, θα τους μοιραζαν απλοχερα λεφτα κ θα διαφημιζαν την εκτος εδρας μεταδοση εδω κ 15 μερες
πραγματικα τραγικο
ας το παρει το οπεν να δει ο κοσμος το ματς
ας το παρει το οπεν να δει ο κοσμος το ματς
το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και τρομερά κρίσιμο
ελπίζω να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη μεσοαμυντικά, γιατί θα πάρουν φωτιά τα μπαντζάκια μας
ελπίζω να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη μεσοαμυντικά, γιατί θα πάρουν φωτιά τα μπαντζάκια μας
- PAOKevolution
Παιδιά, άλλο το άγχος και άλλο οι υπερβολές. Όχι και ΠΟΛΥ δύσκολο το ματς με τη Μπορατς Μπανια Λουκα. Είπαμε. Δύσκολο, λόγω περιόδου και συνθηκών. Μέχρι εκεί. Μισή ώρα αν είμαστε σοβαροί, 4 γκολ θα βάλουμε.
Κι εγώ αγχώνομαι. Αλλά όχι κκι έτσι φίλε dani.
Μην λιγοψυχείτε.
Ααααν γίνει η στραβή θα είμαι παρών, να με κράξεις αν θες κιόλας.
Πίστη! Πίστη! Πίστη!
Κι εγώ αγχώνομαι. Αλλά όχι κκι έτσι φίλε dani.
Μην λιγοψυχείτε.
Ααααν γίνει η στραβή θα είμαι παρών, να με κράξεις αν θες κιόλας.
Πίστη! Πίστη! Πίστη!
Εγώ από την άλλη δεν αγχώνομαι καθόλου για το αυριανό, η εικόνα που είδα στο γήπεδο ήταν ένας ανέτοιμος και πνευματικά αλλού ΠΑΟΚ να παίζει με μια ομάδα επιπέδου Εργοτέλη και να κάνει δώρο 2 γκολ έτσι για την αγωνία. Αύριο δεν έχει τέτοια, εύκολο διπλό γιατί έχουμε και πιο σοβαρές δουλειές την επόμενη εβδομάδα.Immemoric έγραψε:Με αγχώνει λίγο το 3-2, αλλά κυρίως η χαλαρότητα και αφέλεια με την οποία εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο.
ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ ειναι το ματς αυριο. 80-20 υπερ των Βοσνιων οι πιθανοτητες. Κατω η μπαλα, να παιξουμε οπως στη φωλια και να παρουμε το ματς
- Maurice_Escargot
Πως ειναι δυνατον το 2024 σε αγωνα προκριματικων CHL να μην υπαρχει μεταδοση στην χωρα μιας εκ των δυο ομαδων? Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω.
το μονο που βρήκα είναι αυτό από ένα foxbet.grΑναφορικά με τα παιχνίδια των τριών ελληνικών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (31/7, 22:00) θα μεταδοθεί μέσα από τα κανάλια Novasports, ενώ αντίστοιχα η Cosmote TV θα δείξει αυτή της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλντες (1/8, 19:30). Από την τελευταία συνδρομητική πλατφόρμα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ Πλόβντιβ (1/8, 21:00).
Μάλλον όλοι είναι διακοπές και κανένας δεν ασχολείται να μας ενημερώσει
danirifle έγραψε:το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και τρομερά κρίσιμο
Συμφωνώ απόλυτα, είναι ο πρώτος τελικός της χρονιάς.
Τρέμω στην ιδέα με τις μεταγραφές και τα όνειρα που κάνουμε να σταματήσει το ταξίδι από τέτοιο αντίπαλο.
Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, αυτοί θα τα δώσουν όλα, αλλά το κυριότερο για μένα είναι ότι έχει πολύ καιρό να μας στραβώσει κάτι. Πολύ καιρό μας πάνε καλά τα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚ της Τούμπας δεν είναι καθόλου άνετος
- john4serres
Τζιομπάνογλου:
Κεντζιόρα, αντί του Τροστ Εκόνγκ
Καμαρά, πιθανότατα με τον Σβαμπ
Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς διεκδικούν φανέλα βασικού
Κεντζιόρα, αντί του Τροστ Εκόνγκ
Καμαρά, πιθανότατα με τον Σβαμπ
Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς διεκδικούν φανέλα βασικού
- ΑποστόληςΑ
Το πρόγραμμα της Novasports: https://www.novasports.gr/tv-program/
- theodorsalonika
δεν θα το δουμε ...θα δουμε καμια ελληνικη ταινια του 70 που εχουμε δει καμια 120 φορες...PablitoV2 έγραψε:Φτάσαμε μια μέρα πριν το παιχνίδι να μη ξέρουμε που θα το δούμε..
και καλυτερα να το δω σε ξενο καναλι με περιγραφη νορμαλ...και οχι να μας σπανε τα νευρα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ παίζει καλύτερος εκτός, παρά εντός.
Για αυτό τον λόγο αύριο θα έχουμε πολύ πιο άνετη επικράτηση σε σχέση με το ματς της Τούμπας.
Αυτά τα περί γεμάτου γηπέδου κλπ δεν μου λένε κάτι, όταν η διαφορά δυναμικότητας είναι τοσο μεγάλη, η έδρα δεν λέει τίποτα.
0-3 είναι αύριο το ματς, αρκεί φυσικά να μην γίνει κάποιο δώρο..
Για αυτό τον λόγο αύριο θα έχουμε πολύ πιο άνετη επικράτηση σε σχέση με το ματς της Τούμπας.
Αυτά τα περί γεμάτου γηπέδου κλπ δεν μου λένε κάτι, όταν η διαφορά δυναμικότητας είναι τοσο μεγάλη, η έδρα δεν λέει τίποτα.
0-3 είναι αύριο το ματς, αρκεί φυσικά να μην γίνει κάποιο δώρο..