Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Dimitrisou

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ο ιγκι τιμησε την φανελα του ΠΑΟΚ αυτο ειναι δεδομενο..Απο εκει και περα ειναι ενας αμυντικος σκληρος ,δυνατος και με χαρακτηριστικα ηγετη..το προβλημα του σε εμας ειναι οτι με την μπαλα κατω ηταν επιπεδου Τσιριλο..η ομαδα θελει αμυντικους που συμετεχουν στην αναπτυξη και αυτο φανηκε φετος με Κεντζιορα ,Κουλιε και Μιχα..Στην μιντιλαντ το πρωτο μισο της σεζον ηταν ανεκδοτο το ενα λαθος πισω απ το αλλο..Δεν με πειραζει που πηγε βαζελο γιατι δεν θα τον ηθελα ξανα στον ΠΑΟΚ..Εμεις με ηρεμια μπορουμε να βρουμε καποιον στη θεση του Εκονγκ αν δεν τον θελει ο Λουτσε..
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Το πρόβλημα με τον Ινγκι δεν είναι ότι επέλεξε να πάει στον βάζελο.. Αυτό είναι δικαίωμά του.
Το πρόβλημα είναι οι δηλώσεις του ότι και η ΜανΓιου να τον ζητήσει δε φεύγει, οι δηλώσεις ότι κουράστηκε να παίζει τόσα παιχνίδια, οι δηλώσεις που έμπλεξε πατρίδα, γυναίκα, παιδιά, πεθερά, εγγόνια για να δικαιολογησει την απόφασή του να αποχωρήσει.
Και να αποχωρήσει μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη και σημαντική περίοδο για τον σύλλογο, αφήνοντάς τον ξεκρέμαστο.

Δε γίνεται όλα τα παραπάνω να έχουν αλλάξει μόλις σε έναν χρόνο. Ιουδασον λοιπόν, υιοθετώ κι εγώ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

MSc in Football έγραψε:Αστεία και παιδιάστικα όσα γράφονται για προδοσίες.Επαγγελματίες που επιλέγουν που θέλουν να δουλέψουν είναι.

Εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα, γιατί πάντα με ενδιαφέρει να εντοπίζονται οι αδυναμίες της ομάδας μας . Πως λοιπόν ο αποκαλούμενος Αφραγκούζος, αυτός που βρίζουν ολοι , ο Γοϋμενος των βάζελων, συγκινεί δεύτερο παίκτη, μετά τον Μαξίμοβιτς, σε σχέση με το δικό μας project.

Θέλω να πω πως εμείς έχουμε τον μεγαλύτερο επενδυτή της ιστορίας μας και αυτοί τον χειρότερο. Πως γίνεται να μας παίρνουν δύο παίκτες που θέλαμε;

Και μην πει κανένας πως δεν τους θέλαμε γιατί θα είναι ψέμα.
Πού έχει καταλήξει η έρευνά σου;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Miles έγραψε:
MSc in Football έγραψε:Αστεία και παιδιάστικα όσα γράφονται για προδοσίες.Επαγγελματίες που επιλέγουν που θέλουν να δουλέψουν είναι.

Εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα, γιατί πάντα με ενδιαφέρει να εντοπίζονται οι αδυναμίες της ομάδας μας . Πως λοιπόν ο αποκαλούμενος Αφραγκούζος, αυτός που βρίζουν ολοι , ο Γοϋμενος των βάζελων, συγκινεί δεύτερο παίκτη, μετά τον Μαξίμοβιτς, σε σχέση με το δικό μας project.

Θέλω να πω πως εμείς έχουμε τον μεγαλύτερο επενδυτή της ιστορίας μας και αυτοί τον χειρότερο. Πως γίνεται να μας παίρνουν δύο παίκτες που θέλαμε;

Πού έχει καταλήξει η έρευνά σου;
Καταρχην τον Ινγκασον φετος ποιος ειπε οτι τον θελαμε?Οσο για τον Μαξιμοβιτς ο ΠΑΟΚ τον ηθελε στα λεφτα που ηθελε να δωσει..ο βαζελος εκρινε οτι αξιζει παραπανω..κατ εμε 2 εκατομυρια δεν θα δινα στον μαξιμοβιτς ουτε σαν σκεψη..οποτε μην λεμε ανακριβειες..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

SEG έχει μανατζερικό γραφείο ο Ιγκασον..Έλληνας μάνατζερ τον εκπροσωπεί υποθέτω πως είναι ο ίδιος που είχε ο Μπίσε

άθλιος φαίνεται με την βαζέλα..όμως δεν μπορώ να ξεχάσω τότε που αρκετά μέλη και εδώ υποστήριζαν πως η Δανία βρίσκεται δίπλα στην Ισλανδία..και ότι αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος αποχώρησης

Ο Λουτσέσκου ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος μαζί του, όταν είχε έρθει έτρωγε φούλ πάγκο για αρκετό διάστημα, στο τέλος ήρθε και ο καταστροφικός τελικός κυπέλλου..εκεί πρέπει να έγινε χαμός στην ομάδα και ο Ισλανδός αποχώρησε

καλός παίχτης, όμως μην ξεχνάμε και τις άκυρες επελάσεις του στην επίθεση αφήνοντας πίσω τεράστια κενά..δεν θα τον ήθελα με τίποτα πίσω, αν και ο ίδιος σίγουρα θα το προσπαθησε
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Θέλαμε τον Ινγκασον;
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ο Ιγκι, ήταν στυλοβάτης από τα 26 έως τα 29 στα "πέτρινα χρόνια" μεταξύ 2020 έως 2023, 3 χρονιές με ένα κύπελλο, 2 χαμένους τελικούς κυπέλλου, αποκλεισμούς από νωρίς Ευρώπη και μια πορεία στους 8.

Δεν ξέρω τι θα κάναμε φέτος με αυτόν, ξέρω μόνο πως το κουπί του Κεντζόρια δεν θα το ακουμπούσε καν, πόσο δε μάλλον να το τραβήξει κιόλας.

Με χάλασε γιατί πλην τα 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ είχε και κάποια στο Ροστόφ, και δεν είναι καλό για τις ομάδες να αρχίσει η μία να τρυπάει την άλλη. Ακόμη κι αν δεν ήταν ακριβώς τρύπημα αυτό. Αλλά πάντα έτσι είναι οι κάτω.

Αυτά να τα βλέπεις εσύ Ιβάν που τους σεβάστηκες και δεν τους πήρες Μολεδο και Κουρμπελη όταν δεν είχανε μαντήλι να κλάψουν.

Κατά τα άλλα μένει να δούμε αν θα αναγεννηθεί ο Ισλανδός στον Βαζελο, όπως ειχε κάνει προ δεκαετίας ένας Κροάτης Μπακ που είχαμε φέρει και κατέληξε στο Βαζελο. Γιατί η πορεία του είναι φθίνουσα, και δεν αλλάζουν εύκολα αυτά τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Grigorios_PAOK έγραψε:Αν κρίνω από την υπερομάδα της Τσέλσι του Αμπράμοβιτς των πολλών εκατομμυρίων τότε σίγουρα ΟΧΙ το χρήμα δεν παίζει μπάλα...
Ο Ιγκασον ακολούθησε πορεία κοντρερας, μαντεψτε....το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο...
Η Τσελσι επί Αμπραμοβιτς ήταν η πιο πετυχημένη Αγγλική ομάδα στην Ευρώπη με 3 τελικούς CL, 2 κατακτήσεις, 2 Europa League, 1 παγκόσμιο συλλογων και 1 Super Cup, και 5 πρωταθλήματα, 5 FA Cup, 3 EFL Cup εγχώρια, η 2η πιο πετυχημένη μετά την City μαζί με την United

Οπότε ναι, τα λεφτά σε πολυ μεγάλο βαθμό παίζουν μπάλα σε βαθος χρόνου. Η Χιρονα με λεφτά κυνήγησε φέτος πρωτάθλημα. Εμείς με λεφτά κάναμε την ομαδαρα του 2018-2019. Όχι μόνο με λεφτά, αλλά και με πολλά λεφτά
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μπορεί μπροστά στον Εκονγκ να φαίνεται Μπαρεζι αλλά δεν νομίζω να τον θέλαμε πίσω με κάποια πρόταση ή νύξη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ναι , ειδικά στο δεύτερο γκολ στον τελικό , μιλάμε για σεμινάριο ...
Η τελευταία χρόνια του Ιγκι ήταν χειρότερη από αυτά που είδαμε ακόμα κι από τον Εκονγκ.
Και κάτι μου λέει ότι τα ίδια έκανε και στη Δανία, για αυτό και τον έστειλαν.
Μακάρι να χαλάνε τα λεφτά τους σε αντίστοιχες κινήσεις και σε καλή μεριά στον παίκτη.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Από που προέκυψε ότι θέλαμε ινγκανσον όταν αυτή τη στιγμή τα στόπερ έχουν κλείσει (μέχρι να φύγει ο εκογνκ). Ποιο ακριβώς είναι το ψέμα
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Εγώ ξέρω ότι ο βαζελος αγόρασε τον Ιγκανσον 6,5 εκ. Και του δίνει ένα μυριο τον χρόνο. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να βρει δυνητικά καλύτερο κεντρικό αμυντικό.
Η απόφαση να τον αγοράσει νομίζω είναι όχι μόνο βασισμένη σε αγωνιστικούς λόγους. Και αυτό μόνο στον βαζελο κάνει μακροπρόθεσμα κακό.

Υ.Γ. τελικά οι βαζελοι είναι κρυφόΠΑΟΚτσήδες αν σκεφτείς πόσους παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν προσπαθήσει να πάρουν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

george188 έγραψε:

Από που προέκυψε ότι θέλαμε ινγκανσον όταν αυτή τη στιγμή τα στόπερ έχουν κλείσει (μέχρι να φύγει ο εκογνκ). Ποιο ακριβώς είναι το ψέμα
Ε ο συγκεκριμενος παντα τετοια σχολια κανει

Φαγαμε σφαλιαρα, καταστροφη ερχεται κτλ

Απ’οτι φαινεται η ομαδα θελει φορ αυτην την εβδομαδα. ΦΕΡΤΕ Αλκαθερ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Shivaspace έγραψε:SEG έχει μανατζερικό γραφείο ο Ιγκασον..Έλληνας μάνατζερ τον εκπροσωπεί υποθέτω πως είναι ο ίδιος που είχε ο Μπίσε

άθλιος φαίνεται με την βαζέλα..όμως δεν μπορώ να ξεχάσω τότε που αρκετά μέλη και εδώ υποστήριζαν πως η Δανία βρίσκεται δίπλα στην Ισλανδία..και ότι αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος αποχώρησης

Ο Λουτσέσκου ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος μαζί του, όταν είχε έρθει έτρωγε φούλ πάγκο για αρκετό διάστημα, στο τέλος ήρθε και ο καταστροφικός τελικός κυπέλλου..εκεί πρέπει να έγινε χαμός στην ομάδα και ο Ισλανδός αποχώρησε

καλός παίχτης, όμως μην ξεχνάμε και τις άκυρες επελάσεις του στην επίθεση αφήνοντας πίσω τεράστια κενά..δεν θα τον ήθελα με τίποτα πίσω, αν και ο ίδιος σίγουρα θα το προσπαθησε
Ο ιδιος το υποστηριξε, οχι αρκετα μελη. Αυτος εκανε δηλωση. Δεν τον θελαμε και παμε παρακατω
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Pater έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ο βαζελος αγόρασε τον Ιγκανσον 6,5 εκ. Και του δίνει ένα μυριο τον χρόνο. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να βρει δυνητικά καλύτερο κεντρικό αμυντικό.
Η απόφαση να τον αγοράσει νομίζω είναι όχι μόνο βασισμένη σε αγωνιστικούς λόγους. Και αυτό μόνο στον βαζελο κάνει μακροπρόθεσμα κακό.
Πιο πολλά μου φαίνεται ότι θα τους βγει .
Τα περισσότερα σάιτ γράφουν για 4 χρόνια με πάνω από 1 εκατ το χρόνο .
Στην ομάδα θα δώσουν γράφουν γύρω στα 3,5 εκατ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”