2. Mohamed Mady Camara

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δημοσίευση από navigator11 »

shogoon έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος ήταν πιο μακρυά από τον αντίπαλο και έκανε το μάξιμουμ που μπορούσε σε σχέση με τη σταση σώματος που είχε για να διώξει. Εκατό φορές να ξαναπαιχτει η φάση τις 99 γκολ δεν θα μπει. PAOK you are
Πραγματικά. ρε μ@λ@κες, πέρασε η καραπουτανάρα μέσα από την ανθυποτρύπα της βελόνας. Δεν πιστεύω ότι σε 1000, όχι 100, ίδιες ακριβώς φάσεις υπάρχει περίπτωση να καταλήξει γκολ άλλες 2 φορές.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το εγραψα και στο νήμα του αγώνα: Ηταν ο μοναδικος απο τους 11 που ετρεξε για να πανηγυρισει με τους σκορερ του 2ου και 3ου γκολ. (Στο 1ο δεν θυμαμαι τι εγινε). Αν τον διαχειριστούμε σωστα ο Μαντι θα καραγουσταρει εδω περα, να μου το θυμηθειτε.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

navigator11 έγραψε:
shogoon έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος ήταν πιο μακρυά από τον αντίπαλο και έκανε το μάξιμουμ που μπορούσε σε σχέση με τη σταση σώματος που είχε για να διώξει. Εκατό φορές να ξαναπαιχτει η φάση τις 99 γκολ δεν θα μπει. PAOK you are
Πραγματικά. ρε μ@λ@κες, πέρασε η καραπουτανάρα μέσα από την ανθυποτρύπα της βελόνας. Δεν πιστεύω ότι σε 1000, όχι 100, ίδιες ακριβώς φάσεις υπάρχει περίπτωση να καταλήξει γκολ άλλες 2 φορές.

Μέσα σε έναν κυκεώνα 3 παικτών μας ,συν τον τέρματα μας κ πέρασε η μπάλα.

Η μόνη περίπτωση που ίσως δεν έμπαινε γκολ να ήταν, να πάει να στηθει μπροστα από την μπάλα που πήγαινε στον αντίπαλο κ να γινει κόντρα(χωρίς να πάει να διώξει ο Καμαρά), ούτως ώστε να μην πάρει πορεία, προς το τέρμα.

Η αν μπορούσε, να διώξει με το αριστερό, ώστε να μην πάρει πορεία, προς το τέρμα.

Απλώς λέμε για να λέμε.

ΠΑΟΚ είσαι κ η μπάλα θα μπει με τους πιο πιθανούς τροπους, εις βάρος μας γκολ.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μην βλεπετε τα πραγματα μονοπλευρα.
Το γκολ του Κουλιερακη, αν σουταρει αλλες 100 φορες, υπαρχει περιπτωση να ξαναμπει?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Με την διαφορά, ότι ήταν ΓΚΟΛΑΡΑ.

Κ ναι είναι πιο εύκολο στις 100 να το βάλει ο κάθε Κουλιερακης, με ανοικτό πεδίο, από ότι με κόντρα, εκεί που το φάγαμε.
Μπορεί κ στις 200 να μην έμπαινε το γκολ που φάγαμε με 4 παίκτες μας στη γραμμή του τέρματος μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τετ 14 Αύγ 2024, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Πολύ καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών, όταν στρώσει θα γίνει οδοστρωτήρας, μαζί και με λίγη πιο εγκεφαλική δουλειά.

Σημειώνω επίσης πως ήταν ο μόνο μέσος (συμπεριλαμβανομένου και του Ντέλια στην εξίσωση), ο οποίος επιχείρησε σε 3-4 περιπτώσεις γήγορες και μεγάλες μεταβιβάσεις στην αδύναμη πλευρά, από όπου προήλθε και κάποιο από τα γκολ μας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ .
Δίνει στοιχεία που δεν είχαμε και μας έλειπαν.

Αν τώρα ο παίκτης είχε το εγκέφαλο πχ του Μαουρίτσιο θα έπαιζε στη Ρόμα με τέτοια προσόντα.

Θα στρώσει , θα ενσωματωθεί και θα βοηθήσει.

Εγώ ήμουν επιφυλακτικός για τα κίνητρά του αλλά μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο παίκτης τον Νοέμβρη θα δαγκώνει
Άβαταρ μέλους
navigator11

Cylon-4 έγραψε:Μην βλεπετε τα πραγματα μονοπλευρα.
Το γκολ του Κουλιερακη, αν σουταρει αλλες 100 φορες, υπαρχει περιπτωση να ξαναμπει?
Αυτό ρε φίλε τι σχέση έχει; Ήταν οι προϋποθέσεις στις 2 φάσεις έστω κάπως παρεμφερείς; Ο Κουλιεράκης, που δεν είναι κανένα επτασφράγιστο μυστικό ότι έχει βρωμόσουτο, με πεδίο ορθάνοιχτο τράβηξε μια σουτάρα και την κάρφωσε. Δε θα μπει στις 100 φορές μια αυτό το γκολ. Ούτε 20. Μια μόνο χλωμό όμως.
Ο άλλος "σκόραρε" σαν άλλος Βουτσάς σε εκείνη την ταινία που κατά λάθος βρήκε η μπάλα πάνω του και πήγε μέσα, υπάρχοντας και 3 ή 4 δικοί μας σχεδόν πάνω στη γραμμή της εστίας.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εκανε αρκετα λαθη,κατι φυσιολογικο για την θεση του,τον ρυθμο του κ την μη υπαρξη ομοιογενειας με τους συμπαικτες του.Θα βγαλει μαλλια η γλωσσα μου,αλλα ο Καμαρα πιο μπροστα απο εναν Μειτε,θα γ@μαει κ θα δερνει.

Στην φαση της ισοφαρισης,ηταν απλα ατυχος,δεν πρεπει να τον παρει απο κατω,χαζο φαουλ εκανε εξαρχης ο Ντεσπο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

navigator11 έγραψε:
Αυτό ρε φίλε τι σχέση έχει; Ήταν οι προϋποθέσεις στις 2 φάσεις έστω κάπως παρεμφερείς; Ο Κουλιεράκης, που δεν είναι κανένα επτασφράγιστο μυστικό ότι έχει βρωμόσουτο, με πεδίο ορθάνοιχτο τράβηξε μια σουτάρα και την κάρφωσε. Δε θα μπει στις 100 φορές μια αυτό το γκολ. Ούτε 20. Μια μόνο χλωμό όμως.
Ο άλλος "σκόραρε" σαν άλλος Βουτσάς σε εκείνη την ταινία που κατά λάθος βρήκε η μπάλα πάνω του και πήγε μέσα, υπάρχοντας και 3 ή 4 δικοί μας σχεδόν πάνω στη γραμμή της εστίας.
Η πρώτη φορά που έβαλα γκολ στη ζωή μου σε "αγώνα" ήταν στα μεγάλα νήπια ή πρώτη δημοτικού, το θυμάμαι σαν τώρα ότι ενώ γενικά ακολουθούσα τη ροή του ματς, εκείνη τη στιγμή είχα αφαιρεθεί εντελώς γιατί είδα μια κουκουβάγια στα δέντρα του σχολείου και στο ξεμπαρκο κάποιος απέκρουσε, χτύπησε η μπάλα πάνω μου και σκόραρα

Τρελό πανηγύρι από συμμαθητές, εγώ οριακά είχα πάρει χαμπάρι τι συνέβη

Ε, το ξαναεζησα χτες, απ' την αναποδη
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ευτυχώς στα στιγμιότυπα δε δείχνει το τί έγινε στο κορνερ, πως χάσαμε μετά τη μπάλα με τακουνάκια και κάναμε φάουλ.

Δε θα άντεχα να το ξαναδω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Equalizer έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Η πρώτη φορά που έβαλα γκολ στη ζωή μου σε "αγώνα" ήταν στα μεγάλα νήπια ή πρώτη δημοτικού, το θυμάμαι σαν τώρα ότι ενώ γενικά ακολουθούσα τη ροή του ματς, εκείνη τη στιγμή είχα αφαιρεθεί εντελώς γιατί είδα μια κουκουβάγια στα δέντρα του σχολείου και στο ξεμπαρκο κάποιος απέκρουσε, χτύπησε η μπάλα πάνω μου και σκόραρα

Τρελό πανηγύρι από συμμαθητές, εγώ οριακά είχα πάρει χαμπάρι τι συνέβη

Ε, το ξαναεζησα χτες, απ' την αναποδη

:lol: :lol:

Εγώ πάντα ήμουν συγκεντρωμένος. Επειδή έζησα σε χρόνια που παίζαμε με κουκουνάρι αντί μπάλας κάποιες φορές και όσο να πεις ήταν πιο κινκι η όλη φάση. Δεν ήταν για να αφαιρεθείς!!!
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Να θεσπιστούν προπονήσεις με κουκουνάρες, για να μην αποπροσανατολίζονται οι παίχτες μας από κουκουβάγιες.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Παικταρα μου! Ποσά να κανείς - ένα κέντρο μόνος σου

Sent from my iPhone using Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”