Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Cylon-4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Cylon-4 »

O ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλεξάνταρ Λάφτοφ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στα Σκόπια στις 15/08/1990, ο Αλεξάνταρ Λάφτοφ αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 197cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό βόλεϊ τη σεζόν 2009-10 από την Ραμποντνίσκι, με την οποία κατέκτησε το «νταμπλ».

Η επόμενη τριετία (2010-2013) τον βρήκε στην Τουρκία (Γαλατάσαραϊ), Σερβία (Ρίμπνικα) και Κύπρο (Αναγέννηση Δερυνείας).

Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Αίγυπτο με την φανέλα της Σάουθ Γκας Σπόρτινγκ, ενώ η επόμενη σεζόν (2014-15) τον βρήκε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Άνκαρα. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Κροατία για λογαριασμό της Μλάντοστ, με την οποία κατέκτησε το κροατικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο CEV Champions League.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία (2017-21) στην Βουλγαρία, παίζοντας με τη φανέλα της Πάζαρτζικ. Σε αυτή την τετραετία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Βουλγαρίας, δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ Βουλγαρίας.

Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην ιταλική Ραβένα, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες σ' ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τις δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν (2022-24) αγωνίστηκε στην Ασία, παίζοντας στην Αλ Ιμντισάμ (Σαουδική Αραβία) και Αλ Βασλ (ΗΑΕ).

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Σκοπίων, με την οποία έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο European Golden League (2015,2016 και 2017).

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλεξάνταρ Λάφτοφ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σ' έναν Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω να προσαρμοστώ άμεσα στα δεδομένα της ομάδας, και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, παίζοντας πολύ όμορφο βόλεϊ. Επίσης είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον πρώτο προπονητή που είχα στην καριέρα μου, τον Γιόσκο Μιλενκόσκι. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Με την σειρά μου καλώ τον Κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια μας στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας νίκες μαζί!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ!

Περιμενω σχολια.....
dev

Δημοσίευση από dev »

αντικαθιστα καποιον?
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Τον Βουκ Ιβανκοβιτς που τραυματίστηκε και αναμένεται τον Δεκέμβριο να επιστρέψει.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Έχει περάσει από πολλές ομάδες βλέπω. Έχει περάσει και από Ιταλία. Λίγο ερωτηματικό το ότι έχει παίξει τα τελευταία χρόνια σε Αραβικά Πρωταθλήματα.

Διεθνής όμως και είχε αξιοπρεπή παρουσία στο Eurovolley πέρσι.

Διαθέτει πολύ καλό σερβίς και γενικά φαίνεται να είναι καλός στο γρήγορο παιχνίδι επιθετικά. Στην ψηλή μπάλα φαίνεται ότι προτιμά να κυνηγάει το μπλοκ άουτ. Στο μπλοκ δεν έχω δει πολλές φάσεις, αλλά φαίνεται να έχει ένα υποφερτό κλείσιμο των χώρων.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Φιλική νίκη επί του Πήγασου Πολίχνης με 2-1 στο PAOK Sports Arena, πέτυχε η ομάδα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Σ' ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι είχε την ευκαιρία να βγάλει ακόμα περισσότερα συμπεράσματα, με τον Αλεξάνταρ Λάφτοφ να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Μετά το πέρας των τριών σετ, οι δύο ομάδες έπαιξαν ακόμα ένα, το οποίο ολοκληρώθηκε 17-15 υπέρ του Δικεφάλου.

Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 36 επιθέσεις, 8 μπλοκ, 7 άσσοι και 23 λάθη αντιπάλου, ενώ του Πήγασου Πολίχνης προήλθαν από 31 επιθέσεις, 7 μπλοκ, 4 άσσοι και 24 λάθη αντιπάλου.

ΠΑΟΚ (Γιόσκο Μιλενκόσκι): Λάφτοφ 9 (4/16 επ., 3 μπλοκ, 2 άσσοι), Μπάσης 3 (3/5 επ.), Δ. Μούχλιας 18 (13/25 επ., 2 μπλοκ, 3 άσσοι), Νασιμέντο 8 (8/16 επ., 33% υπ.-33% άριστη), Λομπιζένκο 10 (7/8 επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Κέμινκ 3 (1/2 επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος), Κοκκινάκης (λ, 100% υπ.-73% άριστη).

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-7, 14-16, 19-21, 24-24, 24-26

2ο σετ: 8-6, 16-11, 21-14, 25-17

3ο σετ: 8-6, 16-14, 21-17, 25-23

Τα σετ: 2-1 (24-26, 25-17, 25-23) σε 68'
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Ήταν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Παίξαμε για πρώτη φορά έχοντας το νέο μας παίκτη, Αλεξάνταρ Λάφτοφ. Ο Ιβάνκοβιτς θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων από την Δευτέρα. Κερδίσαμε 2-1, αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό, το σημαντικό είναι η εμφάνιση μας. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, είδα καλά πράγματα, αλλά πιστεύω βήμα-βήμα θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Παίρνουμε σημαντική βοήθεια από όλους τους παίκτες, ειδικά στο κομμάτι της προπόνησης, καθώς οι νεότεροι παίκτες μας βελτιώνονται μέσα από την προπόνηση. Είμαι σίγουρος ότι θα παίζουμε καλύτερα».

:pano:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

PaokCuba4 έγραψε:Τον Βουκ Ιβανκοβιτς που τραυματίστηκε και αναμένεται τον Δεκέμβριο να επιστρέψει.
Επειδή ο προπονητής είπε ότι από Δευτέρα μπαίνει στις προπονήσεις, μήπως τον πήραμε γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιον από τους δυο ακραίους;
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Τα διαρκειας ακομα ερχονται στο παλατακι....
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε: Επειδή ο προπονητής είπε ότι από Δευτέρα μπαίνει στις προπονήσεις, μήπως τον πήραμε γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιον από τους δυο ακραίους;
Εάν επρόκειτο για αποδέσμευση τότε θα είχε ήδη ανακοινωθεί αποχώρηση.

Απλά για να μην την πάθουν όπως την έπαθαν πέρσι με τον Ρουσσό, έφεραν τώρα τον Λγιάτοφ και η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί.

Πιθανότατα η θλάση ήταν πολύ σοβαρή και δε θέλουν να βιαστούν με τον Βουκ.

Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά φίλε μου!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Cylon-4 έγραψε:Τα διαρκειας ακομα ερχονται στο παλατακι....
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι
Θεωρώ ότι έχουμε πιάσει πάτο με τους χειρισμούς της διοίκησης.

Πραγματικά δεν αντέχει κριτικής όχι μόνο αυτό το θέμα, αλλά και το γεγονός ότι μείωσαν ξανά το μπάτζετ της ομάδα, η απομάκρυνση Τσαλοπουλου από τη διοίκηση του ΤΑΠ, όπως και η πλήρης έλλειψη ενημέρωσης και προώθησης της ομάδας.

Δε νομίζω να έχουν συμβει πουθενά αυτά τα πράγματα.

Χαίρομαι που σε βρίσκω ξανά και συγγνώμη για την εξαφάνιση μου. Μου έλειψαν οι διαφωνίες μας. :D
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οι διαφωνιες ειναι υγεια.
Χαρηκα κι εγω που επανεμφανιστηκες.
Η παρουσια σου και οι γνωσεις σου, κοσμουν το τοπικ.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σε άλλα νέα ο Φαν Χαρντερεν έχει υποστεί τραυματισμό στο γόνατο και ο Γιόνας Κβαλεν είναι ο νέος ακραίος της ομάδας.

Ο 32χρονος Νορβηγός έχει μεγάλο παλμαρέ με παρουσία σε Πολωνία, Ουκρανία, Ιαπωνια, Βέλγιο, Ελβετία και Ιταλία.

Πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του CEV Cup με τη φανέλα της Ασεκο Ρεσοβια.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Cylon-4 έγραψε:Οι διαφωνιες ειναι υγεια.
Χαρηκα κι εγω που επανεμφανιστηκες.
Η παρουσια σου και οι γνωσεις σου, κοσμουν το τοπικ.
Να σαι καλά! Και η δική σου παρουσία κοσμεί το φόρουμ και το Paokmania!

Ήθελα να κάνω κάποια πράγματα για εμένα και να κάνω ένα διάλειμμα από το φόρουμ (έχουμε και τα Logistics στη ζωή μας :P ).

Άντε να ζεσταινόμαστε. Έχουμε και ακαδημίες να μιλήσουμε! ;)
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε:
Επειδή ο προπονητής είπε ότι από Δευτέρα μπαίνει στις προπονήσεις, μήπως τον πήραμε γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιον από τους δυο ακραίους;
Απ' ότι φαίνεται μάλλον είναι διπλός ο λόγος.

Αφενός για να μην υπάρξει κενό λόγω της απουσίας του Ιβανκοβιτς και αφετέρου γιατί μάλλον δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση των ακραίων.

Γενικά διάβασα ότι υπήρχαν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους κατά τη διάρκεια των φιλικών, με το βάρος κυρίως να πέφτει στον Νασιμεντο.

Παρατήρησα και στα στατιστικά ότι δεν ήταν τόσο καλή η απόδοση του.

Επομένως ο Λγιάφτοφ έρχεται και για να καλύψει τον Ιβανκοβιτς αλλά και για να υπάρχει λύση σε περίπτωση που υπάρξουν αποδεσμεύσεις εάν υπάρξει θέμα στους ακραίους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”