ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 28/04, 19:30, NovaSports
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 28/04, 19:30, NovaSports
ΑΚΡΙΒΩΣ!
Όλα είναι πιθανά, άρα δεν καταλαβαίνω την ηττοπάθεια!
Όλα είναι πιθανά, άρα δεν καταλαβαίνω την ηττοπάθεια!
- AlxNeapoli1
- AlxNeapoli1
1ος με τιποτα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Sold-out έγινε ακόμα;
https://www.ticketmaster.gr/paokfc-ww/s ... tList.html
Η ρεαλιστική λέει ότι μπορείς να βγεις από 1ος μέχρι 4ος.AlxNeapoli1 έγραψε:Καλη η οπαδικη οπτικη αλλα η ρεαλιστικη λεει αλλα.
- Μπαρκαρούτσος
Ε τότε όσοι πάνε γήπεδο με αεχ, είναι μ@λ@κες.AlxNeapoli1 έγραψε:Τιποτα δεν ειναι πιθανο, εχουν κριθει ολα
Μην τυχόν πας!
- AlxNeapoli1
Οφ τοπικ. Δεν εκπροσωπεις ολο το λαο του ΠΑΟΚ, δεν περιστρεφεται η γη γυρω σου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Επιτέλος ασχολείσαι με πράγματα που ενδιαφέρουν πραγματικά το λαό του ΠΑΟΚ!Doomlord4 έγραψε:Ποια ΑΕκ μωρε...
Το Μαρούσι να κερδίσω...........
Όσοι δεν πιστεύετε την ομάδα μπορείτε να μην ασχολείστε και μας σπάτε τα φρύδια εδώ μέσα καθότι από όσο θυμάμαι το σάιτ παραμένει οπαδικό.
Πάτε στο γκαζέτα να σας δώσουν συγχαρίκια οι ποκίτες για το ρεαλισμό σας.
Οι λοιποί έχουμε πιστέψει και στηρίξει τον ΠΑΟΚ σε πολύ χειρότερες καταστάσεις και την Κυριακή στο γήπεδο για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα
Οι λοιποί έχουμε πιστέψει και στηρίξει τον ΠΑΟΚ σε πολύ χειρότερες καταστάσεις και την Κυριακή στο γήπεδο για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα
- AlxNeapoli1
Οπως παντα λες δικα σου λογια για να δικαιολογησεις τις μπαρουφες που πετας, ειπα εγω οτι ειναι μ@λακες? Ελεος με αυτη τη συνηθεια.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε τότε όσοι πάνε γήπεδο με αεχ, είναι μ@λ@κες.AlxNeapoli1 έγραψε:Τιποτα δεν ειναι πιθανο, εχουν κριθει ολα
Μην τυχόν πας!
Αμα θελω θα παω, δε θα σε ρωτησω κιολας.
- AlxNeapoli1
Μια χαρα πιστευαμε ολη τη χρονια. Οπαδικο ειναι αλλα να δεχεστε και την αντιθετη αποψη. Εσεις δειτε τα ολα ροδιναTolaros έγραψε:Όσοι δεν πιστεύετε την ομάδα μπορείτε να μην ασχολείστε και μας σπάτε τα φρύδια εδώ μέσα καθότι από όσο θυμάμαι το σάιτ παραμένει οπαδικό.
Αυτο ακριβως, ρε μαγκες. Απο ποτε γινατε ξαφνικα ολοι τοσο...λογικοι και αριθμολαγνοι;
Ονειροπολος λαος ημαστε, ειμαστε και θα ειμαστε. Αν δεν ημασταν, ουτε Πρωταθλημα θα παιρναμε το 2018 και 2019, ουτε λαο θα καναμε απο τα σπλαχνα μας και απο κενο αερα (μιλωντας για κατσαρολικα).
Καντε στην περα λοιπον τα xGoals και τα συναφη και νιωστε ΚΑΥΛΑ.
Πουτσα στην ΑΕΚ και βλεπουμε.
Αυτα.
Ονειροπολος λαος ημαστε, ειμαστε και θα ειμαστε. Αν δεν ημασταν, ουτε Πρωταθλημα θα παιρναμε το 2018 και 2019, ουτε λαο θα καναμε απο τα σπλαχνα μας και απο κενο αερα (μιλωντας για κατσαρολικα).
Καντε στην περα λοιπον τα xGoals και τα συναφη και νιωστε ΚΑΥΛΑ.
Πουτσα στην ΑΕΚ και βλεπουμε.
Αυτα.
AlxNeapoli1 έγραψε:1ος με τιποτα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Sold-out έγινε ακόμα;
https://www.ticketmaster.gr/paokfc-ww/s ... tList.html
Η ρεαλιστική λέει ότι μπορείς να βγεις από 1ος μέχρι 4ος.AlxNeapoli1 έγραψε:Καλη η οπαδικη οπτικη αλλα η ρεαλιστικη λεει αλλα.
Τέσσερα στα τέσσερα εμείς και μια γκέλα η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Από πού προκύπτει το "με τίποτα".
- Μπαρκαρούτσος
To ξέρω.AlxNeapoli1 έγραψε:Οφ τοπικ. Δεν εκπροσωπεις ολο το λαο του ΠΑΟΚ, δεν περιστρεφεται η γη γυρω σου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Επιτέλος ασχολείσαι με πράγματα που ενδιαφέρουν πραγματικά το λαό του ΠΑΟΚ!Doomlord4 έγραψε:Ποια ΑΕκ μωρε...
Το Μαρούσι να κερδίσω...........
- Montrealiotis
Ποιος είπε ότι θελουμε συγχαρητήρια για τον ρεαλισμό. Πίκρα είναι γιατί βλέπουμε το διαφαινόμενο έργο. Κι εγώ πίστευα ότι μπορούμε να νικήσουμε τον γαύρο των εκατομμυρίων με τον Ζωγραφάκη, όπως και κάναμε. Δεν έχει μα κάνει με στατιστικές αριθμολαγνεια ή xgoals εχει να κάνει με την απογοήτευση που βγαζει η ομάδα γενικά. Ας έβγαινε ο Ραζβαν να πει θα τους γαμησουμε όλους, μαζί του θα ήμουν, γιούργια. Να έμπαινε έτσι και η ομάδα όμως. Και ας έχανε. Εδώ περιμένουμε την ανακοινωση ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Με τον Λουτσεσκου να λέει δεν έχουμε ενέργεια, κλπ ιστορίες. Λες και δεν είναι δικιά του η ομάδα και δεν ευθύνεται αυτός που δεν έχουμε ενέργεια.
Μακάρι να το γυρίσει, να βγάλουμε ψυχή και πάθος και ότι γίνει. Ο Παοκτσης ποτέ δεν ήταν τιτλολαγνος. Προσπάθεια και πάθος ήθελε από την ομάδα.
Μακάρι να το γυρίσει, να βγάλουμε ψυχή και πάθος και ότι γίνει. Ο Παοκτσης ποτέ δεν ήταν τιτλολαγνος. Προσπάθεια και πάθος ήθελε από την ομάδα.
- PAOK_Antarctica
Τσαπού στο χαρτί και χεστε με.
Παίζουμε ματς πρωταθλήματος και ορισμένους τους καίει να επαναλάβουν για χιλιοστή φορά πόσο για τον πουτσο είναι ο ΠΑΟΚ.
Μακάρι να παίξουμε εντελώς για τον πεο, να χάσουν οι άλλοι τα αχαστα και να κερδίσουμε επειδή η μπάλα κόντραρε σε σκυλί που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Στα τέτοια μου κιόλας.
Παίζουμε ματς πρωταθλήματος και ορισμένους τους καίει να επαναλάβουν για χιλιοστή φορά πόσο για τον πουτσο είναι ο ΠΑΟΚ.
Μακάρι να παίξουμε εντελώς για τον πεο, να χάσουν οι άλλοι τα αχαστα και να κερδίσουμε επειδή η μπάλα κόντραρε σε σκυλί που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Στα τέτοια μου κιόλας.
- kataramenos5
-
Εγω παλι ολα αυτα περι παθους δεν τα καταλαβαινω
δηλαδη οι παικτες μας δεν ηθελαν να νικησουν προχθες; Μπορει καποιος απο σας να πει οτι ο Χ παικτης μας δεν κανει προσπαθεια;
Τι να το κανεις το παθος και την αυτοπεποιθηση εαν δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου; Δηλαδη πχ ο Μπαμπα που ειναι στο 60% της αποδοσης του ειναι επειδη δεν εχει παθος η θεληση; Η μηπως επειδη δεν εχει κανει σεζον στην καριερα του με πανω απο 30 αγωνες, ποσο μαλλον 3.000' λεπτα;
Ειμαι σιγουρος οτι την Κυριακη οι παικτες μας θα δωσουν οτι εχουν και δεν εχουν για να παλεψουν τον αγωνα
Πλην του Εκονγκ που μας κρεμασε δεν εχω παραπονο απο κανεναν παικτη απο αποψη προσπαθειας
Αποτι φαινεται την Κυριακη θα ειναι εκει αυτοι οσοι αναγνωριζουν την προσπαθεια και θα κανουμε ολοι μαζι οτι μπορουμε για να παρουμε τον αγωνα. με οποιο αποτελεσμα
δηλαδη οι παικτες μας δεν ηθελαν να νικησουν προχθες; Μπορει καποιος απο σας να πει οτι ο Χ παικτης μας δεν κανει προσπαθεια;
Τι να το κανεις το παθος και την αυτοπεποιθηση εαν δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου; Δηλαδη πχ ο Μπαμπα που ειναι στο 60% της αποδοσης του ειναι επειδη δεν εχει παθος η θεληση; Η μηπως επειδη δεν εχει κανει σεζον στην καριερα του με πανω απο 30 αγωνες, ποσο μαλλον 3.000' λεπτα;
Ειμαι σιγουρος οτι την Κυριακη οι παικτες μας θα δωσουν οτι εχουν και δεν εχουν για να παλεψουν τον αγωνα
Πλην του Εκονγκ που μας κρεμασε δεν εχω παραπονο απο κανεναν παικτη απο αποψη προσπαθειας
Αποτι φαινεται την Κυριακη θα ειναι εκει αυτοι οσοι αναγνωριζουν την προσπαθεια και θα κανουμε ολοι μαζι οτι μπορουμε για να παρουμε τον αγωνα. με οποιο αποτελεσμα