Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από zissos »

Δεν του έχουν βγει κάμποσα φέτος από όσα σχεδίαζε, αλλά η δουλειά που κάνει φαίνεται και κρατάει σε πολύ καλό επίπεδο την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μ' αρέσει που καθόμαστε και μιλάμε για μπάλα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

AlxNeapoli1 έγραψε:Επισης συγνωμη Ginola αλλα δε μπορω να δεχτω οτι το μεγεθος ΠΑΟΚ εφαγε την παπατζα οτι μονη λυση σε ολο τον πλανητη ηταν ο Σαματα.
Άλλο πράγμα λέει ρε φίλε...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

PAOKevolution έγραψε:@Dim, θα τον βλέπεις τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα τον Ραζβάν. Και μην παρερμηνεύεις όσα λέει ο GINOLA.
Σε παρακαλώ δεν υπάρχει λόγος για τέτοια ποστ...

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

theo-drama έγραψε:
theo-drama έγραψε:Κάποιοι μπαίνουν μόνο στους αποκλεισμούς κ στις ήττες.
Στις προκρίσεις κ στις νίκες είναι εξαφανισμένοι πάντως.
Ποτέ δεν είδα να μπαίνουν κ να γράφουν ,όταν κερδίζουμε.
Σας κ επίσης όλα τα ξέρουν.

Άντε καληνύχτα.

Λουτσε φύγε απ' τη ζωή μας βρε.

Η αλήθεια πονάει για κάποιους,τι να κάνουμε.

Κάποιοι έχετε εμμονή με την ΗΤΤΑ ,περιμένετε να βγείτε,όταν γκελαρουμε.
Αυτοί είμαστε δυστυχως,αυτό μας αξίζει.

ΕΔΩ κ τώρα άντρα θέλω,που έλεγε κ το γνωμικό.

Άιντε Λουτσε ,φύγε απ' την ζωή μας,να φέρουμε ΝΕΟ Τεριμ κι εμείς ,να δούμε προκοπή,στην ερωτική πόλη.
Theo Αν θες στείλε μέιλ.

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Σούρμε, δεκτό.
(Μπαρκα θελω μειλ σου)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη στη ζωη υπαρχει μονο η τακτικη γαυρου και η τακτικη ΠΑΟΚ? Οχι...Για αυτο αλωστε και την πληρωνουν και οι δυο...Η αποφαση το Γεναρη ηταν τραγικη και αυτα περι παικτη διαφορας χαζομαρες ,λες και ειμαστε η σιτυ και θελουμε μονο Μπελιγχαμ...Οσον αφορα το χτεσινο υπαρχουν δυο προσεγγισεις.Η μια αφορα το προσωπο που εμφανισαμε ως ομαδα και για αυτο αξιζουν συγχαρητηρια τον προπονητη και απο την αλλη τα κολληματα του και η αρνηση για αλλη μια φορα να δοκιμασει κατι διαφορετικο μηπως και με αυτο τον τροπο κρυφτουν οι οποιες ανορθογραφιες στο ροστερ.Το εχουμε καταλαβει οτι θα ζουμε και με τα δυο.Αποψη για το που μπορουμε να φτασουμε με αυτο τον τροπο δεν εχω...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Υπάρχουν διάφορες τακτικές,το ότι είναι σωστό ειναι άλλη κουβέντα, άλλωστε ποιος είπε ότι υπάρχουν μόνο 2 δρόμοι.

Τώρα πως φτασαμε στο ο παίκτης διαφοράς πρέπει να είμαι ο μπελινγχαμ δεν ξέρω.

Παίκτης διαφοράς είναι ο οττο για τον ΠΑΟΚ,δεν ζήτησε κάνεις τον χακιμι

Παίκτης διαφοράς δεν είναι κάθε απίθανος Ουκρανός,εδώ υπήρξε τρελά στην πιθανότητα επιστροφής Λημνιού. Δεν πήγαν να πάρουν τον νέο κάργα,δεν πήγαν να πάρουν παίκτες για να πάρουν. Αυτά στοιχίζουν και πάντα είναι πιο ζόρικα

Ε, προσπάθησαν και δεν μπόρεσαν.

Τώρα η φιλοσοφία του προπονητή αυτή είναι αγωνιστικά,ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του,να την εκφέρει αλλά ο προπονητής αυτός είναι και έτσι θα παίζει σε τακτικό επίπεδο.

Πάντως το ότι επιτέλους γεμίζει το ροστερ με ποιότητα και όχι με ποσότητα είναι κάτι για μένα, μακάρι να μην ρίξουμε μπουρλότο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα θες σοβαρα να μου πεις οτι δεν υπηρχε σε ολη την ευρωπη ενα εξτρεμ εστω δανεικο,εστω στο επιπεδο του Μουργκ,να ερθει να γεμισει το αριθμητικο κενο στη γραμμη?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ηταν, ο Μαρκινιος, και θελαμε ρητρα αλλα η Αρσεναλ δεν ηθελε οποτε δεν εγινε το ντιλ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελα ρε παιδια τωρα...Ενα σκασμο παικτες υπαρχουν και εμεις σε ΚΑΘΕ μεταγραφικη περιοδο μενουμε με το ΑΝ και το θεμα ειναι οτι το πληρωνουμε και μυαλο δεν βαζουμε...Δεν ειναι η πρωτη φορα που το ζουμε...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Λέω σοβαρά ότι προφανώς υπήρχε,και θα υπηρχαν και σουπερ επιλογες ,λέω πιο σοβαρά ότι δεν κινήθηκαν για παίκτη στο επίπεδο του μουργκ αλλά για παίκτες καλύτερους του μουργκ,στην μια περίπτωση ήταν πολύ κοντά.

Προφανώς δεν τα κατάφεραν.

Θες να καυτηριάσεις τους ανθρώπους που προτείνουν παίκτες,ότι έπρεπε να έχουν έτοιμες παραπάνω περιπτώσεις ώστε να γίνει προσθήκη 100%

Μαζί σου αν και νομίζω ότι πρέπει να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα ΠΑΟΚ και αυτή είναι πως ο σχεδιασμός μεταγραφών είναι πάντα αργός ,με ρισκα και σχετικά περιορισμένος σε εύρος. Αυτό δυστυχώς πρέπει να το αποδεχτούμε. Δεν πέρασε καιρός όπου υπό πίεση η επιλογή ήταν ο σαματά και οι κινήσεις διαφοράς (εκτός του μπαμπά) έγιναν την τελευταία στιγμή με ρίσκο όλη τη ευρωπαϊκή πορεία.

Αυτά τα έχουμε χιλιοσυζητησει,δεν έχει νόημα να γυρνάμε πίσω, δεν είμαστε μοντέλο στο θέμα ταχύτητα στις επιλογές και στις εναλλακτικές,αυτό δεν χρειάζεται τπτ inside, το δείχνουν τα γεγονότα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:
theo-drama έγραψε:
theo-drama έγραψε:Κάποιοι μπαίνουν μόνο στους αποκλεισμούς κ στις ήττες.
Στις προκρίσεις κ στις νίκες είναι εξαφανισμένοι πάντως.
Ποτέ δεν είδα να μπαίνουν κ να γράφουν ,όταν κερδίζουμε.
Σας κ επίσης όλα τα ξέρουν.

Άντε καληνύχτα.

Λουτσε φύγε απ' τη ζωή μας βρε.

Η αλήθεια πονάει για κάποιους,τι να κάνουμε.

Κάποιοι έχετε εμμονή με την ΗΤΤΑ ,περιμένετε να βγείτε,όταν γκελαρουμε.
Αυτοί είμαστε δυστυχως,αυτό μας αξίζει.

ΕΔΩ κ τώρα άντρα θέλω,που έλεγε κ το γνωμικό.

Άιντε Λουτσε ,φύγε απ' την ζωή μας,να φέρουμε ΝΕΟ Τεριμ κι εμείς ,να δούμε προκοπή,στην ερωτική πόλη.
Theo Αν θες στείλε μέιλ.

Σουρμε δεν ταχω καλά με την τεχνολογία,το χω ξαναγράψει,θα προσπαθήσω με την κόρη,να στείλει.

Ξέρω τι θες....όμως κατά 99%
Λόγω πρότερου έντιμου βίου μου στο παοκμανια,δεν μπορώ να βλέπω,τούτα τα πράγματα να γράφονται,μετά από δοκάρι κ μέσα θεός,δοκάρι κι έξω για το ανάθεμα.

Ξέρω ότι φέρνω με τα γραφόμενα μου σε δύσκολη θέση,εσάς τους διαχειριστές,αλλά βαρά μου ένα Μπαν κ τελειώσαμε.
Δεν χρειάζεται διευκρινίσεις,από εσάς,για το Μπαν.
Θα το δεχτώ,ούτε εκπτώσεις,ούτε τίποτα.
Ότι είναι να κάνετε,κάντε το,δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εκτός κι αν θες ενδεκάδα,να σου δωσω :mrgreen: ,για το υπόλοιπο 1%.

Όλοι σκασμενοι είμαστε,έτσι όπως ήρθε ο αποκλεισμος,αλλά κ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ,μετά από τέτοια ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ

ΟΝ ΤΟΠΙΚ.
Λουτσε πάρτο αλλιώς το πράγμα τώρα και αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών,για να πάμε να πάρουμε,ότι απέμεινε.

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA έγραψε:Λέω σοβαρά ότι προφανώς υπήρχε,και θα υπηρχαν και σουπερ επιλογες ,λέω πιο σοβαρά ότι δεν κινήθηκαν για παίκτη στο επίπεδο του μουργκ αλλά για παίκτες καλύτερους του μουργκ,στην μια περίπτωση ήταν πολύ κοντά.

Προφανώς δεν τα κατάφεραν.

Θες να καυτηριάσεις τους ανθρώπους που προτείνουν παίκτες,ότι έπρεπε να έχουν έτοιμες παραπάνω περιπτώσεις ώστε να γίνει προσθήκη 100%

Μαζί σου αν και νομίζω ότι πρέπει να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα ΠΑΟΚ και αυτή είναι πως ο σχεδιασμός μεταγραφών είναι πάντα αργός ,με ρισκα και σχετικά περιορισμένος σε εύρος. Αυτό δυστυχώς πρέπει να το αποδεχτούμε. Δεν πέρασε καιρός όπου υπό πίεση η επιλογή ήταν ο σαματά και οι κινήσεις διαφοράς (εκτός του μπαμπά) έγιναν την τελευταία στιγμή με ρίσκο όλη τη ευρωπαϊκή πορεία.

Αυτά τα έχουμε χιλιοσυζητησει,δεν έχει νόημα να γυρνάμε πίσω, δεν είμαστε μοντέλο στο θέμα ταχύτητα στις επιλογές και στις εναλλακτικές,αυτό δεν χρειάζεται τπτ inside, το δείχνουν τα γεγονότα
Ε και εγω σου λεω οτι αυτο το πληρωνουμε και θα το πληρωνουμε ΑΚΡΙΒΑ σε βαθμο που αναρωτιεσαι ωρες ωρες αν αξιζει να ασχολεισαι...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν ειναι και κανενα μυστικο οτι ειμαστε δυσκοιλιοι μεταγραφικα. Και δυστυχως αυτο με Σαββιδη δεν θα αλλαξει. Ευτυχως η μεταγραφικη του καλοκαιριου ειναι κοντα 4 μηνες αλλιως δεν θα βλεπαμε μεταγραφη ποτε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”