ρούλης-ΠΑΟΚ 77-63 σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ρούλης-ΠΑΟΚ, 11/02, 16:30, ΕΡΤ3
Φέτος δεν έχουμε ούτε καν κάποιο σημείο αναφοράς στους Έλληνες... Οπότε πάλι καλά νομίζω...
Άμα τυχόν ανανεώσει έστω και ένας Έλληνας από αυτούς που έχουμε του χρόνου θα είναι για χοντρό μπινελικι.
Οι φίλοι και τα φιλαράκια να χέσω μέσα.
Επιπέδου Α2 όλοι τους, ξεφτίλα να παίζουν στον ΠΑΟΚ
-
Θέλει πραγματικά πολλή προσπάθεια να μην έχεις έναν περιφερειακό με αξιοπρεπές σουτ.
- Μπαρκαρούτσος
Baldur έγραψε:Συνδρομα Θεου βγαλτε αλλου, ρε μαγκες. Εθιξα τον Συλλογο εγω που αποκαλεσα τους παικτες μας χαμηλης δυναμικοτητας και ταλεντου, κι οχι αυτοι που παιζουν χωρις νευρο. ΑΥΤΟ τονισα. Ξεκολλατε. Να με απειλεις με ban 600+ δημοσιευσεις σε 6 χρονια χωρις το παραμικρο δικαιωμα. Αηδια.
Αηδία εγώ;
- Μπαρκαρούτσος
Tolaros έγραψε:Άμα τυχόν ανανεώσει έστω και ένας Έλληνας από αυτούς που έχουμε του χρόνου θα είναι για χοντρό μπινελικι.
Ποιοι φίλοι και ποια φιλαράκια;! Τι γράφεις;;;;
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Re: ρούλης-ΠΑΟΚ 77-63 σχόλια & παραλειπόμενα
Χαλαρος περιπατος για καστριτη χωρις γκαλινατ κιολας
.Ομαδα για λυπηση ειμαστε
.Ομαδα για λυπηση ειμαστε
Δεν ξερω ποιος mod εγραψε το σχολιο στη δημοσιευση μου κι αν αναφεροσουν σε εμενα συγκεκριμενα νωριτερα, αλλα αν ναι, τοτε ναι ειναι αηδιαστικη τετοια αντιμετωπιση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Baldur έγραψε:Συνδρομα Θεου βγαλτε αλλου, ρε μαγκες. Εθιξα τον Συλλογο εγω που αποκαλεσα τους παικτες μας χαμηλης δυναμικοτητας και ταλεντου, κι οχι αυτοι που παιζουν χωρις νευρο. ΑΥΤΟ τονισα. Ξεκολλατε. Να με απειλεις με ban 600+ δημοσιευσεις σε 6 χρονια χωρις το παραμικρο δικαιωμα. Αηδια.
Αηδία εγώ;
Ε νταξει ήθελε και λίγη προσπάθεια να έρθουν χειρότεροι ξένοι .
-
Να σχεδιάσουν τι φίλε? ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΑΦΟΥflash4 έγραψε:Εντάξει η χρονιά τελείωσε, ας σχεδιάσουν από τώρα την επόμενη με καινούριο προπονητή. Όσο συμπαθής και να είναι ο Τακιανός, δεν κάνει ούτε για αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Αναμενόμενη ήττα...το θέμα είναι να δέσει κάπως η ομάδα με τόσες αλλαγές και να πάρει κάποιες νίκες που πρέπει να πάρει
- Maurice_Escargot
PAOK_Antarctica έγραψε:Θλιβερή εικόνα ομάδας δυστυχώς.
Η ομαδα του αρη τελειωσε τον αγωνα με 15 κλεψιματα, 14 επιθετικα ριμπαουντ (απο τα 40 - εναντι 36 δικα μας), κατι που μαρτυραει ποσο περισσοτερες επιθεσεις ειχε απο εμας. Εαν προσθεσεις και τα σχεδον 20 λαθη απο τα οποια ενας παιχτης σου εκανε τα 8 (!!) + οτι σε ενα σημειο ο Νεραντζακης ειπε στον Τακιανο οτι χρειαζομαστε ταιμ-αουτ κι εκεινος το πηρε οντας χαμενος, θα συμφωνησω με το σχολιο σου.
Αναμενομενη ηττα απο καλυτερη ομαδα που δεν αποτελει ομως και απολυτη δικαιολογια για το γεγονος οτι με τοσους περισσοτερο αγωνες τις τελευταιες εβδομαδες και την πιεση ουσιαστικα στην δικη της πλευρα σε πηρε τοσο ευκολα.