Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δε νομίζω ειναι θέμα μπουλινγκ.
Ήθελε να έχουμε κυκλοφορία και έλεγχο της μπαλας, στο 1ο ημίχρονο τον είχαμε τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν απείλησαμε.
Δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου!
Μπήκαμε περίεργα στο 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε τα γκολ και φάνηκε σε ανοιχτό γήπεδο το θέμα του Αντελινο στο χώρο, όπως και των χαφ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήθελε να έχουμε κυκλοφορία και έλεγχο της μπαλας, στο 1ο ημίχρονο τον είχαμε τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν απείλησαμε.
Δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου!
Μπήκαμε περίεργα στο 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε τα γκολ και φάνηκε σε ανοιχτό γήπεδο το θέμα του Αντελινο στο χώρο, όπως και των χαφ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη κάνει την ήττα πολύ κακή .Γιατί έπρεπε να πάρουμε την ισοπαλία .
- ΑποστόληςΑ
sdna
Στην προσαγωγή σαράντα οπαδών του ΠΑΟΚ που παρακολουθούσαν το σημερινό (7/1) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σε καφετέρια της Τούμπας προχώρησαν νωρίτερα οι αρχές.
Την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, η αστυνομία εισέβαλε στο κατάστημα και προσήγαγε τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους, χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό, και αυτή την ώρα βρίσκονται στο ΑΤ της περιοχής.
Στην προσαγωγή σαράντα οπαδών του ΠΑΟΚ που παρακολουθούσαν το σημερινό (7/1) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σε καφετέρια της Τούμπας προχώρησαν νωρίτερα οι αρχές.
Την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, η αστυνομία εισέβαλε στο κατάστημα και προσήγαγε τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους, χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό, και αυτή την ώρα βρίσκονται στο ΑΤ της περιοχής.
Εσένα δεν σου έχει τύχει να μην μπορείς να ξεκόψεις από έρωτα; Ακόμα και όταν εμφανώς έχει τελειώσει;Leonardo10 έγραψε:Εγω δεν μπορώ να καταλαβω γιατί έχει φάει τέτοιο μπουλινγκ ο σαστρε από τον ραζβαν. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας, στο πάγο για ποσα παιχνίδια, τελικά αναγκάζετε να τον βάλει, εμφανώς βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας με την παρουσία του τα τελευταία παιχνίδια, ερχεται ντερμπυ, παρτον πάλι στο πάγκο. Ο ντελιας στον πάγκο σε ένα παιχνίδι που θα ψάχνεις τροπο να σπασεις μια καλά κλεισμένη άμυνα είναι με σιγουριά το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικο εγκλήμα των τελευταίων ετών
Ε κάπως έτσι είναι με τον Αντρέ. Καλώς η κακώς είναι συνδεδεμένοι σε άλλο λεβελ και είναι πιθανό στην περίπτωση του να μην μπορεί να δει καθαρά
ΠΑΟΚάρες μου, τα κεφάλια ψηλά. Μπάλα είναι, τι να κάνουμε, θα χάσουν και οι άλλοι βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε σούμα. Κι εγώ είμαι χάλια αλλά πρέπει να κοιτάμε όλοι μπροστά, συσπειρωμένοι.
Ένα πράγμα θέλω να πω μόνο γιατί είμαι φουλ σκασμένος. Όχι ότι δεν το περίμενα. Αφου μπήκαμε πάλι με την νοοτροπία ότι δεν τους βλέπουμε.
Ο Κωνσταντελιας δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα ούτε στο ημίχρονο που πηγαίνουν οι βασικοί στα αποδυτήρια.
Ο Κωνσταντελιας δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα ούτε στο ημίχρονο που πηγαίνουν οι βασικοί στα αποδυτήρια.
-
Άλλοι θα κάνανε τα πάντα να είχανε έναν που να κάνει τα μισά που κάνει ο ντελιας και εμείς τον βάζουμε στον πάγκο… Το ξέρω ότι το έχω γράψει για 5η φορά αλλά πραγματικά είναι να απορείς
Τελικά το κόμπλεξ με το σκουλήκι το έχουμε εμείς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πρεπει 2/2 με Γιαννενα Βολο χωρις καμια συζητηση και μετα να φορτσαρουμε στα ντερμπι. Ειδαμε τι εγινε, θα ρθουν ετοιμοι οι χαβουζαιοι με 12 παικτες
ΥΓ: αν ειχαμε διαιτησιες χαρτινης θα μασταν 5 βαθμους πανω φετος και περσι 2-3οι
ΥΓ: αν ειχαμε διαιτησιες χαρτινης θα μασταν 5 βαθμους πανω φετος και περσι 2-3οι
- Μπαρκαρούτσος
έχουμε νεώτερα;ΑποστόληςΑ έγραψε:sdna
Ο Βιειρίνια δεν μπορεί. Η ομάδα χρειάζεται ένα ποιοτικό δεξί μπακ.
Ακόμα και με πολύ κακή εμφάνιση χάσαμε στις λεπτομέρειες, αν και δίκαια. Δεν αλλάζει η γνώμη μου ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ο Λουτσέσκου έκανε ότι ακριβώς έκανε με την ΑΕΚ. Πρέπει να το διορθώσει αυτό γιατι στα πλειοφ θα το πληρώσουμε.
Ακόμα και με πολύ κακή εμφάνιση χάσαμε στις λεπτομέρειες, αν και δίκαια. Δεν αλλάζει η γνώμη μου ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ο Λουτσέσκου έκανε ότι ακριβώς έκανε με την ΑΕΚ. Πρέπει να το διορθώσει αυτό γιατι στα πλειοφ θα το πληρώσουμε.
Ανεξαρτητως του γεγονοτος και ποσο ηλιθιο ακουγεται το αγαπητο βαζελο σαιτ που επνιξε το πεναλτυ του παναιτωλικου ΠΑΛΙ ονοματιζει τους οπαδους. Κατι που δεν κανει με οπαδους καμιας αλλης ομαδας.ΑποστόληςΑ έγραψε:sdna
-
- Επικοινωνία:
Ρε μην ασχολείστε με αυτό το σιχαμενο σάιτ που έχει καταντήσει χειρότερο και από τα δέκα γραμμάρια.Να υποθέσω σήμερα χαρές & πανηγύρια που έσφαξε στο γόνατο το Αγρίνιο η αρμάδα του Κεμάλ.Σιχαματα.Καλο κλείσιμο εύχομαι
Με γαυρο ξεκινησες με Μουργκ...markos4 έγραψε:Εγω αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησε στο ντέρμπι ο Μουργκ και όχι ο Κωνσταντελιας..
Είναι πιο ψηλά ο Μουργκ στην ιεραρχία;
Επίσης ο Μάρκος Αντόνιο τόσο μεγάλο παλτό είναι τελικά, που ο ρόλος του στην ομάδα είναι κάνα 5λεπτο με ομάδες τύπου κηφισιας;
Με αιντραχτ και τα δυο ματς ξεκινησες με Μουργκ...
Με Ντελια ξεκινησες με κουλα...με λαγο...και το πρωτο ματς με ληκι στην Τουμπα...σε ολα γκελες
Στατιστικα εχεις κερδισει ολα τα δυσκολα ματς ξεκινωντας με Μουργκ...εκτος απ το σημερινο...