Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
7
6%
Kędziora
1
1%
Κουλιεράκης
3
3%
Baba
12
11%
Ozdoev
1
1%
Meïtè
10
9%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
1
1%
Κωνσταντέλιας
73
65%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
5
4%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε νομίζω ειναι θέμα μπουλινγκ.
Ήθελε να έχουμε κυκλοφορία και έλεγχο της μπαλας, στο 1ο ημίχρονο τον είχαμε τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν απείλησαμε.

Δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου!

Μπήκαμε περίεργα στο 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε τα γκολ και φάνηκε σε ανοιχτό γήπεδο το θέμα του Αντελινο στο χώρο, όπως και των χαφ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη κάνει την ήττα πολύ κακή .Γιατί έπρεπε να πάρουμε την ισοπαλία .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sdna

Στην προσαγωγή σαράντα οπαδών του ΠΑΟΚ που παρακολουθούσαν το σημερινό (7/1) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σε καφετέρια της Τούμπας προχώρησαν νωρίτερα οι αρχές.
Την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, η αστυνομία εισέβαλε στο κατάστημα και προσήγαγε τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους, χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό, και αυτή την ώρα βρίσκονται στο ΑΤ της περιοχής.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Leonardo10 έγραψε:Εγω δεν μπορώ να καταλαβω γιατί έχει φάει τέτοιο μπουλινγκ ο σαστρε από τον ραζβαν. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας, στο πάγο για ποσα παιχνίδια, τελικά αναγκάζετε να τον βάλει, εμφανώς βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας με την παρουσία του τα τελευταία παιχνίδια, ερχεται ντερμπυ, παρτον πάλι στο πάγκο. Ο ντελιας στον πάγκο σε ένα παιχνίδι που θα ψάχνεις τροπο να σπασεις μια καλά κλεισμένη άμυνα είναι με σιγουριά το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικο εγκλήμα των τελευταίων ετών
Εσένα δεν σου έχει τύχει να μην μπορείς να ξεκόψεις από έρωτα; Ακόμα και όταν εμφανώς έχει τελειώσει;
Ε κάπως έτσι είναι με τον Αντρέ. Καλώς η κακώς είναι συνδεδεμένοι σε άλλο λεβελ και είναι πιθανό στην περίπτωση του να μην μπορεί να δει καθαρά
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

ΠΑΟΚάρες μου, τα κεφάλια ψηλά. Μπάλα είναι, τι να κάνουμε, θα χάσουν και οι άλλοι βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε σούμα. Κι εγώ είμαι χάλια αλλά πρέπει να κοιτάμε όλοι μπροστά, συσπειρωμένοι.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ένα πράγμα θέλω να πω μόνο γιατί είμαι φουλ σκασμένος. Όχι ότι δεν το περίμενα. Αφου μπήκαμε πάλι με την νοοτροπία ότι δεν τους βλέπουμε.
Ο Κωνσταντελιας δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα ούτε στο ημίχρονο που πηγαίνουν οι βασικοί στα αποδυτήρια.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Άλλοι θα κάνανε τα πάντα να είχανε έναν που να κάνει τα μισά που κάνει ο ντελιας και εμείς τον βάζουμε στον πάγκο… Το ξέρω ότι το έχω γράψει για 5η φορά αλλά πραγματικά είναι να απορείς
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Τελικά το κόμπλεξ με το σκουλήκι το έχουμε εμείς;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Πρεπει 2/2 με Γιαννενα Βολο χωρις καμια συζητηση και μετα να φορτσαρουμε στα ντερμπι. Ειδαμε τι εγινε, θα ρθουν ετοιμοι οι χαβουζαιοι με 12 παικτες

ΥΓ: αν ειχαμε διαιτησιες χαρτινης θα μασταν 5 βαθμους πανω φετος και περσι 2-3οι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]R7w7tKS2BoE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ΑποστόληςΑ έγραψε:sdna

Στην προσαγωγή σαράντα οπαδών του ΠΑΟΚ που παρακολουθούσαν το σημερινό (7/1) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σε καφετέρια της Τούμπας προχώρησαν νωρίτερα οι αρχές.
Την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, η αστυνομία εισέβαλε στο κατάστημα και προσήγαγε τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους, χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό, και αυτή την ώρα βρίσκονται στο ΑΤ της περιοχής.
έχουμε νεώτερα;
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Βιειρίνια δεν μπορεί. Η ομάδα χρειάζεται ένα ποιοτικό δεξί μπακ.

Ακόμα και με πολύ κακή εμφάνιση χάσαμε στις λεπτομέρειες, αν και δίκαια. Δεν αλλάζει η γνώμη μου ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο Λουτσέσκου έκανε ότι ακριβώς έκανε με την ΑΕΚ. Πρέπει να το διορθώσει αυτό γιατι στα πλειοφ θα το πληρώσουμε.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΑποστόληςΑ έγραψε:sdna

Ανεξαρτητως του γεγονοτος και ποσο ηλιθιο ακουγεται το αγαπητο βαζελο σαιτ που επνιξε το πεναλτυ του παναιτωλικου ΠΑΛΙ ονοματιζει τους οπαδους. Κατι που δεν κανει με οπαδους καμιας αλλης ομαδας.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ρε μην ασχολείστε με αυτό το σιχαμενο σάιτ που έχει καταντήσει χειρότερο και από τα δέκα γραμμάρια.Να υποθέσω σήμερα χαρές & πανηγύρια που έσφαξε στο γόνατο το Αγρίνιο η αρμάδα του Κεμάλ.Σιχαματα.Καλο κλείσιμο εύχομαι
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

markos4 έγραψε:Εγω αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησε στο ντέρμπι ο Μουργκ και όχι ο Κωνσταντελιας..

Είναι πιο ψηλά ο Μουργκ στην ιεραρχία;

Επίσης ο Μάρκος Αντόνιο τόσο μεγάλο παλτό είναι τελικά, που ο ρόλος του στην ομάδα είναι κάνα 5λεπτο με ομάδες τύπου κηφισιας;
Με γαυρο ξεκινησες με Μουργκ...
Με αιντραχτ και τα δυο ματς ξεκινησες με Μουργκ...

Με Ντελια ξεκινησες με κουλα...με λαγο...και το πρωτο ματς με ληκι στην Τουμπα...σε ολα γκελες

Στατιστικα εχεις κερδισει ολα τα δυσκολα ματς ξεκινωντας με Μουργκ...εκτος απ το σημερινο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”