Παικτάρα ο Chery αλλά πατάει τα 36 μέσα στο 2024. Αν ψάχνουμε για 36χρονο υπάρχει και ένας άλλος που δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογήςDamoN έγραψε:
Σουριναμεζε ο δικός σου της Χάιφα για 6ο χαφ θα βοηθούσε λες ;
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
Λημνιος και λίγος είναι… 3 δεξια εξτρεμ και ένα αριστερό λες; Ούτε εγω θα ήθελα πλέον τον μουλεκα γιατί θα είναι υπερβολικό αλλά ένα νορμαλ αριστερό εξτρεμ όχι αλλο δεξίShadow έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε 4ο συμβόλαιο του εκατομμυρίου για εξτρεμ παιδιά...
Λημνιός και πολύ είναι, από άποψη "οικονομίας και ισορροπίας ρόστερ"
Μόνο στο δεξί μπακ έχει νόημα να πάνε σε ακριβό συμβόλαιο
- abc_o_ karpouzas
10αααρρρρρρρ??Psaras έγραψε:Επειδη ΠΑΟΚ εισαι, η πρωτη μεταγραφη θα ειναι χαφ
nagatomo,uchida,sakai..Leonardo10 έγραψε:Οι δικοί μας γραφουν οτι ενδιαφερθήκαμε αλλά δύσκολα και έχει μείνει είδη πίσω ο Ιάπωνας. Εμένα προσωπικά Γιαπωνέζοι αμυντικοί με τρομάζουν
-
Είδες; Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι ο ένας είναι παλαίμαχος ο άλλος είναι στα πρόθυρα του παλαίμαχου και ο sakai δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Μακάρι να ρθει ο χασιοκα, καλός παίκτης φαίνεται αλλά τις αμφιβολίες μου για τα αμυντικά καθήκοντα θα την έχω μέχρι να τον δω καλάgergeo4 έγραψε:nagatomo,uchida,sakai..Leonardo10 έγραψε:Οι δικοί μας γραφουν οτι ενδιαφερθήκαμε αλλά δύσκολα και έχει μείνει είδη πίσω ο Ιάπωνας. Εμένα προσωπικά Γιαπωνέζοι αμυντικοί με τρομάζουν
- Metagrafakias
Nα φερεις δεξι μπακ να παρει φανελα βασικου σπιτι του τυπου Μπαμπα να κανει την διαφορα να ειναι Παικταρας...τι Ιαπωνες μου λετε και τι τελειωμενοι απο Τουρκιες...Αν ειναι να φερεις εναν ακομα Σαστρε μεινε με τον Ισπανο μια χαρ παικτης ειναι...Παικτη να κανει την διαφορα θελεις!!Ενας τετοιος θα μπορουσε να ηταν ο υγιης Γουιλιαμ διοτι εχει και το βιογραφικο...
-
Συγνώμη Έλληνες υποτιμούν Ιάπωνες λόγω καταγωγής με θέμα το ποδοσφαιρο; Από που κ ως που; Δεν τον ξέρω τον παικτη απλά βλέπω ότι σχολιάζεται πολύ το Ιάπωνας ποδοσφαιριστης.
- Metagrafakias
Luigi Vampa έγραψε:Συγνώμη Έλληνες υποτιμούν Ιάπωνες λόγω καταγωγής με θέμα το ποδοσφαιρο; Από που κ ως που; Δεν τον ξέρω τον παικτη απλά βλέπω ότι σχολιάζεται πολύ το Ιάπωνας ποδοσφαιριστης.
Δεν υποτιμω τον Ιαπωνικο ποδοσφαιρο που ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο,αλλα εχω ενστασεις κατα ποσο ενας Ιαπωνας ποδοσδαιριστης θα μπορεσει να προσαρμοστει και να πιασει στον Ελληνικο πρωταθλημα που εχει τις ιδιαιτεροτητες του...Διαχρονικα οι παικτες που μας ταιριζουν σαν ΠΑΟΚ ειναι Βαλκανιοι και Βραζιλιανοι...Δεν ειναι καιρος για πειραματα,πρεπει να παμε στα σιγουρα...
-
- Επικοινωνία:
Ρε πείτε τον Taison να πάρει ένα τηλέφωνο το φιλαράκι του τον Douglas Costa να έρθει να βγάζουν γούστα (μαζί κι εμείς) παρέα.Αλλιως είναι ακόμα ελεύθερος ο El ghazziShadow έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε 4ο συμβόλαιο του εκατομμυρίου για εξτρεμ παιδιά...
Λημνιός και πολύ είναι, από άποψη "οικονομίας και ισορροπίας ρόστερ"
Μόνο στο δεξί μπακ έχει νόημα να πάνε σε ακριβό συμβόλαιο
Να πω και εδώ μέσα χωρίς καμία ντροπή ότι ο Λημνιος δε με χαλάει καθόλου
-