αεκ -ΠΑΟΚ 90-70 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: αεκ -ΠΑΟΚ 90-70 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ας δουν στην ομάδα και να γίνει και δίδαγμα και παράδειγμα προς αποφυγή αυτό το γ΄ δεκάλεπτο σε δύο σερί αγώνες, το οποίο στο ματς με τον συμπολίτη κόντεψε να μας στοιχίσει την νίκη, ενώ στο χθεσινό έφερε ανατροπή από το +17 στο 16΄ του αγώνα και το +9 στο ημίχρονο, με τελικό αποτέλεσμα όχι απλά την ήττα, αλλά την συντριβή. Κάτι δεν πάει καλά στην πειθαρχία των παικτών.
Επίσης, απαράδεκτο το γεγονός στις σημερινές συνθήκες του μπάσκετ, ένας και μόνο παίκτης να γυρίζει ουσιαστικά το παιχνίδι, να μας βάζει 30 πόντους και να μαζεύει 15 ριμπάουντ, λες και είναι ο Κέβιν Ντουράντ ή ο Γιάννης Αντετοκούμπο.
Επίσης, απαράδεκτο το γεγονός στις σημερινές συνθήκες του μπάσκετ, ένας και μόνο παίκτης να γυρίζει ουσιαστικά το παιχνίδι, να μας βάζει 30 πόντους και να μαζεύει 15 ριμπάουντ, λες και είναι ο Κέβιν Ντουράντ ή ο Γιάννης Αντετοκούμπο.
- BlackMagicPAOK
Ναι αυτό ακριβώς.kataramenos5 έγραψε: .Βαζεις Σωτηριου να τον παιζει overplay και να κανει 5 φαουλ στο ψαχνο (χερια,ποδια,προσωπο) να τον εκενευρισεις ,να τον βγαλεις απ το ρυθμο. οχι με σμιθ σχοιζα να του κανουν φαουλ χαμηλα να τρωμε συνεχως 2+1.
Τροποι υπαρχουν εκτος της πεπεατοιμενης αλλα εμεις ειμαστε ΚΑΛΑ παιδιά.
Να τους χαλάσεις την αντεπίθεση που έκαναν.
Φέτος, νομίζω, συνεχίζουν στα πλευ-οφ μόνο οι 6 πρώτοι. Θα τα καταφέρουμε;
Θεωρώ ότι οι 4 θέσεις είναι πιασμένες, από γαυροβαζελους και Προμ, Περιστ.
Οπότε θα παλέψουμε για 2 θέσεις εμείς, αρης, αεκ.
Και ίσως το Λαύριο....
- Μπαρκαρούτσος
Ο προπονητής που έχασε χθες, είναι ο ίδιος που κέρδισε Galata, Hapoel, που κέρδισε τον Άρη που είναι infamous για τη σκληρή άμυνά του στην μπάλα, που κόντραρε το ζέλο στο super cup και το γαύρο στο πρωτάθλημα (όσο άντεξε). Έχω εμπιστοσύνη.
Όσον αφορά τη μη χρησιμοποίηση των τριών, τα ίδια έκανε και ο Λυκογιάννης, τα ίδια και ο Παπαθεοδώρου. Τους "τρίτους" δεν τους έβαζαν ποτέ, εκτός κι αν είχαμε διαφορά +20 (λες και δεν μπορείς να τους ξανακαθίσεις πάγκο αν γίνει +15 ξέρω 'γώ). Ο Σούλης δεν θυμάμαι αν το έκανε..εκείνος πάντως δεν έβαζε ποτέ παίκτες κάτω των 22 ετών
Όσον αφορά τη μη χρησιμοποίηση των τριών, τα ίδια έκανε και ο Λυκογιάννης, τα ίδια και ο Παπαθεοδώρου. Τους "τρίτους" δεν τους έβαζαν ποτέ, εκτός κι αν είχαμε διαφορά +20 (λες και δεν μπορείς να τους ξανακαθίσεις πάγκο αν γίνει +15 ξέρω 'γώ). Ο Σούλης δεν θυμάμαι αν το έκανε..εκείνος πάντως δεν έβαζε ποτέ παίκτες κάτω των 22 ετών

- Maurice_Escargot
Ειμαστε πραγματικα στο οριο κατα την αποψη μου. Εαν μπουμε, θα ειναι μεγαλη επιτυχια. Εξ'ου και ποσο σημαντικες ειναι οι διαφορες που παιρνονται. Με αρη ειμαστε στο +6, με αεκ στο -20....BlackMagicPAOK έγραψε:
Φέτος, νομίζω, συνεχίζουν στα πλευ-οφ μόνο οι 6 πρώτοι. Θα τα καταφέρουμε;
Θεωρώ ότι οι 4 θέσεις είναι πιασμένες, από γαυροβαζελους και Προμ, Περιστ.
Οπότε θα παλέψουμε για 2 θέσεις εμείς, αρης, αεκ.
Και ίσως το Λαύριο....
Χθες σε αυτο δωσανε αντιαθλητικο στον Σχιζα, ετσι?
https://twitter.com/gastone85/status/17 ... 5318341076
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θυμάμαι αντιαθλητικό, νομίζω απλό φάουλ έδωσαν.
Πάντως αν κερδίζαμε τα χαρτιά χθες, θα ήταν ίσως η σημαντικότερη (βαθμολογικά) νίκη στο πρωτάθλημα. Ψιλοκλειδώναμε την 8δα.
Πάντως αν κερδίζαμε τα χαρτιά χθες, θα ήταν ίσως η σημαντικότερη (βαθμολογικά) νίκη στο πρωτάθλημα. Ψιλοκλειδώναμε την 8δα.
- BlackMagicPAOK
Τον Τακιανό τον πάω με τα χίλια.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο προπονητής που έχασε χθες, είναι ο ίδιος που κέρδισε Galata, Hapoel, που κέρδισε τον Άρη που είναι infamous για τη σκληρή άμυνά του στην μπάλα, που κόντραρε το ζέλο στο super cup και το γαύρο στο πρωτάθλημα (όσο άντεξε). Έχω εμπιστοσύνη.
Αλλά χθες μάλλον πιάστηκε στον ύπνο.
Πράγματι, στο ροστερ υπάρχουν πάντοτε κάποιοι παίκτες με ελάχιστη ή μηδενική συμμετοχή.
Ίσως είναι απαραίτητοι μόνο για τις προπονήσεις!
Βέβαια εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να έχουν έστω 2-3 λεπτά, για μα πιεστικη άμυνα, για ένα σκληρό φάουλ, για ανάσες στους βασικούς και τέλος πάντων για να δείξουν ότι μπορούν!
- Μπαρκαρούτσος
Ε αυτοί οι παίκτες γιατί να μην είναι 18-19 ετών παιδιά της ακαδημίας μας; Σε τέτοιες ηλικίες, ακόμα και η προπόνηση με επαγγελματίες, με Αμερικανούς, με ξένους που έχουν καριέρα (πχ Elvar) ή με ανθρώπους σαν τον Αρχηγό, είναι τεράστια εμπειρία!
- BlackMagicPAOK
Εγώ συμφωνώ αλλά ίσως το κορμί ενός 18αχρονου δεν είναι ακόμη έτοιμο για τετειο επίπεδο.
Δηλ, ούτε για τις προπονήσεις..
Για μπάσκετ μιλάμε, οι επαφές είναι μέρος του παιγνιδιού.
Δηλ, ούτε για τις προπονήσεις..
Για μπάσκετ μιλάμε, οι επαφές είναι μέρος του παιγνιδιού.
- Μπαρκαρούτσος
Σωστότατο!
Να τους λιώνουν στα γυμναστήρια τότε. Δωρεάν γυμναστήριο μέσα στο Παλατάκι έχουμε, νισάφι!
Βαρέθηκα να βλέπω Έλληνες μπασκετμπολίστες, ακόμα και C, με μπράτσα σαν τα δικά μου.
Έρχεται ένας Αμερικανός της σειράς και έχει σωματάρα. Μην πάμε καν σε ευρωλιγκάτους ή NBAers.. Εξαιρέσεις τύπου Durant προφανώς υπάρχουν, αλλά...μιλάμε για παίκτες τύπου Durant.
Να τους λιώνουν στα γυμναστήρια τότε. Δωρεάν γυμναστήριο μέσα στο Παλατάκι έχουμε, νισάφι!
Βαρέθηκα να βλέπω Έλληνες μπασκετμπολίστες, ακόμα και C, με μπράτσα σαν τα δικά μου.
Έρχεται ένας Αμερικανός της σειράς και έχει σωματάρα. Μην πάμε καν σε ευρωλιγκάτους ή NBAers.. Εξαιρέσεις τύπου Durant προφανώς υπάρχουν, αλλά...μιλάμε για παίκτες τύπου Durant.
- kataramenos5
Σωστα .Ενας προπονητης που καταφερνει αυτα τα επιτευγματα δε μπορει να ειναι κακος.Λαθη γινονται το θεμα ειναι να μην επαναλαμβανονται.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο προπονητής που έχασε χθες, είναι ο ίδιος που κέρδισε Galata, Hapoel, που κέρδισε τον Άρη που είναι infamous για τη σκληρή άμυνά του στην μπάλα, που κόντραρε το ζέλο στο super cup και το γαύρο στο πρωτάθλημα (όσο άντεξε). Έχω εμπιστοσύνη.
Να πω την αμαρτια μου δε γουσταρα που ηρθε ,ηθελα κατι αλλο.Οι εμφανισεις της ομαδας ομως δειχνουν οτι κατι υπαρχει εδω.Πχ το ματς με τη Γαλατα ηταν μια τεραστια εκπληξη οχι για τ αποτελεσμα τοσο αλλα για το τροπο που παιξαμε,που προσεγγισαμε το ματς.Τελειως διαφορετικα απ οτι ειχαμε δει μεχρι τοτε.
Με τραυματισμενη τη μιση ομαδα δε θα του κρεμασω κουδουνια, θα περιμενω.Το αν μπορουν οι αναπληρωματικοι να κάνουν αυτα που υποθετουμε εμεις μάλλον το χει δει εκατονταδες φορές και το ξερει καλυτερα.Ετσι λεω.Υπομονη μεχρι να δουμε την ομαδα ,χωρις προβληματα.
Ο χειροτερος προπονητης του κοσμου,
ειναι πολυ καλυτερος, απο οποιονδηποτε μυημενο οπαδο.
ΑΞΙΩΜΑ
ειναι πολυ καλυτερος, απο οποιονδηποτε μυημενο οπαδο.
ΑΞΙΩΜΑ
- Μπαρκαρούτσος
Στατιστικά αγώνα.
Πλήρης αγώνας:
[youtube]Tl1jOBM6QXg[/youtube]
Στιγμιότυπα:
[youtube]mghkmi0uQbk[/youtube]
Το καλό σερί του ΠΑΟΚ:
[youtube]NBBDC06FrJE[/youtube]
Δηλώσεις Sir Taki:
[youtube]DFwUA_z19yQ[/youtube]
Συνέντευξη τύπου (στο 0:50 o κόουτς):
[youtube]XSBWHdnZEbI[/youtube]

Πλήρης αγώνας:
[youtube]Tl1jOBM6QXg[/youtube]
Στιγμιότυπα:
[youtube]mghkmi0uQbk[/youtube]
Το καλό σερί του ΠΑΟΚ:
[youtube]NBBDC06FrJE[/youtube]
Δηλώσεις Sir Taki:
[youtube]DFwUA_z19yQ[/youtube]
Συνέντευξη τύπου (στο 0:50 o κόουτς):
[youtube]XSBWHdnZEbI[/youtube]

- kataramenos5
Να το κλεινουμε σιγα σιγα.Εχουμε σοβαρο παιχνιδι Τεταρτη
- kataramenos5
Οποιος αντεχει ας βαλει ξανα το παιχνιδι (ερτφλιξ) να δει απ το 2:30 πριν τη ληξη της 2ης περιοδου .Βαζω τα χοντρα. Ανυπαρκτο φαουλ σε τσαιρελη που απλα εχει σηκωμενα χερια,δε δινεται φαουλ σε Αλστον που πηρε ρημπαουντ και δινεται αουτ για κουλα,αναποδο σε Σχοιζα που δε δωθηκε ως επιθετικο στο θηριο,σπρωξιμο ρανταλ σε σμιθ καθαρα για να προλαβει μπαλα που πηγαινε εξω , 2 φαουλ σε χαρισον οταν εχει μπαλα .Αυτα μεχρι την ισοφαριση.
- KalamarGiannis
Ήταν γενικευμένη σφαγή, αλλά μέσα στον κακό χαμό περνά στα ψιλά... Με κανονική διαιτησία θα ψες ακόμα 10 π. διαφορά και φυσικά άλλη ψυχολογία, διαχείριση κτλ.. Τεσπα δεν αλλάζει κάτι πια, μάθημα για τα επόμενα...