Γαυρος - ΠΑΟΚ 5/11 19:30 CosmoteSports
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 5/11 19:30 CosmoteSports
Εχεις δει τις μετρήσεις του ντελια ; Και μένα δεν μου αρέσει αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στις μετρήσεις που κρατάνε με αυτά τα μπουστακια φανελάκια που φοράνε
Να γκρινιάξουμε μετά το τέλος του αγώνα αν βέβαια δεν έχουμε θετικό αποτέλεσμα; Λίγη θετική ενέργεια ρε φίλοι.
-
Ποιες μετρήσεις μωρέ 18 χρονών παλικαρακι.
Που μια παίζει μια δεν παίζει, αρχή της χρονιάς
Που μια παίζει μια δεν παίζει, αρχή της χρονιάς
-
Μετά Χριστόν προφήτης δεν θέλω να γίνω.Γερασίμου έγραψε:Να γκρινιάξουμε μετά το τέλος του αγώνα αν βέβαια δεν έχουμε θετικό αποτέλεσμα; Λίγη θετική ενέργεια ρε φίλοι.
Αυτά λέγονται πρίν.
Μακάρι να κάνει παιχνιδαρα ο Μουργκ να έρθει διπλό.
Δηλ. ο Ολυμπιακός θα παίξει με τρία γρήγορα χαφ στο κέντρο και εμείς με 2 αργοκίνητα καράβια + τον Μουργκ και περιμένετε να πάρουμε αποτέλεσμα;Μακάρι να διαψευστώ αλλά πάμε να χάσουμε με κατεβασμένα τα χέρια…Βλέπω το έργο να παίρνει την μπάλα ο Μειτε και να πέφτουν πάνω 2-3 παίκτες και μοιραία να χάνει την μπάλα..Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε πως στη πίεση στο κέντρο από τους παίκτες της Άεκ απέδωσε και πάει να κάνει το ίδιο…Μακάρι να μη του βγει…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 05 Νοέμ 2023, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί ο Μουργκ έχει κ γαμώ τις μετρήσεις?
Ο Ντεσποτοφ πως παίζει 90λεπτα στην εθνική του?
Ο Ντεσποτοφ πως παίζει 90λεπτα στην εθνική του?
- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Να κατεβαζε ξερω γω Τσιγγαρα,Μειτε,Οζντοεφ θα το καταλαβαινα, αλλα Μουργκ στην θεση Ντελια δεν το δεχομαι με τιποτα...
Το τρίο που είπες νομίζω ότι ήταν το ενδεδειγμένο.
-
Σαν να λέμε ο Μαρτίνεθ να αφήσει έξω Φορτουνη και να βάλει Σκάρπα.
Ανασαίνεις πιο άνετα ή όχι;
Ανασαίνεις πιο άνετα ή όχι;
Ας βάλει σβαμπ η τσιγγαρα η ακόμα και ντεσποτοφ.. δεν γίνεται να πηγαίνεις με τον μουρκ έναν παίκτη που μπάλα δεν κρατάει , δεν πρεσάρει και γενικά είναι το τίποτα ..
Το προφανές θα ήταν να ματσαρεις το σύστημα. Αλλά μιλάμε για τον Ραζβαν.Baldur έγραψε:nunies4 έγραψε:Ο γαύρος εντωμεταξυ κατεβάζει 3 χαφ (με Αλεξανδρόπουλο) όπως το χαρτί στο μεταξύ μας
Επειδη δεν σκαμπαζω απο μπαλα αλλα το χω δει να λεγεται αυτο συνολικα σαν αδυναμια του τροπου παιχνιδιου του Λου, ποια ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση οταν μας παιζουν ετσι;
Περα απο το προφανες «παιξε 433»
Οπότε μια λύση είναι αυτός που παίζει το ρόλο του 10αριου να είναι παίκτης που θα μπορεί να πρεσαρει και να έχει ανασταλτικές ικανότητες. Τέτοιος δεν είναι σίγουρα ο Μουργκ. Προφανώς ούτε ο Ντελιας αλλά εκεί κερδίζεις σε δημιουργία. Η επιλογή Μουργκ θυσιάζει και τα δύο. Γνώμη μου.
Το ιδανικό θα ήταν να ήταν διαθέσιμος ο Μαρκαντωνης και να κατεβαίνει με Μειτε-Οζντοεφ-Μαρκαντωνη
- WestBlock4
Όλο το παιχνίδι είναι στην άμυνα αν αναγκαστεί όλη η ομάδα να καλύπτει λάθος θα φτάσουμε πάλι να λέμε 0 τελική.
Ο γαυρος πίσω δεν είναι καλός οπότε παίζει ρόλο αν θα πάμε να καλύψουμε να μη φάμε γκολ η πάμε να κερδίσουμε.το παιχνίδι.
Ο ντελιας λογικά θα είναι πρώτη αλλαγή κ θεωρώ τον έχει να τους μπερδέψει όταν θα είναι κουρασμένος ο γαυρος , το θέμα.μου είναι μέχρι τότε μπορούμε να μη φάμε γκολ?
Ο γαυρος πίσω δεν είναι καλός οπότε παίζει ρόλο αν θα πάμε να καλύψουμε να μη φάμε γκολ η πάμε να κερδίσουμε.το παιχνίδι.
Ο ντελιας λογικά θα είναι πρώτη αλλαγή κ θεωρώ τον έχει να τους μπερδέψει όταν θα είναι κουρασμένος ο γαυρος , το θέμα.μου είναι μέχρι τότε μπορούμε να μη φάμε γκολ?
Μια χαρά θα μπορούσε να παίξει ο Τσιγγάρας ο οποίος είναι και ο πιο γρήγορος από τους άλλους δυο..nunies4 έγραψε:Το προφανές θα ήταν να ματσαρεις το σύστημα. Αλλά μιλάμε για τον Ραζβαν.Baldur έγραψε:nunies4 έγραψε:Ο γαύρος εντωμεταξυ κατεβάζει 3 χαφ (με Αλεξανδρόπουλο) όπως το χαρτί στο μεταξύ μας
Επειδη δεν σκαμπαζω απο μπαλα αλλα το χω δει να λεγεται αυτο συνολικα σαν αδυναμια του τροπου παιχνιδιου του Λου, ποια ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση οταν μας παιζουν ετσι;
Περα απο το προφανες «παιξε 433»
Οπότε μια λύση είναι αυτός που παίζει το ρόλο του 10αριου να είναι παίκτης που θα μπορεί να πρεσαρει και να έχει ανασταλτικές ικανότητες. Τέτοιος δεν είναι σίγουρα ο Μουργκ. Προφανώς ούτε ο Ντελιας αλλά εκεί κερδίζεις σε δημιουργία. Η επιλογή Μουργκ θυσιάζει και τα δύο. Γνώμη μου.
Το ιδανικό θα ήταν να ήταν διαθέσιμος ο Μαρκαντωνης και να κατεβαίνει με Μειτε-Οζντοεφ-Μαρκαντωνη
-
-
Νομίζω πως η αντικατάσταση του Εκόνγκ με τον Κεντζιόρα είναι σωστή, ο αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας πρέπει να δει αγώνες από τον πάγκο. Σε ότι αφορά τον Μούργο στο 10 και τον βαρύ άξονα, ο Λουτσέσκου ξέρει το γιατί. Και εγώ θα ήθελα Τσιγγάρα στην ενδεκάδα σήμερα, αλλά...
Η εξέλιξη του αγώνα θα δείξει αν έχει δίκιο ο προπονητής μας ή οι εδώ παρεπιδημούντες.
Η εξέλιξη του αγώνα θα δείξει αν έχει δίκιο ο προπονητής μας ή οι εδώ παρεπιδημούντες.