Helsinki-ΠΑΟΚ 21/9-19:45,CosmotesportsHd
Re: Helsinki-ΠΑΟΚ 21/9-19:45,CosmotesportsHd
Μια χαρά είναι ο πάγκος μας. Στην περσινή σεζόν βλέπαμε Μπίσεσβαρ, Καντουρί, είχαμε τον Κουρτιτς στα πίτς από τον Οκτώβριο και γενικά ψαχνόμασταν.
Φέτος Τάισον, Ντέλιας, Βρακάς (γιατί όχι;), Μέιτε, Οζντόεφ και Τζίμας. Για την ενδεκάδα έπεται και ο Μάρκος Αντόνιο.
Φέτος Τάισον, Ντέλιας, Βρακάς (γιατί όχι;), Μέιτε, Οζντόεφ και Τζίμας. Για την ενδεκάδα έπεται και ο Μάρκος Αντόνιο.
Δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο τοπικ να το συζητήσουμε, αλλά για την αποφυγή εντυπώσεων:Stathis71 έγραψε:Aν υπηρχε αλλος ενας Αντριγια ή Ντεσποτοφ, θα ηταν στον παγκο σαν αλλαγη του Μουργκ; ΚΑι εχουμε ανασφαλεια γιατι ειναι ο Ντελιας και ο Ταισον, σαν πιθανες αλλαγες για 2 απο τις 3 θεσεις των μεσοεπιθετικων;
Χωρίζω τους μεσοεπιθετικους σε 2 δυναμικότητες:
Ζιφκοβιτς, Ντεσποτοφ
Κωνσταντελιας, Μουργκ, Τάισον, Βρακάς
Θα ήθελα να εφευγε ένας από το δεύτερο γκρουπ και να ερχόταν ένας που θα στεκόταν στο πρώτο.
Ομοίως και στους φορ:
Το πρώτο γκρουπ έχει: -
Το δεύτερο Σαματά, Μπράντον, Τζημα
Θα ήθελα να εφευγε κάποιος από το δεύτερο γκρουπ και να ερχόταν κάποιος από πιο πάνω ράφι.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχουμε έλλειμα σε ποιότητα, ειδικά για 2 παιχνίδια την εβδομάδα.
Δεν είναι κακό. Κάποια παιδιά θα πάρουν παραπάνω ευκαιρίες, κτι καλό μπορεί να βγει, κι τα Χριστούγεννα να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Για πρωτάθλημα - που πρέπει να έχεις ομάδα να το πάρει αήττητη- δεν είμαστε γιατί ήδη έχουμε πεταξει 5 βαθμούς και θα πετάξουμε αρκετούς ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα.Αλλα δεύτερη θέση και ευρωπαϊκή πορεία την άνοιξη μας παίρνει να κάνουμε με σωστή ενίσχυση τον χειμώνα.
Αυτά, τα αλλά μετά το παιχνίδι.
Είμαι στην Δραμα,δουλεύω,και το καφενείο δίπλα μου είναι στέκι γαύρων!!!Ε είδα ότι είναι 10 η ώρα αυτοί,εντάξει.Κάθομαι στο τραπέζι και μου λέει ο ιδιοκτήτης ότι θα δείξει τον βάζελο γιατι η Βιγιαρεάλ έχει πιο ενδιαφέρον.Στην Δραμα ρε φίλε,θα τρελαθούμε
Εδω δε συζηταμε για τα 2 παιχνιδια την εβδομαδα, αλλα για το σημερινο. Αρα εφοσον εχουμε Ντέλια και υγιή Τάισον δεν βλεπω το θεμα της συζητησης στο παρον τοπικ. Το αν ο Ταισον στα 36 μπορει να ειναι καλα και το Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο με δυο παιχνιδια την εβδομαδα,το ευχομαι, δεν μπορω να το γνωριζω και σιγουρα δεν ειναι θεμα για συζητηση σε σχεση με το σημερινο παιχνιδι. Καλα το αν ο Ντέλιας ειναι 1ης η 2ης δυναμικοτητας δεν θα το σχολιασω. Προφανως διαφωνουμε
- sourmenetes
- Moderator
Τι άλλο θα ακούσουμε στο τοπικ οπαδών του ΠΑΟΚ....
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Παίξε μπάλα γιατί μέσα στα σαπακια σε έχουν κάποιοι...
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Παίξε μπάλα γιατί μέσα στα σαπακια σε έχουν κάποιοι...
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάμε για την Νίκη και το διπλό μόνο !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ !!! 

- ΑποστόληςΑ
-