ΠΑΟΚ - hajduk split 3-0 σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
62
37%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
2
1%
ΕΝΚΟΝΓΚ
1
1%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ
1
1%
ΣΒΑΜΠ
4
2%
ΣΟΑΡΕΣ
1
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΙΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
30
18%
ΝΑΡΕΙ
1
1%
ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ
52
31%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
12
7%
ΣΑΜΑΤΑ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 167

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: ΠΑΟΚ - hajduk split 3-0 σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σε ευχαριστώ Black Friday
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Kotarski( παρά τις γκάφες στα πρώτα λεπτά), Κωνσταντελιας και Zile ξεχώρισαν από τον μετριοκακο σήμερα ΠΑΟΚ.Ο Ozdoev δείχνει πως θα βοηθήσει.Απογοητευτικοι οι Narey και ο πολύς Samatta.Εστω και έτσι συνεχίζουμε.Παμε (και) φέτος και όπου βγεί....
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Μπράβο σε όλους για την πρόκριση και κυρίως στον Κοτάρσκι που ήταν ο πολυτιμότερος παίχτης παρά το τραγικοτατο λάθος που έσωσε ο Κουλιεράκης.Συγχαρητήρια και στον πνευματικό του Άγγελου Αναστασιάδη που έχει βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να έχουμε την τύχη αγκαζέ!Εύχομαι να συνεχίσουμε να την έχουμε στο πλευρό μας για όσο περισσότερο γίνεται!

Μαγική εικόνα το σκορ αλλά η ουσία ειναι μόνο η πρόκριση.Εύχομαι να βελτιωθούμε σημαντικά στη συνέχεια.

ΦΕΡΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

boogeyman77 έγραψε:Kotarski( παρά τις γκάφες στα πρώτα λεπτά), Κωνσταντελιας και Zile ξεχώρισαν από τον μετριοκακο σήμερα ΠΑΟΚ.Ο Ozdoev δείχνει πως θα βοηθήσει.Απογοητευτικοι οι Narey και ο πολύς Samatta.Εστω και έτσι συνεχίζουμε.Παμε (και) φέτος και όπου βγεί....
Δεν ξερω μπρο αν το ειδες στην τηλεοραση η ησουν γηπεδο αλλα ο Σαματας μου φανηκε αρκετα καλος...και σε ολο τον κοσμο γυρω μου...
Δεν λεω οτι εκανε παπαδες...αλλα σιγουρα δεν μας φανηκε απογοητευτικος
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Προσωπικά μιλώντας, δεν είδα κάποια τραγική εμφάνιση και νιώθω πως είναι κάπως υπερβολική η κριτική. Στο κάτω κάτω της γραφής, πάντα παίζεις αντίπαλος με κάποιον και οποιαδήποτε κουβέντα μπαίνει εκ των πραγμάτων σε συγκριτική βάση. Στο πρώτο ημίχρονο, όπου υποτίθεται ότι ήμασταν τόσο τραγικοί, η μοναδική ευκαιρία της Χάιντουκ που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κλασική είναι η φάση με τη σωτήρια επέμβαση του Κουλιεράκη, όπου δεν γίνεται καν σουτ στην εστία, ενώ εμείς -πέρα το γκολ, φυσικά- είχαμε και δοκάρι. Για να το θέσω απλά, αν είναι σε ένα ημίχρονο όπου είμαστε τόσο τραγικοί όπως λένε όλοι να κρατάμε το υπέρ μας σκορ, να δεχόμαστε μόνο μία κλασική και να έχουμε και δοκάρι, μάλλον κάτι ευοίωνο προκύπτει ως συμπέρασμα. Όσο για το δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρχε τίποτα το τραγικό. Ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε δύο κλασικές πριν σκοράρουμε και βάλαμε δύο ακόμη γκολ, ενώ η πιο επικίνδυνη στιγμή του αντιπάλου ήρθε στις καθυστερήσεις, με το ματς να έχει κριθεί. Έως τώρα έχουμε δύο προκρίσεις, δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, τρία clean sheet. Πείτε με αφελή ή υπεραισιόδοξο, εγώ τα θεωρώ θετικά σημάδια όλα αυτά.

Όμορφη βραδιά στο γήπεδο, καλή ατμόσφαιρα, ευχάριστο ότι δεν άναψαν πυρσοί, ένα πρώτο δείγμα γραφής ότι μπορεί να θεσπιστεί μια κάποια εσωτερική πειθαρχία. Για πρώτη φορά, σύσσωμη η παρέα πήγε στην 5, ομολογώ ότι ήταν πρωτόγνωρη η αίσθηση να μπαίνεις στο γήπεδο άνετα και όχι με ζωώδεις συνθήκες, να μην παθαίνεις μίνι κρίση πανικού σε εκείνα τα καταραμένα κουβούκλια και να μην σου φορτώνονται από το πουθενά τσαμπατζήδες με την υπόδειξη του προσωπικού (!), οι οποίοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου πούνε ένα τυπικό γαμημένο ευχαριστώ που τους έβαλες μέσα, λες και τους χρωστούσες κάτι. Οι "Λευτεριά στ' αδέρφια μας" μου φάνηκαν λιγότεροι ή έτσι θέλω να πιστεύω, εξακολουθεί να μου φέρνει εμετό όταν το ακούω, ελπίζω να ατονήσει και να εκλείψει (είχα και ένα παιδάκι δίπλα μου που το φώναζε, ήθελα τόσο πολύ να του μιλήσω, να του πω δυο πράγματα, να τον ρωτήσω, τι κρίμα που ο μπαμπάς του, όπως διαπίστωσα ιδιοίς όμμασι, δεν του είπε τίποτα).

Η Χαρτς είναι εμπόδιο πέρα για πέρα προσπελάσιμο. Το πρώτο ματς δεν νοείται -στο δικό μου μυαλό- να μην έρθει Χ2 και στην Τούμπα ασυζητητί καθαρή νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος, πρέπει να προκριθεί και θα προκριθεί, ακόμη και με το έτσι θέλω. Για τις μεταγραφές δεν έχω πια να πω τίποτα, πουλήσαμε τον Αουγκούστο χωρίς να έχουμε πάρει τον αντικαταστάτη, στο Εδιμβούργο κινδυνεύουμε να παίξουμε 90λεπτο με Σβαμπ και Οζντόεφ, πλέον δεν περιμένουμε καν να δούμε κάποιο ξόδεμα χρημάτων που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, αλλά απλώς ελπίζουμε ότι ένα κάποιο ποσό από τα σχεδόν 11 εκατομμύρια που ήρθαν από πωλήσεις (συν φυσικά τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από παχυλά συμβόλια που έληξαν) θα καταλήξει εκεί που πρέπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Παρ 18 Αύγ 2023, 00:49, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μια χαρά παίκτης είναι ο Σαματα.

Γενικά και οι 5 καινούργιοι (βάζω και τον Κεντζιορα μέσα) φαίνεται ότι έχουν ποιότητα και θα βοηθήσουν.

Ο Εκονγκ είναι σοβαρός και σίγουρα θα ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι.

Με Μπαμπά και Κεντζιορα ο ΠΑΟΚ έχει επιτέλους ξανά κανονικά πλαγιά μπακ.

Για Οζντοεφ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, απλά περιμένουμε να ενσωματωθεί και να πάρει την φανέλα σπίτι του.

Η ομάδα θέλει 2-3 καλές τελευταίες κινήσεις και θα έχει ξανά ένα αξιόμαχο και αξιοπρεπές ρόστερ.

Δυστυχώς στα χάφ ειδικά και μετά από τις σημερινές εξελίξεις δεν μας παίρνει να χάσουμε ούτε λεπτό.

Πρέπει να ρθουνε παίκτες άμεσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Aureliano Buendia έγραψε:Προσωπικά μιλώντας, δεν είδα κάποια τραγική εμφάνιση και νιώθω πως είναι κάπως υπερβολική η κριτική. Στο κάτω κάτω της γραφής, πάντα παίζεις αντίπαλος με κάποιον και οποιαδήποτε κουβέντα μπαίνει εκ των πραγμάτων σε συγκριτική βάση. Στο πρώτο ημίχρονο, όπου υποτίθεται ότι ήμασταν τόσο τραγικοί, η μοναδική ευκαιρία της Χάιντουκ που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κλασική είναι η φάση με τη σωτήρια επέμβαση του Κουλιεράκη, όπου δεν γίνεται καν σουτ στην εστία, ενώ εμείς -πέρα το γκολ, φυσικά- είχαμε και δοκάρι. Για να το θέσω απλά, αν είναι σε ένα ημίχρονο όπου είμαστε τόσο τραγικοί όπως λένε όλοι να κρατάμε το υπέρ μας σκορ, να δεχόμαστε μόνο μία κλασική και να έχουμε και δοκάρι, μάλλον κάτι ευοίωνο προκύπτει ως συμπέρασμα. Όσο για το δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρχε τίποτα το τραγικό. Ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε δύο κλασικές πριν σκοράρουμε και βάλαμε δύο ακόμη γκολ, ενώ η πιο επικίνδυνη στιγμή του αντιπάλου ήρθε στις καθυστερήσεις, με το ματς να έχει κριθεί. Έως τώρα έχουμε δύο προκρίσεις, δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, τρία clean sheet. Πείτε με αφελή ή υπεραισιόδοξο, εγώ τα θεωρώ θετικά σημάδια όλα αυτά.

Όμορφη βραδιά στο γήπεδο, καλή ατμόσφαιρα, ευχάριστο ότι δεν άναψαν πυρσοί, ένα πρώτο δείγμα γραφής ότι μπορεί να θεσπιστεί μια κάποια εσωτερική πειθαρχία. Για πρώτη φορά, σύσσωμη η παρέα πήγε στην 5, ομολογώ ότι ήταν πρωτόγνωρη η αίσθηση να μπαίνεις στο γήπεδο άνετα και όχι με ζωώδεις συνθήκες, να μην παθαίνεις μίνι κρίση πανικού σε εκείνα τα καταραμένα κουβούκλια και να μην σου φορτώνονται από το πουθενά τσαμπατζήδες με την υπόδειξη του προσωπικού (!), οι οποίοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου πούνε ένα τυπικό γαμημένο ευχαριστώ που τους έβαλες μέσα, λες και τους χρωστούσες κάτι. Οι "Λευτεριά στ' αδέρφια μας" μου φάνηκαν λιγότεροι ή έτσι θέλω να πιστεύω, εξακολουθεί να μου φέρνει εμετό όταν το ακούω, ελπίζω να ατονήσει και να εκλείψει (είχα και ένα παιδάκι δίπλα μου που το φώναζε, ήθελα τόσο πολύ να του μιλήσω, να του πω δυο πράγματα, να τον ρωτήσω, τι κρίμα που ο μπαμπάς του, όπως διαπίστωσα ιδιοίς όμμασι, δεν του είπε τίποτα).

Η Χαρτς είναι εμπόδιο πέρα για πέρα προσπελάσιμο. Το πρώτο ματς δεν νοείται -στο δικό μου μυαλό- να μην έρθει Χ2 και στην Τούμπα ασυζητητί καθαρή νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος, πρέπει να προκριθεί και θα προκριθεί, ακόμη και με το έτσι θέλω. Για τις μεταγραφές δεν έχω πια να πω τίποτα, πουλήσαμε τον Αουγκούστο χωρίς να έχουμε πάρει τον αντικαταστάτη, στο Εδιμβούργο κινδυνεύουμε να παίξουμε 90λεπτο με Σβαμπ και Οζντόεφ, πλέον δεν περιμένουμε καν να δούμε κάποιο ξόδεμα χρημάτων που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, αλλά απλώς ελπίζουμε ότι ένα κάποιο ποσό από τα σχεδόν 11 εκατομμύρια που ήρθαν από πωλήσεις (συν φυσικά τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από παχυλά συμβόλια που έληξαν) θα καταλήξει εκεί που πρέπει.
+1926 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

wickerman έγραψε:Έχετε εθιστεί στη μίρλα μερικοί. Για άλλη μία φορά ανυπόφορο το live του ματς. Συνεχίστε έτσι να τα διαβάζετε οι ίδιοι σας και να κάνετε high five για το ποιος θα κράξει περισσότερο την ομάδα. Εγώ δεν πρόκειται να ξανανοίξω τα thread των αγώνων. Χίλια μπράβο στην ομάδα και σε όλα τα παιδιά που τα δώσανε όλα και προκρίθηκαν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.
Αυτό.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Πολλα Μπραβο στους ποδοσφαιριστες της ομαδος
για την πολυ σημαντικη προκριση
π θ εχει πολυ σημαντικο αντικτυπο σ ολη τη χρονια
μιας κ ειναι κοντα πλεον η επιτευξη του στοχου
για εισοδο στους ομιλους του Κονφερενς
Περιμενω την μεταγραφικη ενισχυση της ομαδας
αφου η οικονομικη ενισχυση απο την εισοδο στους ομιλους ειναι μολις 2 παιχνιδια αποσταση
μ μια ομαδα αρκετα μικροτερης δυναμικοτητας απο τη Σκωτια
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ευχαριστήθηκα ΠΑΟΚ απόψε σε μια Τούμπα που θύμιζε τα παλιά και γυρνάω σπίτι μου γεμάτος και χαρούμενος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Special 4 έγραψε:Πολλα Μπραβο στους ποδοσφαιριστες της ομαδος
για την πολυ σημαντικη προκριση
π θ εχει πολυ σημαντικο αντικτυπο σ ολη τη χρονια
μιας κ ειναι κοντα πλεον η επιτευξη του στοχου
για εισοδο στους ομιλους του Κονφερενς
Περιμενω την μεταγραφικη ενισχυση της ομαδας
αφου η οικονομικη ενισχυση απο την εισοδο στους ομιλους ειναι μολις 2 παιχνιδια αποσταση
μ μια ομαδα αρκετα μικροτερης δυναμικοτητας απο τη Σκωτια

Αν η εμμονή ήταν πισίνα με νερό, θα ήσουν χρυσός Ολυμπιονίκης στο άθλημα των καταδύσεων.

beyes4 έγραψε:Συγχαρητήρια και στον πνευματικό του Άγγελου Αναστασιάδη που έχει βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να έχουμε την τύχη αγκαζέ!

Ποια τύχη ρε φίλε, χτύπησαν Soares, Samatta και Τσιγγάρας! Να αλλάξει πνευματικό!
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα. Έκανε λάθη, δεν τα πλήρωσε, αλλά δεν είναι κάπου γραμμένο πως θα τα πληρώνουμε μόνο εμείς και οι άλλοι θα λένε ότι τους χρωστάει το ποδόσφαιρο που διαβάζαμε στο πορτοκαλί σάιτ "μας". Κοντά οι γραμμές, φαίνεται πως δουλεύεται η ομάδα και οι προσθήκες είναι ποιοτικές. Είμαι άδικο να τα ακούει ο Σαματάς στο τρίτο του παιχνίδι. Βγάζει μεγάλη πίεση μπροστά και τον χαρακτηριζει η δυναμη. Ο Μπράντον μπήκε και άλλαξε τη ροή όπως ο Οσντοεφ και ο Τάισον. Χαραμιζεται ο Ζιφκο στα αριστερά λόγω του Νάρεϊ. Ντελια αγόρι μου αυτό πρέπει να κάνεις με όλους. Μπούκες στην περιοχή. Το μυαλό σου δεν το καταλαβαίνουν οι συμπαίκτες σου, πόσο να το καταλάβουν και να το προλάβουν οι αντίπαλοι; Πλέον ο Κοταρσκι είναι ο καλύτερος τερματας που είχαμε ποτέ. Το παλικάρι δεν πιάνεται. Προσοχή στη Χαρτς. Όσο νεροβραστη και να είναι δεν θέλει ψευτοσιγουριες. Πίστη στην ομάδα. Σίγουρα θα πάμε καλύτερα από πέρυσι, και δεν εννοώ το κλαταριαμα στο τέλος. Ιβάν στήριξε την προσπάθεια όσο μπορείς και θέλεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εν τω μεταξύ, τώρα βλέπω ότι λέγονται Heart και όχι Hearts! :mrgreen:

Heart of Midlothian.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Aureliano Buendia έγραψε:Προσωπικά μιλώντας, δεν είδα κάποια τραγική εμφάνιση και νιώθω πως είναι κάπως υπερβολική η κριτική. Στο κάτω κάτω της γραφής, πάντα παίζεις αντίπαλος με κάποιον και οποιαδήποτε κουβέντα μπαίνει εκ των πραγμάτων σε συγκριτική βάση. Στο πρώτο ημίχρονο, όπου υποτίθεται ότι ήμασταν τόσο τραγικοί, η μοναδική ευκαιρία της Χάιντουκ που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κλασική είναι η φάση με τη σωτήρια επέμβαση του Κουλιεράκη, όπου δεν γίνεται καν σουτ στην εστία, ενώ εμείς -πέρα το γκολ, φυσικά- είχαμε και δοκάρι. Για να το θέσω απλά, αν είναι σε ένα ημίχρονο όπου είμαστε τόσο τραγικοί όπως λένε όλοι να κρατάμε το υπέρ μας σκορ, να δεχόμαστε μόνο μία κλασική και να έχουμε και δοκάρι, μάλλον κάτι ευοίωνο προκύπτει ως συμπέρασμα. Όσο για το δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρχε τίποτα το τραγικό. Ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε δύο κλασικές πριν σκοράρουμε και βάλαμε δύο ακόμη γκολ, ενώ η πιο επικίνδυνη στιγμή του αντιπάλου ήρθε στις καθυστερήσεις, με το ματς να έχει κριθεί. Έως τώρα έχουμε δύο προκρίσεις, δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, τρία clean sheet. Πείτε με αφελή ή υπεραισιόδοξο, εγώ τα θεωρώ θετικά σημάδια όλα αυτά.

Το πιο καλό σχόλιο που έχω διαβάσει από τότε που μπήκα στο φόρουμ. Μπράβο σου μάγκα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

[youtube]f-GgxgVP81Q[/youtube]

3:23... ΡΕ NAREY!!!! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤ!! Μάζεψε τα χέρια σου εκεί, ήμαρτον... τόσους αμυντικούς έχει η ομάδα, ένας να του το πει!! Έγκλημα εκεί! Θα χαρίζαμε τζάμπα πέναλτυ...

Ξεκινάει στο 37:35 o Lucescu:

[youtube]z8LKQBM4pFY[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”