ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
- figurehead4
Re: ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
Αύριο θα περάσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Οι ομάδες δεν έχουν τρελές διαφορές όπως φάνηκε. Εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα, έστω κι έτσι, αλλά δυσκοίλιοι στο γκολ.
Η Τούμπα μπορεί να δώσει τη λύση σε αυτό με τη φωνή όμως, όχι λέιζερ και μαλακίες νεοφλωριές
Ελπίζω να μην δώσουμε την ευκαιρία να μας τιμωρήσουν και θέλω τόσο πολύ να περάσουμε, όχι για χρήματα και τα λογιστικά της Γκοντζάρεβα αλλά για να χαιρόμαστε τον ΠΑΟΚ στα σαλόνια της Ευρώπης. Αγωνιστικά βλέπω πως υπάρχει δίψα για πρόκριση.
Τα λογιστικά και οι παπαριες (αυτό ακριβώς) του ffp και της αυτάρκειας είναι για αλλού και για άλλη ώρα. Εγώ πλέον δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι στην ΠΑΕ μέσα καίγονται για την πρόκριση. Οι οπαδοί όμως πρέπει να καιγόμαστε. Και οι παίχτες με τον προπονητή το ίδιο. Αυτά αρκούσαν στον ΠΑΟΚ για δεκαετίες και έκανε τόσα στην Ευρώπη, αυτό αρκεί και αύριο
Η Τούμπα μπορεί να δώσει τη λύση σε αυτό με τη φωνή όμως, όχι λέιζερ και μαλακίες νεοφλωριές
Ελπίζω να μην δώσουμε την ευκαιρία να μας τιμωρήσουν και θέλω τόσο πολύ να περάσουμε, όχι για χρήματα και τα λογιστικά της Γκοντζάρεβα αλλά για να χαιρόμαστε τον ΠΑΟΚ στα σαλόνια της Ευρώπης. Αγωνιστικά βλέπω πως υπάρχει δίψα για πρόκριση.
Τα λογιστικά και οι παπαριες (αυτό ακριβώς) του ffp και της αυτάρκειας είναι για αλλού και για άλλη ώρα. Εγώ πλέον δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι στην ΠΑΕ μέσα καίγονται για την πρόκριση. Οι οπαδοί όμως πρέπει να καιγόμαστε. Και οι παίχτες με τον προπονητή το ίδιο. Αυτά αρκούσαν στον ΠΑΟΚ για δεκαετίες και έκανε τόσα στην Ευρώπη, αυτό αρκεί και αύριο
- navigator11
Έχεις δηλαδή την αίσθηση ότι η παράκρουση των τελευταίων μηνών θα υποχωρήσει με μια πρόκριση και 2 μεταγραφές. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό θα είναι το κλίμα φέτος. Ας γίνουν και 4 μεταγραφές τον επόμενο μήνα. Ας μπει κι ομίλους η ομάδα. Ας το αποδεχτούμε.Odi έγραψε:Πέρνα ρε ΠΑΟΚ, αλήθεια δεν μπορώ άλλο αυτή την τοξικότητα και την εσωστρέφεια.
Περάστε ρε μαλακες και φέρτε δυο παίκτες, σας παρακαλώ δηλαδή.
Ολη η δουλεια ειναι να σκοραρουμε πρωτοι. Μετα θα κανουμε παρτυ. Αυτο προαισθανομαι.
Ο Κουλιε οταν παιρνει μαν του μαν αντιπαλους επιθετικους συνηθιζει να τους εξαφανιζει. Πιστευω οτι το ιδιο θα κανει και με τον Λιβαγια. Το παν ειναι στο κεντρο να μην εχουμε πουληματα μπαλας. Ο Σβαμπ μας χρωσταει ενα καλο παιχνιδι. Μακαρι να ειναι το αυριανο!
Ο Κουλιε οταν παιρνει μαν του μαν αντιπαλους επιθετικους συνηθιζει να τους εξαφανιζει. Πιστευω οτι το ιδιο θα κανει και με τον Λιβαγια. Το παν ειναι στο κεντρο να μην εχουμε πουληματα μπαλας. Ο Σβαμπ μας χρωσταει ενα καλο παιχνιδι. Μακαρι να ειναι το αυριανο!
- GiorgosAtha
Βασικά η παράκρουση δεν θα υποχωρίσει ποτέ... απλά λίγο καιρό θα ξαποστάσει και ξανά προς την δόξα θα τραβήξει.navigator11 έγραψε:Έχεις δηλαδή την αίσθηση ότι η παράκρουση των τελευταίων μηνών θα υποχωρήσει με μια πρόκριση και 2 μεταγραφές. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό θα είναι το κλίμα φέτος. Ας γίνουν και 4 μεταγραφές τον επόμενο μήνα. Ας μπει κι ομίλους η ομάδα. Ας το αποδεχτούμε.Odi έγραψε:Πέρνα ρε ΠΑΟΚ, αλήθεια δεν μπορώ άλλο αυτή την τοξικότητα και την εσωστρέφεια.
Περάστε ρε μαλακες και φέρτε δυο παίκτες, σας παρακαλώ δηλαδή.
Ο λόγος είναι πως ένα μεγάλο ποσοστό τρέφεται από αυτή. Υπάρχουν άτομα παντού -εννοείτε και στο forum- που ζούνε για αυτό. Δεν μπορούν χωρίς παράκρουση όσο και αν το αρνηθούν... και όχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΑΝΗΣΥΧΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!
Sorry για το off-topic... στα του αγώνα τώρα...
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Δεν θέλω να σκέφτομαι οτι θα συμβει οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρόκριση..
Επίσης δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα βρεθούν άτομα που θα δώσουν πάτημα για να τιμωρηθεί η Τούμπα..
Απο εκει και περα, απλα λιτα και ομορφα, Ξ€ΚΩΛΙ@ΣΤ€ τους...
Επίσης δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα βρεθούν άτομα που θα δώσουν πάτημα για να τιμωρηθεί η Τούμπα..
Απο εκει και περα, απλα λιτα και ομορφα, Ξ€ΚΩΛΙ@ΣΤ€ τους...

- hasio_john
Ναι αλλά μην τα ρίχνουμε πάλι στους κακούς, "τοξικούς" οπαδούς της ομάδας!
Ας κοιτάξει ο προπονητής να παρουσιάσει στο χορτάρι μια ορθολογική ομάδα, ας τιμήσουν και οι παίχτες τις φανέλες τους να τις ματώσουν λίγο .... και όλα θα πάνε καλά με την πρόκριση χωρίς κανένα παρατράγουδο ή ένταση!
Ας κοιτάξει ο προπονητής να παρουσιάσει στο χορτάρι μια ορθολογική ομάδα, ας τιμήσουν και οι παίχτες τις φανέλες τους να τις ματώσουν λίγο .... και όλα θα πάνε καλά με την πρόκριση χωρίς κανένα παρατράγουδο ή ένταση!
Προφανώς και θα φταίει ο οπαδός άμα τιμωρηθεί η Τούμπα.. Ανεξαρτητου αποτελέσματος..
Η Τούμπα πρέπει να προστατευθεί! Όπως τότε με Ζαγορακη που λέγαμε δεν θα πέσει στραγάλι και μόνο χαρτάκια και ΦΩΝΗ..
Η Τούμπα πρέπει να προστατευθεί! Όπως τότε με Ζαγορακη που λέγαμε δεν θα πέσει στραγάλι και μόνο χαρτάκια και ΦΩΝΗ..
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]XTZaewvK2RE[/youtube]
Η συνέντευξη ξεκινά στο 14:40.
Αααα ξεκινάει και ωραία...
"Πόσο ασφαλής είναι το 0-0 του πρώτου αγώνα..."
Οκ κλείνω το βίντεο.
Εσείς όλοι φταίτε για αυτήν την αηδία. Καθαιρέστε τους αμόρφωτους από τα μικρόφωνα!!!!
Βάζουμε να ακούσουμε καμιά συνέντευξη και ακούμε μαλακίες ερωτήσεις, όλες από το ίδιο βιβλίο...
Η συνέντευξη ξεκινά στο 14:40.
Αααα ξεκινάει και ωραία...
"Πόσο ασφαλής είναι το 0-0 του πρώτου αγώνα..."
Οκ κλείνω το βίντεο.
Εσείς όλοι φταίτε για αυτήν την αηδία. Καθαιρέστε τους αμόρφωτους από τα μικρόφωνα!!!!
Βάζουμε να ακούσουμε καμιά συνέντευξη και ακούμε μαλακίες ερωτήσεις, όλες από το ίδιο βιβλίο...
Στα δικά μου πρωτευουσιανικα αυτιά ακούγεται απαράδεκτο να μπαίνει καν θέμα το αν θα ανταποκριθεί η Τούμπα. Αν θα φωνάξει, αν σταθεί στο ύψος της, αν θα φταίνε τα καμμένα ή αν θα βρίσουν τον Μπράντον και τη μάνα του οι καλοβαλμενοι που δεν θα χωρούσαν να μπουν δύο δύο από κανένα τουρνικε. Καλά τα όσα λέμε εδώ και στις παρέες μας, αλλά μάλλον την έχετε δει αλλιώς εκεί πάνω και έχετε καλομαθει. Εμείς διψάμε να δούμε την ομάδα και να αφήσουμε το λαρύγγι μας οπότε τη βλέπουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τη βλέπουμε όσο συχνά θέλουμε, αλλά όταν τη δούμε χεσμενη έχουμε την απορία αν ο Μπράντον σκοράρει ή αν ο Εκονγκ είναι πετυχημένη μεταγραφή. Στήριξη στο γήπεδο τουλάχιστον. Αν το συζητάμε αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
-
Τι γραφειςhasio_john έγραψε:Ναι αλλά μην τα ρίχνουμε πάλι στους κακούς, "τοξικούς" οπαδούς της ομάδας!
Δηλαδή αν δεν τραβάει η ομάδα, να το κάνουμε μπουρδέλο;
Και μέχρι ποτε να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση;
μέχρι το εξηκοστό λεπτό;
μέχρι το ογδοηκοστό λεπτό;
Μετά να κάνουμε γιουρούσι;
Πες μας
Ρε πάτε καλά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
34 χρονια κάναμε να δούμε πρωταθλημα
και τώρα είμαστε με διαφορα η καλύτερη ομάδα της καθυστερημένης οικονομικά Βόρειας Ελλάδας
σε όλα τα τμήματα κι αθλήματα
ανδρικά και γυναικεία
και κάθε χρονια στη μπάλα τους χτυπάμε στα ίσια
και κάποιοι μας γράφετε πως δε μπορεί να συγκρατηθεί ο λαός
ας πάρει xanax
Y.Γ. Συγγνώμη hasio john, αλλα κάποιον θα έπαιρνε η μπάλα
- hasio_john
Δεν έγραψα να τα κάνουμε πουτάνα ρε συ, απλά απάντησα στα συνεχόμενα ποστ που βλέπω για τους .... τοξικούς οπαδούς, χωρίς να έχω δει να ενδιαφέρετε κανείς πως θα παραταχθεί η ομάδα και πως θα παίξει στο σημαντικό αυτό ματς! Εγώ προσωπικά τώρα το ΜΟΝΟ που σκέφτομαι είναι πως θα κερδίσω αύριο.
Btw τα καλύτερα μας παιχνίδια ανεξαρτήτως δυναμικής αντιπάλων τα κάναμε κεκλεισμένων:
Σαλκε, Μπεσίκτας, Μπενφίκα.
Σαλκε, Μπεσίκτας, Μπενφίκα.
- sourmenetes
- Moderator
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Βάλτους στα δίχτυα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάλτους στα δίχτυα!
- PAOKevolution
Το κλείσαμε το εισητηριακι μας και γι'αυτόν τον αγώνα...
Χρέος όλων, οπαδών και παικτών να καταθέσουν τη ψυχή τους !
Χρέος όλων, οπαδών και παικτών να καταθέσουν τη ψυχή τους !
- sourmenetes
- Moderator
Ρε κοίτα παραμονές του αγώνα κάνεις δεν ασχολείται με τον αγώνα...