Της Σπορτινγκ [FACE WITH TEARS OF JOY] γιατι δεν καταλαβα; Σιγα τον παικτη (προσωπικη αποψη)Dimg4a έγραψε:Μαλλον δεν καταλαβες για ποιον λεωaivas19 έγραψε:Μακρια απο μας, ο Τσιγκαρας ειναι καλυτερος
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Κανεις λαθος Γκικα. Ο Αλεξανδροπουλος στα 22 του εχει ηδη γεματες σεζον και στον βαζελο εδειχνε τι στοιχεια εχει. Τετοιες επενδυσεις αξιζουν.
Φιλε, ο γαυρος παιρνει παιχταρα εξτρεμ. Κουτσα στραβα αυτοι θα τη βρουν την ακρη, εμεις ετσι οπως ειμαστε τερματιζουμε οριακα τεταρτοι.
Φιλε, ο γαυρος παιρνει παιχταρα εξτρεμ. Κουτσα στραβα αυτοι θα τη βρουν την ακρη, εμεις ετσι οπως ειμαστε τερματιζουμε οριακα τεταρτοι.
- pagotatzis
Ενταξι φίλε τώρα το συγκρίνουμε ;Ksenitemenos4 έγραψε:παγωτατζη 1) ναι παντα μαλακες οι του γαυρου 2)λες και θα ειναι πρωτη φορα που εκανε μαλακια σε μεταγραφη ο γαυρος, ειδικα τα τελευταια χρονια... 3) τελικα μας κανουν οι δανεικοι η ετσι δεν χτιζονται ομαδες (οπως συχνα διαβαζω οταν εμεις παιρνουμε δανεικους)?
εντιτ. α οκ αφου ειναι και προτυπο ο γαυρος στα μεταγραφικα, δεν εχει νοημα η συζητηση
Το μεταγραφικό δίκτυο του γαύρο με το δικό μας ;
Η λέξη σκαουτινγκ δεν υπάρχει στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,75% παίρνουμε πρώην αντιπάλους η πρώην παίχτες μας !
Και ναι και οι δανεικοί μπορεί να σε βοηθήσουν σε μια σεζόν ,βλέπε Κουρτιτς.
- pagotatzis
Κανένας δεν λιγουρεύεται το Αλεξανδρόπουλο !gika έγραψε:Είμαστε τόσο πεινασμένοι για μεταγραφες που μέχρι και Αλεξανδρόπουλο λιγουρευονται κάποιοι. Ειλικρινά μπορεί γκολ να μην βάζουμε ούτε με πέναλτυ ούτε με παίκτη παραπάνω αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό να τερματίσουμε πίσω από αυτόν τον γαύρο. Λέμε για εμάς, αλλά αυτοί είναι…
Απλά με ξεπερνάει που ασχολούμαστε αν είναι καλό το ντιλ για τον γαύρο με τον δανεισμό και την ρήτρα!
Δεν βλέπουμε τα χάλια μας ,που δίνουμε τόσα εκ σε Φελιπε κι Κουαλιατα κτλ που εδώ και 3 χρόνια πληρώνεται ο Μουργκ και δεν έχουμε καταφέρει να τον δώσουμε έτσι και δώρο σε καμία ομάδα .
Δηλαδή είναι πρόβλημα το γεγονός ότι ο καθένας ασχολείται με ό,τι θέλει? Όλοι πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά που θες εσύ?
Κι εγώ έτσι νομίζω. Εδώ πέρσι καταφέραμε και βγήκαμε τέταρτοι...Dimg4a έγραψε: Φιλε, ο γαυρος παιρνει παιχταρα εξτρεμ. Κουτσα στραβα αυτοι θα τη βρουν την ακρη, εμεις ετσι οπως ειμαστε τερματιζουμε οριακα τεταρτοι.
Το ποσό που ζητάμε με φαίνεται ταυτόχρονα χαμηλό (για το ταβάνι του μικρού) αλλά και νορμάλ (δεν έχει γράψει παιχνίδια ακόμα).sport24
Η Μίλαν έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον 17χρονο Στέφανο Τζίμα, ωστόσο ο Δικέφαλος απάντησε αρνητικά καθώς ζητάει οκτώ εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, σύμφωνα με το tuttomercato
Εύχομαι να μη φύγει φέτος.
Εχουν ποδοσφαιρανθρωπους και δικτυο που εμεις δεν εχουμε.aivas19 έγραψε:Ναι εχουν εμπειρια στις αποδεσμευσεις
- pagotatzis
Βρε ασχοληθείτε ,απλά εμένα με ξεπερνάειImmemoric έγραψε:Δηλαδή είναι πρόβλημα το γεγονός ότι ο καθένας ασχολείται με ό,τι θέλει? Όλοι πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά που θες εσύ?
Τελικα η φαση μου θυμιζει κατι εποχες που δεν ειχαμε μια. Με διοικησεις ο θεος να τις κανει. Τοτε λοιπον διαβαζαμε κατι τετοια. Ακριβος ο ενας δεν δινουμε τοσα για τον αλλο.Mīngus έγραψε:Σύμφωνα με πηγή Πετρωτού από Ρωσία, Οζντόεφ τέλος γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε το 1 εκατομμύριο που ζητάνε οι Τούρκοι.
Τελικα για να καταλαβω. Ο Οζντοεφ παιρνει εκει κανα 500ρικο και εδω θα του δινουμε περισσοτερα. Και μας περιμενει για καποιο λογο δικο του. Και δεν βρισκει αλλη ομαδα.
Ο επομενος ειναι ο Μαξιμοβιτς που παιζει σεβιλη. Και θελουν αυτοι 7 μυρια.
Μαλιστα.
Αφου δεν εχουμε λεφτα γιατι ρε μαμωτο δεν ριχνουμε την αξιοπρεπεια μας να βρουμε δυο χαφ τυπου Σβαμπ οταν ηρθε. Τοσοι παικτες κυκλοφορουν με κανα 300-500 χιλιαδες. Αφηνουμε την ομαδα να ζοριζεται για το τιποτα. Πφφφφ.
Το τοπικ νομιζω πεθανε και οι μεταγραφες μας μαζι. Θα δωσουν με κανα ταληρο τον Νταγκλας και θα παρουν οτι βρουνε τοτε και θα μας πουνε οτι κανανε και μεταγραφες.
Εγω προσωπικα αντεχω εαν ειμαστε τοσο φτωχοι να κανω υπομονη. Αλλα ας μου το πουνε στην τελικη. Αυτο θελω. Δεν με χαλαει να βλεπω Γιαξη στα χαφ και οπου φτασουμε.
Αλλα δεν αντεχω να ακουω φιφες για πρωταθληματα και ευρωπες.
- navigator11
Δίκτυο που εμείς δεν έχουμε. Αυτή είναι μια τεράστια αλήθεια. Στο όριο της εγκληματικότητας κινείται το συγκεκριμένο δίκτυο αλλά είναι αποτελεσματικό. Δεν είναι κακό να το αποδεχτούμε.Dimg4a έγραψε:Εχουν ποδοσφαιρανθρωπους και δικτυο που εμεις δεν εχουμε.aivas19 έγραψε:Ναι εχουν εμπειρια στις αποδεσμευσεις
Το ότι ζητάνε 8 εκ. για Τζίμα αλλά αύριο θα ξεκινήσει ο Τόμας και θα μπει μετά αλλαγή ο Σαματα να το κοιτάξουνε εκεί στην ΠΑΕ. Αν θεωρείς ότι ο μικρός αξίζει τόσα να του δίνεις και ανάλογο χρόνο συμμετοχής.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο προπονητής μας αρχίζει να αποδομει τα ταλεντα μας. Ο Τζιμας δεν έπαιξε στο 1ο ματς και αύριο δεν ξεκινά τον Ντελια. Τι άλλη καταστροφή νενει να κάνει πλην του πρόωρου αποκλεισμού? Ακόμα κ να περάσουμε η ομάδα δεν τσουλάει.
Ξέρω θα απαντήσει κάποιος ότι μιρλιαζω. Απλά στεναχωριέμαι με αυτόν στον πάγκο.
Ξέρω θα απαντήσει κάποιος ότι μιρλιαζω. Απλά στεναχωριέμαι με αυτόν στον πάγκο.
Τα τελευταία 14 χρόνια, νομίζω πως δεν έχει περάσει μέρα να μην μπω στο paokmania.. Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι πόσο έχει αλλάξει το σάιτ. Αυτό δεν είναι σωστό όμως, ουσιαστικά ολη η κοινωνία έχει αλλάξει... Προς το χειρότερο! Το βλέπεις παντού. Διαβάζεις ένα αρθρο για ενα κρεμοσάπουνο π.χ , και απο κάτω στα σχόλια καταφέρνουν και βρίζονται!! Ακόμα και στις εκλογές φαίνεται.. άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο ψηφίζει ή ακόμα χειρότερα , δεν ψηφίζει ο κόσμος.. Τεσπα.. Εδω μέσα, αλλά και αλλού, ορισμένοι τρώγεστε με τα ρούχα σας, αλλοι βλέπετε φαντάσματα, άλλοι τα βάλατε με τον Ιβαν ( καλά σ αυτό εχουμε παρελθον, Παντελάκης), άλλοι βγάζετε όλη την ομάδα άχρηστη, άλλοι ψάχνετε ποιόν φούφουτο έκλεισε ο γαύρος για να μας τον βγάλετε υπερπαίκτη. Εγώ ήμουν ΠΑΟΚ με Ζαφειρίου και Ζαβαντία, σόρυ αλλα τον σέντερ φορ της Τανζανίας και τον αρχηγό της Γκάνας πηρα. Κάποτε πηγαν στο αεροδρόμιο κάποια χιλιάρικα για τους Χοσαμ από την Αίγυπτο..
Δυστυχώς σε εμενα και φαντάζομαι και σε αλλους, μας εχετε στερήσει την χαρά του PAOKMANIA ....
Σόρυ για το οφτοπικ, αν θέλετε σβήστε το. έτσι κι αλλιώς....τζάμπα το γράφω!
Δυστυχώς σε εμενα και φαντάζομαι και σε αλλους, μας εχετε στερήσει την χαρά του PAOKMANIA ....
Σόρυ για το οφτοπικ, αν θέλετε σβήστε το. έτσι κι αλλιώς....τζάμπα το γράφω!