renegade έγραψε:JohnDag έγραψε:renegade έγραψε:
Μάλλον δεν κ ατάλαβες ότι παίζαμε από το πέμπτο λεπτό με παίκτη παραπάνω
Της γάμησε την ψυχολογία της ομάδας με το να λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι δεν την πιστεύει
Το σημερινό ήταν η μεγαλύτερη ντροπή η οποία entdeckungstour ζήσει εγώ στον ΠΑΟΚ
Ναι ξέρω φταίει ο Σαββίδης που δεν χώνει δισεκατομμύρια
Πάμε στο δικό σου σκεπτικό στον τελικό της Φιλαδέλφειας Δεν έπρεπε καν να κατέβουμε
Ντροπή ντροπή και πάλι ντροπή
Αν δεν δηλώσει σήμερα παραίτηση ό λουτσέσκου θα χάσει και τον τελευταίο που τον σέβεται
Να παραιτηθεί, να φύγει, να τον διώξουν. Ούτε με νοιάζει βασικά.
Οποιος νομίζει ότι απλά με την φυγή του Ραζβαν θα αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο πολύ φοβαμαι ότι θα απογοητευτεί οικτρά πάντως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σου έχω ξαναγράψει
Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει 6 παίκτες που παίρνουν από 1 εκατομμύριο και πάνω και καμιά δεκαριά στο οικονομικό group 4-7 κατοστάρικα.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι χρειάζεσαι κανένα budget 200 εκατομμύρια για να κερδίσεις τελικό που έπαιζες από το 5ο λεπτό με παίκτη παραπάνω...τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Όσο για την ιδιοκτησία... ήταν στο γήπεδο σήμερα
Ε ωραία, ας τον φύγουν να τα σηκώσουμε όλα ακριβώς όπως κάναμε μετά την πρώτη φυγή του με Αμπέλ και Γκαρσια όπου είχαμε και ακόμα μεγαλύτερο μπατζετ από φέτος.
Τι, δεν τα σηκώσαμε όλα;
Σε κάθε περίπτωση αφού είναι τόσο απλή η λύση, τι ακριβώς περιμένουμε;
Να φύγει να γίνουμε αυτόματα πρωταθλητές, κυπελλούχοι και να χτυπήσουμε και τελικό Κονφερενς. Γιατί ο Ραζβαν είναι αυτό που μας κρατάει πίσω δυο χρόνια τώρα.
Όλα τα αλλά δουλεύουν ρολόι.
Sent from my iPhone using Tapatalk