Razvan Lucescu III
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Razvan Lucescu III
Παράνοια το τοπικ και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που χάσουμε τον τελικό..
- paokovios1974
Το έχουμε ήδη πάρει...
Όλα τα "προσωπικά" σημάδια το μαρτυρούν
Είμαι ήρεμος...
Είμαι ήρεμος...

ειναι που αρχισε προπονησεις ο Καντουρι και αλλαζει τα γουρια
απο την αλλη επεστρεψε ο Dimg4
απο την αλλη επεστρεψε ο Dimg4
100 ευρω στο 4αρι τις κατακτησης μας εγω το εριξα παντως. Δεν πανε να πηραν μουντιαλ οι χαρτοσακουλες για φρουτα, σε τελικο θα γινουν ντελιβεραδες κυπελλου παλι.
Λιγο εγωισμο να βγαλουν οποιοι και να παιξουν γιατι αυτο το ματς θα το παρει ο πιο σεληνιασμενος οχι ο πιο ποιοτικος. Στον ποιοτικο γαυρο καποτε ριξαμε τεσσερα κ απληρωτοι
Λιγο εγωισμο να βγαλουν οποιοι και να παιξουν γιατι αυτο το ματς θα το παρει ο πιο σεληνιασμενος οχι ο πιο ποιοτικος. Στον ποιοτικο γαυρο καποτε ριξαμε τεσσερα κ απληρωτοι
γυρισες και πνεει ανεμος αισιοδοξιας
κανε παραθεσεις,ποστ με εμοτικον και ανετα θα πιασεις το οριο μεχρι τον τελικο
κανε παραθεσεις,ποστ με εμοτικον και ανετα θα πιασεις το οριο μεχρι τον τελικο
nunies4 έγραψε:Το έχουμε ήδη πάρει...
Είμαι ήρεμος...

Καπου πήρε το ματι μου οτι εριξες παλι την ευθυνη στην απειρ8α του ροστερ για τα πλει οφφ...
Συγκεκριμενα ειπες πως μετα τις ηττες απο γαυρ και κουλα η απειρια του ροστερ δεν βοηθησε και χαθηκε η ψυχολογια...
Για τις ηττες ομως απο τον γαυρο και την κουλα ομως δεν μας ειπες τι εφταιξε. Γτ τελικα μαλλον δεν εφταιξε η απειρια του ροστερ για αυτες αλλα κατι αλλο.
Μακαρι αυριο να φερεις τον τιτλο και να τα ξεχασουμε ολα αυτα, αλλα εισαι πολυ ντεφορμε ακομη και στις δηλωσεις σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγκεκριμενα ειπες πως μετα τις ηττες απο γαυρ και κουλα η απειρια του ροστερ δεν βοηθησε και χαθηκε η ψυχολογια...
Για τις ηττες ομως απο τον γαυρο και την κουλα ομως δεν μας ειπες τι εφταιξε. Γτ τελικα μαλλον δεν εφταιξε η απειρια του ροστερ για αυτες αλλα κατι αλλο.
Μακαρι αυριο να φερεις τον τιτλο και να τα ξεχασουμε ολα αυτα, αλλα εισαι πολυ ντεφορμε ακομη και στις δηλωσεις σου.
- PAOKevolution
Κάτσε ρε Γκοσπι. Πέρα του ότι δεν τα έριξε στους παίκτες, ποιες άστοχες δηλώσεις έκανε; Πρέπει συνέχεια να υπερασπίζεται ένα ρόστερ και παίκτες που εδώ μέσα τους περνάτε πριονοκορδελα; Μην είσαι άδικος. Σωστοτατες δηλώσεις έκανε. Τα νεανικά και άπειρα από πρωταθλητισμό ρόστερ δε μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις. 9/10 προπονητες αυτό θα σε πουν.
Ναι αλλα δεν απαντησε ποιος εφταιξε για τις δυσκολες καταστασεις. Δηλαδη το προβλημα δεν ηταν που καναμε δυο κλαρινα με γαυρο και κουλα, αλλα οτι το νεανικο ροστερ δεν μπορεσε να το διαχειριστει αυτο?
Ράσβαν Λουτσέσκου: "Στα χαρτιά η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου."
Μα εννοείται, βρε Ράσβαν... Αν κάποιος έχει ανάγει σε επιστήμη το πως να κερδίζεις τους αγώνες στα χαρτιά είναι η ΑΕΧ .
Μα εννοείται, βρε Ράσβαν... Αν κάποιος έχει ανάγει σε επιστήμη το πως να κερδίζεις τους αγώνες στα χαρτιά είναι η ΑΕΧ .
Γιατί πρέπει κάποιος να φταίει?Gospi έγραψε:Ναι αλλα δεν απαντησε ποιος εφταιξε για τις δυσκολες καταστασεις. Δηλαδη το προβλημα δεν ηταν που καναμε δυο κλαρινα με γαυρο και κουλα, αλλα οτι το νεανικο ροστερ δεν μπορεσε να το διαχειριστει αυτο?
Αθλητισμός είναι, δεν μπήκε το δοκάρι σου, μπήκε το δικό τους...end of story
Δοκαρι και μεσα δοκαρι και εξω. Τεραστιο αγχος στα δυο ματς με σιχαμα και σπαταλη τρελων ευκαριων.
Δεν ειναι παντα απαραιτητο να φταιει καποιος. Πολλοι παραγοντες παιζουν ρολο.
Το μικρο ροστερ ομως ισως παιζει τον μεγαλυτερο.
Δεν ειναι παντα απαραιτητο να φταιει καποιος. Πολλοι παραγοντες παιζουν ρολο.
Το μικρο ροστερ ομως ισως παιζει τον μεγαλυτερο.