ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 23/4 20:00 NovaSports
- ToMousiTouCrespo
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 23/4 20:00 NovaSports
Ομαδα πιο σοφτ απ το βιταμ, μας εχουν ταραξει στην κλωτσια και δεν εχουμε μπει δυνατα ουτε σε μιση διεκδικηση. Καποιοι ηδη σκεφτονται τις διακοπες μαλλον.
Εμένα πάντως πολύ καλή μου φάνηκε η ομάδα στο 1ο ημίχρονο με τεράστια προσπάθεια, ωραίο ποδόσφαιρο αλλά τα γνωστά προβλήματα κοντά στο αντίπαλο τέρμα. Ακίνδυνος ήταν ο Παναθηναϊκός με την γνωστή πίεση ψηλά και γρήγορες αντεπιθέσεις όταν παρουσιαστεί ευκαιρία που εν τελεί έγινε και μέσω καραμπόλας. Πιστεύω στην ανατροπή αν μπούμε με τον ίδιο τρόπο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα είναι απογοητευτική. Φέτος η ομάδα έπαιξε καλά μόνο στο διάστημα Νοεμβρίου - Ιανουαρίου. Από και και μετά είναι ψόφια.
Η 4η θέση στα p.o. είναι σίγουρη, αλλά δεν βλέπω και πώς θα χτυπήσουμε κύπελλο.
Η 4η θέση στα p.o. είναι σίγουρη, αλλά δεν βλέπω και πώς θα χτυπήσουμε κύπελλο.
Λουτσετσκου δεν πας καλα.
0 1 αο κουλα
3 μπαλο απο τον πεθαμενος
0 1 απο τους μετριους
0 1 αο κουλα
3 μπαλο απο τον πεθαμενος
0 1 απο τους μετριους
Υπάρχει λόγος που οι ομάδες πρέπει να έχουν πάγκο και δε βγαίνει η σεζόν με 14 παίκτες
- ΑποστόληςΑ
Μα μόνος μου στο έγραψα ότι στο 30 έβλεπα πλέον άλλο ματς και το κακό να έρχεται.Gospi έγραψε:Ρε συ, αληθεια τωρα, που το ειδες το ειρωνικο? Στο 38 μπηκα στο φορουμ και διαβασα αυτο π σχολιασες, και αλήθεια ηθελα να μου πεις αν αναθεωρησες ή αν ακομη βλεπεις την ομαδα καλη. Δεν υπαρχει λογος για ειρωνιες και αν μη τι αλλο ειμαι πολλα (γκρινιαρης μιζερος κλπ) αλλα ειρωνικος αποφευγω να ειμαι. Σορρυ κι απο μενα!nunies4 έγραψε:@gospi
Αν προσβλήθηκες σου ζητώ συγνώμη.
Το να περιμένεις όμως το 38ο λεπτό για να μου απαντήσεις με ειρωνία για κάτι που έγραψα στο 19 φανερώνει ότι μου την φυλαγες.
Στο 20λεπτο αυτό έβλεπα αυτό έγραψα. Στο 30 που έβλεπα κάτι άλλο επίσης το εγραψα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαλακια μου το "χάρηκες" και συγνώμη και πάλι. Σου απαντούσα ακριβώς την ώρα που έγινε το 0-1 και τα νεύρα χτύπησαν κοκκινο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 23 Απρ 2023, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λουτσε μπορεις να το γυρισεις. Παμε για ενα αλλο δευτερο ημιχρονο
Δεν αντέχω να ξαναχάσω από αυτή την κωλομάδα με τον ίδιο τρόπο...
πλούσιοι επαρχιώτες κομπάρσοι...
κουρμπέληδες και ρότες μας παίρνουν σβηστά το πρωτάθλημα.
τουλαχιστον παλιά είχανε κ παιχταράδες κ πολλαπλάσια μπάτζετ.
κουρμπέληδες και ρότες μας παίρνουν σβηστά το πρωτάθλημα.
τουλαχιστον παλιά είχανε κ παιχταράδες κ πολλαπλάσια μπάτζετ.
Ναι με παίχτες σα το Λυρατζη και τον Τσαούση έχουμε και 42 άμα λάχει,οκΑποστόληςΑ έγραψε:32 παίκτες έχουμε.
Δυστηχώς χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια στο κέντρο τα χαφ. Αν δεν ανέβουν Νταντάς-Αγκουστο μη περιμένεται πολά πράγματα, θα μπουν Καντουρι, Μπισε και Βιερινια στο 2ο.
Ο Ολιβέιρα εκνευριστικά βαρύς, ο βαζελος έχει στόπερ βαλουτες και πάλι αναιμικός είναι.
Ο Ολιβέιρα εκνευριστικά βαρύς, ο βαζελος έχει στόπερ βαλουτες και πάλι αναιμικός είναι.
Μαγική εικόνα το σκορ , νομίζω έχουμε κάνει ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, σίγουρα καλύτερα από το βαζελο.
- GREATANASTASIOS
Δεν βλέπετε που σπρώχνουν τα βαζέλια με χίλια με ντάντας δεν πας πουθενα.Αιντε Παοκαρα παιξτε με τσαμπουκά .
Πάντως για να μπούμε και εμείς σε mood επόμενης χρονιάς...είναι τρομερά κρίσιμη η απόφαση του τι θα γίνει με τα φορ.
Η οποία λάθος απόφαση μπορεί να βάλει σε κίνδυνο και την επόμενη σεζόν
Η οποία λάθος απόφαση μπορεί να βάλει σε κίνδυνο και την επόμενη σεζόν