αρης-ΠΑΟΚ 77-70 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Jules Winnfield
Re: αρης-ΠΑΟΚ 22/1 15.45 ερτ3
Τι γκρίνια είναι αυτή ρε; Πολύ καλά το πάνε το ματσάκι τα παιδιά σ'αυτο το κλίμα και την άμυνα στο όριο του φάουλ και παραπέρα.
Ειναι δυνατόν να μη γίνονται και λαθη; Παίζουν και οι άλλοι.
Μπαίνει όμως ο Χαντς κρύος, πετάει δύο τρίποντα . Μπαίνει ο Καμπερίδης,τα ίδια. Δε μασάνε τα παλληκάρια. Θα το πάρουν το ματς.
Ειναι δυνατόν να μη γίνονται και λαθη; Παίζουν και οι άλλοι.
Μπαίνει όμως ο Χαντς κρύος, πετάει δύο τρίποντα . Μπαίνει ο Καμπερίδης,τα ίδια. Δε μασάνε τα παλληκάρια. Θα το πάρουν το ματς.
Ε ναι ρε Μπάρκα....τι σου κάνει εντύπωση;Μπαρκαρούτσος έγραψε:“Ό,τι πιο σοκαριστικό βιώσαμε ως κοινωνία τον τελευταίο χρόνο” η δολοφονία του Άλκη, σύμφωνα με τον speaker... ποιες φωτιές, ποια Πισπιρίγκου, ποιοι αλεπάλληλοι παιδοβιασμοί;
Ο Νάσος βλέπεις δεν είχε μανούλα και πατέρα. Δεν ήταν παιδί με όνειρα για την ζωή.
Βασικά δεν ήταν καν άνθρωπος...Ήταν ΠΑΟΚτσης
- thomas Murg
Φίλε Trouman είσαι λίγο άδικος με την ομάδα. Φέτος παίζει καλό μπάσκετ. Και φέρνει και αποτελέσματα.trouman έγραψε:Σκουλήκια...
Πριν πολλά πολλά χρόνια, στο πέταλο του Παλέ με την Νεάπολη και πανικός. Ε ρε τι γούστα ζήσαμε...
Και με τα αριανα κολλητά, μια σειρά ΜΑΤ , έτσι για το καλό. Αλλά δε σκοτώνόμασταν. Άλλες εποχές...
Δυσκολεύομαι πολύ πια να βλέπω αυτόν τον ΠΑΟΚ. Το έβαλα στον μικρό και αποσύρθηκα...
Και στα λέω εγώ που κάπου εκεί κοντά ήμουν στο παλέ όχι με τους οργανωμένους αλλά μεμονωμένος.
- ΑποστόληςΑ
Ποιος Νάσος;Μπαρκαρούτσος έγραψε:“Ό,τι πιο σοκαριστικό βιώσαμε ως κοινωνία τον τελευταίο χρόνο” η δολοφονία του Άλκη, σύμφωνα με τον speaker... ποιες φωτιές, ποια Πισπιρίγκου, ποιοι αλεπάλληλοι παιδοβιασμοί;
Όλες οι δολοφονίες και οι κακοποιήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ έχουν ξεχαστεί.
4ο φάουλ ο ψηλός τους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
thomas Murg έγραψε:Φίλε Trouman είσαι λίγο άδικος με την ομάδα. Φέτος παίζει καλό μπάσκετ. Και φέρνει και αποτελέσματα.trouman έγραψε:Σκουλήκια...
Πριν πολλά πολλά χρόνια, στο πέταλο του Παλέ με την Νεάπολη και πανικός. Ε ρε τι γούστα ζήσαμε...
Και με τα αριανα κολλητά, μια σειρά ΜΑΤ , έτσι για το καλό. Αλλά δε σκοτώνόμασταν. Άλλες εποχές...
Δυσκολεύομαι πολύ πια να βλέπω αυτόν τον ΠΑΟΚ. Το έβαλα στον μικρό και αποσύρθηκα...
Και στα λέω εγώ που κάπου εκεί κοντά ήμουν στο παλέ όχι με τους οργανωμένους αλλά μεμονωμένος.
Βρε δεν αντιλέγω, περισσότερο πληγώνομαι για αυτό δε θέλω. Η ομάδα μια χαρά το παλεύει με τα θηρία που υπάρχουν και κατέστρεψαν το ελληνικό μπάσκετ,με ανθρώπους παοκτσήδικα διαμάντια σε πολλές θέσεις, με τον κοσμο της, με τις όποιες επιτυχίες της. Αλλά δεν μπορώ, δεν μπορώ να δω αγώνα, δυσκολεύομαι. Θέλω να ανέβω με τον μικρό Θεσσαλονίκη ,να πάμε γήπεδο, να δει, να νιώσει. Ίσως κι εγώ κάπως αλλάξω. Αλλά δυσκολεύομαι πολύ , γιατί με αυτή την ομάδα έγινα κι εγώ σε μεγάλο βαθμό ΠΑΟΚ. Άστο, με πληγώνει...
Μεμονωμένος μες στους οργανωμένους επί της ουσίας κι εγώ. Τρέχαμε από το χωριό όποτε μπορούσσαμε.
Κάθε βδομάδα εφημερίδα Θεσσαλονίκη για το φωτορεπορτάζ. Αρχείο τεράστιο πουτο έχασα μετά... Α ρε ΠΑΟΚ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 22 Ιαν 2023, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φρανκε ο καλύτερος παικτης του αρη
-
BlackFriday
Γιατί μας δείχνουν μόνο πλάτη και όχι πρόσωπα? Μπορεί να στοχεύουν με λέιζερ
- Μπαρκαρούτσος
Θα μας πουν τι έκανε ο Λυκογιάννης, ή θα μείνει ένα ερώτημα για τους φιλοσόφους;
- BlackMagicPAOK