ΠΑΟΚ-Αστερας Τρίπολης 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Λύρατζης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίβκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
1
1%
Κουλιεράκης
18
17%
Τσαούσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάστρε
1
1%
Ντάντας
3
3%
Κωνσταντέλιας
45
43%
Κούρτιτς
13
13%
Νάρεϊ
2
2%
Ελ Καντουρί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
2
2%
Αουγκούστο
3
3%
Σβαμπ
8
8%
Ολιβέιρα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 104

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: ΠΑΟΚ-Αστερας Τρίπολης 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σημαντικό σε ένα ματς που στράβωσε όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει με το κωλοκοτρωνιτσι κατάφερε η ομάδα και ισοφάρισε. Ρε μλκς κορακες σε ματς που περνά ένα τρίλεπτο από τη στιγμή που γίνεται η φάση του Ντελια μέχρι την εκτέλεση του πέναλτι και δίνετε πέντε λεπτά καθυστέρηση μόνο? Πόσο σιχαμενοι
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Στηριζουμε ΤΩΡΑ με μεγαλυτερη τρελα απο ποτε.Γ..Ω τη τρελα μου,διπλα στην ομαδα και οπου μας βγαλει.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,αυτο σημαινει οπαδος..
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

aivas19 έγραψε:
george188 έγραψε:Πέρα από τις όποιες ενστάσεις και κριτικές για την ομάδα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος διαγωνισμός για το ποιος θα γράψει περισσότερες ειρωνείες;
Τις ειχαν ετοιμες απο την προηγουμενη βδομαδα αλλα πικραθηκαν κ ειπαν να τις γραψουν σημερα ολες
Άστα να πάνε με το τι γίνεται στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό.
Εδώ άλλος είχε βγει φάτσα φόρα τη περασμένη εβδομάδα να πει για τους συνοπαδούς του που δε συμφωνούν με το Λουτσέσκου ότι έχουν πόνο, ότι γουστάρουν Γκαρσία αλλά ο προπονητής τους γλεντάει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Maxpaok έγραψε:Εκείνον τον "συνοπαδο " που κατά την διάρκεια του αγώνα γράφει, ονοματιζει 3 παίκτες μας "ηλίθιους" και ολοκληρώνει στέλνοντας όλους στον αγύριστο, τον σκούπισε κανένας? Ή θα εμφανιστεί αργότερα να γράψει για την ομάδα της καρδιάς του?

Να έβγαινε και να ζήταγε και καμία συγγνώμη από όλους εμάς τους υπόλοιπους, θα κοπιαζα να του χρεώσω κι ένα συν....

Έφαγε μπαν για μία μέρα.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες. Σήμερα είχαν κακή μέρα ο Ναρει και ο Νταντας.. Ως εκ τούτου η δημιουργία μας ήταν πολύ προβλεπόμενη. Πόσο μάλλον σε ομάδα που αμυνθηκε μαζικά.. Ξέρουμε πως ο Λουτσεσκου δεν έχει εναλλακτικό σύστημα πχ 3-5-2. Δεκτον. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ χάνεις στο ημίχρονο και ο καντουρι έχει ενοχλήσεις, Εφόσον ο μπισε μπαίνει μέσα ενώ όπως είπα χάνεις. Εφόσον δεν έχεις άλλο φορ για 4-4-2 γιατί δε προνοείς για ζέσταμα έτσι ώστε να μπει άμεσα ο Ντελιας;. Γίνεται το πέναλτι και οι αλλαγές γίνονται 10λεπτα μετά. Η Τρίπολη δε θα έβγαινε μπροστά. Κλείστηκε στα καρέ της. Ευτυχώς γιατί όσο καλός κ να ήταν ο Σβαμπ, συνθέτει με τον Κουρτιτς ( + μπισε στο 10), το πιο αργό κέντρο.

Ο Αγκουστο δε πρέπει στα ματς αυτά να ξεκινάει στο "10“. Μόνο στα εκτός έδρας ντέρμπι. Όμως έχω την εντύπωση πως παίζει για να μπορεί να πουληθεί.
Εν κατακλείδι.
Ο Λουτσεσκου είναι εξαιρετικος σε τακτική ΑΛΛΑ είναι ερωτευμένος με το αργό τέμπο. Δεκτον.
Εφόσον λοιπόν θα είναι και του χρόνου ο Λουτσεσκου προπονητής, πρέπει η ομάδα να πάρει 3 παίκτες τύπου Ναρει. Στις θέσεις που πονάει η ομάδα.
Το χειρότερο είναι ότι πάμε στο ματς με κουλα αποδεκατισμενοι.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες. Σήμερα είχαν κακή μέρα ο Ναρει και ο Νταντας.. Ως εκ τούτου η δημιουργία μας ήταν πολύ προβλεπόμενη. Πόσο μάλλον σε ομάδα που αμυνθηκε μαζικά.. Ξέρουμε πως ο Λουτσεσκου δεν έχει εναλλακτικό σύστημα πχ 3-5-2. Δεκτον. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ χάνεις στο ημίχρονο και ο καντουρι έχει ενοχλήσεις, Εφόσον ο μπισε μπαίνει μέσα ενώ όπως είπα χάνεις. Εφόσον δεν έχεις άλλο φορ για 4-4-2 γιατί δε προνοείς για ζέσταμα έτσι ώστε να μπει άμεσα ο Ντελιας;. Γίνεται το πέναλτι και οι αλλαγές γίνονται 10λεπτα μετά. Η Τρίπολη δε θα έβγαινε μπροστά. Κλείστηκε στα καρέ της. Ευτυχώς γιατί όσο καλός κ να ήταν ο Σβαμπ, συνθέτει με τον Κουρτιτς ( + μπισε στο 10), το πιο αργό κέντρο.

Ο Αγκουστο δε πρέπει στα ματς αυτά να ξεκινάει στο "10“. Μόνο στα εκτός έδρας ντέρμπι. Όμως έχω την εντύπωση πως παίζει για να μπορεί να πουληθεί.
Εν κατακλείδι.
Ο Λουτσεσκου είναι εξαιρετικος σε τακτική ΑΛΛΑ είναι ερωτευμένος με το αργό τέμπο. Δεκτον.
Εφόσον λοιπόν θα είναι και του χρόνου ο Λουτσεσκου προπονητής, πρέπει η ομάδα να πάρει 3 παίκτες τύπου Ναρει. Στις θέσεις που πονάει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Εν κατακλείδι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

tzo_1926 έγραψε:Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες. Σήμερα είχαν κακή μέρα ο Ναρει και ο Νταντας.. Ως εκ τούτου η δημιουργία μας ήταν πολύ προβλεπόμενη. Πόσο μάλλον σε ομάδα που αμυνθηκε μαζικά.. Ξέρουμε πως ο Λουτσεσκου δεν έχει εναλλακτικό σύστημα πχ 3-5-2. Δεκτον. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ χάνεις στο ημίχρονο και ο καντουρι έχει ενοχλήσεις, Εφόσον ο μπισε μπαίνει μέσα ενώ όπως είπα χάνεις. Εφόσον δεν έχεις άλλο φορ για 4-4-2 γιατί δε προνοείς για ζέσταμα έτσι ώστε να μπει άμεσα ο Ντελιας;. Γίνεται το πέναλτι και οι αλλαγές γίνονται 10λεπτα μετά. Η Τρίπολη δε θα έβγαινε μπροστά. Κλείστηκε στα καρέ της. Ευτυχώς γιατί όσο καλός κ να ήταν ο Σβαμπ, συνθέτει με τον Κουρτιτς ( + μπισε στο 10), το πιο αργό κέντρο.

Εν κατακλείδι.
++++++
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Δεν είδα το ματς παρα μόνο στιγμιότυπα γιατί ταξίδευα. Και είχα την ατυχή έμπνευση να προσπαθήσω να ακούσω το ματς είτε στο μετροκωλις είτε στη λέρα σπορ. Στο μετροκωλις κυριολεκτικά πανηγύριζαν με τις αποδοκιμασιες στις αλλαγές Νταντας κτλ. Στη λέρα σπορ οι σπικερ που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο πανηγύρισαν το γκολ του σποραρ σαν χούλιγκανια.
Τώρα σοβαρά υπάρχουν συνοπαδοι που ακούνε αυτά τα ξεπουλημενα παρταλια? Ρητορική η ερώτηση.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ο Αουγκούστο γενικά έχω ακούσει ότι αναφέρει προς τα έξω ότι τον Ιανουάριο υπάρχει περίπτωση να φύγει.
Τώρα από αυτόν τον άνθρωπο περιμένουμε εμείς να παίξει και γενικά να καθίσει να σκάσει εάν χάσεις από τον Αστέρα και τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

sourmenetes έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουμε τόσο ανευροι στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μέσα στην Τούμπα να θέλουμε και καντουρι και Αουγκούστο

Αφού ξέρουμε ότι έχουμε δυσκοιλιοτητα στο γκολ. Βάλε έναν ακόμα επιθετικογενη παίκτη

Αυτά ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω.

Ο ντελιας ναι ειναι απειρος δεν είναι έτοιμος για βασικός αλλά ποιος είναι ο βασικός;;

Ναι σκουντουφλησε 5 φορές και τον έκοψαν αλλά πέρασε και 2 φορές κατά μέτωπο, βγάζει ένταση απασχολεί αμυντικούς και αυτά με κάτι 15λεπτα.

Ισως πρέπει να πάρει παραπάνω χρονο.

Ο μπισε γιατί μπαίνει αφού μπάλα δεν ακουμπαει

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι αυτα ξέρει αυτα κανει. ΜΟΝΟ. Καμια αλλαγη κανενας νεοτερισμος. Εχει σοβαρα θεματα εμμονων και ειναι μονοπατος. Εμεις εχουμε το θεμα π ακομη πιστευουμε πως παιζει να δουμε κατι διαφορετικο μαζι του

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

thomas Murg έγραψε:Δεν είδα το ματς παρα μόνο στιγμιότυπα γιατί ταξίδευα. Και είχα την ατυχή έμπνευση να προσπαθήσω να ακούσω το ματς είτε στο μετροκωλις είτε στη λέρα σπορ. Στο μετροκωλις κυριολεκτικά πανηγύριζαν με τις αποδοκιμασιες στις αλλαγές Νταντας κτλ. Στη λέρα σπορ οι σπικερ που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο πανηγύρισαν το γκολ του σποραρ σαν χούλιγκανια.
Τώρα σοβαρά υπάρχουν συνοπαδοι που ακούνε αυτά τα ξεπουλημενα παρταλια? Ρητορική η ερώτηση.
Ναι, υπαρχουν.
Εδω το 50% της χωρας ψηφιζει κουλη, αυτο σε εκπλησει;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ποτέ δεν περίμενα ότι με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήμουν και ικανοποιημένος από την ισοπαλία.

Σημαντικός βαθμός για την ευρωπαϊκή έξοδο που ήταν και το ταβάνι μας από την αρχή της χρονιάς.

Και κάτι τελευταίο. Μην βιάζεστε να βγάλετε παικταράδες ή παλτά τους παίκτες με 2 καλές ή 2 κακές εμφανίσεις. Στο τέλος θα κριθούν όλα. Κατ' εμέ πέρα από τους Κουλιεράκη και Νάρει, οι υπόλοιποι δείχνουν μέτρια πράγματα πέρα από 1-2 εκλάμψεις. Όχι ότι περιμένω και πολλά αλλά ας τους δοθεί χρόνος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 23 Οκτ 2022, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Mπανε,καλη επιστροφη,και πες στα πιτσιρικια που εφερες οτι δε κερδιζουμε παντα.Ηρεμα,να γυρισετε ΟΚ :ugeek:
magdy

Δημοσίευση από magdy »

aivas19 έγραψε:
magdy έγραψε:Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στραβώνει το ματς ξεκάθαρα, με τους τραυματισμούς, με το πινκ πονκ του πρώτου γκόλ που δεν υπαρχει αρ. μπακ να μαρκαρει, και μετά που το κατα συνθήκη αρ μπακ παταει απρόσεκτα τον αντιπαλό, και παρε το 0-2 πριν το καταλάβεις.
Είναι βεβαιο ότι κάνουμε υπερ προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το come back και την ισοφάριση αλλά δεν γίνεται να μην επισημάνουμε μερικά πράγματα που κάνουν μπαμ.
1. Οι 2 απο τους 3 χαφ δεν μπορούν τρέξουν ούτε χωρίς ούτε με την μπάλα. Άρα μεταφορά μπαλας στην επίθεση γίνεται μόνο απο τα πλάγια χωρίς όμως οι δύο αυτοι να προσφέρουν ούτε στην φάση που γίνεται η σέντρα αλλά ούτε και στις δεύτερες μπάλες μετά απο σπάσιμο του επιθετικού ή από διώξιμο της άμυνας. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Σβαμπ καλύτερα προώθησε την μπάλα και συμμετείχε στο επιθετικό κομμάτι.
2. Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστής Μπίσε σε κανονικό αγώνα. Μην μου πείτε για εκλάμψεις και τον Αναστασιάδη να βάζαμε μια ενέργεια θα την έκανε. Μιλάω για την επιδραστικότητα και την ενέργεια μέσα σε έναν αγώνα ώστε να αναπτύσσει τον ρυθμό του και να δημιουργει ενταση.
3. Τρώμε 2ο γκόλ στο 54 και οι αλλαγές γίνονται στο 67. Τραγικά αργή αντίδραση απο ένα team που αν ξέρει που βρίσκεται, πρέπει ήδη να έχει πλάνο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση να μεινουμε πίσω στο σκόρ διότι όλο αστάθεια είμαστε και είναι πολύ πιθανό να μας συμβεί.
4. Δεν υπάρχει φορ.....
5. Λυπάμαι που θα το πω αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν χτίζουμε ομάδα αλλά πασαλείβουμε την κατάσταση. Αν έπαιζαν αυτοί που οφθαλμοφανώς αξίζουν (πχ Μπισε - Ντελιας) και χάναμε λόγω απειρίας θα είχα πραγματικά υπομονή μεγάλη. Δεν χάνουμε όμως λόγω απειρίας αλλά λόγω χαρακτηριστικών.
2. Δεν υπαρχει και δεν πρεπει να παιζει. Δεν ηρθε ποτε το δεκαρι που ζητηθηκε. Ο Κουαλιατα ηρθε και ειναι εκτος αποστολης.
3. Με 3 αναγκαστικες αλλαγες ηδη ως τοτε γιατι να κανει αλλαγες στο 54;;; Τι γραφεις;;
4. Υπαρχει ο Μπραντον τραυματιας και αυτος που ηταν να φερουν και δεν ηρθε ποτε. Το φορ σου εβαλε γκολ σημερα ολως παραδοξως
5. Εκτος απο το Μπισε Ντελιας ποιος αλλος αξιζε να παιζει και δεν επαιξε; Ενσωματωθηκαν Νταντας Κοταρσκι Κουλιερακης Τσαουσης Λυρατζης σε 1 χρονο (5/11 βασικοι κατω των 22) και Κωνσταντελιας μπαινει αλλαγη. Ποια υπομονη λες;
Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Θα σε παρακαλέσω ειρωνείες του τύπου ''τι γραφείς΄'' να μην μου απευθύνεις.
2. Δεν εγραψα για άλλο παίκτη αναφέρομαι στον Μπίσε αν κατάλαβα συμφωνούμε ότι δεν κάνει.
3. Νομίζω ότι άργησε όπως κάνει κάθε φορά, δεν φημίζεται για την ταχύτητα των αλλαγών. Εδώ το σημαντικό είναι ότι δεν έχει και κανέναν game changer που ίσως η μια αλλαγή να τον βοηθούσε.
4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡ... είμαι σαφής
5. Μόνο οι Ντάντας και Κοταρσκι ενσωματώθηκαν, οι υπόλοιποι αναγκαστικά μπήκαν άρα όταν και αν θα τραυματιστουν ή πάρουν κάρτα οι Κουρτιτσ, Νταγκλας, Αντριγια, μόνο τότε θα δοκιμαστει καποιος άλλος.
Να συμφωνήσουμε ότι λείπουν χαρακτηριστικά και οι έμπειροι είναι αργοί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”