Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2022-23

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2022-23

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Θα ηταν ωραιο ομως για τα αδερφια μας στην ομογενεια.Της ποπης θα γινοταν στο εξωτερικο με την καλη εννοια.Κοκομπλοκο θα παθαιναν οι γερμαναραδες :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Με την αεκ στην Γερμανία θα έχουμε 95% δικούς μας στο γήπεδο

Με τον γαύρο πιο μοιρασμένα

Γενικά στο εξωτερικό μόνο ΠΑΟΚ και λιγο γαύρο συναντάς.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Kabamaru11 έγραψε:Θα ηταν ωραιο ομως για τα αδερφια μας στην ομογενεια.Της ποπης θα γινοταν στο εξωτερικο με την καλη εννοια.Κοκομπλοκο θα παθαιναν οι γερμαναραδες :lol: :lol: :lol:
Τωρα μιλαει ο Μπαλτακος στο Μετροπολις και λεει διεξαγωγη του τελικου στην Γερμανια η Αγγλια..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Με τον γαυρο δεν ειναι ουτε καν μοιρασμενα στην Γερμανια,μιλαμε για τρελο ποσοστο δικων μας πανω.6 μηνες εζησα στη Στουτγκαρδη,εχω κ την αδερφη μου χρονια στην Κολωνια κ συχνα πηγαινω.Καλα για λοιπους συγγενεις που εχω ανα την Ευρωπη αστο....ο ΠΑΟΚ ειναι νομος.

Δεν εχω αποψη για Αμερικη,Αυστραλια....

Ο Μπαλτακος γενικα ειναι εξυπνος (αν κ ολιγον τι λαμογιο),θα προτιμησει να στειλει τους καφρους εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ναι καλά τα λες
Μοιρασμένα λέγοντας, εννοώ στο γήπεδο γιατί κι αυτοί έχουν κόσμο εξω. Πολύ λιγότεροι από εμάς, αλλά σίγουρα υπάρχουν γαύροι
Χανουμια και βαζελους και να ψάξεις, δεν συναντάς. Είναι ελάχιστοι
Καλά για αρειανους δεν το συζητάω
Εδώ δεν έχω πετύχει στην Αθήνα χαχα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Ο Μπαλτακος παντως μας βοηθησε παρα πολυ να σκισουμε την ΕΕΑ και την ΕΟ στο ΚΑΣ..
λαμογιο η μη,εχει τον σεβασμο μου..
Και μονο που ειναι σε αγρια κοντρα με τον Μαριδακη,λεει πολλα..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Napoli4 έγραψε:Ναι καλά τα λες
Μοιρασμένα λέγοντας, εννοώ στο γήπεδο γιατί κι αυτοί έχουν κόσμο εξω. Πολύ λιγότεροι από εμάς, αλλά σίγουρα υπάρχουν γαύροι
Χανουμια και βαζελους και να ψάξεις, δεν συναντάς. Είναι ελάχιστοι
Καλά για αρειανους δεν το συζητάω
Εδώ δεν έχω πετύχει στην Αθήνα χαχα

Βαζελο εναν ειχα πετυχει στην Στουτγκαρδη,αλλα αυτος ο ενας,ειναι ερωτας,με ειχε πουλεν του.Αεκτση επισης ειχα πετυχει εναν,αλλα δεν ασχολουταν.Αρειανο,ενα παιδακι ειχα πετυχει κ γελουσα μαζι του (ειμαι κακος το ξερω).
Εγω παλι ρε Ναπολι,στην Αθηνα,χανουμι δεν εχω πετυχει,2-3 γκομενες μονο κ πρεπει να ανεβω στις γειτονιες τους μπας κ δω κανεναν. :lol:

Ολλανδε,γι αυτο ειπα εξυπνος.Ειναι τρομερα καλος στην δουλεια του.Μας βοηθησε αρκετα κ απο μενα εχει το σεβασμο μου,αλλα ρε φιλε......δικηγορος ειναι.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ψήνομαι!!!! Με τρέλα!

Από άποψη πρόσβασης από παντού Φρανκφούρτη κ Μόναχο με διαφορά. Φρανκφούρτη ειδικά με 48,000 θέσεις ταμάμ.
Αλλιανζ Αρένα χλωμό.
Μέχρι πριν 10 χρόνια παίζαμε 80% στη Γερμανία. Τα τελευταία 10 χρόνια όμως (και ειδικά τα τελευταία 3-4) ήρθαν κ νέα κύματα με πολλούς νότιους. Ανάπτυξη κ λείπουν χέρια σου λέει... (αλλά αυτό άλλο θέμα).

Εμείς άνετα γεμίζουμε κ Αλλιάνζ Αρένα από τον κεντροευρωπαϊκό κόσμο, χωρίς να χρειαστεί καν να έρθει ούτε ένας από πατρίδα. Κανένας ΠΟΚίτης δεν πρόκειται να διαθέσει ούτε καν 20,000 εισιτήρια, ούτε καν ο γάβρος, οπότε για να μην ξεφτελιστούν, θα γίνει ο τελικός ΟΑΚΑ ή Βόλο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ημιτελικά (7-9 Φεβρουαρίου & 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Λαμία - ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Την Πέμπτη (9/2) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, στους οποίους αναμετρώνται ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Λαμία-ΠΑΟΚ.

Σε ρυθμούς... Κυπέλλου Novibet θα μπουν προσεχώς Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Λαμία!

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής των πρώτων παιχνιδιών, με τις τέσσερις ομάδες να δίνουν την Πέμπτη (9 Φεβρουαρίου) τις «μάχες» τους.

Συγκεκριμένα: «Την αυλαία θα ανοίξει στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 18:30 η αναμέτρηση Λαμία-ΠΑΟΚ και για τις 20:30 έχει οριστεί η έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στην OPAP Arena».
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Θα χτυπούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο εάν δεν περνούσαμε στα ημιτελικά καθώς σύμφωνα με σδνα

Η "εξάποντη" ήττα από τον Ιωνικό έφερε εξελίξεις στη Λαμία, με τον Γιώργο Κασναφέρη να αποτελεί παρελθόν, ενώ είναι ανοιχτό να αποχωρήσουν και "ενδεκαδάτοι" ποδοσφαιριστές.

Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντή της ΠΑΕ βρισκόταν σε δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα και τελικά πλήρωσε το "μάρμαρο" για την τραγική πορεία της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα, με την ανακοίνωση του συλλόγου πάντως να μιλάει για παραίτηση.

Την ίδια στιγμή είναι... ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να βρεθούν στην πόρτα της εξόδου και παίκτες που είναι βασικοί στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Κασναφέρη. Αποδεχόμαστε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Η συμβολή του Γιώργου Κασναφέρη στην περσινή δύσκολη παραμονή της ομάδας μας στη Super League ήταν καθοριστική.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον ευχαριστεί για την εξαιρετική συνεργασία και τον επαγγελματισμό του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα του.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

And in the final will happen of the whore :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τελικό στο Sydney ή στη Johann Cruyff Arena. Μπας και ξορκίσουμε αυτό το γαμωγήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εγώ επιμένω Βελιγράδι.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Αν γινει κανα θαυμα και παιξουμε τελικο με τον γαυρο..
Στο Βελιγραδι θα εχουμε κανονικο πολεμο με θυματα και Ελληνες και Σερβους..
Παρτιζανοι μαζι με τα Παοκια και Ερυθροαστερες μαζι με γαυρους ,θα γινει της πουτανας..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”