16 ετών και 8 μηνώνnunies4 έγραψε:Εγώ πάλι θεωρώ ότι ο 17χρονος Τζήμας θα είχε σκοράρει σήμερα
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Έτσι είναι δυστυχώς, αν δε βάζεις τρως. Τη γλιτώσαμε με τον Ατρόμητο, την πληρώσαμε σήμερα. Το 1-0 δεν είναι αρκετό, οι εποχές Σάντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μπορεί να έχουμε πολλά ποιοτικά κενά αλλά ρε γαμώτο δεν χρειάζονταν πολλά για να το παλέψουμε μέχρι τέλους. Με τα 2,5 εκ. από τον Τσόλακ φέρναμε έναν ακόμα Νάρεϋ για αριστερά κι έναν έμπειρο ελεύθερο για σέντερ φορ που να κάνει τα αυτονόητα.
Δε χρειάζονταν τόσα πολλά ρε γαμώτο....
Δύσκολο πάλι βράδυ το σημερινό, κουράγιο σε όλους μας.
Δε χρειάζονταν τόσα πολλά ρε γαμώτο....
Δύσκολο πάλι βράδυ το σημερινό, κουράγιο σε όλους μας.
Ναι, να τα βάλουμε και με τον Διαμαντή τώρα. Ίσως να μην μας άρεσε ο τρόπος που πανηγύρισε, αλλά την στιγμή εκείνη είχε 150 σφύξεις. Αυτά μας φταίνε τώρα αντί να βλέπουμε το σπίτι μας;
ΥΓ Ο συμπολίτης το γύρισε με τον gayρο γιατί έχει κάποιες μεσο-επιθετικές εναλλακτικές στον πάγκο του και μια ποιότητα μπροστά, αυτά να βλέπουμε όσο και αν μας πονάει.
ΥΓ Ο συμπολίτης το γύρισε με τον gayρο γιατί έχει κάποιες μεσο-επιθετικές εναλλακτικές στον πάγκο του και μια ποιότητα μπροστά, αυτά να βλέπουμε όσο και αν μας πονάει.
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αδελφέ gpap φτάνει . Μας έβαλαν στα δίχτυα οι άλλοι , αξίζαμε 15 λεπτά καθυστερήσεις ,μας αξίζει να μην μας σέβονται παιδιά που βγήκαν από τις ακαδημίες ,μας αξίζει ξύλο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς τιμωρία των αντιπάλων . Μας αξίζουν όλα . Αλλά νίκη με μισό μηδέν δεν μας αξίζει . Να βάζαμε και αλλα. Ηρέμησε σε παρακαλώ .
Όπως είπες παίξαμε καλύτερα σήμερα από άλλες φορές .
Ο διαιτητής όμως ήταν καμικάζι και ένας δικό μας παιδί δεν μας σεβάστηκε. Ας μην θολώνουμε αδίκως .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο διαιτητής όμως ήταν καμικάζι και ένας δικό μας παιδί δεν μας σεβάστηκε. Ας μην θολώνουμε αδίκως .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Κυρ 18 Σεπ 2022, 20:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όταν περιμένεις γκολ απ' όλους τους άλλους εκτός από τα φορ, αυτά θα έχεις.
Καλά δεν πήρε και κανένα τίτλο.gpap έγραψε:Αντιλαμβάνεσαι πως σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.Luigi Vampa έγραψε:Απ τος ακαδημίες του ΠΑΟΚ προέρχεται ενημερωτικά. Θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει έτσι. Τι μειωμένη απόδοση λες;gpap έγραψε:
απαράδεκτη προσέγγιση.
τι είμαστε ρε; γαύροι, να απαιτούμε οι αντίπαλοι να έχουν μειωμένη απόδοση;
Σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, τι ήθελες να κάνει, να μας ζητήσει και συγγνώμη;
Πόσοι λίγοι είστε μερικοί για να θεωρήστε συνοπαδοί μας.
Σας λυπάμαι.
Μάλλον δεν έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο ή μπάσκετ
Απαράδεκτη η αντίδραση του. Πολύ μικρός ως άνθρωπος. Προσωπικά έχω δει ελάχιστες φορές παίκτη να πανηγυρίζει έτσι γκολ σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του, παίκτη δε Ακαδημίας, ίσως ούτε τον τσανδαρη
Φετος δεν εχω απαιτησεις απο την ομαδα. Το καλοκαιρι φευγει ο Ολιβειρα, ο Κουρτιτς, ο Αογκουστο και ο Ελ Καντουρι. Ελπιζω σε αγορα Νταντας και αντικατασταση των 3 που θα φυγουν με παιχταραδες.
σε έχασα φίλε, δεν καταλαβαίνω τι θελεις να πεις.chri5ti9 έγραψε:Αδελφέ gpap φτάνει . Μας έβαλαν στα δίχτυα οι άλλοι , αξίζαμε 15 λεπτά καθυστερήσεις ,μας αξίζει να μην μας σέβονται παιδιά που βγήκαν από τις ακαδημίες ,μας αξίζει ξύλο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς τιμωρία των αντιπάλων . Μας αξίζουν όλα . Αλλά νίκη με μισό μηδέν δεν μας αξίζει . Να βάζαμε και αλλα. Ηρέμησε σε παρακαλώ .
Βασικά δεν είναι έτοιμος για τίποτεΛεμεσος4 έγραψε:Χασαμε το παιχνιδι απο τα σεντερ φορ μας. Ο Κουτσιας επρεπε να ειναι στην ομάδα ειδικά με αυτόν τον Ολιβέιρα. Η ομαδα ηταν πολυ καλη σημερα. Αδικο που δεν κερδισαμε. Σωστες και οι αλλαγές. Ο Ολιβέιρα δεν ειναι ετοιμος για βαδικος δυστυχώς.
Συμφωνω σε όλα με μια μικρή ένσταση..cartman έγραψε:Φετος δεν εχω απαιτησεις απο την ομαδα. Το καλοκαιρι φευγει ο Ολιβειρα, ο Κουρτιτς, ο Αογκουστο και ο Ελ Καντουρι. Ελπιζω σε αγορα Νταντας και αντικατασταση των 3 που θα φυγουν με παιχταραδες.
Και γω ελπίζω σε αγορά του νταντας,αλλά όχι με την ρήτρα που έχει συμφωνηθεί..
Δεν αξίζει τόσα πολλά λεφτά ο παίχτης.
Φαίνεται να ξεχωρίσει ,αλλά σκέψου πόσο χαμηλού επιπέδου είναι οι συμπαίκτες του.
Ότι δεν μας αξίζει τέτοιο κόμπλεξ από δικό μας παιδί , ούτε ένας διαιτητής να κρατάει όσες καθυστερήσεις χρειαστούν για να βάλει γκολ ο ΟΦΗ . Δηλαδή θεωρείς καλή διαιτησία απέναντι μας την σημερινή και σωστή συμπεριφορά του Διαμαντη ;
Tο κομμάτι του εκανε κ ο διαμαντης στο χαιλαιτ της καριέρας του. Προχωράμε
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε καλά, καλύτερα από τους προηγούμενους αγώνες.
Σε αγώνα εκτός έδρας.
Το μεγάλο πρόβλημα το γκολ.
Προχωράμε, με συνεχή βελτίωση.
Προπάντων στο τελείωμα των φάσεων.
Σημειώνω, βεβαίως, ότι εγώ είμαι ένας αμπαλος παλιός ΠΑΟΚτσης και δεν γελάω ποτέ εις βάρος της ομάδας μου.
Σε αγώνα εκτός έδρας.
Το μεγάλο πρόβλημα το γκολ.
Προχωράμε, με συνεχή βελτίωση.
Προπάντων στο τελείωμα των φάσεων.
Σημειώνω, βεβαίως, ότι εγώ είμαι ένας αμπαλος παλιός ΠΑΟΚτσης και δεν γελάω ποτέ εις βάρος της ομάδας μου.
Και Βιερίνια και Ζαμπά.cartman έγραψε:Φετος δεν εχω απαιτησεις απο την ομαδα. Το καλοκαιρι φευγει ο Ολιβειρα, ο Κουρτιτς, ο Αογκουστο και ο Ελ Καντουρι. Ελπιζω σε αγορα Νταντας και αντικατασταση των 3 που θα φυγουν με παιχταραδες.
Και ένα αριστερό εξτρέμ στα λεφτά των παραπάνω γιατί δεν πάει άλλο.