ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Evangelos Apostolidis

Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Αυτος ο αποκλεισμος (και ιδιως ο τροπος με τον οποιο αποκλεισθηκαμε) δεν χωνευεται με τιποτα. Μιλαμε για τον 2ο προκριματικο γυρο του Κονφερενς Λιγκ εναντιον μιας ομαδας η οποια ειχε να παιξει εδω και μια πενταετια στην Ευρωπη - και αυτη η Λεφσκι φανηκε ανωτερη απο εμας, ιδιως στον αθλητικο τομεα.

Και απο επανω να ακους τον προπονητη μας στην συνεντευξη τυπου να λεει οτι η ομαδα δεν ητανε προετοιμασμενη για αυτους τους αγωνες. Καλα, απο τον χαμενο τελικο Κυπελλου πριν απο δυο μηνες ολοι ξερανε τις ημερομηνιες. Δηλαδη ποσο καιρο προετοιμασια χρειαζεται η ομαδα για να αποκλεισει την Λεφσκι...

Καταστροφικη χρονια για βαθμους και πρεστιζ στην Ευρωπη. Εχουμε κατι παραπανω απο τρεις εβδομαδες για την εκκινηση του Πρωταθληματος, μην μας φανει και ο Παναιτωλικος σαν μια Λεφσκι.

Νευρα, απογοητευση και αηδια. Ελπιζω αυριο με λιγο πιο ηρεμο και καθαρο μυαλο να φανει το μελλον καπως πιο θετικο.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

skalon έγραψε:
Realcon έγραψε:Οι ποδοσφαιριστές μας αν έπαιζαν στην Λέφκσι κ εμείς είχαμε τους ποδοσφαιριστές της Λέφκσις θα παίρναμε την πρόκριση?
Ούτε με σφαίρες... θα μας είχαν κάνει κουδούνια!!!
Ωραίος :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

proedros έγραψε:Τουλάχιστον να φύγουν Κούρτιτς και Αγκούστο...Να παίζει ο Τσιγγάρας...
Μια χαρά.

Και μια που οι νέοι μπροστά απ ότι φαίνεται το έχουν το γκολ για πλάκα τα 18 περσινά γκολ του Κουρτιτς θα στα βάλει ο Τσιγγαρας.

Ας φύγει και ο Κουρτιτς.

Και αν προλαβαίνουμε καλό είναι να δώσουμε και Ινγκι μέχρι το τέλος της μεταγραφικης. Βαρύ συμβόλαιο, έχω Κουλιερακη.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ρε σεις πήραμε τον Μπράντον Τόμας και ο Λούτσε φρόντισε να περάσει το μήνυμα πως ΔΕΝ του κάνει ο παίκτης...Και όντως πήραμε έναν παίκτη που είναι 1.72, δεν μπορεί να παίξει μόνος του μπροστά, άρα μία ανούσια μεταγραφή. Είναι τραγικά αυτά που γίνονται. Δεν πίστευα αυτά που λέγανε στο ραδιόφωνο για τις σχεσεις Λούτσε-Μπότο αλλά τελικά μάλλον είναι αληθινά...
Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Το μόνο παρήγορο η γιούχα από την 4
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

proedros έγραψε:
Realcon έγραψε:Αν είχαμε Γκαρσία, θα λέγαμε φέρτε τον Ρουμάνο. Θέλω να πω ότι σχεδιασμός με τα χαρακτηριστικά των παικτών που ήρθαν δεν έχουν γίνει? Οι εμείς απλά γκρινιάζουμε? Οι ποδοσφαιριστές μας αν έπαιζαν στην Λέφκσι κ εμείς είχαμε τους ποδοσφαιριστές της Λέφκσις θα παίρναμε την πρόκριση?
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, και το αποτέλεσμα λέει πως χάσαμε δικαιότατα από μία πολύ χαμηλού βεληνεκούς ομάδα...Αν είχαμε Γκαρσία και αποκλειόμασταν πάλι τα ίδια θα λέγαμε..
Άρα μέχρι στιγμής στα 2 επίσημα ματς δεν δείχνουμε ακόμη σωστό σχεδιασμό και έλλειψη πλάνου
proedros

JohnDag έγραψε:
proedros έγραψε:Τουλάχιστον να φύγουν Κούρτιτς και Αγκούστο...Να παίζει ο Τσιγγάρας...
Μια χαρά.

Και μια που οι νέοι μπροστά απ ότι φαίνεται το έχουν το γκολ για πλάκα τα 18 περσινά γκολ του Κουρτιτς θα στα βάλει ο Τσιγγαρας.

Ας φύγει και ο Κουρτιτς.

Και αν προλαβαίνουμε καλό είναι να δώσουμε και Ινγκι μέχρι το τέλος της μεταγραφικης. Βαρύ συμβόλαιο, έχω Κουλιερακη.

Με Κούρτιτς και Αγκούστο θα έχεις αυτή την τραγική εμφάνιση στο κέντρο..Νεύρα, Κόκκινες, καμία αμυντική προσήλωση, καμία κάθετη..Φέρνεις μία χαφάρα και τον βάζεις δίπλα στον Τσιγγάρα Τα γκολ αν έχεις επίθεση, τα βρίσκεις...Εξάλλου τα πιο πολλά ήταν πέναλτυ...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δηλαδη αν παρεις χαφαρα διπλα στον Τσιγγαρα θα εχεις καλα χαφ
στον Τσιγγαρα!!
ελα ρε φιλε
και σεντερ μπακ εχω Κουλιερακη
και δεξι μπακ εχω Λυρατζη
για ροτεισον και μερικες συμμετοχες καλοι ειναι, αλλα οχι και βασικοι σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου
στον φετινο ΠΑΟΚ αν παμε να παλεψουμε για πενταδα, οκ ειναι
proedros

Realcon έγραψε:
proedros έγραψε:
Realcon έγραψε:Αν είχαμε Γκαρσία, θα λέγαμε φέρτε τον Ρουμάνο. Θέλω να πω ότι σχεδιασμός με τα χαρακτηριστικά των παικτών που ήρθαν δεν έχουν γίνει? Οι εμείς απλά γκρινιάζουμε? Οι ποδοσφαιριστές μας αν έπαιζαν στην Λέφκσι κ εμείς είχαμε τους ποδοσφαιριστές της Λέφκσις θα παίρναμε την πρόκριση?
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, και το αποτέλεσμα λέει πως χάσαμε δικαιότατα από μία πολύ χαμηλού βεληνεκούς ομάδα...Αν είχαμε Γκαρσία και αποκλειόμασταν πάλι τα ίδια θα λέγαμε..
Άρα μέχρι στιγμής στα 2 επίσημα ματς δεν δείχνουμε ακόμη σωστό σχεδιασμό και έλλειψη πλάνου
Ακριβώς και από ότι συμπεραίνω η σχέση τεχνικού διευθυντή-προπονητή είναι προβληματική..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

proedros έγραψε:
JohnDag έγραψε:
Μια χαρά.

Ας φύγει και ο Κουρτιτς.

Με Κούρτιτς και Αγκούστο θα έχεις αυτή την τραγική εμφάνιση στο κέντρο..Νεύρα, Κόκκινες, καμία αμυντική προσήλωση, καμία κάθετη..Φέρνεις μία χαφάρα και τον βάζεις δίπλα στον Τσιγγάρα Τα γκολ αν έχεις επίθεση, τα βρίσκεις...Εξάλλου τα πιο πολλά ήταν πέναλτυ...
Όσο έφερες στοπεραρα με τα 2Μ που γλύτωσες από Κρεσπο/Βαρελα άλλο τόσο θα φέρεις και χαφαρα με τα 2Μ που θα γλυτώσεις από Κουρτιτς/Αουγκουστο.

proedros

thanos-xanthi έγραψε:δηλαδη αν παρεις χαφαρα διπλα στον Τσιγγαρα θα εχεις καλα χαφ
στον Τσιγγαρα!!
ελα ρε φιλε
και σεντερ μπακ εχω Κουλιερακη
και δεξι μπακ εχω Λυρατζη
για ροτεισον και μερικες συμμετοχες καλοι ειναι, αλλα οχι και βασικοι σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου
στον φετινο ΠΑΟΚ αν παμε να παλεψουμε για πενταδα, οκ ειναι
Εγώ ξέρω πως ο Τσιγγάρας με τον Λυρατζη άλλαξαν όλη την αγωνιστική εικόνα του περσινού ΠΑΟΚ...Εσύ βγες και πες πως δεν ήταν έτσι...Είναι ένα τίμιο χαφ που έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης...Αν η ομάδα του έδειχνε εμπιστοσύνη, πιστεύω πως θα ήταν ακόμη καλύτερος..
proedros

JohnDag έγραψε:
proedros έγραψε:
JohnDag έγραψε:Μια χαρά.

Ας φύγει και ο Κουρτιτς.

Όσο έφερες στοπεραρα με τα 2Μ που γλύτωσες από Κρεσπο/Βαρελα άλλο τόσο θα φέρεις και χαφαρα με τα 2Μ που θα γλυτώσεις από Κουρτιτς/Αουγκουστο.

Ε, ενταξει αν πάρεις 4 χαρτιά από Αγκούστο και γλυτωσεις και 1,5 εκατομ. από Κούρτιτς, δεν μπορείς να φέρεις ένα χαφ των 2 εκατομ?
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Δείξε μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα είσαι...
Με Κουρτιτς αργό.. Αουγκουστο προβληματικό δεν.. Δεν.. Δεν...
Η ομάδα θέλει ενέσεις ποιότητας και ρευστού...
ΥΓ.. Και προπονητή να κάνει τα βασικά σε θέσεις και αλλαγές των παιχτών..
Άβαταρ μέλους
nouk_

Δημοσίευση από nouk_ »

μηδενική έκπληξη, αναμενόμενα όλα

ο Λουτσέσκου θέλει χρόνο για να διδάξει το σύστημα του σε νέο κόσμο,

για αυτό ούτε θέλει μεταγραφές που αλλάζουν τον κορμό ούτε βάζει εύκολα μέσα νέο κόσμο

τα παιδιά που πήραμε με το που μάθουν το σύστημα του (Οκτώβριο / πλήρως Ιανουάριο) θα δούμε θαύματα

μην ξεχνάμε τι πέτυχε σε ΠΑΟΚ με γυρολόγους (κρεσπο, κανιας κτλ) και σε Ξανθη αλλα και Σαουδική Αραβία

όλα καλά παιδιά

1926 x 4
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

NikLiverpool έγραψε:Συγγνώμη αλλά αν δεν αρκούν αυτοί οι παίκτες για να αποκλεισεις μια ομάδα που το budget της είναι όσο το συμβόλαιο του Κουρτιτς, Οκ ας το κλείσουμε το μαγαζί.
Η αποτυχία αυτή έχει ονοματεπώνυμο.
Ξέρεις ότι έχεις αγώνες μέσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο έχει μουντιάλ. Ε κάνε πιο ελαφριά προετοιμασία τώρα για να μην σέρνονται και στη διακοπή ξανακανε μια μίνι προετοιμασία.
Ακούμε για Κουλιερακη σε όλη την προετοιμασία και μου βάζεις δύο δεξιά στόπερ εκ των οποίων ο ένας θυμίζει Κατσιαμπη στα τελειώματα.
Τα εξτρεμ φορ, τα 10αρια εξτρεμ, τα 6αρια δεκαριά.
Η ομάδα κάνει μπαμ ότι είναι μόνο για 3-5-2 αλλά εκεί αυτό το τραγικά αργό 4-5-1.

Αν δεν πιστεύεις στην όποια δουλειά γίνεται το δηλώνεις και φεύγεις. Απλά.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”