Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
2
2%
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρέσπο
3
3%
Τσαουσης
4
5%
Σβάμπ
3
3%
Κούρτιτς
1
1%
Ζίφκοβιτς
8
9%
Σοάρες
48
55%
Μιτρίτσα
15
17%
Τσόλακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τέυλορ
2
2%
Άκπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρί
2
2%

Σύνολο ψήφων: 88

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από thomas Murg »

Νομίζω ο Seaman το είχε πρωτογράψει για τον Κρέμτσικ. Πού είναι ρε μάγκες αυτή η ψυχή;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

proedros έγραψε:
obanebane έγραψε:Έχετε κολλήσει με τον Κρμεντσικ, ο άνθρωπος έχει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού και γι'αυτό τον παραγκωνισαν στην Σλαβια.
Όταν λες χρόνιο, από πότε εννοείς;Εγώ ξέρω ότι δεν έκανε προετοιμασία φέτος λόγω εθνικής και πως μετά μπηκε κατευθείαν στις υποχρεώσεις της ομάδας του και τραυματίστηκε..:Αυτό φάνηκε πως του κόστισε…

Γράφτηκε εδώ μέσα από τον seaman νομίζω (να είναι καλά ο άνθρωπος, χάθηκε απότομα από την παρέα μας και με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει, δε ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί) που τα έψαχνε πολύ, ότι σε εξετάσεις που υποβλήθηκε από τους Τσεχους διαπιστώθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται,από τότε που γράφτηκε αυτό, ο παίχτης είναι μόνιμα εκτός της ομάδας του,με μερικές ολιγόλεπτες συμμετοχές του ενδιάμεσα.
Επειδή παρακολουθώ την πορεία του,τελευταία του παρουσία ήταν μια 45λεπτη συμμετοχή τις 9/2 στο ντέρμπι με την Σπάρτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 14 Μάιος 2022, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ρε σουρμε ελεος με την υπερασπιση συνεχεια, 11 γαμηδια ματς ξεχασαμε τι ειναι νικη. Η ομαδα ειναι αρρωστη σε νοοτροπια
Ποια νοοτροπία ρε ντιμ άρρωστη;;

Πλάκα κάνουμε;;

Το οτι το. Υλικό εκλασε και είναι για τα μπάζα οι μισοί δεν το βλέπεις;;

Βγήκε ο ακπομ με το μανωλα το τραγι και ούτε καν σούταρε.

Γυρνάει σέντρα ο τσαουσης και ο τσολακ ούτε έβαλε πόδι.

Ποια άρρωστη νοοτροπία;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αντιλαμβανεσαι πως του χρονου θα παιζεις μπροστα με Ολιβειρα και Τσολακ? Και πως αν ο Ακπομ ηταν πιο φτηνος η εισηγηση του Λουτσε θα ηταν να παραμεινει?
Το να λεμε οτι το μισο ροστερ ειναι για τα μπαζα ειναι μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι πως μαλλον αυτο το μισο ροστερ π ειναι για τα μπαζα παιζει να παραμεινει και του χρονου μετα απο εισηγηση του προπονητη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίο πράγμα βρήκαμε όλοι να λέμε!

Οταν όλο μας το έξοδο ήταν τα 300 του τευλορ τελειώνει η κουβέντα.

Κι αν δεν ανανέωνε ο καντουρι θα εμενες χωρίς παίκτη!

Να θυμίσω ότι 3 μήνες δε βρήκες 10αρι,τελευταια μέρα πήρες 2 δανεικούς που ήξερες ότι δεν έχεις από τέλος Ιουνίου παίκτη.

Κι επίσης ο ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο προπονητή!

Έχει Τδ που παίζει τεράστιο ρόλο!

Το ότι κάνει εισηγήσεις ο προπονητής δε σημαίνει ότι τα δέχεται όλα ο Τδ!

Άρα ας αφήσουμε το θέμα ότι όλα τα επιβάλει ο λουτσεσκου!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

obanebane έγραψε:
proedros έγραψε:
obanebane έγραψε:Έχετε κολλήσει με τον Κρμεντσικ, ο άνθρωπος έχει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού και γι'αυτό τον παραγκωνισαν στην Σλαβια.
Όταν λες χρόνιο, από πότε εννοείς;Εγώ ξέρω ότι δεν έκανε προετοιμασία φέτος λόγω εθνικής και πως μετά μπηκε κατευθείαν στις υποχρεώσεις της ομάδας του και τραυματίστηκε..:Αυτό φάνηκε πως του κόστισε…

Γράφτηκε εδώ μέσα από τον seaman νομίζω (να είναι καλά ο άνθρωπος, χάθηκε απότομα από την παρέα μας και με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει, δε ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί) που τα έψαχνε πολύ, ότι σε εξετάσεις που υποβλήθηκε από τους Τσεχους διαπιστώθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται,από τότε που γράφτηκε αυτό, ο παίχτης είναι μόνιμα εκτός της ομάδας του,με μερικές ολιγόλεπτες συμμετοχές του ενδιάμεσα.
Επειδή παρακολουθώ την πορεία του,τελευταία του συμμετοχή ήταν μια 45λεπτη συμμετοχή τις 9/2 στο ντέρμπι με την Σπάρτα.
Οκ…Δεν το γνώριζα…
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Καταντήσατε την ΠΑΟΚΑΡΑ μια ομαδα ΑΝΗΜΠΟΡΗ να κερδίσει στην κολοσουπερλίγδα .
Την καταντήσατε ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αλλάξει τη μοίρα της.
Κουράσατε τον κόσμο, τον απογοητεύσατε, μας τρελάνατε.
Ιβάν διώξτον.
Και (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) μαζί με Μπότο φτιάξτε μια νέα ομάδα που θα είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό που βλέπουμε είναι ο Μακεδονικός
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Κρίμα είναι κάποιοι να μην καταλαβαίνουν αν η ομάδα έχει κάνει σωστή προετοιμασία και αν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.
george188

Δημοσίευση από george188 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καταντήσατε την ΠΑΟΚΑΡΑ μια ομαδα ΑΝΗΜΠΟΡΗ να κερδίσει στην κολοσουπερλίγδα .
Την καταντήσατε ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αλλάξει τη μοίρα της.
Κουράσατε τον κόσμο, τον απογοητεύσατε, μας τρελάνατε.
Ιβάν διώξτον.
Και (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) μαζί με Μπότο φτιάξτε μια νέα ομάδα που θα είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό που βλέπουμε είναι ο Μακεδονικός
Να διώξει ποιον; Τον πιο πετυχημένο στην ιστορία σου; Με πρόκριση στους 8 κ 60 ματς; Να φέρει ποιον;
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Έτσι ακριβώς πρέπει να πάμε στον τελικό. Αντεπιθέσεις και όχι κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Napoli4 δεν εννοούσα το γρήγορο γκολ αλλά το κοντά τις γραμμές και αντεπιθέσεις.
Μιτριτσα πιστεύω θα είναι κομβικός. Δεν γίνεται να τον σταυρώνουμε για τα πάντα. Άλλοι έχουν πάρει χίλιες δυο ευκαιρίες και ακόμα σέρνονται και δεν τα ακούνε ποτέ. Έναν έχουμε να τρέχει και τον βάζουμε τον Απρίλιο μπας και ισιωσει τα στραβά της χρονιάς.
Για επιθετικό; Σταυρωστε με αλλά θα ήθελα ΕλΑραμπι με τα χιλια με το που δεν τα βρει με το γαβρο
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Κλασική μιρλα. Που ειστε, την άλλη εβδομάδα οταν σηκώσουμε το κυπελλο μην αρχίσετε να γυρίζετε μπιφτεκα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς οι απουσίες των Αντρέ και λυρατζη? από τον τελικό είναι πολύ σημαντικες.
Σε παιχνίδι που το σημαντικότερο είναι να μην δεχτείς γκολ θα αναγκαστούμε να παίξουμε με σιντκλει και σαστρε που δεν τους λες και ογκόλιθους αμυντικά.
Ευτυχώς λογικά ο μπίσεσβαρ θα μπορεί να πάρει ένα 60λεπτο τουλάχιστον
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Και με κύπελο, η τραυματική εμπειρία του διαστήματος μέχρι Δεκέμβριο και του τελευταίου ενάμιση μήνα δεν αντέχεται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

hawklord έγραψε:Έτσι ακριβώς πρέπει να πάμε στον τελικό. Αντεπιθέσεις και όχι κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Napoli4 δεν εννοούσα το γρήγορο γκολ αλλά το κοντά τις γραμμές και αντεπιθέσεις.
Μιτριτσα πιστεύω θα είναι κομβικός. Δεν γίνεται να τον σταυρώνουμε για τα πάντα. Άλλοι έχουν πάρει χίλιες δυο ευκαιρίες και ακόμα σέρνονται και δεν τα ακούνε ποτέ. Έναν έχουμε να τρέχει και τον βάζουμε τον Απρίλιο μπας και ισιωσει τα στραβά της χρονιάς.
Για επιθετικό; Σταυρωστε με αλλά θα ήθελα ΕλΑραμπι με τα χιλια με το που δεν τα βρει με το γαβρο

2 εκατομμύρια ετήσιο συμβόλαιο έχει,ξέρεις τι θα γίνει εδώ μέσα αν φέρει ο ΠΑΟΚ τον Αραμπι στα 35 με ένα αντίστοιχο συμβόλαιο;
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

omerta76 έγραψε:Κλασική μιρλα. Που ειστε, την άλλη εβδομάδα οταν σηκώσουμε το κυπελλο μην αρχίσετε να γυρίζετε μπιφτεκα.

Παλι θα υπαρχουν παραπονα φιλε μου.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

renegade έγραψε:Δυστυχώς οι απουσίες των Αντρέ και λυρατζη? από τον τελικό είναι πολύ σημαντικες.
Σε παιχνίδι που το σημαντικότερο είναι να μην δεχτείς γκολ θα αναγκαστούμε να παίξουμε με σιντκλει και σαστρε που δεν τους λες και ογκόλιθους αμυντικά.
Ευτυχώς λογικά ο μπίσεσβαρ θα μπορεί να πάρει ένα 60λεπτο τουλάχιστον
Πως είσαι τόσο σίγουρος;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δηλαδή ο Τ.Δ. θα πάει κόντρα στα θέλω του προπονητή; Αν ο προπονητής ζητήσει παίκτες π.χ. για σετ παιχνίδι και μόνο αδιαφορώντας αν δεν διαθέτουν ταχυδύναμη, ο Τ.Δ. θα φέρει αναλόγους των Καντέ, Κασεμίρο, Ντε Μπρόινε και θα του πει "φτιάξε αθλητική ομάδα και ξέχνα αυτά που ήξερες περί balance, build up κλπ" και δεν θα γίνει κ@λοχανείο η ομάδα; Στηρίζουμε τον προπονητή, αλλά πολλά από τα πιστεύω του είναι αναχρονιστικά και τα έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο. Το 2022-23 όσο και αν ακούγεται παράξενο απέχει πολύ από το 2018-19.
Στα ευχάριστα ας κρατήσουμε την ικανοποιητική αντίδραση της ομάδας που αν είχε σέντερ φορ σήμερα το καθάριζε το διπλό. Ας έχουμε μια θετική αύρα για τον τελικό και να κάνουμε κατά το δυνατόν καλόπιστη κριτική.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”