Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- thomas Murg
Re: Γαύρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Νομίζω ο Seaman το είχε πρωτογράψει για τον Κρέμτσικ. Πού είναι ρε μάγκες αυτή η ψυχή;
proedros έγραψε:Όταν λες χρόνιο, από πότε εννοείς;Εγώ ξέρω ότι δεν έκανε προετοιμασία φέτος λόγω εθνικής και πως μετά μπηκε κατευθείαν στις υποχρεώσεις της ομάδας του και τραυματίστηκε..:Αυτό φάνηκε πως του κόστισε…obanebane έγραψε:Έχετε κολλήσει με τον Κρμεντσικ, ο άνθρωπος έχει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού και γι'αυτό τον παραγκωνισαν στην Σλαβια.
Γράφτηκε εδώ μέσα από τον seaman νομίζω (να είναι καλά ο άνθρωπος, χάθηκε απότομα από την παρέα μας και με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει, δε ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί) που τα έψαχνε πολύ, ότι σε εξετάσεις που υποβλήθηκε από τους Τσεχους διαπιστώθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται,από τότε που γράφτηκε αυτό, ο παίχτης είναι μόνιμα εκτός της ομάδας του,με μερικές ολιγόλεπτες συμμετοχές του ενδιάμεσα.
Επειδή παρακολουθώ την πορεία του,τελευταία του παρουσία ήταν μια 45λεπτη συμμετοχή τις 9/2 στο ντέρμπι με την Σπάρτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 14 Μάιος 2022, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ωραίο πράγμα βρήκαμε όλοι να λέμε!Gospi έγραψε:Το αντιλαμβανεσαι πως του χρονου θα παιζεις μπροστα με Ολιβειρα και Τσολακ? Και πως αν ο Ακπομ ηταν πιο φτηνος η εισηγηση του Λουτσε θα ηταν να παραμεινει?sourmenetes έγραψε:Ποια νοοτροπία ρε ντιμ άρρωστη;;Dimg4 έγραψε:Ρε σουρμε ελεος με την υπερασπιση συνεχεια, 11 γαμηδια ματς ξεχασαμε τι ειναι νικη. Η ομαδα ειναι αρρωστη σε νοοτροπια
Πλάκα κάνουμε;;
Το οτι το. Υλικό εκλασε και είναι για τα μπάζα οι μισοί δεν το βλέπεις;;
Βγήκε ο ακπομ με το μανωλα το τραγι και ούτε καν σούταρε.
Γυρνάει σέντρα ο τσαουσης και ο τσολακ ούτε έβαλε πόδι.
Ποια άρρωστη νοοτροπία;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να λεμε οτι το μισο ροστερ ειναι για τα μπαζα ειναι μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι πως μαλλον αυτο το μισο ροστερ π ειναι για τα μπαζα παιζει να παραμεινει και του χρονου μετα απο εισηγηση του προπονητη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν όλο μας το έξοδο ήταν τα 300 του τευλορ τελειώνει η κουβέντα.
Κι αν δεν ανανέωνε ο καντουρι θα εμενες χωρίς παίκτη!
Να θυμίσω ότι 3 μήνες δε βρήκες 10αρι,τελευταια μέρα πήρες 2 δανεικούς που ήξερες ότι δεν έχεις από τέλος Ιουνίου παίκτη.
Κι επίσης ο ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο προπονητή!
Έχει Τδ που παίζει τεράστιο ρόλο!
Το ότι κάνει εισηγήσεις ο προπονητής δε σημαίνει ότι τα δέχεται όλα ο Τδ!
Άρα ας αφήσουμε το θέμα ότι όλα τα επιβάλει ο λουτσεσκου!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ…Δεν το γνώριζα…obanebane έγραψε:proedros έγραψε:Όταν λες χρόνιο, από πότε εννοείς;Εγώ ξέρω ότι δεν έκανε προετοιμασία φέτος λόγω εθνικής και πως μετά μπηκε κατευθείαν στις υποχρεώσεις της ομάδας του και τραυματίστηκε..:Αυτό φάνηκε πως του κόστισε…obanebane έγραψε:Έχετε κολλήσει με τον Κρμεντσικ, ο άνθρωπος έχει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού και γι'αυτό τον παραγκωνισαν στην Σλαβια.
Γράφτηκε εδώ μέσα από τον seaman νομίζω (να είναι καλά ο άνθρωπος, χάθηκε απότομα από την παρέα μας και με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει, δε ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί) που τα έψαχνε πολύ, ότι σε εξετάσεις που υποβλήθηκε από τους Τσεχους διαπιστώθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται,από τότε που γράφτηκε αυτό, ο παίχτης είναι μόνιμα εκτός της ομάδας του,με μερικές ολιγόλεπτες συμμετοχές του ενδιάμεσα.
Επειδή παρακολουθώ την πορεία του,τελευταία του συμμετοχή ήταν μια 45λεπτη συμμετοχή τις 9/2 στο ντέρμπι με την Σπάρτα.
-
Καταντήσατε την ΠΑΟΚΑΡΑ μια ομαδα ΑΝΗΜΠΟΡΗ να κερδίσει στην κολοσουπερλίγδα .
Την καταντήσατε ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αλλάξει τη μοίρα της.
Κουράσατε τον κόσμο, τον απογοητεύσατε, μας τρελάνατε.
Ιβάν διώξτον.
Και (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) μαζί με Μπότο φτιάξτε μια νέα ομάδα που θα είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό που βλέπουμε είναι ο Μακεδονικός
Ιβάν διώξτον.
Κρίμα είναι κάποιοι να μην καταλαβαίνουν αν η ομάδα έχει κάνει σωστή προετοιμασία και αν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.
Να διώξει ποιον; Τον πιο πετυχημένο στην ιστορία σου; Με πρόκριση στους 8 κ 60 ματς; Να φέρει ποιον;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καταντήσατε την ΠΑΟΚΑΡΑ μια ομαδα ΑΝΗΜΠΟΡΗ να κερδίσει στην κολοσουπερλίγδα .
Ιβάν διώξτον.
Έτσι ακριβώς πρέπει να πάμε στον τελικό. Αντεπιθέσεις και όχι κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Napoli4 δεν εννοούσα το γρήγορο γκολ αλλά το κοντά τις γραμμές και αντεπιθέσεις.
Μιτριτσα πιστεύω θα είναι κομβικός. Δεν γίνεται να τον σταυρώνουμε για τα πάντα. Άλλοι έχουν πάρει χίλιες δυο ευκαιρίες και ακόμα σέρνονται και δεν τα ακούνε ποτέ. Έναν έχουμε να τρέχει και τον βάζουμε τον Απρίλιο μπας και ισιωσει τα στραβά της χρονιάς.
Για επιθετικό; Σταυρωστε με αλλά θα ήθελα ΕλΑραμπι με τα χιλια με το που δεν τα βρει με το γαβρο
Μιτριτσα πιστεύω θα είναι κομβικός. Δεν γίνεται να τον σταυρώνουμε για τα πάντα. Άλλοι έχουν πάρει χίλιες δυο ευκαιρίες και ακόμα σέρνονται και δεν τα ακούνε ποτέ. Έναν έχουμε να τρέχει και τον βάζουμε τον Απρίλιο μπας και ισιωσει τα στραβά της χρονιάς.
Για επιθετικό; Σταυρωστε με αλλά θα ήθελα ΕλΑραμπι με τα χιλια με το που δεν τα βρει με το γαβρο
Κλασική μιρλα. Που ειστε, την άλλη εβδομάδα οταν σηκώσουμε το κυπελλο μην αρχίσετε να γυρίζετε μπιφτεκα.
Δυστυχώς οι απουσίες των Αντρέ και λυρατζη? από τον τελικό είναι πολύ σημαντικες.
Σε παιχνίδι που το σημαντικότερο είναι να μην δεχτείς γκολ θα αναγκαστούμε να παίξουμε με σιντκλει και σαστρε που δεν τους λες και ογκόλιθους αμυντικά.
Ευτυχώς λογικά ο μπίσεσβαρ θα μπορεί να πάρει ένα 60λεπτο τουλάχιστον
Σε παιχνίδι που το σημαντικότερο είναι να μην δεχτείς γκολ θα αναγκαστούμε να παίξουμε με σιντκλει και σαστρε που δεν τους λες και ογκόλιθους αμυντικά.
-
Και με κύπελο, η τραυματική εμπειρία του διαστήματος μέχρι Δεκέμβριο και του τελευταίου ενάμιση μήνα δεν αντέχεται.
hawklord έγραψε:Έτσι ακριβώς πρέπει να πάμε στον τελικό. Αντεπιθέσεις και όχι κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Napoli4 δεν εννοούσα το γρήγορο γκολ αλλά το κοντά τις γραμμές και αντεπιθέσεις.
2 εκατομμύρια ετήσιο συμβόλαιο έχει,ξέρεις τι θα γίνει εδώ μέσα αν φέρει ο ΠΑΟΚ τον Αραμπι στα 35 με ένα αντίστοιχο συμβόλαιο;

- iremidynami 4+
omerta76 έγραψε:Κλασική μιρλα. Που ειστε, την άλλη εβδομάδα οταν σηκώσουμε το κυπελλο μην αρχίσετε να γυρίζετε μπιφτεκα.
Παλι θα υπαρχουν παραπονα φιλε μου.
Πως είσαι τόσο σίγουρος;renegade έγραψε:Δυστυχώς οι απουσίες των Αντρέ και λυρατζη? από τον τελικό είναι πολύ σημαντικες.
Δηλαδή ο Τ.Δ. θα πάει κόντρα στα θέλω του προπονητή; Αν ο προπονητής ζητήσει παίκτες π.χ. για σετ παιχνίδι και μόνο αδιαφορώντας αν δεν διαθέτουν ταχυδύναμη, ο Τ.Δ. θα φέρει αναλόγους των Καντέ, Κασεμίρο, Ντε Μπρόινε και θα του πει "φτιάξε αθλητική ομάδα και ξέχνα αυτά που ήξερες περί balance, build up κλπ" και δεν θα γίνει κ@λοχανείο η ομάδα; Στηρίζουμε τον προπονητή, αλλά πολλά από τα πιστεύω του είναι αναχρονιστικά και τα έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο. Το 2022-23 όσο και αν ακούγεται παράξενο απέχει πολύ από το 2018-19.
Στα ευχάριστα ας κρατήσουμε την ικανοποιητική αντίδραση της ομάδας που αν είχε σέντερ φορ σήμερα το καθάριζε το διπλό. Ας έχουμε μια θετική αύρα για τον τελικό και να κάνουμε κατά το δυνατόν καλόπιστη κριτική.
Στα ευχάριστα ας κρατήσουμε την ικανοποιητική αντίδραση της ομάδας που αν είχε σέντερ φορ σήμερα το καθάριζε το διπλό. Ας έχουμε μια θετική αύρα για τον τελικό και να κάνουμε κατά το δυνατόν καλόπιστη κριτική.