ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

μια ερωτηση προς ολους,εντελως καλοπροαιρετα.
λενε πολλοι πως φετος ο ιβαν εβγαλε μεγαλο κερδος αλλα δεν επενδυσε στην ομαδα.γιατι τοτε εβαλε αλλα 4 εκ στην α.μ.κ.;
μηπως το βλεπω πολυ μπακαλιστικα;
ειλικρινα δεν γνωριζω τα οικονομικα της παε αλλα δεν γνωριζω ουτε απο οικονομικα και ισολογισμους εταιριων αλλα το οτι χρειαστηκε να βαλει επιπλεον χρηματα δεν σημαινει οτι η χρονια δεν ηταν κερδοφορα;μηπως απλα υπολογιζονται προηγουμενες χρησεις;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή προκειμένου να δικαιολογήσουμε την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ τελευταία θα φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι μακάρι να βγαίνουμε στους 8 κάθε χρόνο και ας χάνουμε μέσα - έξω από γαύρο και άρη;
Είναι αυτό λογική;
Εγώ λοιπόν θέλω και στους 8 να φτάνουμε κάθε χρόνο και να γλεντάμε εμείς τον άρη και τον γαύρο. Και πουθενά δεν ισχύει ότι αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα.
joss

Δημοσίευση από joss »

Χονδρικά έχουμε ένα ρόστερ τριων ταχυτήτων:
1. Την παλιά φρουρά , η οποία έχει τον χαρακτήρα, την ποιότητα αλλά δεν έχει τις βιολογικές αντοχές για πρωταθλητισμό και κυνήγι τριων στόχων
2. Τους άμπαλους, τους τσαρλατάνους και τους αργούς, οι οποίοι δεν πρόκειται να σου δώσουν τίποτα, πλην μιας εμφάνισης στις τριάντα και επ΄ ουδενί έχουν τον χαρακτήρα, είτε να βελτιωθούν με δουλειά, είτε να βγάλουν πάθος και φιλότιμο, καλύπτοντας ως ένα ποσοστό την ανεπάρκεια τους.
3. Ο κορμός των νέων που δεν έχουν μεν το επίπεδο των παλιών αλλά μπορούν επικουρικά να είναι μεταξύ εντεκάδας και καλών συμμετοχών σε ένα ρόστερ πρωταθλητισμού. Κάποιοι από αυτούς μπορούν να εξελιχθούν σε βασικές μονάδες.
Το 2 πρέπει να εξαφανιστεί από την ομάδα, στο 1 θα πρέπει να γίνει πολύ αυστηρή αλλά προσεκτική επιλογή και το 3 θα πρέπει να δουλέψει σκυλίσια απο το καλοκαίρι.
Είναι βέβαιο πάντως πως είναι πολύ αυξημένες πλέον οι ανάγκες ενίσχυσης ( αν μιλάμε όλοι τη γλώσσα του πρωταθλητισμού ) μιας και κάποιοι έχουν ξεβρακωθεί αγωνιστικά εδω και καιρό.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Και περσυ για τα σκυλια ειμασταν......σκουπα λεγαμε..
...και ηρθε το κυπελο τα πανηγυρια.....
...και μαζι με το κυπελο ηρθε και το ""χαλακι"" και κρυφτηκαν ολα!!!!
Μήπως μια ενδεχόμενη κατάκτηση, κρύψει πάλι τα προβλήματα κάτω από το χαλακι;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ταγμα τι κανεις ρε μορφη? Πολυ χαρηκα που σε ειδα μεσα.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή προκειμένου να δικαιολογήσουμε την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ τελευταία θα φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι μακάρι να βγαίνουμε στους 8 κάθε χρόνο και ας χάνουμε μέσα - έξω από γαύρο και άρη;
Είναι αυτό λογική;
Εγώ λοιπόν θέλω και στους 8 να φτάνουμε κάθε χρόνο και να γλεντάμε εμείς τον άρη και τον γαύρο. Και πουθενά δεν ισχύει ότι αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα.
Και ποιους 8 του κονφερενς..
Εκτός και αν εννοούν του ch. League
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οχι όλα, τον Γκαρσια τον έφαγαν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως κράζουμε την ομάδα για κατήφορο μετά τον αποκλεισμό από Μαρσέιγ αλλά και ο κόσμος ίδια συμπεριφορά έχει.
Τότε ψαχνανε όλοι εισιτήριο και γέμισαν μέχρι και τις τουαλέτες και τώρα δεν πατάει κανείς.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΝΤΡΟΠΗ σε όλους σας ρε

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Mīngus έγραψε:Πάντως κράζουμε την ομάδα για κατήφορο μετά τον αποκλεισμό από Μαρσέιγ αλλά και ο κόσμος ίδια συμπεριφορά έχει.
Τότε ψαχνανε όλοι εισιτήριο και γέμισαν μέχρι και τις τουαλέτες και τώρα δεν πατάει κανείς.
Αλληλένδετα είναι αυτά mingus. Ειδικά στην Ελλάδα.

Όταν είδα την 11αδα πηρα τα παιδιά μου και πήγα στα jumbo
Να πάω στο γήπεδο να δω ποιον τον Μουργκ τον τευλορ η τον Τσιγγαρα?

Και στην τελική ας ερχόντουσαν αυτοί να με δουν στα jumbo.
:lol: :lol:
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Asimos έγραψε:Χιλιες φορες 8αδα στην Ευρωπη καθε χρονο και ουτε πόντο με τον Ρουλη ξανα.

Ασιμος, 21:51 11/05/2022.
Αυτό το θέλουν όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και την μεγένθυση του ΠΑΟΚ.
Όμως χωρίς να παίζεις ποδόσφαιρο αυτά γίνονται σπάνια ή μόνο στην 3η κατά σειρά κατηγορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και για όσο διάστημα παίζεις με συνοικίες και χωριά.
Μόλις πας στην 2η κατηγορία ή στην 3η και παίξεις με κωμοπόλεις και μεγαλουπόλεις, η τσαπού θα πάει σύννεφο.
Όμως ποδόσφαιρο με Λουτσέσκου δεν είδαμε και δεν θα δούμε πότε.

15_50, 22:20 11/05/2022
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

nunies4 έγραψε:Εγώ το πιστεύω.
Όταν θα μπουν έστω και με μισή προπόνηση αυτοί που το έχουν κάνει τόσες φορές (Αντρέ, Κρεσπουρας, Μπισε, Ντάγκλας ακόμα και Ομάρ) μαζί με Αντριγια, Λύρα Κουρτιτς, Τσιγγαρα, Ινγκι όχι απλά φαβορί, κατουρημενοι θα είναι οι άλλοι μπροστά στον πρώτο τους τίτλο εδώ και μια δεκαετία.
1000%.Και το ματς θα το πάρουν αυτοί που έχουν τα κακαλα και το έχουν αποδείξει. Νομίζω όμως ότι μετά από αυτό η ομάδα πρεπει να δει την επόμενη μέρα και όχι να κάνει δεκαετες συμβόλαιο σε όλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Τετ 11 Μάιος 2022, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αν διάβαζα ή άκουγα το υποθετικό σενάριο ότι θα κλείναμε μια σεζόν με 3 ήττες σε 4 ματς από τα σκουλήκια, με 0 γκολ ενεργητικό, δύσκολα θα μπορούσα να με φανταστώ με σώας τας φρένας. Ωστόσο, όταν βλέπεις τα γεγονότα να εξελίσσονται σύμφωνα με ένα λογικό μοτίβο, ο εκνευρισμός καταλαγιάζει αναπάντεχα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Με άλλα λόγια, την περίμενα τη σημερινή ήττα, ιδίως όταν αντίκρισα την αρχική ενδεκάδα. Γενικότερα μιλώντας, ξέρω ότι είναι αδιανόητο να είμαστε πουτανάκια του Άρη, όπως υπήρξαμε φέτος, αλλά πρέπει να το βάλουμε πίσω μας και από του χρόνου να υιοθετήσουμε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στα ματς εναντίον τους. Aν το καλοσκεφτεί κανείς, δεν είναι τυχαίο το πόσο καλά τα πηγαίνει ο Άρης με εμάς και ο ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό και απαιτείται μια ριζικά διαφοροποιημένη προετοιμασία και νοοτροπία από ολόκληρο τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Από του χρόνου αυτά, όμως, όπου το βασικότερο είναι να δημιουργηθεί μια ολοκαίνουργια και υποσχόμενη ομάδα. Ευελπιστώ ότι ο Λουτσέσκου δεν θα μείνει προσκολλημένος στη λογική του κλειστού κυκλώματος, διότι οι παίκτες στους οποίους μπορεί να βασιστεί είναι πλέον ελάχιστοι και οι περισσότεροι εξ αυτών σε πολύ προχωρημένη ηλικία. Γενικότερα μιλώντας, απεχθάνομαι τα ματς με τον Άρη πλέον. Δεν με εξιτάρει ιδιαίτερα η νίκη (εκτός αν πρόκειται για ματς κυπέλλου ή πολύ κρίσιμο βαθμολογικά ματς, αν προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο) και με διαολίζει η ήττα, γενικότερα πάντα νιώθω πως έχω περισσότερα να χάσω παρά να κερδίσω -ως οπαδική ψυχολογία- όταν παίζουμε εναντίον τους.

Πάμε στο κύπελλο, τώρα. Πείτε με τρελό, αλλά είμαι αισιόδοξος. Αμέτρητοι βλέπω να γράφουν πως δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα με την εικόνα που δείχνουμε. Διαφωνώ κάθετα. Είναι ένα ματς που κρίνει τίτλο και μπορούμε να προσδοκούμε μέχρι και ανάσταση νεκρών. Ιδίως αν έχουμε τις παλιοσειρές διαθέσιμες (Αντελίνο, Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Κρέσπο). Ξέρω ότι είναι κάπως αποκαρδιωτικό ότι αυτοί οι παίκτες συνιστούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας, αλλά έτσι είναι η κατάσταση και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Ο ΠΑΟΚ έχει winning spirit σε τελικούς πλέον, το ΟΑΚΑ μάς πηγαίνει, δεν είναι απαραίτητο να παίξουμε καλά για να πάρουμε το κύπελλο, δεν είναι καν απαραίτητο να κερδίσουμε σε 90' ή σε 120' αγώνα. Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι να σηκώσουμε την κούπα με κάποιον τρόπο. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε αποκτήσει τη σχετική τεχνογνωσία. Επιπλέον, όσο περισσότερο συνδέεται η ταμπέλα του φαβορί με τον Παναθηναϊκό τόσο το καλύτερο για εμάς. Δεν είναι θέμα μεταφυσικής, αλλά απλής λογικής. Το "πρέπει" στον αθλητισμό είναι πάντα βαρύ και αν σου στραβώσει το ματς μπορεί να γίνει φορτίο ασήκωτο. Ο Παναθηναϊκός περνά γενικώς μια φάση ανάκαμψης (καλή ομάδα μετά από χρόνια, νέο γήπεδο, επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και η προοπτική-λαχτάρα ενός τίτλου απέναντι σε έναν πεθαμένο αντίπαλο μπορεί εύκολα να γυρίσει μπούμερανγκ.

Όσο για την εικόνα της ομάδας, ομολογώ πως περίμενα-πιθανολογούσα την κατάρρευση. Όταν διαπίστωσα πριν λίγες μέρες πως έχουμε εξασφαλίσει μαθηματικά την Ευρώπη, ανακουφίστηκα διότι δεν είχα την παραμικρή βεβαιότητα πως θα κάνουμε έστω και τα αυτονόητα. Πιο πολύ με προβληματίζει ότι δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία με νύχια και με δόντια να μην χάσουμε όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Πλέον, είμαι συμβιβασμένος με την πιθανή απώλεια της 2ης θέσης, ακόμη με τη φρικιαστική πιθανότητα να μας προσπεράσει ακόμη και ο Άρης. Αρκετοί ανέφεραν πως έχει και τα καλά του αυτή η εξέλιξη και δεν έχουν άδικο. Χρειάζεται ολική αναδόμηση και νέο συγκροτημένο πλάνο. Κι ας μην διεκδικήσουμε καν πρωτάθλημα του χρόνου, προσωπικά μιλώντας ουδόλως με απασχολεί, αρκεί να δω την ομάδα να λειτουργεί με σύνεση, λογική, πάθος και καύλα.

Όσο για την πορεία του Conference, ας την αφήσουμε στην ησυχία της. Οι ευρωπαϊκές βραδιές ήταν ονειρώδεις, η τωρινή παραίτηση είναι εφιάλτικη, ισχύουν και τα δύο ταυτόχρονα, το ένα δεν αναιρεί ούτε μικραίνει το άλλο. Περιμένω ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και μια χρονιά εφάμιλλη του 2017, όταν μπήκαν τα θεμέλια για τις μαγικές σεζόν του 2018 και του 2019. Το έχω ξαναγράψει, αν τυχόν είχαμε γευτεί τα δύο νταμπλ που κατακτήσαμε στο γήπεδο, θα είχαν λειτουργήσει όλα πολύ πιο ορθολογικά όσον αφορά το rebuilding της ομάδας. Τώρα, σχεδόν αναπόφευκτα νιώσαμε πως πάνω που ήρθε το Άγιο Δισκοπότηρο του πρωταθλήματος, η ομάδα έκανε βήματα πίσω αντί για εμπρός. Κι όμως, παρά τις ασύλληπτες προχειρότητες, γελοιότητες και κακοτεχνίες που έχουν συμβεί, ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει. Χωρίς να διαθέτει ομάδα-φόβητρο, τα τελευταία 3 χρόνια πήρε ένα ακόμη κύπελλο, διεκδικεί ένα δεύτερο και έφτασε ως τα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τέλος, ο τελικός της 21ης Μάη είναι μια στερνή ευκαιρία για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δείξει λίγο ανάστημα, γιατί κακά τα ψέματα δεν είμαστε σε καθόλου καλό φεγγάρι. Δεν θα πω περισσότερα γιατί έχω κατά καιρούς γράψει αρκετά και δεν έχω καμία όρεξη να πυροδοτηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ μας. Απλώς να αναφέρω ότι ο προσωπικός μου πήχυς για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι πολύ υψηλός και έχω την αίσθηση πως τον χαμηλώνουμε διαρκώς τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον με τα δικά μου στάνταρ, σε πολλαπλά επίπεδα. Αν τυχόν αποφασίσει κάποιος όντως να μην πάει στον τελικό (και δεν είπε απλώς μια κουβέντα εν θερμώ) επειδή η ομάδα έχασε 3 φορές από τον Άρη ή έχει να κερδίσει 10 ματς, πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να τον μεταπείσω. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τον 12ο τίτλο της 96χρονης ιστορίας του. Κάθε τέτοια βραδιά είναι εκ προοιμίου μαγική και ιδεώδης. Κάθε ευκαιρία που έχουμε να παρευρεθούμε σε μια τέτοια στιγμή είναι εξ ορισμού προνομιακή. Πολύ φοβάμαι πως η εικόνα της κερκίδας μας στο ΟΑΚΑ θα είναι αποκαρδιωτική. Το 2014 είμασταν 4 από Θεσσαλονίκη+2 από Αθήνα, το 2018 είμασταν 2 από Θεσσαλονίκη+1 από Αθήνα, φέτος θα είμαστε 4 από Θεσσαλονίκη+2 (μίνιμουμ) από Αθήνα και με την καύλα έως τα μπούνια. Τέτοιες ευκαιρίες για οπαδική αδρεναλίνη-προσμονή δεν προσπερνιούνται με τίποτα, ιδίως επειδή έχουν υπάρξει μετρημένες για δεκαετίες ολόκληρες στο παρελθόν. Και 100 να γίνουν τα ματς χωρίς νίκη, βραδιές σαν την 21η Μάη είναι ορόσημα, νύχτες που θα θυμάσαι μια ολόκληρη ζωή, όποια κι αν είναι η κατάληξη. Κι αν όλα πάνε καλά, όπως το αναμένω, θα τις αναπολείς σαν θησαυρό και καύσιμο κάθε τρεις και λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 11 Μάιος 2022, 21:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”