Με 2 νίκες επί γαύρου και νίκες μέσα - έξω κόντρα σε α.ρ.η. και ΑΕΧ.Geor1926 έγραψε:Να φερουμε Γκαρσία,με DNA ΠΑΟΚ και -27 από το γαβρο.
ΠΑΟΚ - Γαύρος 1-2 Σχόλια & Παρελειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Γαύρος 1-2 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Αν και τζαμπα αναφερθηκε ο Γκαρσια γιατι λυσσαξαν, πηρε το πιο αρχιδατο κυπελλο μεσα στη χαβουζα.
- ΑποστόληςΑ
Πέραν των άλλων θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη γιατί παίζει 2 φορές την εβδομάδα συνεχώς, ενώ στερείται επιλογών. Μόνο χθες είχαμε απόντες:
Biseswar, El Kaddouri, Douglas, Jaba, Vieirinha, ενώ Τσιγγάρας και Andrija προέρχονταν από τραυματισμό και ασθένεια αντίστοιχα και δεν θα έπρεπε να αγωνιστούν.
Ο Curtic έχει κουρασθεί υπέρ του δέοντος καθώς κοντεύει τα 33,5 και μετράει ήδη 44 εμφανίσεις.
Υπάρχουν ελαφρυντικά...
Biseswar, El Kaddouri, Douglas, Jaba, Vieirinha, ενώ Τσιγγάρας και Andrija προέρχονταν από τραυματισμό και ασθένεια αντίστοιχα και δεν θα έπρεπε να αγωνιστούν.
Ο Curtic έχει κουρασθεί υπέρ του δέοντος καθώς κοντεύει τα 33,5 και μετράει ήδη 44 εμφανίσεις.
Υπάρχουν ελαφρυντικά...
- ΑποστόληςΑ
Ναι. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση κι ούτε ποτέ τον αναφέρω, αλλά όσοι έχουν αντιγκαρσιακό μένος ξεκινούν, χωρίς λόγο, μόνοι τους τις προκλήσεις.Dimg4 έγραψε:Αν και τζαμπα αναφερθηκε ο Γκαρσια γιατι λυσσαξαν, πηρε το πιο αρχιδατο κυπελλο μεσα στη χαβουζα.
Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ παραμένει η τεράστια εσωστρέφεια του και η ανικανότητα διαχείρισης της.
Ο ΠΑΟΚ έχασε σε ένα αδιάφορο εχθές ματς και έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των οπαδών του μια τεράστια καταστοφολογια.
Που να μην τους είχαμε αποκλείσει και πριν από κάποιες μέρες.
Που να μην κατεβαίναμε με μόλις 4/10 βασικούς εχθες, όπου ο ένας είχε αποχωρήσει κατά την περίοδο που δεχτηκαμε τα δύο γκολ
Ο ΠΑΟΚ έχασε σε ένα αδιάφορο εχθές ματς και έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των οπαδών του μια τεράστια καταστοφολογια.
Που να μην κατεβαίναμε με μόλις 4/10 βασικούς εχθες, όπου ο ένας είχε αποχωρήσει κατά την περίοδο που δεχτηκαμε τα δύο γκολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 05 Μάιος 2022, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- invincible
Επειδή ακούστηκε και αυτό στο ραδιόφωνο θα το σχολιάσω εδώ, ακούστηκε από αρκετούς λοιπόν ότι:
Η απάντηση μου είναι ότι καλά να πάθουν αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα να ακουστεί αυτό.
Καλά να πάθουν αυτοί που το πίστεψαν και δεν πρόλαβαν να ποντάρουν και το σπίτι τους στον άσσο του Καρυ-Χοντρου όπως λένε.
Αυτή είναι η απάντηση μου. όταν δίνεις δικαίωμα θα ακούς μετά τα πάντα.
Κάποιοι λένε ότι στο ημίχρονο ''έπεσε εκβιαστικό λένε τηλέφωνο από τον πρωθυπουργό'' ( που έχει σχέση με το ΠΔ του γηπέδου) και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ κάθισε να χάσει και έβγαλε τραυματισμούς και ο Γκάρυ Ροντρίγκες φαινόταν ξαφνικά σαν τον Μέσι γιατί ο γαύρος έπρεπε να κάνει προγραμματισμένη φιέστα στην Τούμπα, για να ξεχαστεί από τους γαύρους το κακό κλίμα και το κλόμπεξ που δημιουργήθηκε και όλα είναι στημένα και τρώει κουτόχορτο ο κόσμος.
Η απάντηση μου είναι ότι καλά να πάθουν αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα να ακουστεί αυτό.
Καλά να πάθουν αυτοί που το πίστεψαν και δεν πρόλαβαν να ποντάρουν και το σπίτι τους στον άσσο του Καρυ-Χοντρου όπως λένε.
Αυτή είναι η απάντηση μου. όταν δίνεις δικαίωμα θα ακούς μετά τα πάντα.
Αν και εννοουσες αδιαφορο, απο ποτε ενα ματς με γαυρο ειναι αδιαφορο?renegade έγραψε:Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ παραμένει η τεράστια εσωστρέφεια του και η ανικανότητα διαχείρισης.
Ο ΠΑΟΚ έχασε σε ένα αδιάβροχο εχθές ματς και έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των οπαδών του μια τεράστια καταστοφολογια.
Όσο και να προσπαθώ αυτή την ήττα δεν μπορώ να την χωνέψω.
Δεν γίνεται να μην μαρκαρει άτομο να παει πανω κατω η μπαλα δεξια αριστερά και να μην βγαίνει ένας να διώξει και δεν γίνεται να μην μπορείς να κρατάς την μπάλα για λίγο είναι απίστευτο αυτό που έγινε στο Β ημίχρονο για 15 λεπτά.
Ειδικά το 2ο γκολ μιλάμε για αλλαγή πλευράς μέσα στην περιοχή το αριστερό μπακ στοπάρει κάνει τρίπλα και βαζει γκολ. Δεν το χωράει το μυαλό μου πραγματικά. Είμαι πάρα πολύ εκνευισμένος για αυτό το αποτέλεσμα, γιατί η ομάδα δεν μάτωσε, γιατί η ομάδα είχε το 1-0 και 2-3 φάσεις να βάλει 2ο γκολ και δεν το έκανε, και επίσης ότι από το 25 και μετά δεν έκανε τίποτα παρέδωσε πνεύμα.
Επίσης με οσφπ και άρη δεν γίνεται να παίζεις έτσι μπλαζέ είσαι ΠΑΟΚ ρε γαμώτο προσπάθησε. Μιλάμε ότι δεν παίζεις με τους βρωμιάρηδες τίποτα φέτος είναι απαράδεκτη η αγνωιστική συμπεριφορά. Και οι άλλοι 46 μάτς έχουν παίξει φέτος, δηαλαδή γιατί αυτή η ψυχολογία.
Δεν γίνεται να μην μαρκαρει άτομο να παει πανω κατω η μπαλα δεξια αριστερά και να μην βγαίνει ένας να διώξει και δεν γίνεται να μην μπορείς να κρατάς την μπάλα για λίγο είναι απίστευτο αυτό που έγινε στο Β ημίχρονο για 15 λεπτά.
Ειδικά το 2ο γκολ μιλάμε για αλλαγή πλευράς μέσα στην περιοχή το αριστερό μπακ στοπάρει κάνει τρίπλα και βαζει γκολ. Δεν το χωράει το μυαλό μου πραγματικά. Είμαι πάρα πολύ εκνευισμένος για αυτό το αποτέλεσμα, γιατί η ομάδα δεν μάτωσε, γιατί η ομάδα είχε το 1-0 και 2-3 φάσεις να βάλει 2ο γκολ και δεν το έκανε, και επίσης ότι από το 25 και μετά δεν έκανε τίποτα παρέδωσε πνεύμα.
Επίσης με οσφπ και άρη δεν γίνεται να παίζεις έτσι μπλαζέ είσαι ΠΑΟΚ ρε γαμώτο προσπάθησε. Μιλάμε ότι δεν παίζεις με τους βρωμιάρηδες τίποτα φέτος είναι απαράδεκτη η αγνωιστική συμπεριφορά. Και οι άλλοι 46 μάτς έχουν παίξει φέτος, δηαλαδή γιατί αυτή η ψυχολογία.
Εγώ το είδα ως ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον κι όχι αδιάφορο. Από που κι ως που αδιάφορο?
Ένα παιχνίδι όπως το κάθε φετινό παιχνίδι. Με κόπο, με το στανιό, με μενταλιτι, με ελλείψεις λόγω μη ενίσχυσης, με τραυματισμούς, με κόπωση, με αστοχίες πολλές-μελών-ποδοσφαιριστών με μικρές δυνατότητες.
Συνεπώς ένα ματς που το κυνηγώ να το πάρω αλλά μπορεί και να γκελαρω όπως κι έγινε σε αυτό και τόσα άλλα.
Περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν με το καλύτερο αποτέλεσμα από εδώ και πέρα.
Ούτε γκρίνια ούτε προκατάληψη ούτε ανάθεμα.
Ωστόσο την κριτική μας, τα σχόλια μας θα γραφτούν.
Κάποιοι έχουν πάρει την σπέκουλα, κάποιοι άλλοι στο βρακί κάποιων και συνήγοροι σε ότι γράφεται και μπορεί να θεωρηθεί ατόπημα ή ακραίο ή αντίθετο με την δική τους ερμηνεία περί ισορροπίας, αγάπης, πίστης κλπ.
Όσο υπάρχει νους και άποψη είτε αφορά την εικόνα της ομάδας είτε τον Ιβάν, τον Λουτσε, τον Μποτο, οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, μέλος της οικογένειας μας θα καταγράφεται. Αρκεί να μην είναι προσβλητική και ντροπιαστική.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Ο καθένας μας θα ανέχεται.... την άποψη του άλλου.
Ένα παιχνίδι όπως το κάθε φετινό παιχνίδι. Με κόπο, με το στανιό, με μενταλιτι, με ελλείψεις λόγω μη ενίσχυσης, με τραυματισμούς, με κόπωση, με αστοχίες πολλές-μελών-ποδοσφαιριστών με μικρές δυνατότητες.
Συνεπώς ένα ματς που το κυνηγώ να το πάρω αλλά μπορεί και να γκελαρω όπως κι έγινε σε αυτό και τόσα άλλα.
Περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν με το καλύτερο αποτέλεσμα από εδώ και πέρα.
Ούτε γκρίνια ούτε προκατάληψη ούτε ανάθεμα.
Ωστόσο την κριτική μας, τα σχόλια μας θα γραφτούν.
Κάποιοι έχουν πάρει την σπέκουλα, κάποιοι άλλοι στο βρακί κάποιων και συνήγοροι σε ότι γράφεται και μπορεί να θεωρηθεί ατόπημα ή ακραίο ή αντίθετο με την δική τους ερμηνεία περί ισορροπίας, αγάπης, πίστης κλπ.
Όσο υπάρχει νους και άποψη είτε αφορά την εικόνα της ομάδας είτε τον Ιβάν, τον Λουτσε, τον Μποτο, οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, μέλος της οικογένειας μας θα καταγράφεται. Αρκεί να μην είναι προσβλητική και ντροπιαστική.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Ο καθένας μας θα ανέχεται.... την άποψη του άλλου.
Αδιάφορο το παιχνίδι με τον γαυρο,αδιαφορο με τον βαζελο,αδιαφορο με τον ρουλη...Φταει βεβαια ο κοσμος γιατι δεν γεμιζει το γηπεδο σε αδιάφορα παιχνίδια...
-
Ειναι επιεικως απαραδεκτο για ΠΑΟΚΤΣΗ
να χαρακτηριζει αδιαφορο παιχνιδι με τον
γαυρο για να κρυψει τα σκουπιδια κατω
απ το χαλι ενω θα τα ξαναβρει μπροστα
του φυγει δεν φυγει ο ταβερνιαρης τους.-
Καθε μη νικη με το γαυρο ειναι μια μαχαιρια
στην καρδια του ΠΑΟΚΤΣΗ εδω και 96 χρονια.-
Καθε μη επιτυχημενο αποτελεσμα εναντιον του
γαυρου ειναι αποτυχία στη μαχη καλου vs κακου!
Αυτα ειναι τα γραμματα για οποιον νιωθει και
κανεις δεν προκειται να τα αλλαξει επειδη ετσι.-
να χαρακτηριζει αδιαφορο παιχνιδι με τον
γαυρο για να κρυψει τα σκουπιδια κατω
απ το χαλι ενω θα τα ξαναβρει μπροστα
του φυγει δεν φυγει ο ταβερνιαρης τους.-
Καθε μη νικη με το γαυρο ειναι μια μαχαιρια
στην καρδια του ΠΑΟΚΤΣΗ εδω και 96 χρονια.-
Καθε μη επιτυχημενο αποτελεσμα εναντιον του
γαυρου ειναι αποτυχία στη μαχη καλου vs κακου!
Αυτα ειναι τα γραμματα για οποιον νιωθει και
κανεις δεν προκειται να τα αλλαξει επειδη ετσι.-
- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Αδιάφορο το παιχνίδι με τον γαυρο,αδιαφορο με τον βαζελο,αδιαφορο με τον ρουλη...Φταει βεβαια ο κοσμος γιατι δεν γεμιζει το γηπεδο σε αδιάφορα παιχνίδια...
ΠΕΣΤΑjoshua έγραψε:Αδιάφορο το παιχνίδι με τον γαυρο,αδιαφορο με τον βαζελο,αδιαφορο με τον ρουλη...Φταει βεβαια ο κοσμος γιατι δεν γεμιζει το γηπεδο σε αδιάφορα παιχνίδια...
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ μέτρια και γερασμένη ομάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα πούλησε ότι καλύτερο είχε και ταυτόχρονα ψώνισε πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων από τα πανέρια. Για έναν σχεδον χρόνο η ομάδα ήταν χωρίς ΤΔ και χωρίς πλάνο κάνωντας πειράματα. Αυτή η ομάδα έχε πιάσει ταβάνι, δεν μπορεί παραπάνω, έχει ξεπεράσει τα όρια της. Θα διαφωνήσω με αρκετούς από εδώ μέσα, η ομάδα θέλει πολλές και ποιοτικές μεταγραφές. Θεωρώ ότι για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό και ευρωπαική πορεία πρέπει τουλάχιστον οι μισοί από τους σημερινούς παίκτες να φύγουν, δεν μπορούν και δεν κάνουν. Η ομάδα θέλει ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!
προτίμησα εχθές να μην σχολιάσω, διότι ήμουν τόσο απογοητευμένος που έπρεπε να περιμένω έως τις 11:30 για να ξεχαστώ με τα γκολ της Ρεάλ στο 90' και στο 91'.
Λοιπόν, σχολάω στις 17:30 απο δουλειά, φεύγω απευθείας για γήπεδο και φτάνω Παπάφη γύρω στις 18:15'. Καθώς διασχίζω την Παπάφη, βλέπω έναν τύπο να ξεπαρκάρει Παπάφη με Κλεάνθους.
''Χριστέ και Παναγιά μου!!! Τι τύχη είναι αυτή!!!''.
Παρκάρω χαρούμενος και ξεκινάω με τα πόδια.
Φτάνω έξω από την Θ7 (που έχω διαρκείας) και βλέπω άπειρα ελεύθερα παρκαρίσματα, χώρους να βάλεις νταλίκα.
Μπαίνω στο γήπεδο και βλέπω άδειες κερκίδες.
Ξεκινάει ο αγώνας, και όλοι δίπλα μου μιλάνε για τον τελικό κυπέλλου και αν θα δώσει εισιτήρια η ΠΑΕ στα διαρκείας, αν θα κατέβουμε με πούλμαν ή με αυτοκίνητο, αν θα φύγουμε μια μέρα πριν ή την μέρα του τελικού.
Το παιχνίδι παίζεται και εγώ φωνάζω ''ρε σεις, ξεκίνησε ο αγώνας''.
Από το 30', βλέπω την ομάδα να κάθεται αν και κερδίζει 1-0.
Ο γαύρος ανεβαίνει, αλλά λόγω του ότι φέτος είναι για κλάμματα, δεν μπορεί να μας απειλήσει.
Παρ' αυτά, βλέπω εμάς να παίζουμε νωχελικά, σαν να κάνουμε αγγαρεία.
Ξεκινάει το β' και βλέπω την ίδια νωχελικότητα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο γαύρος συνεχίζει να πιέζει.
Οι μπροστά μου παίζουν με τα κινητά τους, οι πίσω μου μαλώνουν για το αν στον τελικό πρέπει να κατέβει με Τσιγγάρα-Κούρτιτς-Αουγκούστο ή με Φελίπε-Κούρτιτς-Αουγκούστο, ο γαύρος κάνει το 1-1 και στο καπάκι το 1-2.
Χάνουμε, και εγώ συνεχίζω να βλέπω νωχελικότητα στην ομάδα, ο Κούρτιτς τσατίζεται που δεν τον άφησαν να εκτελέσει το φάουλ (το έστειλε στο τείχος ο Μούργκ) και αντί να τρέχει περπατάει, οι αλλαγές μας δεν προσφέρουν τίποτα, το παιχνίδι πάει προς την λήξη και η Θ4 ξεκινάει συνθήματα για τον τελικό, το πόσο γαμάτοι είμαστε, πόσα ναρκωτικά παίρνουμε και γουστάρουμε.
Τελειώνει ο αγώνας και ο γαύρος σηκώνει πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!!
Ομάδα, προπονητής, οπαδοί, ΟΛΟΙ!!!!!
Είμαι 47ετών, από τα 11 πάω γήπεδο, και δεν έχω δει πιο νωχελικό αγώνα με τον γαύρο.
Οπαδοί αλλού για αλλού, παίχτες χωρίς ίχνος (ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ) πόρωσης για την νίκη, προπονητής να κάνει ροτέισον λες και την Κυριακή παίζουμε αγώνα που κρίνει τίτλο.
Ντροπή και όνειδος.
Ντρέπομαι πραγματικά με όσα είδα.
Και γυρίζω σπίτι, και βλέπω την Ρεάλ πως πολέμησε έως το 90 για την πρόκριση, είδα στα μάτια τους την πίστη για την νίκη ακόμη και όταν έχαναν 0-1 και οι άγγλοι ξεκινούσαν να ψάχνουν αεροπορικά για τον τελικό.
Είδα τον προπονητή τους να ζηταει από την κερκίδα να το πιστέψει, είδα τους οπαδούς να βγάζουν τα λαρύγγια τους για να στηρίξουν την ομάδα.
Ντροπή και όνειδος.
Αυτή η χθεσινή ΞΕΦΤΙΛΑ, δυστυχώς ΔΕΝ ξεπλένεται ούτε με το κύπελλο.
Τον γαύρο, θέλω και ΠΡΕΠΕΙ να τον κερδίζω κάθε φορά.
ΚΑι αν δεν μπορώ να τον κερδίζω, τουλάχιστον ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΩ για να τον κερδίζω.
Λυπάμαι πραγματικά διότι εχθές, στην Θ7 είδα πολλά παιδάκια.
Τι θα θυμούνται από αυτό τον αγώνα;
Ντροπή και όνειδος.
Πασχαλάκης, εχθές όταν χρειάστηκε, ήταν απών.
Κρέσπο συγκινητικός αλλά πλέον δεν μπορεί να δηλώσει παρών απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.
Ίνγκασον καλός, αλλά όταν μπήκε ο Ελ Αραμπί δεν κέρδισε κεφαλιά.
Λύρατζης δυστυχώς μόνος.
Σίγκλεϊ ρηχά νερά, νωχελικός.
Φελίπε ξεκίνησε ορεξάτος, αλλά από το 30' δεν υπήρχε στο γήπεδο.
Τσιγγάρας στα 90' κέρδισε μία (1) μόνο μονομαχία στο κέντρο, ενώ δεν πέτυχε ούτε μισό κλέψιμο
Κούρτιτς νωχελικός σε βαθμό εκνευρισμού
Μουργκ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, πέραν του γκολ
Μιτρίτσα φρου-φρου και αρώματα, τρίπλες και φιγούρα, αλλά με το πρώτο φύσημα πέφτω χάμω.
Τσόλακ έκανε μάγκα τον Παπασταθόπουλο.
Οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου.
Ο ποπονητής πετούσε αετό.
Οι οπαδοί ονειρεύονται τελικούς και άφησαν τον γαύρο να πανηγυρίζει μέσα στην Τούμπα - τουλάχιστον ας τους χειροκροτούσαν ώστε να δείξουν και ... ανωτερότητα
Ντροπή και όνειδος.
Αυτό που έγινε εχθές, δεν ξεπλένεται ούτε με το κύπελλο.
Ξεπλένεται ΜΟΝΟ με νίκες του χρόνου μέσα-έξω επί του γαύρου, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και playoffs.
Λοιπόν, σχολάω στις 17:30 απο δουλειά, φεύγω απευθείας για γήπεδο και φτάνω Παπάφη γύρω στις 18:15'. Καθώς διασχίζω την Παπάφη, βλέπω έναν τύπο να ξεπαρκάρει Παπάφη με Κλεάνθους.
''Χριστέ και Παναγιά μου!!! Τι τύχη είναι αυτή!!!''.
Παρκάρω χαρούμενος και ξεκινάω με τα πόδια.
Φτάνω έξω από την Θ7 (που έχω διαρκείας) και βλέπω άπειρα ελεύθερα παρκαρίσματα, χώρους να βάλεις νταλίκα.
Μπαίνω στο γήπεδο και βλέπω άδειες κερκίδες.
Ξεκινάει ο αγώνας, και όλοι δίπλα μου μιλάνε για τον τελικό κυπέλλου και αν θα δώσει εισιτήρια η ΠΑΕ στα διαρκείας, αν θα κατέβουμε με πούλμαν ή με αυτοκίνητο, αν θα φύγουμε μια μέρα πριν ή την μέρα του τελικού.
Το παιχνίδι παίζεται και εγώ φωνάζω ''ρε σεις, ξεκίνησε ο αγώνας''.
Από το 30', βλέπω την ομάδα να κάθεται αν και κερδίζει 1-0.
Ο γαύρος ανεβαίνει, αλλά λόγω του ότι φέτος είναι για κλάμματα, δεν μπορεί να μας απειλήσει.
Παρ' αυτά, βλέπω εμάς να παίζουμε νωχελικά, σαν να κάνουμε αγγαρεία.
Ξεκινάει το β' και βλέπω την ίδια νωχελικότητα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο γαύρος συνεχίζει να πιέζει.
Οι μπροστά μου παίζουν με τα κινητά τους, οι πίσω μου μαλώνουν για το αν στον τελικό πρέπει να κατέβει με Τσιγγάρα-Κούρτιτς-Αουγκούστο ή με Φελίπε-Κούρτιτς-Αουγκούστο, ο γαύρος κάνει το 1-1 και στο καπάκι το 1-2.
Χάνουμε, και εγώ συνεχίζω να βλέπω νωχελικότητα στην ομάδα, ο Κούρτιτς τσατίζεται που δεν τον άφησαν να εκτελέσει το φάουλ (το έστειλε στο τείχος ο Μούργκ) και αντί να τρέχει περπατάει, οι αλλαγές μας δεν προσφέρουν τίποτα, το παιχνίδι πάει προς την λήξη και η Θ4 ξεκινάει συνθήματα για τον τελικό, το πόσο γαμάτοι είμαστε, πόσα ναρκωτικά παίρνουμε και γουστάρουμε.
Τελειώνει ο αγώνας και ο γαύρος σηκώνει πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!!
Ομάδα, προπονητής, οπαδοί, ΟΛΟΙ!!!!!
Είμαι 47ετών, από τα 11 πάω γήπεδο, και δεν έχω δει πιο νωχελικό αγώνα με τον γαύρο.
Οπαδοί αλλού για αλλού, παίχτες χωρίς ίχνος (ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ) πόρωσης για την νίκη, προπονητής να κάνει ροτέισον λες και την Κυριακή παίζουμε αγώνα που κρίνει τίτλο.
Ντροπή και όνειδος.
Ντρέπομαι πραγματικά με όσα είδα.
Και γυρίζω σπίτι, και βλέπω την Ρεάλ πως πολέμησε έως το 90 για την πρόκριση, είδα στα μάτια τους την πίστη για την νίκη ακόμη και όταν έχαναν 0-1 και οι άγγλοι ξεκινούσαν να ψάχνουν αεροπορικά για τον τελικό.
Είδα τον προπονητή τους να ζηταει από την κερκίδα να το πιστέψει, είδα τους οπαδούς να βγάζουν τα λαρύγγια τους για να στηρίξουν την ομάδα.
Ντροπή και όνειδος.
Αυτή η χθεσινή ΞΕΦΤΙΛΑ, δυστυχώς ΔΕΝ ξεπλένεται ούτε με το κύπελλο.
Τον γαύρο, θέλω και ΠΡΕΠΕΙ να τον κερδίζω κάθε φορά.
ΚΑι αν δεν μπορώ να τον κερδίζω, τουλάχιστον ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΩ για να τον κερδίζω.
Λυπάμαι πραγματικά διότι εχθές, στην Θ7 είδα πολλά παιδάκια.
Τι θα θυμούνται από αυτό τον αγώνα;
Ντροπή και όνειδος.
Πασχαλάκης, εχθές όταν χρειάστηκε, ήταν απών.
Κρέσπο συγκινητικός αλλά πλέον δεν μπορεί να δηλώσει παρών απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.
Ίνγκασον καλός, αλλά όταν μπήκε ο Ελ Αραμπί δεν κέρδισε κεφαλιά.
Λύρατζης δυστυχώς μόνος.
Σίγκλεϊ ρηχά νερά, νωχελικός.
Φελίπε ξεκίνησε ορεξάτος, αλλά από το 30' δεν υπήρχε στο γήπεδο.
Τσιγγάρας στα 90' κέρδισε μία (1) μόνο μονομαχία στο κέντρο, ενώ δεν πέτυχε ούτε μισό κλέψιμο
Κούρτιτς νωχελικός σε βαθμό εκνευρισμού
Μουργκ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, πέραν του γκολ
Μιτρίτσα φρου-φρου και αρώματα, τρίπλες και φιγούρα, αλλά με το πρώτο φύσημα πέφτω χάμω.
Τσόλακ έκανε μάγκα τον Παπασταθόπουλο.
Οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου.
Ο ποπονητής πετούσε αετό.
Οι οπαδοί ονειρεύονται τελικούς και άφησαν τον γαύρο να πανηγυρίζει μέσα στην Τούμπα - τουλάχιστον ας τους χειροκροτούσαν ώστε να δείξουν και ... ανωτερότητα
Ντροπή και όνειδος.
Αυτό που έγινε εχθές, δεν ξεπλένεται ούτε με το κύπελλο.
Ξεπλένεται ΜΟΝΟ με νίκες του χρόνου μέσα-έξω επί του γαύρου, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και playoffs.