ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Γαύρος 21/4 19:30 CosmoteSports
εγώ σχεδίαζα μετά την δουλειά (σχολάω στις 17:30) να φύγω απευθείας για Τούμπα, ώστε να βρω παρκάρισμα, έστω και Παπαναστασία, ώστε να ανέβω με τα πόδια.
Όπως διαβάζω, μπορώ να πάω με το πάσο μου, και να βρω παρκάρισμα και στην Μικράς Ασίας...
Άιντε ρε παίδες με την μουρμούρα μας.
Ουκ εν το πολλώ το ευ.
Όσοι και να είμαστε, να φέρουμε το 3-0 και να πάμε μετά κάτω για χαλαρό και χωρίς άγχος διπλό.
Όπως διαβάζω, μπορώ να πάω με το πάσο μου, και να βρω παρκάρισμα και στην Μικράς Ασίας...
Άιντε ρε παίδες με την μουρμούρα μας.
Ουκ εν το πολλώ το ευ.
Όσοι και να είμαστε, να φέρουμε το 3-0 και να πάμε μετά κάτω για χαλαρό και χωρίς άγχος διπλό.
Όσοι θέλουν κ μπορούν θα είναι εκεί, ας είμαστε και 10.000. θα το πάρουμε
Σήμερα το μόνο που έχει σημασία είναι όσοι πατήσουν το χόρτο και φοράνε ασπρόμαυρα να είναι καμικάζι. Κουβέντα μπορεί να ανοίξει - πάνω σε μερικές πολύ σωστές τοποθετήσεις φίλων - σε δεύτερο χρόνο για το γήπεδο. Τωρα ας φέρουν το κύπελο.
Αποταμίευση λέειΜπαρκαρούτσος έγραψε:Γι'αυτό κάνεις αποταμίευση και κρατάς ένα budget 200€ - 400€ το χρόνο για διαρκείας σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλλεϋ-χάντμπολ (κάποια ή όλα αυτά) και πας σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ.
Ειδικά οι καπνιστές μπορούν να κόψουν.
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Σε μια χώρα με ανεργία κοντά στο 13% και με το 65% των εργαζομένων να λαμβάνουν κάτω από χίλια ευρώ μηνιαίως μικτα ( καθαρά περίπου 850)
- stravostomis
Ο ορισμός της προκλητικότητας και του να ζει κανείς στην κοσμαρα τουrenegade έγραψε:Αποταμίευση λέειΜπαρκαρούτσος έγραψε:Γι'αυτό κάνεις αποταμίευση και κρατάς ένα budget 200€ - 400€ το χρόνο για διαρκείας σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλλεϋ-χάντμπολ (κάποια ή όλα αυτά) και πας σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ.
Ειδικά οι καπνιστές μπορούν να κόψουν.
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.![]()
![]()
![]()
Σε μια χώρα με ανεργία κοντά στο 13% και με το 65% των εργαζομένων να λαμβάνουν κάτω από χίλια ευρώ μηνιαίως μικτα ( καθαρά περίπου 850)
- Μπαρκαρούτσος
Στη Μασσαλία δεν πήγαν φτωχαδάκια.
Ούτε αυτοί που πήγαν αποκλεισμένοι στο Dortmund.
Εκτός κι αν κοροϊδεύουν κόσμο ή δανείζονται από όπου βρουν.
Διότι πολλοί από αυτούς θα πουν ότι το Παλατάκι είναι μακριά κτλ...
Εν πάση περιπτώσει, θα πάει πολύ αλλού η συζήτηση και το σταματώ εδώ.
Σήμερα γαμάμε το γαύρο.
Σήμερα γαμάμε το γαύρο.
- kataramenos5
Εγω δε θα παω, δεν ασχολουμαι πλεον, ασε που το ξεχασα τελειως το σημερινο. Ξεχναω πολυ τελευταια, δε θυμαμαι τιποτα. Το μονο που θυμαμαι, απο παιδι μικρο, στα..... μου να γραφω τον μαριναικο
- Μπαρκαρούτσος
Μου θυμίζεις κάτι Γερμανούς κουφιοκεφαλους που έρχονται στην Ελλάδα,βλέπουν τα Λαδάδικα γεμάτα από κόσμο να τρώει και να διασκεδάζει και μετά μου λένε γιατί γκρινιάζουμε ότι είμαστε χαλια οικονομικαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Στη Μασσαλία δεν πήγαν φτωχαδάκια.
Σήμερα γαμάμε το γαύρο.
- Μπαρκαρούτσος
Υπάρχουν άνθρωποι που ξοδεύουν όσα έχουν και όχι όσα νομίζουν ότι θα έχουν στο μέλλον.
Και επειδή σε προκαλεί γέλιο η αποταμίευση, δεν λέω να βγάζεις 800€ και να αποταμιεύεις 500€. Και 20€ το μήνα είναι μια αποταμίεση που σε 12 μήνες θα σε βγάλει ένα εισιτήριο διαρκείας ποδόσφαιρο + 1 διαρκείας για τμήμα του ΑΣ.
Και επειδή σε προκαλεί γέλιο η αποταμίευση, δεν λέω να βγάζεις 800€ και να αποταμιεύεις 500€. Και 20€ το μήνα είναι μια αποταμίεση που σε 12 μήνες θα σε βγάλει ένα εισιτήριο διαρκείας ποδόσφαιρο + 1 διαρκείας για τμήμα του ΑΣ.
- kataramenos5
Ρε Μπαρκα αφου δεν εχει γκλαμουρια τωρα τι ψαχνεις?
Αμ ηταν κανα ταξιδακι στας ευρωπας μαλιστα.. Ποιος να κανει αποταμιευση για τον ΠΑΟΚ? χαχαχα
Αμ ηταν κανα ταξιδακι στας ευρωπας μαλιστα.. Ποιος να κανει αποταμιευση για τον ΠΑΟΚ? χαχαχα
- ΑποστόληςΑ
Επειδή είσαι νεαρός και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις δεν καταλαβαίνεις ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των οικογενειών σήμερα όχι αποταμίευση δεν μπορούν να κάνουν αλλά ούτε να βγάλουν τον μήνα χωρίς δανεικά και βερεσε στον κρεοπώλη,τον μανάβη και τον παντοπώλη
Εγώ θα πω πως δεν γίνεται σε πόλη του 1 εκατομμυρίου, να μην υπάρχουν 500.000-600.000 άνθρωποι που εύκολα μπορούν να πάνε στο γήπεδο 1-2 φορές τον μήνα. Το πόσοι από αυτούς είναι ΠΑΟΚ δεν το ξέρω, αλλά με την δημοφιλία του αθλήματος και τα ποσοστά ΠΑΟΚτσήδων στην πόλη, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για άδειο γήπεδο, ειδικά σε ημιτελικό με τον γαύρο. Όλα τ’ αλλά είναι να χαμε να λέγαμε.