Στο ημίχρονο θα παρουσιάσει Καμπελα;;Leopontios έγραψε:ήρθε ο Γιώργος στη Θεσσαλονίκη???? θα είναι στο γήπεδο?
Μπράβο !
έχει περάσει καιρος!
πάμε ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ - Gent 10/3 19:45 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - Gent 10/3 19:45 CosmoteSports
- paokovios1974
θα τον πιούμε απο το κρύο.
πάω στη δουλειά κ έχω πάρει βαλίτσα μαζί μου για τον αγώνα. Σκούφο, γάντια, κασκόλ, δύο μπουφάν, αμάνικο με κουκούλα κ χοντρή μπλούζα.
Είδα κ στον ύπνο μου πως βρήκα εύκολο παρκάρισμα.
Ευελπιστώ το θεσσαλονικιώτικο κρύο που τρυπάει κοκκαλα να κόψει την μαγκιά των βέλγων.
βλέπω καθαρό σκορ.
πάω στη δουλειά κ έχω πάρει βαλίτσα μαζί μου για τον αγώνα. Σκούφο, γάντια, κασκόλ, δύο μπουφάν, αμάνικο με κουκούλα κ χοντρή μπλούζα.
Ευελπιστώ το θεσσαλονικιώτικο κρύο που τρυπάει κοκκαλα να κόψει την μαγκιά των βέλγων.
βλέπω καθαρό σκορ.
-
Συνηθως γκολ βλεπουμε στον υπνο μας....εσυ ειδες ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ;;;;gpap έγραψε:θα τον πιούμε απο το κρύο.
βλέπω καθαρό σκορ.

- constadine
Κύριοι για εκατομμυριοστη φορά:
Απαγορεύεται η ανάρτηση λινκ παράνομης αναπαραγωγής αγωνων
Μα δεν αναρτει λινκ παράνομης αναπαραγωγής αγώνων απλα δείχνει τα κανάλια παγκοσμίως που θα αναπαράγουν νομιμα τον αγώναrainmaker έγραψε:Κύριοι για εκατομμυριοστη φορά:
- ΑποστόληςΑ
Μάλιστα!
Αναφέρω αδικαιολογήτως. Ίσως φταίει το νεαρόν της ηλικίας μου (της νοητικής).
Αναφέρω αδικαιολογήτως. Ίσως φταίει το νεαρόν της ηλικίας μου (της νοητικής).
- navigator11
Δεν έμειναν και πολλές ώρες ακόμα. Έχω μια έντονη αδημονία αλλά και ηρεμία για την πορεία του αγώνα. Κρυφή ελπίδα να πάρουμε με καθαρό σκορ σαφές προβάδισμα πρόκρισης.
Αρθρο του Σπυροπουλου για τον αγωνα σημερα...
Κανονικα ταιριαζει σε ΟΛΑ τα τοπικ που εχουν να κανουν με αγωνιστικο σχεδιασμο, ροστερ , Ραζβαν κλπ για να κατανοησουμε καλυτερα πως ξεκινησαμε και που εχουμε φτασει και μεσα απο ποιες συνθηκες και δυσκολιες στην σεζον....ΟΛΟ το ζουμι στις τελευταιες 3 παραγραφους...
Κανονικα ταιριαζει σε ΟΛΑ τα τοπικ που εχουν να κανουν με αγωνιστικο σχεδιασμο, ροστερ , Ραζβαν κλπ για να κατανοησουμε καλυτερα πως ξεκινησαμε και που εχουμε φτασει και μεσα απο ποιες συνθηκες και δυσκολιες στην σεζον....ΟΛΟ το ζουμι στις τελευταιες 3 παραγραφους...
Η Γάνδη είναι για τον ΠΑΟΚ μία πενήντα-πενήντα παρτίδα, ακριβώς όσο πενήντα-πενήντα ήταν και η Μίντγιουλαντ στον προηγούμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Κάπου εδώ, τα κοινά στοιχεία (αρχίζουν και) τελειώνουν. Όλα τα άλλα, είναι διαφορετικά.Οι Βέλγοι δεν πώλησαν στο χειμερινό παράθυρο, σημαντικούς παίκτες. Δεν έρχονται από κενό δράσης. Δεν τίθεται ζήτημα, για πόσο τους φτάνει το καύσιμο. Δεν υπάρχει αντικειμενική δυσκολία, να τους αναλύσει και να τους διαβάσει κανείς. Επιπλέον, η ποιότητά τους συνδυάζεται με μία περίοδο πολύ καλής φόρμας. Η Γάνδη βγαίνει από ένα ιδεώδη Φεβρουάριο, και αυτή τη στιγμή καταγράφουν έξι νίκες σε ροή έξι παιγνιδιών, οι δύο από τις έξι στην έδρα της πρωταθλήτριας Μπριζ, η μία από τις δύο για πρόκριση (με ανατροπή) σε τελικό κυπέλλου.Μολονότι και η Γάνδη παίζει βρέξει-χιονίσει με τρεις σέντερ-μπακ όπως η Μίντγιουλαντ, ο τρόπος παιγνιδιού δεν έχει καμία σχέση με των Δανών. Η κεντρική προσέγγιση των Βέλγων είναι ότι θέλουν τη μπάλα, καθόλου λιγότερο απ' όσο και ο ΠΑΟΚ τη θέλει δική του. Θα είναι "μια πραγματική μάχη για τη μπάλα" είπε, σε μια συνέντευξη στο Βέλγιο πριν μερικές ημέρες, ο Αντερσον Εσίτι. Ο Εσίτι πριν τον ΠΑΟΚ, αν χρειάζεται η υπενθύμιση, έπαιζε στη Γάνδη. Τότε λοιπόν πώς, ενώ ο δείκτης δυσκολίας για τον Δικέφαλο ανεβαίνει αισθητά, πάλι η υπόθεση είναι φίφτι-φίφτι;
Είναι φίφτι-φίφτι διότι ο ΠΑΟΚ έχει μία, διαπιστωμένη πια στον χρόνο, χαμαιλεοντική ικανότητα να προσαρμόζεται στο εκάστοτε ύψος του πήχυ και ν' αντιδρά στην εκάστοτε αλλαγή της συνθήκης. Εν προκειμένω είναι σίγουρο ότι χρειάζονται μερικές υπενθυμίσεις. Τον Ιούλιο στην Ολλανδία, στο βασικό κομμάτι της θερινής προετοιμασίας, νούμερο-ένα ακραίος μπακ ήταν ο Ροντρίγκο Σοάρες και όλοι περίμεναν τα φιλικά να δουν αν είναι...κανονικός ποδοσφαιριστής ο Λούκας Τέιλορ. Πυλώνας στην οπισθοφυλακή, λογιζόταν ο Βαρέλα. Ακόμη ο Ινγκασον έκανε "κατά μόνας" αποκατάσταση μετά το χειρουργείο.
Ο Λουτσέσκου κοιτούσε τι θα μπορούσε να σώζεται από τον Εσίτι και τον Καγκάουα, και αν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί ένας ελάχιστος κοινός τόπος με τον Ουάρντα. Επιστρέφοντας από δανεισμό στην Κύπρο ο Μπίζεσβαρ ήταν χαμένος με το Σουρινάμ κάπου στο Gold Cup, το Κύπελλο Εθνών Βόρειας/Κεντρικής Αμερικής, τρέχα γύρευέ τον. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο υπέφερε τον τραυματισμό που του κόστισε ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Τζόλης ήταν ήδη φευγάτος, πρώτα ψυχή, ύστερα και σώματι. Βασική επιθετική αναφορά πρόβαλε ο Νέλσον Ολιβέιρα, και μπακ-απ ο Σβιντέρσκι. Ο Λύρατζης κι ο Τσιγγάρας ήταν κάτω από τον ίδιον ήλιο με τον Κωνσταντέλια, τον Βρακά, τον Κούτσια, τον Λάμπρου, τον Νίνουα, τον Περέιρα. Ο Κούρτιτς, ακόμη δεν είχε ενσωματωθεί.
Επτά μήνες μετά, με τη βοήθεια όλων αυτών των υπενθυμίσεων καθένας μπορεί ν' ανατρέξει και ν' αξιολογήσει το ταξίδι από εκεί έως εδώ. Ένα ταξίδι, μία διαδρομή συνεχούς εξελίξεως. Με κακοτοπιές, με αναποδιές, με λάθη, με αλλεπάλληλες επιδιορθώσεις και αναπροσαρμογές, φυσικά με τον χρόνο που στο μεταξύ χρειάστηκε ώστε το σκάφος να βρει τη ρότα και να σταθεροποιηθεί σε αυτήν. Πάνω απ' όλα ένα ταξίδι, απόδειξη εκείνου που σημειώσαμε πιο πάνω. Της ικανότητας του χαμαιλέοντα.
Σήμερα, πέραν του προφανούς, δηλαδή ότι μένει ενεργός στα τρία μέτωπα, ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει μία regular season στο +6 σε σχέση με τον περσινό εαυτό του, πρώτος στη Σούπερ Λιγκ σε γκολ, πρώτος σε γκολ ανά τελειώματα, πρώτος σε ασίστ, πρώτος σε αριθμό διαφορετικών παικτών που έχουν χρησιμοποιηθεί, πρώτος σε αριθμό διαφορετικών παικτών που έχουν σκοράρει. Και τη στιγμή που έχει τους πιο πολλούς διαφορετικούς σκόρερ, την ίδια στιγμή έχει και τον πρώτο σκόρερ!
Αν παει με Βιερινια και Μπισε αριστερα και παιξει ο Μαροκινος θα μας κανει κουδουνια. Μονο ο Ζιβκοβιτς μπορει να τον σταματησει αυτον. Παμε ομαδαρα.